-
[B]לילי;[/B]
ohhh god please no
-
"לא, אתה לא!" את קוראת ומתכוונת לרוץ אל עבר הפלואטה, אך קאיטו עוצר מבעדך ורץ בעצמו.
סקרפטי מכווץ את אצבעותיו לאגרוף שזוהר בלבן, אך סנדייל קופצת מהאדמה ונושכת אותו, מונעת ממנו לפגוע בקאיטו.
"תביא לי את זה!" קאיטו קורא ותופס במיכל, הגנב מניף אותו הצידה, ברוגז רב. מפיל את קאיטו על האדמה
ספיל תוקף באבקת שלג, זיגזגון מתחפר באדמה. סקרפטי מגונן על עצמו מאבקת השלג, ומטיח את סנדייל על הרצפה.
"סקרפטי!" הוא קורא, ידיו זוהרות שוב- אך הפעם זיגזגון מפריע לו, סקרפטי בועט את זיגזגון מהמקום.
את רצה אל קאיטו, עוזרת לו לקום. ואתם מביטים בגנב, הוא מתחיל לרוץ בכיוון הנגדי, נראה כי הוא עוקף אתכם, סקרפטי מאחוריו. "אדיוס חבר'ה!" הוא קורא עם חיוך מנוול, כשלפתע המיכל של הפוקימון זוהר באור כחול.
"מה?! מה זה?!" שואל הגנב, לא מבין מה קורה ומאיפה. המיכל נשמט מידיו של הגנב, ומועף חזק לכיוונכם, את רצה ותופסת אותו רגע לפני שהוא מתרסק על הקרקע. מולך עומד פוקימון דמוי פרפר, ועיניו זוהרות בכחול, לצידו שון- קצת מבוהל.
"מטאפוד! הוא.. התפתח" הוא מספר לך, ולא מפסיד לשלוח מבטים חטופים אל כיון הגנב.[/QUOTE]
~~~~~~~~~
"שון! אמרתי לך להישאר במקום!" אתעצבן לרגע ואז אבין מה הוא עשה הרגע וארגיש את עצמי גאה. אביט במהירות במיכל ואראה איפה מבטלים את ההקפאה שבו-אבטל את ההשפעה ולומר פלבה לעמוד מאחוריי. "שון! רוץ אלינו" אצעק לשון כדי שיהיה בטוח מאחרינו. אביט בגנב ואראה מה הולך להיות הצעד הבא שלו. "ממליצה לך להיכנע. אנחנו יותר" אומר לו
-
[b]סהר;[/b]
אתה מודה לבחורה, ומציג את עצמך ואת טימבור.
אתה מביט לכיוון טימבור, ורואה אותו צמוד לאותה אישה, אוחז בידה, מוקסם. פיקאצ'ו שולחת גל חשמלי קטן, וטימבור נסוג אחורנית. המאמנת צוחקת. "אני אמה, וזו פיקאצ'ו" היא אומרת בחיוך, פיקאצ'ו קופצת מהכתף שלה בקידה. "טימבור, אחלה של קרב נתת שם" היא אומרת לו, והוא מרחף מאהבה.
"טימבור בבקשה בפעם הבאה תנסה להקשיב למה שאני אומר לך!" אתה מעיר לו, הוא נראה קצת מנותק, ואתה מזכיר לו לגבי הקרב. הוא מסתכל עליך בחזרה בפרצוף נחוש, ואז אל אמה, ברצון להלהיב אותה.
אתה מורה לו להשתמש במיקוד אנרגיה, ובחבטה אל אחד הפידג'ים- הוא מסמן לך עם אגודלו, וזוהר באור כחול בעודו קופץ אל העץ, חובט בפידג'י. פידג'י מספיקה לנתר מהענף, והוא נשבר מחבטתו של טימבור
פידג'י מתחיל לנפנף בידיו, ליצור סופת רוח שפוגעת בטימבור ומקשה עליו לזוז[/quote]
"נעים להכיר אמה!" אני אומר לאמה בחיוך "עכשיו ברשותך אני אנסה ללכוד לעצמי פידג׳י!" אני אומר לה עם חיוך נחוש ואש בעיניים.
