-
[quote=LordAbizi;1355929]השאלה הזו במבחן הייתה מרהיבה. הייתה לי פונקציה אנליטית שמעתיקה עיגול סגור לתוך עצמו, וצריך להראות שיש לפונקציה נקודת שבת. אם הייתי יודע שהעיגול הסגור מועתק לתוך הפנים שלו, ממפשט רושה מיד הייתי מקבל שיש נקודת שבת. אבל מסתבר שגם במקרה הזה יש פתרון מרהיב: לכל מספר טבעי מוצאים נקודה בעיגול הסגור שהיא "כמעט נקודת שבת", וככל ש-n גדול יותר, כך זו "יותר נקודת שבת", ואז מקבלים אינסוף "נקודת שבת", ומכיוון שאנחנו בעיגול סגור, נובע שיש נקודה שמסביבה יש המון נקודות כאלו, ואז משיקולים פשוטים נובע שהנקודה הזו היא נקודת שבת בעיגול הסגור.
זה פשוט נפלא.[/quote]
אוף, גיליתי שהיה לי אי דיוק. יכול להיות שאחת מ"כמעט נקודות השבת" היא 0, אך אז מקבלים שהפונקציה מעבירה את 0 ל-0 ולכן היא נקודת שבת, וסיימנו.
מעבר לזה, הגוף שלי התפגר טוטאלית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1356066]אוף, גיליתי שהיה לי אי דיוק. יכול להיות שאחת מ"כמעט נקודות השבת" היא 0, אך אז מקבלים שהפונקציה מעבירה את 0 ל-0 ולכן היא נקודת שבת, וסיימנו.
מעבר לזה, הגוף שלי התפגר טוטאלית.[/QUOTE]
למה התפגר לא ממש הבנתי מה כתבתה~
-
[quote=ホミカ;1356072]למה התפגר לא ממש הבנתי מה כתבתה~[/quote]
איכשהו, אידיוט שכמותי, הצלחתי להצטנן באמצע יולי.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1356077]איכשהו, אידיוט שכמותי, הצלחתי להצטנן באמצע יולי.[/QUOTE]
למה אידיוט
אולי שתיתה משהו קר
יש כמה סיבות~
-
[quote=ホミカ;1356080]למה אידיוט
אולי שתיתה משהו קר
יש כמה סיבות~[/quote]
יש רק סיבה אחת אפשרית, אידיוטיות. זו הסיבה לכל הבעיות בעולם.
-
אני תמיד מצונן,לא יודע למה
-
[quote=LordAbizi;1356082]יש רק סיבה אחת אפשרית, אידיוטיות. זו הסיבה לכל הבעיות בעולם.[/quote]
אני תמיד מצונן בקיץ XP
-
אלון, עומר אתם לא חושבים שהגיע הזמן שינעלו את נושא הספאם הזה [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50724[/url] שמדרדר לרגע לרגע. זה היה פשוט נורא שפתחו על דבר כזה קיל אור סייב.
היה עדיף לפתוח על הדמוית.
הצעה תעלו בעמוד 20 שהספאם המעצבן יפסק.
אפילו הקיל אור סייב של פורום אנימה לא כזה ספאמי כמו זה.
-
[quote=Rias Gremory;1356112]אלון, עומר אתם לא חושבים שהגיע הזמן שינעלו את נושא הספאם הזה [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50724[/URL] שמדרדר לרגע לרגע. זה היה פשוט נורא שפתחו על דבר כזה קיל אור סייב.
היה עדיף לפתוח על הדמוית.
הצעה תעלו בעמוד 20 שהספאם המעצבן יפסק.
אפילו הקיל אור סייב של פורום אנימה לא כזה ספאמי כמו זה.[/quote]
גם הם הכניסו פוקימונים גרועים להיכל התהילה והכניסו טובים להיכל הבושה O.O
ארודקטייל בהיכל הבושה :punch:
והם בדרך להכניס לשם את סלמנס :O
העיקר הם הכניסו את סניבי לתהילה, איכס O.O
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356116]גם הם הכניסו פוקימונים גרועים להיכל התהילה והכניסו טובים להיכל הבושה O.O
ארודקטייל בהיכל הבושה :punch:
והם בדרך להכניס לשם את סלמנס :O
העיקר הם הכניסו את סניבי לתהילה, איכס O.O[/QUOTE]
נו עוד סיבה לנעול את זה .
כל פוקימוני העשב איכסה.
DXD -זה לא הנטאי.
-
זה איידס
בכללי דורות 4-5 זה איכסה
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356118]זה איידס
בכללי דורות 4-5 זה איכסה[/QUOTE]
למה אתה חושב שזה גרוע? חשבתי שאמרת הנטאי.
בכללי דור 5 הכי טוב.
-
על מה שאלת אותי אם אני חושב שזה גרוע?
מה פתאום O.o דורות 1-3 הכי טובים
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356121]על מה שאלת אותי אם אני חושב שזה גרוע?
מה פתאום O.o דורות 1-3 הכי טובים[/QUOTE]
אמרת DXD זה איידס- איידס זה לא אנימה גרועה?