-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"אלה, לא! נסי לקום כמה שיותר מהר ולירות גחלות!" אתה צועק. אלה נאבקת לקום, אך מצליחה בקושי. היא משגרת גחלת אל עבר ג'וש ויחד עם הטעינה הפרבולית שלך אתם מנצחים!.
אתם נכנסים למעלית שבתוכה מכה האחות ג'וי היא מרפאה אותך ואת אלה.
המעלית מתחילה לזוז ואתה שומע קול מכני "ברוך הבא לקרב האחרון שלך! היריב שלך מחכה לך". הדלתות נפתחות ואתה רואה את לונה ושאדו עומדים בצד השני של הזירה
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
" צ'אטוט נחות עליו ואז תנקר אותו בכל העוצמה" אתה מנחה את צ'אטוט.
צ'אטוט נוחת על הפוקימון ומתחיל לנקר אותו בחוזרה, הפוקימון מנער את צ'אטוט ממנו ותוקף בשריטה!
צ'אטוט מצליח להתחמק ברגע האחרון. הפוקימון נראה כועס ויוצא בחיתוך לילה נוסף!
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"היי. אני ג'ימי וזה אלברט" אתה מציג אתכם. אתה שומע צפירה שמצביע על תחילת הקרב-מייקל עף לשמיים עם כנפי הביוטפליי הענקיות שלו ומתחיל לנופף בהן בכוח מה שיוצר מולו טורנדו שעף אלייך במהירות!. מזויית העין אתה רואה את ביוטיפליי משתמש באותה התקפה על אל!
-
[QUOTE=Alice;1486330]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
צ'אטוט נוחת על הפוקימון ומתחיל לנקר אותו בחוזרה, הפוקימון מנער את צ'אטוט ממנו ותוקף בשריטה!
[/QUOTE]
" צ'אטוט זה הרגע המתאים , שיר !" אני ממשיך להורות לצ'אטוט
-
[QUOTE=Alice;1486330][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"אלה, לא! נסי לקום כמה שיותר מהר ולירות גחלות!" אתה צועק. אלה נאבקת לקום, אך מצליחה בקושי. היא משגרת גחלת אל עבר ג'וש ויחד עם הטעינה הפרבולית שלך אתם מנצחים!.
המעלית מתחילה לזוז ואתה שומע קול מכני "ברוך הבא לקרב האחרון שלך! היריב שלך מחכה לך". הדלתות נפתחות ואתה רואה את לונה ושאדו עומדים בצד השני של הזירה
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"היי. אני ג'ימי וזה אלברט" אתה מציג אתכם. אתה שומע צפירה שמצביע על תחילת הקרב-מייקל עף לשמיים עם כנפי הביוטפליי הענקיות שלו ומתחיל לנופף בהן בכוח מה שיוצר מולו טורנדו שעף אלייך במהירות!. מזויית העין אתה רואה את ביוטיפליי משתמש באותה התקפה על אל![/QUOTE]
אני יורה כדור אלקטרו בתקווה שהוא יבטל את הרוח
"אל! כדור אלקטרו על ביוטיפליי!" אני אומר כאשר אני מכוון מכת ברק לעבר מייקל
(במחשבה שניה אולי דדנה היה יכול להיות יותר מתאים)
-
[QUOTE=Alice;1486330][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
[/QUOTE]
הו, כמה צפוי
~~~~~~~
אגיד:"היי לונה, אני רואה שגם את הגעת הנה". ארגיש קצת רע עם עצמי שאני עומד לתקוף שותפה שלי למסע, אך כיישמע הזמזום אשלח מכת רעל על לונה ואומר:" אלה, טופר דרקון של שאדוו!". אנסה להתחמק מהמתקפות של לונה ושאדוו ואקווה שגם אלה תעשה כך.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
צ'אטוט מתחיל לשיר, הפוקימון מספיק לשרוט אותו רק מעט לפני שהוא נופל, ישן לפני צ'אטוט.