"טימבור אני שמח שאתה סוף סוף מקשיב להוראות שלי!" אני אומר לטימבור בחיוך לאחר שהוא סוף סוף הקשיב למה שאני אומר לו "אל תדאג בקשר לסופת חול, תמקד שוב את האנרגיה שלך, תמקד אותה באגרוף שלך ובבול העץ, תנשום עמוק ושתרגיש מוכן זנק על פידג'י בחבטה הכי חזקה שאתה מסוגל!" אני אומר לו ברוגע וממשיך לבחון את ההתנהגות של טימבור לגביי ההוראות שלי
-
[QUOTE=The Charizard;1483360][B]לוקאס;[/B]
אתה מתחיל לרוץ במסלול של החורשה, מנסה לצאת ממנה כמה שיותר מהר, ניקי בעקבותיך.
לאחר כעשר דקות אתם מגיעים אל שביל חשוך, שבסופו משקיפה עיר גדולה ומקסימה- העיר רסטבורו.
"סופסוף! הגענו לעיר רסט-" אומרת ניקי, ונקטעת על ידי אותו קול השחזת להבים.
מסביבכם עומדת כנופיית סייטר אימתנית
[/QUOTE]
אני מוציא את הפוקימון המסתורי שלי ובודק אם הוא מוכן (ויכול) להילחם בהם
-
[QUOTE=The Charizard;1483346][B]לוקאס;
[/B]אתה מנסה לשכנע את סייטר שיילכד, ואתה זורק עליו את הפוכדור, סייטר לא מנסה להתחמק- נראה שהוא עייף מידי.
הפוכדור פוגע וסייטר נשאב לתוכו, הפוכדור מתחיל לנוד לצדדים.. עד שנעצר לבסוף.
[B]סטיבן;[/B]
אתה צועק ומחפש אחר נידורן, אתה שומע אותו צווח חזרה, כשלפתע הוא משמיע צווחת אנקה (נראלי ככה כותבים)
נידורן מועף אחורה, כמעט על אחד העצים, אך אתה ממהר ותופס אותו באוויר.
"רןרןרן.." הוא ממלמל, ומביט אל תוך האובך.[/QUOTE]
"נידורן הכול בסדר??" אשאל בדאגה "אנחנו חייבים לצאת מהאובך הזה במהירות!" אומר בעודי רץ עם נידורן בידי לכיוון רנדומלי בתקווה לצאת מהאובך
-
[QUOTE=The Charizard;1483330][B]
[B]רון;[/B]
אתה מלטף את ארון, והוא מתעצבן. הוא רוצה להילחם
"אתה יודע רון, אני חושב שכדאי שתצאו. תן לו לשחרר אנרגיות" מייעץ לך אביך
[/QUOTE]
אני אומר לאבי:"אתה צודק, אבא. אני באמת אצא איתו החוצה. להתראות אבא! אימא!" אומר ואצא עם ארון אל מחוץ לביתי, אלך לחפש לו פוקימון מכל סוג כדי שיוכל לפרוק עליו אגרסיות
-
[CENTER][SIZE=6][B]אוקיי אוקיי[/B]
[SIZE=4]ערכתי מעט את הרקע של המשחק, שיהיה יותר ברור- לכם, ולי.[/SIZE]
[SIZE=3]אתם מוזמנים לגשת לראות.
[/SIZE][/SIZE][COLOR=#000000][SIZE=4]----[/SIZE][/COLOR][SIZE=6][SIZE=3][COLOR=#ee82ee][B]
אגב, עוד הערה קטנה. [/B]
פוקימונים לא מתרפאים רגע אחרי הקרב.. אין טעם בלעלף אחד, ללכוד אותו, ואז להוציא אותו מחדש לקרב.
