טוב המשחק שלי כמעט מוכן.
Printable View
טוב המשחק שלי כמעט מוכן.
רומה,אין לי ממש מה להוסיף ברקע,בתיאור ובאופי,די נגמרו לי הרעיונות,בטוח אתה לא יכול לקבל אותי ככה?
כבר סיימתי עם המ"ת שלי, אני מחכה עכשיו לתשובה מאביזי...
[quote=Pooh;1323576]כבר סיימתי עם המ"ת שלי, אני מחכה עכשיו לתשובה מאביזי...[/quote]
לצערך היום לא תקבל אותה כי אני בעוד כמה דקות יוצא ליום עיון לשופטי שחמט, ואני אחזור מאוחר, כך שמחר אני אבדוק את המשחק שלך.
ואתה לא יכול לעבור במשך איזה 4-5 דקות על התגובה שלי?
[quote=Death The Kid;1323578]ואתה לא יכול לעבור במשך איזה 4-5 דקות על התגובה שלי?[/quote]
קודם כל, אני שונא לעשות דברים בדוחק זמן.
דבר שני, למה אתה שולח לי טיוטא למה שתכתוב במשחק? אחרי במילא אתה לא תפתח את המשחק עד שלא תחשוב על מה אתה כותב שם נכון...? אז פשוט כבר תשלח לי את מה שאתה תרצה לכתוב וזהו!
[QUOTE=LordAbizi;1323577]לצערך היום לא תקבל אותה כי אני בעוד כמה דקות יוצא ליום עיון לשופטי שחמט, ואני אחזור מאוחר, כך שמחר אני אבדוק את המשחק שלך.[/QUOTE]
סבבה, בהצלחה. [הכוונה בשחמט הזה לא בבדיקה חח]
[quote=Death The Kid;1323573]רומה,אין לי ממש מה להוסיף ברקע,בתיאור ובאופי,די נגמרו לי הרעיונות,בטוח אתה לא יכול לקבל אותי ככה?[/quote]
אמרתי עוד מקודם אתה יכול להישתמש ברקע שעשיתי במשחק של אביזי בתור דוגמה השראה.
לגבי האופי אני אקבל אותך עם אופי כזה אבל אני אישית מעדיף שאו שתעשה תיאור אופי או שלא תרשום אופי בכלל ותפעל לפי האופי האישי שלך.
[QUOTE=The Sir;1323572]טוב המשחק שלי כמעט מוכן.[/QUOTE]
אפשר בלי רקע?
חזרתי
חחח איזה אדיר ברוק
[quote=מאסטר ליאון;1323584]אפשר בלי רקע?[/quote]
אתה יכול להירשם בלי רקע אבל אתה תשטתף המשחק בלי תגובות.
רומה חחחחחחחחחח איזה חזק Xd שלחתי לך,אני מקווה שזה יותר טוב עכשיו
יאי מצאתי אתר שבו אוכל להתכונן מפמ'ר במתמטיקה שהיה לי מחר.לא אהיה פעיל כי אני אתכונן למבחן הזה.
Lol איזה מוזר המורה למתטיקה ביקשה שאקריא לה מה שכתבתי ובסוף מסתבר שגם אני לא הבנתתי מה כתבתי שם.
בהצלחה למי שיש מפ'מר מחר במתמטיקה.
אני מתחל ב10 מחר-אבל באסה 4 שעות מתמטיקה.
להתראות.
[quote=monster;1323592]יאי מצאתי אתר שבו אוכל להתכונן מפמ'ר במתמטיקה שהיה לי מחר.לא אהיה פעיל כי אני אתכונן למבחן הזה.
Lol איזה מוזר המורה למתטיקה ביקשה שאקריא לה מה שכתבתי ובסוף מסתבר שגם אני לא הבנתתי מה כתבתי שם.
בהצלחה למי שיש מפ'מר מחר במתמטיקה.
אני מתחל ב10 מחר-אבל באסה 4 שעות מתמטיקה.
להתראות.[/quote]
איזה אתר?
תביא לי אני צריך גם..
בהצלחה =]