אתה מכוון לתת לצ'אטוט את ההוראה הבאה שלפתע אתה קולט שהטפרים שלו זוהרים באור שחור-כחול מוזרים-צ'אטוט עף במהירות אל עבר הפוקימון ומשתמש עליו בחיתוך לילה! מזלט צ'אטוט למד מתקפת מראה (Mirror Move).
הפוקימון מעולף, זכיתם בקרב!. האחראי על הקזינו נותן לכם 300$
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה יורה כדור אלקטרו אך הוא נבלע ברוח ללא כל השפעה. אתה לא מספיק להתחמק ומרגיש את עצמך מועף לאחור על ידי ההתקפה העוצמתית. אל מצליח להתחמק ברגע האחרון מהמתקפה ותוקף את ביוטפליי בכדור אלקטרו-ביוטיפליי נפגע.
מייקל נושם עמוק ואתה רואה עיגול ירקרק נוצר לפניו, אתה מבין שהוא מתחיל לטעון קרן סולארית!
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]ששש קיצ'יות זה חיים
~~
אתה מרגיש טיפה רע שאתה צריך להילחם נגד השותפה שלך למסע אבל אתה יודע שאין ברירה.
אלה רצה את שאדו עם טופר דרקון, שאדו מתחמק בשנייה האחרונה ומנצל את הקרבה של אלה אליו כדי לתקוף ישירות עם כדור צל. אלה מוטחת בחוזקה אל הרצפה. אתה קולט שלונה משלחת לעברך קרן על עוצמתית, אתה מנסה להתחמק אך לא מספיק מפני שלא ציפית להתקפה כזו גדולה. אתה מרגיש כאב בכל גופך ונאבק לקום.
-
[QUOTE=Alice;1486398][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
צ'אטוט מתחיל לשיר, הפוקימון מספיק לשרוט אותו רק מעט לפני שהוא נופל, ישן לפני צ'אטוט.
אתה מכוון לתת לצ'אטוט את ההוראה הבאה שלפתע אתה קולט שהטפרים שלו זוהרים באור שחור-כחול מוזרים-צ'אטוט עף במהירות אל עבר הפוקימון ומשתמש עליו בחיתוך לילה! מזלט צ'אטוט למד מתקפת מראה (Mirror Move).
[/QUOTE]
" כל הכבוד צ'אטוט !" אני אורמ וממשיך : " הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון." מתחיל ללכת לכיוון המכון
-
[QUOTE=Alice;1486398][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה יורה כדור אלקטרו אך הוא נבלע ברוח ללא כל השפעה. אתה לא מספיק להתחמק ומרגיש את עצמך מועף לאחור על ידי ההתקפה העוצמתית. אל מצליח להתחמק ברגע האחרון מהמתקפה ותוקף את ביוטפליי בכדור אלקטרו-ביוטיפליי נפגע.
מייקל נושם עמוק ואתה רואה עיגול ירקרק נוצר לפניו, אתה מבין שהוא מתחיל לטעון קרן סולארית!
[SIZE=5]~מייק~
~~
אלה רצה את שאדו עם טופר דרקון, שאדו מתחמק בשנייה האחרונה ומנצל את הקרבה של אלה אליו כדי לתקוף ישירות עם כדור צל. אלה מוטחת בחוזקה אל הרצפה. אתה קולט שלונה משלחת לעברך קרן על עוצמתית, אתה מנסה להתחמק אך לא מספיק מפני שלא ציפית להתקפה כזו גדולה. אתה מרגיש כאב בכל גופך ונאבק לקום.[/QUOTE]
אני מנסה שנית להשתמש במכת ברק לעברו, לפני שהוא יספיק לטעון
"אל! השתמש במסך אור ואז בהתקלה!"
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מבין שהגיע הזמן ללכת למכון. "כמה תגים יש לך?" שואלת מיסטי ואתה עונה שבינתיים רק 1.
"בהצלחה!" אומרת לך לילית בחיוך. אתם מגיעים למכון, זה בניין די מפואר שעליו שלט ענק "לכניסה למכון --->".