לעומת זאת, אם הוא ינוח מספיק זמן בפוכדור, הוא כן יהיה כשיר לקרב.[/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/CENTER]
[B]לוקאס;[/B]
אתה מורה לטורצ'יק לתקוף בגחלת, מאדקיפ משתמש באקדח מים.
נוצר פיצוץ קטן, ואתם מתחילים לרוץ. חלק מהסייטרים מתעכבים, אמנם החלק האחר בעקבותיכם.
הסייטר הגדול רץ לכיוון טורצ'יק, ומניף את להבו- כשלפתע, סייטר יוצא מהפוכדור שלו, ומקנטר את ההתקפה עם הלהב שלו בעצמו. "סיי סייטר!" הוא קורא בכעס, והסייטר הגדול מביט בו. "סייטסיי!" הוא מגיב.
הם מדברים בעצמם קצת, ונראה ששאר הסייטר מתרחקים מעט, בזמן ששני הסייטרים נעמדים זה מול זה.
"לוקאס? אני חושבת שהם הולכים לעשות דו קרב.." אומרת ניקי.
[B]מליפאן;[/B]
אתה נפרד מאדוארד, שמודה לך שוב על העזרה, ומתחיל ללכת לכיוון בניין החברה הגדול. (המוזיאון)
בינתיים, אתה מתקשר אל אמא שלך ומתחיל לצעוד לכיוון מרכז הפוקימונים. אמא שלך עונה, ואתה שואל למיקומו של בנדודך- "טיילר... הוא בבית הספר לפוקימונים, זה ממוקם היכן שהוא בעיר, אני אומר לו שהגעת. תשמור על עצמך!", והיא מנתקת.
השעה כבר 2 בצהריים. אתה נכנס למרכז הפוקימונים, כשלפתע אתה מבחין בפרצוף מוכר.
"היי מליפאן, אני רואה שהגעת!" קוראת זואי, וקמה מהכיסא עליה היא ישבה. "כבר חשבתי שהברזת לקרב שלנו", מוסיפה.
[B]אייס;[/B]
סולח.
---
אתה מתפלא, ומביט בנידורן. שנוהמת בשמחה
אתה מורה לה להשתמש בחבטות זעם, והיא ממשיכה לחבוט בבאנלבי, ולבסוף מעיפה אותו הצידה.
באנלבי נוחת מעולף על הקרקע
[B]מייק;[/B]
אתה קורא לקורה להמשיך איתך אל עבר העיר רסטבורו, ואתם ממהרים אל היציאה.
לבסוף, לאחר הליכה של עשר דקות ביער הקריפי ומלא החרקים, אתם יוצאים מהיער.
מולכם נפרש שדה פרחים, שבפתחו עומדת חנות ישנה. קורה מיד מתרגשת ורצה להביט בהם
לצד החנות עומד אגם שקט, שעליו מונח גשר קצר המוביל אל פתח העיר.
[B]לילי;[/B]
את מתעצבנת על שון, ומיד מבינה כמה גדול הוא יצא.
את מביטה מבט חטוף במיכל, ומכוונת את המתג ללמטה, הפוקימון הזהוב הופך חזרה לרגיל- ופוקח את עיניו, מסתכל עליכם.
"אט?" הוא שואל, מביט עלייך.
"סקראפטי, דופק אפל!" המאמן קורא, מורגז. סקרפטי קופץ ושולח טבעות חשוכות ועוצמתיות לכיוונכם, אך הפוקימון המיסתורי מרחף- ומכוון את הפרח שלו אל עבר ההתקפה. הפרח זוהר באור סגול, וקרן אור עוצמתית פוגעת במתקפה, גורמת לפיצוץ.
"ארררררג... לא משנה! סקרפטי, בוא נלך מפה!" את שומעת את הגנב קורא, ונמלט בזמן העשן עקב הפיצוץ.
