-
[QUOTE=D-A-L-E-K;1442994]זה לא סיבה לדיכאון,דיכאון זה שהזוג אוזניות השלישי שלך הולך מאותה סיבה שהשניים הקודמים הלכו ושאתה משתמש בהם רוב היום[/QUOTE]
דיכאון זה הפרעה נפשית מתברר.
[QUOTE=Amitlv;1442995]אתם מוכנים להסביר לי למה בסרט x-מן המקור: וולברין דדפול מופיע כאשר הוא מסוגל לשלוף חרב ממפרק ידו אבל במשחק שלו הוא משתמש בחרב רגילה ולא משתמש בחרב שבתוכו פעם אחת?!?![/QUOTE]
כי אין לו ת'יכולת הזו ובגלל זה כמעט הרגו את הבמאי של וולברין
[QUOTE=Amitlv;1443001]כמו שלוולברין יש 3 להבים אז לדדפול יש חרב[/QUOTE]
אין לו. נראה לי שהטפרים באו אחרי דדפול. כל ניסוי היה עם שיפור.קפטן אמריקה היה הראשון אי פעם ואז ניסו אותו דבר על איזה איש שחור והוא היה "קפטן אמריקה השחור!" כמו שלפני וולברין הטפרים היו בציפורניים וכמו שבמספר 23 הטפרים יוצאים גם מהרגליים
[QUOTE=Saber;1443005]שיוצאת לו מהיד כאילו?
אני מניח שזהה פשוט כוח שהם נתנו לו בסרט, לא משהו שקיים בדמות של הקומיקס שעליה המשחק מבוסס[/QUOTE]
אני אוהב אותך:love:
[QUOTE=Pקוקי;1443007]בוולרברין המקור הם מנסים לעשות מוטנט op שכאילו לוכדים מלא מוטנטים אחרים ולוקחים את הכוחות שלהם אליו.
בין השאר לוקחים גם איזה אחד שטוב בחרבות ונותנים למוטנט ה op דרך להוציא אותם כמו וולברין רק יותר טוב ):[/QUOTE]
אבל בסוף הוא לא דדפול. בכתוביות רואים את הידיים מחפשות את הראש ומוציאות אותו מתחת להריסו,ההראש פוקח עיניים.
[QUOTE=Saber;1443014]כי זה סרט
ותמיד מוסיפים שטויות בסרטים
כמו נגיד בספיידרמן (החדש יחסית, לא הטרילוגיה המקורית)
אם אני לא טועה, הוא יורה שם קורי עכביש מהידיים שלו
בקומיקס ובסדרות ספיידרמן השתמש במכשירים עם מלאי קורים בשביל לירות אותם, עד שבשלב מסויים הוא פיתח טכניקה לייצר קורים בעצמו (לא זוכר איך, אבל זה לא רלוונטי כי הסרט הוא על ההתחלה של פיטר כספיידרמן=not canon)[/QUOTE]
זה בטרילוגיה המקורית,לא בחדש. בסיפור קומיקס שנוצר אחרי הסרט פיטר נלחם ברשעית על עם כוחות לא ברורים של עכביש שנישקה אותו וכך הרבתה אותו והוא הפך לעכביש ענק בהיריון כשהוא עדיין זכר. אבל אז הוא מת והיא עוזבת אותו. אחרי זה הוא יולד מהגופה שלו את עצמו,בוגר לגמרי אנטומית ועם כל הזכרונות והיכולות. יחד עם קורים ישירות מהיד. אני היחיד שחושב שמי שכותב את ספיידרמן לא יודע ביולוגיה? תמנונים שמנים עם זרועות רובוט.
-
[QUOTE=Odin Borson;1443016]
זה בטרילוגיה המקורית,לא בחדש. בסיפור קומיקס שנוצר אחרי הסרט פיטר נלחם ברשעית על עם כוחות לא ברורים של עכביש שנישקה אותו וכך הרבתה אותו והוא הפך לעכביש ענק בהיריון כשהוא עדיין זכר. אבל אז הוא מת והיא עוזבת אותו. אחרי זה הוא יולד מהגופה שלו את עצמו,בוגר לגמרי אנטומית ועם כל הזכרונות והיכולות. יחד עם קורים ישירות מהיד. אני היחיד שחושב שמי שכותב את ספיידרמן לא יודע ביולוגיה? תמנונים שמנים עם זרועות רובוט.[/QUOTE]
הוא מדבר על אולטימייט מארוול Omg noob
-
[quote=superomer;1443017]הוא מדבר על אולטימייט מארוול omg noob[/quote]
טרילוגיה באולטימייט מארוול? חשבתי שטרילוגיה זה בסרטים
-
נראלי הוא התכוון שהעלילה שסיפרת "בסיפור קומיקס שנוצר אחרי הסרט פיטר נלחם ברשעית על עם כוחות לא ברורים של עכביש שנישקה אותו וכך הרבתה אותו והוא הפך לעכביש ענק בהיריון כשהוא עדיין זכר. אבל אז הוא מת והיא עוזבת אותו. אחרי זה הוא יולד מהגופה שלו את עצמו,בוגר לגמרי אנטומית ועם כל הזכרונות והיכולות. יחד עם קורים ישירות מהיד" זה לא הקומיקס המקורי של ספיידרמן,אלא ממארוול אולטימייט,הקומיקס המקורי זה עם העציקת עכביש וכו' וכו' וכו'
וטרילוגיה יכולה להיות גם במשחקים אני חושב
-
[quote=d-a-l-e-k;1443019]נראלי הוא התכוון שהעלילה שסיפרת "בסיפור קומיקס שנוצר אחרי הסרט פיטר נלחם ברשעית על עם כוחות לא ברורים של עכביש שנישקה אותו וכך הרבתה אותו והוא הפך לעכביש ענק בהיריון כשהוא עדיין זכר. אבל אז הוא מת והיא עוזבת אותו. אחרי זה הוא יולד מהגופה שלו את עצמו,בוגר לגמרי אנטומית ועם כל הזכרונות והיכולות. יחד עם קורים ישירות מהיד" זה לא הקומיקס המקורי של ספיידרמן,אלא ממארוול אולטימייט,הקומיקס המקורי זה עם העציקת עכביש וכו' וכו' וכו'
וטרילוגיה יכולה להיות גם במשחקים אני חושב[/quote]
אה,לא זה דווקא מהמקורי
-
-
[quote=itayqt;1443021]בוקר טוב
מי פה?[/quote]
נראה לי שבשביל זה המציאו את "משתמשים פעילים באשכול"
-
[quote=odin borson;1443022]נראה לי שבשביל זה המציאו את "משתמשים פעילים באשכול"[/quote]
גאון.. פשוט גאון.. תודה
-
גאון זה מי שהמציא את Danganronpa
-
[QUOTE=D-A-L-E-K;1443028]גאון זה מי שהמציא את Danganronpa[/QUOTE]
מה זה?
-
-
-
-
[quote=d-a-l-e-k;1443032]משחק ל-psp[/quote]
מה עושים שם? איך הוא?