-
[QUOTE=Hit Man;1379631]המנגה של פוקימון יותר טובה מכל השטויות שאתם קוראים.[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
RIGHT... ואתה זה שאומר שוואן פיס< האנימה של פוקימון LOL
-
-
לא דווקא המנגה של פוקימון בסדר אבל בואו לא נסחף <<
-
[YOUTUBE]-HVn3bwRHAo[/YOUTUBE]
XDD
-
חחחחחחח אבל עכשיו ברצינות; עובדה שאנשים זוכרים את זה עד היום. זה אומר המון על יכולות השכנוע והכתיבה שלי.
-
זה רק מעיד על יכולת העצבון שלך
ראית כמה תגובות זועמות קיבלת
-
[QUOTE=Hit Man;1379643]חחחחחחח אבל עכשיו ברצינות; עובדה שאנשים זוכרים את זה עד היום. זה אומר המון על יכולות השכנוע והכתיבה שלי.[/QUOTE]
לא זה אומר שזה היה פשוט כל כך מטומטם XD
איתי יצא אובה לTLR:D
-
לא אמרתי שהיא גרועה
אבל לא צריך להסחף
וגם יש מלא מנגות של פוקימון
-
[QUOTE=Ilan;1379636]אתה הגזמתה עם איישילד :( תבין שלאנשים שונים טעם שונה..[/QUOTE]
אני ממש לא מגזים עם איישילד, אני לא אומר שזה מושלם. אבל לצורך השוואה ניקח את איישילד.
עלילה, קשה להשוואת כי זה שני תחומים שונים ~ בכל מקרה העלילה של איישילד הרבה פחות צפויה.
דמויות, כאן זה כבר יותר קל להשוואת בגלל שבשני המנגות יש הרבה דמויות ראשיות, כאן איישילד לוקח בקלות, לכל דמות יש אופי משלה ועומק הרבה יותר גדול.
ציור, אני חושב שזה התחום היחיד שאיישילד פחות טוב.
אקשן, תופתע האקשן באיישילד הרבה יותר טוב.
-
בכל מקרה, זה השיג את המטרה שלו.
-
[quote=Hit Man;1379631]המנגה של פוקימון יותר טובה מכל השטויות שאתם קוראים.[/quote]
חט''מ-חרא טעם במנגות הבנדוד של חט''א
[quote=Brook;1379638]יכולות ההשוואה שלך לא הוכיחו את עצמן כמרשימות בעבר
ויש המון מנגות לפוקימון..[/quote]
הוא מדבר על אדוונסצ'ר\ספיישלס נראלי
[quote=Amitlv;1379642][youtube]-HVn3bwRHAo[/youtube]
XDD[/quote]
מה אתה מנסה להוכיח?
-
אני לא אוהב מנגות ספורט..
איתי יצא אובה לtlr Darkness (אני אומר שוב כי ערכתי)
-
[QUOTE=Ilan;1379646]לא זה אומר שזה היה פשוט כל כך מטומטם XD
איתי יצא אובה לTLR:D[/QUOTE]
לאנימה או למנגה
האנימה זה חרא הרסו את המנגה
-
בדיג'מון פרונטיר יש מקרה נדיר מאוד,האנימה יותר טובה מהמנגה [זה manhua אבל בכל זאת חתיכת זבל]
-
אוקי, אז אני מוכן לפתוח קצת את המחשבה. איזה מנגה אתם הכי אוהבים? שכל אחד יציע אחת.