[IMG]http://www.pkparaiso.com/imagenes/xy/sprites/animados/floette-eternal.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אמה צופה בך מהצד, נלחם בנחישות עם טימבור.
טימבור מנסה להשתמש במיקוד אנרגיה, אך לא מצליח להתפקס בעוד הסופה מפריעה לו.
הוא עוזב את זה, ושועט אל עבר פידג'י, מנסה להצליף בו. פידג'י מתחמק בקלות
[B]תומר;[/B]
אתה זורק את הפוכדור, ממנו יוצאת טפיג.
"פיג?" היא שואלת אותה, ומביטה סביבה בלחץ. "שנילחם או שנברח?" שואלת אותך ג'מה, בלבאזור שלה נראה מוכן לקרב גם הוא, ומחייך אל עבר טפיג.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/498.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/001.gif[/IMG]
[B]סטיבן;
[/B]אתה קורא לנידורן לעקוב אחריך, אל מחוץ לאובך, ושניכם מתחילים לרוץ למקום מרוחק.
אתם מסתכלים על ענן האובך מרחוק, שנעלם בעזרת רוח שמרקרוו יוצר עם כנפיו.
הוא מתנשף, עוד נחוש להילחם, ומתחיל לשעוט אל עבר נידורן.
[B]רון;[/B]
אתה נפרד מהמשפחה שלך, והרוח הקרירה נושבת על צווארך.
ארון לצידך, מסתכל סביבו, מתחיל לחקור את העיר.
לאחר כרבע שעה הליכה אתם מגיעים אל היציאה מהעיר, שלט עליו כתוב "דרך 104" עומד לצידכם.
אתה ממשיך להתקדם, מולך נפרש חוף ים קטן, שבהמשכו מדשאה המובילה אל יער, אתה מחפש אחר פוקימונים, ומבחין בפוקימון קטן מתהלך על זנבו, בצד הדרך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/161.gif[/IMG]
-
[QUOTE][B]לוקאס;
נוצר פיצוץ קטן, ואתם מתחילים לרוץ. חלק מהסייטרים מתעכבים, אמנם החלק האחר בעקבותיכם.
הסייטר הגדול רץ לכיוון טורצ'יק, ומניף את להבו- כשלפתע, סייטר יוצא מהפוכדור שלו, ומקנטר את ההתקפה עם הלהב שלו בעצמו. "סיי סייטר!" הוא קורא בכעס, והסייטר הגדול מביט בו. "סייטסיי!" הוא מגיב.
הם מדברים בעצמם קצת, ונראה ששאר הסייטר מתרחקים מעט, בזמן ששני הסייטרים נעמדים זה מול זה.
[/B][/QUOTE]
"זה לא טוב.." אומר לניקי "סייטר אתה בטוח שאתה יכול לעשות את זה במצבך? אתה לא רוצה שנרפא אותך קודם?"
-
[QUOTE=The Charizard;1483990][CENTER][SIZE=6][B]אוקיי אוקיי[/B]
[/SIZE][/SIZE][COLOR=#000000][SIZE=4]----[/SIZE][/COLOR][SIZE=6][SIZE=3][COLOR=#ee82ee][B]
אגב, עוד הערה קטנה. [/B]
פוקימונים לא מתרפאים רגע אחרי הקרב.. אין טעם בלעלף אחד, ללכוד אותו, ואז להוציא אותו מחדש לקרב.
[/SIZE][/SIZE][/CENTER]
[B]רון;[/B]
לאחר כרבע שעה הליכה אתם מגיעים אל היציאה מהעיר, שלט עליו כתוב "דרך 104" עומד לצידכם.
אתה ממשיך להתקדם, מולך נפרש חוף ים קטן, שבהמשכו מדשאה המובילה אל יער, אתה מחפש אחר פוקימונים, ומבחין בפוקימון קטן מתהלך על זנבו, בצד הדרך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/161.gif[/IMG][/QUOTE]
אני גר בפטאלבורג?
