היי
Printable View
היי
רותם שמתי לב שיש מלא אורחים בפורום.
לא תוכל לחסום את האתר לצפייה בתכנים כל עוד הם לא רשומים? או משהו בסגנון כדי להשיג עוד משתמשים ולהחיות את הפורום.
[QUOTE=totodile;1471314]רותם שמתי לב שיש מלא אורחים בפורום.
לא תוכל לחסום את האתר לצפייה בתכנים כל עוד הם לא רשומים? או משהו בסגנון כדי להשיג עוד משתמשים ולהחיות את הפורום.[/QUOTE]
יש חסימה לקישורים \ תמונות מה שגורם לאורחים להכנס ולצאת, המערכת לא מעדכנת מיד את זה שהם יוצאים ולכן לפעמים נראה שיש מס' גדול מאוד של אורחים.
[QUOTE=YoRt3m;1471315]יש חסימה לקישורים \ תמונות מה שגורם לאורחים להכנס ולצאת, המערכת לא מעדכנת מיד את זה שהם יוצאים ולכן לפעמים נראה שיש מס' גדול מאוד של אורחים.[/QUOTE]
אה הבנתי...
[QUOTE=YoRt3m;1471315]יש חסימה לקישורים \ תמונות מה שגורם לאורחים להכנס ולצאת, המערכת לא מעדכנת מיד את זה שהם יוצאים ולכן לפעמים נראה שיש מס' גדול מאוד של אורחים.[/QUOTE]
זאת הסיבה שנרשמתי בהתחלה חחח
[QUOTE=banana man;1471317]זאת הסיבה שנרשמתי בהתחלה חחח[/QUOTE]
נראה לי שגם אני ככה חחחח
goody, יצא civilization beyond earth. אני כנראה אוריד אותו מתישהו. מצד שני, לא יהיה לי עכשיו הכי הרבה זמן שבעולם לשחק בזה....
BUMMER.
[QUOTE=LordAbizi;1471319]goody, יצא civilization beyond earth. אני כנראה אוריד אותו מתישהו. מצד שני, לא יהיה לי עכשיו הכי הרבה זמן שבעולם לשחק בזה....
BUMMER.[/QUOTE]
אני כבר שיחקתי 😊😊
[QUOTE=Amitlv;1471321]אני כבר שיחקתי נ˜נ˜[/QUOTE]
יש לך הורדה?
[QUOTE=LordAbizi;1471323]יש לך הורדה?[/QUOTE]
לא חסר...
[url]http://thepiratebay.se/torrent/11271933/Sid.Meiers.Civilization.Beyond.Earth-RELOADED[/url]
באהבה ממני אליך
תבורך בתרנגול מן השמים.
[QUOTE=YoRt3m;1471311]לא מרוויח שקל, איפה אתה רואה פרסומות?
מפסיד, כן.[/QUOTE]
לא נראה לי שאתה מפסיד כי עם זה נכון הוא היה נסגר ממזמן.
[QUOTE=Archangel;1471331]לא נראה לי שאתה מפסיד כי עם זה נכון הוא היה נסגר ממזמן.[/QUOTE]
השיקולים שלי לא כלכליים. אין אפילו פרסומת אחת כך שאין שום סיכוי שאני מרוויח אגורה מהאתר.
גם כשהיו פרסומות לא הייתי מרוויח יותר מ-2 שקל לחודש. (לפני הוצאות)
שלום לכולם
כמה שזה מבאס לפספס משחק של מילאן ביום רביעי... מי קובע טיולים שנתיים ביום של מילאן?!