[quote=yort3m;1452633]לא אם תהיה ילד טוב ותצביע למי שאני אגיד :o[/quote]
למה שאני אקשיב לך אם הודעת שאתה רוצח
Printable View
[quote=yort3m;1452633]לא אם תהיה ילד טוב ותצביע למי שאני אגיד :o[/quote]
למה שאני אקשיב לך אם הודעת שאתה רוצח
[QUOTE=nononos;1452636]למה שאני אקשיב לך אם הודעת שאתה רוצח[/QUOTE]איפה ראית אותי מודיע שאני רוצח? :sunglasses:
[QUOTE=YoRt3m;1452616]חחחחחחחחחחחחח איזה מזל אומלל יש לי. אז מי לעזאזל רוצח?!?
נכון שזה שקוף עכשיו ? :d[/QUOTE]
הנה כאן
[quote=hit man;1452612][img]http://www.alden-hebron.org/wp-content/uploads/2013/02/survivor-logo.jpg[/img]
תושבי העיירה מחליטים יום אחד להעמיד את המועמד לרציחה דרך פתקים אנונימיים. הם כותבים את השמות על קלפי נייר, מקפלים אותם, שמים בתוך אגרטל גדול ואז מערבבים את התוכן. לאחר כמה דקות של הסתכלות אחד על השני, הם מתחילים להוציא את הפתקים אחד אחרי השני.
פתק ראשון - קול נגד פיצה!
פתק שני - קול נגד רותם!
תיקו 1:1
פתק שלישי - קול נגד פיצה!
פתק רביעי - קול נגד רותם!
תיקו 2:2
פתק חמישי - קול נגד רותם!
פתק שישי - קול נגד פיצה!
תיקו 3:3
פתק אחרון... מסומן בצבע לבן >>> [color="white"]קול נגד פיצה![/color] <<<
>>> [color="white"]פיצה הוא זיו. תפקידו בקהילה: אזרח![/color] <<<
אתה מתבקש לא להגיב כאן יותר.
אחרי יום ארוך, מגיע הלילה, וכמו בכל לילה, יוצאים הינשופים, יוצאים הטורפים ויוצאים גם הרוצחים. זהו הזמן שלהם לעשות את ההבדל, מאחר ואחרי הלילה הזה ישארו בעיירה שמונה אנשים בלבד. אין הרבה לאן לברוח מכאן. הבשורות הטובות הן שאמש מונו שוטר ורופא חדשים בעיירה ואולי הם יביאו לשינוי הרצוי במשחק עקוב הדם הזה.[/quote]
היו 4 קולות לפיצה......
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/256/f/1/poor_thing___togepi_by_stalkernitro-d5el0sz.png[/IMG]
בפעם הראשונה מאז תחילת המשחק השוטר והרופא התחילו לפעול. השוטר איתר את מקומו של רוצח אחד ועכשיו זה תלוי בו האם לחלוק את המידע שהוא גילה לשאר התושבים של העיירה. והרופא ניסה להגן על מישהו בעיירה, אבל הוא החמיץ את המטרה. הרוצחים ניסו להרוג מישהו אחר. הפעם שלושה רוצחים יצאו לפעולה ומה שהם עשו זה פשוט וקל - העלו את הבית של הקורבן הבא באש.
[COLOR="Red"]הקורבן הפעם הוא טוגפי. תפקידו: רופא.[/COLOR]
אתה מתבקש לא להגיב יותר במשחק.
זהו כנראה היום האחרון שבו האזרחים יכולים לעשות את השינוי. במידה והם יכשלו בו, זה אומר שהרוצחים ניצחו את המערכה ואת המלחמה כולה. אתם מוזמנים לנסות ולהפוך את היוצרות במבחן האחרון שלכם. או שמא הרוצחים יעשו לכם בית ספר וינצחו את המשחק כולו. יש לכם עד מחר ב17:00.
למה טוגפי מת? למה??? ;(
[QUOTE=ellmik12;1452691]למה טוגפי מת? למה??? ;([/QUOTE]חחח כי הרוצחים רצחו אותו. עכשיו נשאר לברר מי הרוצחים... :peee:
ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! למה?!!! הוא היה צעיר מדי! צעיר מדי! כולם,תצודו את הרוצחים בני הr%^$%^%^%%$ האלו ותגרמו להם להתחרט שנגעו בטוגפי שלנו!
יש לכם עד מחר ב17:00 להחליט על המועמד הבא לרציחה. את הבחירות שלכם אתם עושים פה במשחק, כרגיל.
עכשיו חייבים לגלות את אחד הרוצחים או שהמשחק נגמר
אני בוחר ברותם ,סופית
[quote=charmander 1;1452826]אני בוחר ברותם ,סופית[/quote]אבל מה הקטע? במילא יש יותר מרוצח אחד כנראה... מה יעזור לך לבחור בי? :|
אתה היית אחד החשודים שחשבו שהם רוצחים
[quote=charmander 1;1452833]אתה היית אחד החשודים שחשבו שהם רוצחים[/quote]אז מה...? :\ זה תירוץ לרצוח אותי? כי אני חשוד?
מה אתם אומרים על נסטי? לדעתי היא רוצחת