~~~~~~~~~~
אומר אל ארון:" הנה, ארון! זו ההזדמנות שלך! תתקיף את סנטרט הזה בגיחה! פרוק עליו את כל הזעם שלך!" אומר לו
-
[RIGHT][COLOR=#333333][B]לוקאס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#333333]כבר מעדכן אותו.
[/COLOR][COLOR=#333333]--
[/COLOR][COLOR=#333333]"סייסייטר!" הוא צווח לעברך, ומהנהן בראשו, משחיז את להביו.
הוא מחכה להוראות ממך
[B]רון;[/B][/COLOR][/RIGHT]
אכן. כדי שתוכל להיצמד לעלילה של שאר השחקנים, אתה ועוד כמה התחלתם בעיר השלישית במקום בראשונה.[RIGHT][COLOR=#333333][B]--[/B][/COLOR][/RIGHT]
ארון מקשיב לך, ומסתכל על סנטרט במבט כועס.
הוא מתחיל לשעוט לעברו, ומעיף אותו אחורה בנגיחה חזקה, סנטרנט מוטח על האדמה, וחוטף פגיעה קשה.
-
[QUOTE=The Charizard;1483990][CENTER][SIZE=6][B]אוקיי אוקיי[/B]
אגב, עוד הערה קטנה. [/B]
[/SIZE][/SIZE][/CENTER]
[B]לוקאס;[/B]
[B]מליפאן;[/B]
אתה נפרד מאדוארד, שמודה לך שוב על העזרה, ומתחיל ללכת לכיוון בניין החברה הגדול. (המוזיאון)
בינתיים, אתה מתקשר אל אמא שלך ומתחיל לצעוד לכיוון מרכז הפוקימונים. אמא שלך עונה, ואתה שואל למיקומו של בנדודך- "טיילר... הוא בבית הספר לפוקימונים, זה ממוקם היכן שהוא בעיר, אני אומר לו שהגעת. תשמור על עצמך!", והיא מנתקת.
"היי מליפאן, אני רואה שהגעת!" קוראת זואי, וקמה מהכיסא עליה היא ישבה. "כבר חשבתי שהברזת לקרב שלנו", מוסיפה.
[B]אייס;[/B]
סולח.
---
אתה מתפלא, ומביט בנידורן. שנוהמת בשמחה
אתה מורה לה להשתמש בחבטות זעם, והיא ממשיכה לחבוט בבאנלבי, ולבסוף מעיפה אותו הצידה.
באנלבי נוחת מעולף על הקרקע
[B]מייק;[/B]
אתה קורא לקורה להמשיך איתך אל עבר העיר רסטבורו, ואתם ממהרים אל היציאה.
לבסוף, לאחר הליכה של עשר דקות ביער הקריפי ומלא החרקים, אתם יוצאים מהיער.
מולכם נפרש שדה פרחים, שבפתחו עומדת חנות ישנה. קורה מיד מתרגשת ורצה להביט בהם
לצד החנות עומד אגם שקט, שעליו מונח גשר קצר המוביל אל פתח העיר.
[B]לילי;[/B]
את מתעצבנת על שון, ומיד מבינה כמה גדול הוא יצא.
את מביטה מבט חטוף במיכל, ומכוונת את המתג ללמטה, הפוקימון הזהוב הופך חזרה לרגיל- ופוקח את עיניו, מסתכל עליכם.
"אט?" הוא שואל, מביט עלייך.
"סקראפטי, דופק אפל!" המאמן קורא, מורגז. סקרפטי קופץ ושולח טבעות חשוכות ועוצמתיות לכיוונכם, אך הפוקימון המיסתורי מרחף- ומכוון את הפרח שלו אל עבר ההתקפה. הפרח זוהר באור סגול, וקרן אור עוצמתית פוגעת במתקפה, גורמת לפיצוץ.
