[QUOTE=Dor'sMother;1424951]whats up my son[/QUOTE]
אתה הומו..
רגע, מה זה אומר עליי??:O:O
Printable View
[QUOTE=Dor'sMother;1424951]whats up my son[/QUOTE]
אתה הומו..
רגע, מה זה אומר עליי??:O:O
דור ביקש שאני אגיב
מה, יא עבריין!!!
אל תלשין עלייי
אמא תשמור עליי ):
זה אומר שאתה כוסון
[QUOTE=Dor'sMother;1424955]זה אומר שאתה כוסון[/QUOTE]
יאיי
אז רגע.
בתור אמא שלי, אתה כוסון גם?
אני האמא הכי כוסון פה, איך לא ידעת את זה עד עכשיו O:
ועכשיו האמא הכוסון שלך הולכת להתקלח, אז.. בוא נגלה אריות D:
אתם עלובים
[QUOTE=Dor'sMother;1424957]אני האמא הכי כוסון פה, איך לא ידעת את זה עד עכשיו O:
ועכשיו האמא הכוסון שלך הולכת להתקלח, אז.. בוא נגלה אריות D:[/QUOTE]
אמא שלי כוסון יאוו איזה כיף?
כן, כיף.
עידן היית מת לאמא כמוני *:
מישהו כאן משחק מייפל? כן אני יודע אבל משעמם לי רצח ולא פועל לי
מה נשמע אביב חביב? חחחח אני לא אשכח את הכינוי הזה, הוא אדיר מדי [;
לול זה בדרך כלל לעשות שם משפחה בדוי, אבל בטעות רשמתי אביב חביב על משלוח קלפי יוגיהו וזה הגיע רק אחרי 3 חודשים כי אין אביב חביב באמת חחח
באמת שאני מקיא ממייפל ושונא את זה אבל אני כל כך משועמם ובא לי רק קצת לנסות, אבל הגלובאל לא פועל ובגרסא של אירופה זה אומר לי המשתמש לא קיים ואין לי דרך לעשות חדש(יש לי ג'ימייל חרא שלא מקבל הודעות) ממש בא לי לשבור משהו
[QUOTE=D.Teach;1424966]לול זה בדרך כלל לעשות שם משפחה בדוי, אבל בטעות רשמתי אביב חביב על משלוח קלפי יוגיהו וזה הגיע רק אחרי 3 חודשים כי אין אביב חביב באמת חחח
באמת שאני מקיא ממייפל ושונא את זה אבל אני כל כך משועמם ובא לי רק קצת לנסות, אבל הגלובאל לא פועל ובגרסא של אירופה זה אומר לי המשתמש לא קיים ואין לי דרך לעשות חדש(יש לי ג'ימייל חרא שלא מקבל הודעות) ממש בא לי לשבור משהו[/QUOTE]
אם הוא לא מקבל הודעות יש מצב שנקסון חסמו אותו
הם עושים את זה לפעמים
[QUOTE=LordAbizi;1424945]אני לא מבין למה אתם מיד תוקפים את word_life.
[URL="http://safeweb.norton.com/report/show?url=http:%2F%2Fwww.3dsemulator.com%2F&product=NIS&version=19.9.1.14&layout=Retail&lang=0901&source=toolbar&plang=sym:EN&layouttype=ESD&buildname=Retail&heartbeatID=1AE9AC8E-A191-11E0-836A-001D7DE552EE&env=prod&plid=2&plgid=2&skup=20991804&skum=21171898&skuf=20985775&endpointid=%7B1AE9AC8E-A191-11E0-836A-001D7DE552EE%7D&partnerid=&lic_type=16&lic_attr=21255186&osvers=6.1&oslocale=iso:ISR&oslang=iso:HEB&os=windows"]הנורטון שלי אומר שזה בטוח לגמרי.[/URL][/QUOTE]
כי זה זיוף, בדקתי את זה.
אחרי שאתה מוריד את התוכנה, הם אומרים לך שאתה צריך להוריד גם bios.
וכשאתה מנסה להוריד את הbios, זה עושה אתה החידון הזה שצריך לבחור 5 דברים ורק אז תוכל להוריד (זה לא אמיתי, זה רק נותן לאתר כסף.)
בוקווווווקווקווווווו שלום ):