[QUOTE=Guns N Roses;1389538]איכסה, מה עירום?
תביאי תמונות שלך בסוודר מחבקת בלון (:[/QUOTE]
יש לך חתימה סוסה[השיר של טובי]
Printable View
[QUOTE=Guns N Roses;1389538]איכסה, מה עירום?
תביאי תמונות שלך בסוודר מחבקת בלון (:[/QUOTE]
יש לך חתימה סוסה[השיר של טובי]
[QUOTE=Overkill;1389660]למה בנות כאלה מוזרות
"אני רוצה לפרסם
אבל לא שווה לפרסם"
מה הקטע שלך מהההה[/QUOTE]
פיצול אישיות D:
מחלה די נדירה אצל גברים אבל נמצאת אצל כל אישה
עריכה:דיי דיי איזה צלצול חדש יש לי
אני מקנא בעצמי
שלחתי SMS לחברה שלי שתתקשר אליי כדי לשמוע אותו
מוחעחע חוזר באחת
הלכתי
אני עוד יום לא לומד מכיוון שכואב לי עדיין הגרון..
[quote=SeXy_DeViL;1389543]בלונים זה שלי שתקו רק לי יש זכויות אפילו מישהו אמר את זה בבצפר של דור (רציני)
זה מתפרסם ורק לי יש זכויות )):
ניצ בלי סוודר העיקר בלון[/quote]
אף פעם לא שמעת על הבלון של אלון? בושה.
כעת, שתהרוג אותי התופת ושכל שדי הגיהנום יערכו משתה על גופתי שותתת הדם, אבל אני מסיים את השאלה הזו בממ"ן 14 ב-'ראשיתה של ארופה', ויהא מה.
לצורך מטרה זו, קשרתי את עצמי אל הכיסא בו אני יושב.
אגב, פרט טריוויה מעניין, מאז שפרסמתי את ההודעה [URL="http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1373055&postcount=437"]הזו[/URL] אלכס לא התחבר יותר...
אביזי סיקרנת אותי.
ל-מה הכוונה בתהרוג אותי התופת? או שדי הגיהנום האלו?
[quote=Ziggs;1389677]אביזי סיקרנת אותי.
ל-מה הכוונה בתהרוג אותי התופת? או שדי הגיהנום האלו?[/quote]
זוהי מטאפורה. המשפט שכתבתי הוא בבירור ביטוי לנחישות. אז גם אם התופת בעצמה תנסה להרוג אותי (למרות שהגיהנום לא הורג בני אדם עד כמה שהבנתי), ואם שדי הגיהינום יערכו משתה מגופתי המתה, אני עדיין אמשיך לכתוב את השאלה הזו. אין באמת משמעות לשאלה מי הם השדים האלו.
הו, אז בהצלחה :)
זהו, סיימתי. ובאותה גישה שמאפיינת את שתי המטלות הקודמות שהגשתי בקורס הזה, אני בטוח אני אקבל לא יותר מ-70 על זה, אבל עם אותה גישה בשתי המטלות האחרות קיבלתי 80 ו-84, אז אני באמת לא יודע למה לצפות...
עכשיו לשלוח את זה...
זהו. אני זכאי לגשת למבחן. עכשיו אני רק צריך לדעת את החומר מספיק טוב כדי לקבל למעלה מ-60 במבחן וזהו. אני לא אהיה חייב לעסוק עוד בזבל יותר בחיים שלי.
בוקר טוב
על השאלה הזו
"
[FONT=Narkisim][SIZE=3]. הסבירו את כוח המשיכה של המנזרים בתקופת ימי הביניים המוקדמים. "[/SIZE][/FONT]
אני פשוט משתוקק לכתוב:
"למנזרים יש מסה. לפי חוק הגרביטציה העולמי של ניוטון, שהיה נכון גם בזמן ימי הביניים המוקדמים, כל שני גופים בעלי מסה ביקום נמשכים זה לזה. אי לכך, מכיוון שגם למנזרים, וגם לבני האדם יש מסה, היה ביניהם כח משיכה."
אבל אז אני אקבל 0/10 על הסעיף. אבל לפחות אני אהיה מאושר.
שחר ישלי חתימה חדשה
.בעבודה...
משעמם לייייי
לפחות את יכולה להתחבר לפה :)
לקחו אותי מבית ספר כי לא הרגשתי טובd:
תור לרופא בערב-_-