"ארררררג... לא משנה! סקרפטי, בוא נלך מפה!" את שומעת את הגנב קורא, ונמלט בזמן העשן עקב הפיצוץ.
[IMG]http://www.pkparaiso.com/imagenes/xy/sprites/animados/floette-eternal.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אמה צופה בך מהצד, נלחם בנחישות עם טימבור.
טימבור מנסה להשתמש במיקוד אנרגיה, אך לא מצליח להתפקס בעוד הסופה מפריעה לו.
הוא עוזב את זה, ושועט אל עבר פידג'י, מנסה להצליף בו. פידג'י מתחמק בקלות
[B]תומר;[/B]
אתה זורק את הפוכדור, ממנו יוצאת טפיג.
"פיג?" היא שואלת אותה, ומביטה סביבה בלחץ. "שנילחם או שנברח?" שואלת אותך ג'מה, בלבאזור שלה נראה מוכן לקרב גם הוא, ומחייך אל עבר טפיג.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/498.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/001.gif[/IMG]
[B]סטיבן;
[/B]אתה קורא לנידורן לעקוב אחריך, אל מחוץ לאובך, ושניכם מתחילים לרוץ למקום מרוחק.
אתם מסתכלים על ענן האובך מרחוק, שנעלם בעזרת רוח שמרקרוו יוצר עם כנפיו.
הוא מתנשף, עוד נחוש להילחם, ומתחיל לשעוט אל עבר נידורן.
[B]רון;[/B]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/161.gif[/IMG][/QUOTE]
"קורה! עזבי אץ הפרחים ובואי כבר! אני לא מאמין, הגענו לעיר!" אני קורא בשמחה רבה!
"קורה זה מדהים, לא לקח לנו מלא זמן בכלל!"
-
[QUOTE=The Charizard;1483994][RIGHT][COLOR=#333333][B]לוקאס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#333333]כבר מעדכן אותו.
[/COLOR][COLOR=#333333]--
[/COLOR][COLOR=#333333]"סייסייטר!" הוא צווח לעברך, ומהנהן בראשו, משחיז את להביו.
הוא מחכה להוראות ממך
[B]רון;[/B][/COLOR][/RIGHT]
אכן. כדי שתוכל להיצמד לעלילה של שאר השחקנים, אתה ועוד כמה התחלתם בעיר השלישית במקום בראשונה.[RIGHT][COLOR=#333333][B]--[/B][/COLOR][/RIGHT]
ארון מקשיב לך, ומסתכל על סנטרט במבט כועס.
הוא מתחיל לשעוט לעברו, ומעיף אותו אחורה בנגיחה חזקה, סנטרנט מוטח על האדמה, וחוטף פגיעה קשה.[/QUOTE]
"אם אתה מתעקש..." אומר באי רצון "אני לא אאכזב אותך! סייטר מתקפה מהירה! ואז חיתוך!"
-
[QUOTE=The Charizard;1483990][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
"אה, כמובן שלא. אני... [I]התעכבתי[/I] מעט ביער פטלבורג. את יודעת שיש שם חמישים זנים שונים של פטריות?" אמציא איזשהו בלוף מוזר כדי איכשהו לחפות על העובדה שלקח לי יותר מדי זמן לעבור את היער. "אני בעד הקרב, רק תני לי שנייה לרפא את הפוקימונים שלי." אני אלך לרפא את הפוקימונים. ואז אולי גם אחר כך לשירותים כדי לשטוף את הפנים שלי מכל העשן והגועל נפש הזה שהיה בדרך. ואז אני אחזור אליה, ואומר שאני מוכן.
----
ו... "המכתב איכשהו הגיע אליכם"... seems legit!
-
[B]מייק;
[/B]עזוב את קורה מה רצתה המסכנה רק לרחרח מעט פרחים?
--
אתה וקורה ממשיכים במהירות אל עבר העיר, חולפים על הגשר ומביטים על פוקימוני מים קטנים ששוחים בו.
