[quote=doctor who?;1445822]אביזי,אפשר הסבר למה שהתכוונת?לא אכפת לי אם זה גורם ל-mind crash[/quote]
או,עומר התמים,הוא לא מסוגל לאמר משהו בלי לעשות לך מיינדקראש
Printable View
[quote=doctor who?;1445822]אביזי,אפשר הסבר למה שהתכוונת?לא אכפת לי אם זה גורם ל-mind crash[/quote]
או,עומר התמים,הוא לא מסוגל לאמר משהו בלי לעשות לך מיינדקראש
[quote=odin borson;1445845]או,עומר התמים,הוא לא מסוגל לאמר משהו בלי לעשות לך מיינדקראש[/quote]
אני לא יודע, בינתיים הוא עדיין לא הכריז שהוא התאבד אז אני מניח שהוא בסדר בינתיים.
טוב, אני פשוט אפרסם פה את המשחק ונראה מה דעתכם עליו
אגב צריך אישור ממנהל או משו?
כן.
מכיוון שאין מנהל לפורום חידות תחרויות ומשחקים עליך לפנות אל מנהל בצבע ירוק. יש רק אחד פעיל כזה.
[quote=smoker;1445835]אממ חבל כי אני מחפש מקום לפתוח שני משחקים מאגניבים...[/quote]
אתה תמיד יכול לנסות ולפתוח, במקרא הכי גרוע זה לא יצליח ותסגור.
אחלה, מנהל ירוק. אחפש אותו~
חחח מונקי זה בדיוק מה שאני עושה
רמז: הוא היה האדום הראשון שענה לך בפורום.
יאללה נכנעתי תגידו לי מי זה, בבקשה? P:
תלך עמוד-שניים אחורה...
ההודעה נשלחה כשאתה שלחת את שלך ><"
הנה, שלחתי, תבורך
[quote=smoker;1445842]מכיר את העניין, תמיד מבאס רצח
הנה, אני בחיפושים כבר כמה זמן לקהילה פעילה שיכולה לקלוט את המשחקים שהשקעתי בהם כל כך הרבה.. עדיין לא מוצא. הבעיה עכשיו היא שקהילות וותיקות מתחילות להיסגר כי הפעילות דלילה[/quote]
כן היה פה פעיל פעם אבל עכשיו ממש קצת אנשים מגיבים פה ואין על מה גם רק כגשיש מהומות יש פה פפעילות :p
[quote=sunfire ilan;1445855]כן היה פה פעיל פעם אבל עכשיו ממש קצת אנשים מגיבים פה ואין על מה גם רק כגשיש מהומות יש פה פפעילות :p[/quote]
קצת זה מספיק לי כל עוד אוכל לשחק איתם במשחקים שלי p:
אגב, בקשר לשם של הנו"ד... היו לי ארבעה חתולים xd
זה טיפה עשה לי כאב ראש,אבל זה לא עשה מינד קראש
P:
Xd
d:
כן, זה אשכרה משנה לי את הסמיילים '-'
[quote=doctor who?;1445860]זה טיפה עשה לי כאב ראש,אבל זה לא עשה מינד קראש[/quote]
שתדע, שההוכחה של משפט קנטור שהזכרתי בסוף, בעיני רבים נחשבת לאחת ההוכחות היפות יותר שיש במתמטיקה.
אני אישית בכלל חושב שהנושא הזה (שבשפה המתמטית נקרא "תורת הקבוצות") הוא אחד הנושאים היפים יותר שיש במתמטיקה.