כמובן, שאתה מתעקש להגיע כמה שיותר מהר, וממשיך לרוץ אל עבר העיר.
אתם נכנסים אל העיר פטאלבורג, נראה כי מתקיים שם פסטיבל או משהו. העיר זוהרת במלא אורות, ודוכנים רבים נמצאים ברחובות העיר.
[B]לוקאס;
[/B]הקרב בין הסייטרים מתחיל, הזירה היא זירת צמחית עם עצים רבים מסביבכם.
אתה מורה לסייטר להתחיל במתקפה מהירה, וסייטר שועט אל עבר השני, מכה בו, אך נראה כי זה לא עושה יותר מידי.
סייטר תוקף עם חיתוך, והשני משתמש בחתך זעם [fury cutter], והודף אותו אחורה.
הסייטר השני צוחק על הסייטר הזקן שלך
[B]
מליפאן;[/B]
במשחקים הראשיים אתם שכנים של הפרופסור, הגיוני 0:
---
"חמישה זנים שונים של פטריות?" שואלת זואי, בבלבול. "אהההה.. כמובן!" היא ממהרת להוסיף.
אתה מסכים לקרב, והיא אומרת "נהדר! אני אחכה לך כאן!".
אתה הולך אל עבר האחות ג'ואי וצ'אנסי, שלוקחות את הפוכדורים ומכניסות אותן למכונה, בזמן שאתה מנקה את פניך.
אתה חוזר, והאחות ג'ואי מגישה לך את שלושת הפוכדורים בחיוך. "בבקשה"
[IMG]http://upng.co.il/uploads/ca059c3cc6e6ec96ed0e1346e44d074b.png[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/113.gif[/IMG]
-
[QUOTE=The Charizard;1484002][B]
מליפאן;[/B]
במשחקים הראשיים אתם שכנים של הפרופסור, הגיוני 0:
---
"חמישה זנים שונים של פטריות?" שואלת זואי, בבלבול. "אהההה.. כמובן!" היא ממהרת להוסיף.
אתה מסכים לקרב, והיא אומרת "נהדר! אני אחכה לך כאן!".
אתה הולך אל עבר האחות ג'ואי וצ'אנסי, שלוקחות את הפוכדורים ומכניסות אותן למכונה, בזמן שאתה מנקה את פניך.
אתה חוזר, והאחות ג'ואי מגישה לך את שלושת הפוכדורים בחיוך. "בבקשה"
[IMG]http://upng.co.il/uploads/2e2973d09879c92d359c0d2a36220f24.png[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/113.gif[/IMG][/QUOTE]
fair enough.
אגב, לאד לא מגיע אזכור בשום מקום בדף עם הדמויות?
--
"תודה רבה. בואי נלך למצוא מקום שבו אפשר להילחם גם" אציע לה, ואז בזמן שנלך לשם, "איך נעשה את הקרב? אני מציע כפול. אני צריך לפגוש מישהו, אז אין לי יותר מדי זמן לקרבות ארוכים, ובא לי קצת לעבוד על טקטיקה."
-
[QUOTE]לוקאס;
הקרב בין הסייטרים מתחיל, הזירה היא זירת צמחית עם עצים רבים מסביבכם.
אתה מורה לסייטר להתחיל במתקפה מהירה, וסייטר שועט אל עבר השני, מכה בו, אך נראה כי זה לא עושה יותר מידי.
סייטר תוקף עם חיתוך, והשני משתמש בחתך זעם [fury cutter], והודף אותו אחורה.
הסייטר השני צוחק על הסייטר הזקן שלך
[/QUOTE]
"זה לא הגיל זה התרגיל" אומר לסייטר "עכשיו תשתמש בפזילה!" אורה לו "ואז עוף לשמיים ותוריד עליו גשם של רוח טער הכי חזקה שאתה יכול! תוכיח לו מי יותר חזק!"