אתה רואה מזווית עיינך אדם לבוש ברדס עושה לך תנועות ידיים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שהוא מנסה לומר לך משהו-מה תעשה? האם תתעלם?
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה משתמש במכת ברק על מייקל והקרן שהוא טען נעלמת. הוא מתנער ממכת הברק ויוצר רוח נוספת, הפעם אתה מוכן ומספיק להתחמק. אל משתמש במסך אור אבל אין לא השפעה כי ביוטיפליי לא ניסה לתקוף. אל רץ ומתקיל את ביוטיפליי. ביוטיפליי נוסק במהירות חזרה לאוויר ומתקיל חזרה את אל!.
מייקל מנסה שוב ליצור קרן סולארית!
-
[QUOTE=Alice;1486408][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מבין שהגיע הזמן ללכת למכון. "כמה תגים יש לך?" שואלת מיסטי ואתה עונה שבינתיים רק 1.
"בהצלחה!" אומרת לך לילית בחיוך. אתם מגיעים למכון, זה בניין די מפואר שעליו שלט ענק "לכניסה למכון --->".
אתה רואה מזווית עיינך אדם לבוש ברדס עושה לך תנועות ידיים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שהוא מנסה לומר לך משהו-מה תעשה? האם תתעלם?
[/QUOTE]
אני פונה אל האיש ושואל אותו מה הוא רוצה
-
[QUOTE=Alice;1486398][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
~~
אלה רצה את שאדו עם טופר דרקון, שאדו מתחמק בשנייה האחרונה ומנצל את הקרבה של אלה אליו כדי לתקוף ישירות עם כדור צל. אלה מוטחת בחוזקה אל הרצפה. אתה קולט שלונה משלחת לעברך קרן על עוצמתית, אתה מנסה להתחמק אך לא מספיק מפני שלא ציפית להתקפה כזו גדולה. אתה מרגיש כאב בכל גופך ונאבק לקום.[/QUOTE]
אקלל בתוך מוחי. אומר:" אלה, קומי מהר ותתרחקי משאדוו! פעימת דרקון!". בינתיים אנסה בכל כוחי לשלוח לעבר לונה ושאדוו טעינה פרבולית, כדי לשאוב אנרגיה מהר ולהצליח לקום (היא לא יכולה להתקיף אותי נכון? היא נחה)
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
מזלט! היו כאלו שלא פנו אליו
~~~~
אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/4a/f6/e1/4af6e17577add5c180f971f6caa253bd.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/248.gif[/IMG]
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אלה קמה ורצה במטרה להתרחק משאדו. היא פוערת את פיה ומשלחת פעימת דרקון עוצמתית אל עבר שאדו שלא מספיק להתחמק ונפגע!. אתה משתמש בטעינה פרבולית על לונה ושאדו, עוד רגע הפעימה פוגעת שלפתע אמריאון קופץ לפני ההתקפה ומשתמש בהגנה!. ההתנגשות בין המתקפה שלך להגנה של אמבריאון יוצרמסך עשן קליל. אתה רואה עיגולים צהובים נעים במהירות בערפל ושומע את אלה צועקת, אתה מנסה להבין מה קרה שלפתעאתה בעצמך מרגיש כדור צל עוצמתי פוגע בבטן שלך. העשן מתפזר, אתה רואה את אלה מעולפת ואת לונה ואמבריאון חזרה במקום שלהם, הטבעות על גופם זוהרות.
-
[QUOTE=Alice;1486589][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
~~~~
אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/4a/f6/e1/4af6e17577add5c180f971f6caa253bd.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/248.gif[/IMG]
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אלה קמה ורצה במטרה להתרחק משאדו. היא פוערת את פיה ומשלחת פעימת דרקון עוצמתית אל עבר שאדו שלא מספיק להתחמק ונפגע!. אתה משתמש בטעינה פרבולית על לונה ושאדו, עוד רגע הפעימה פוגעת שלפתע אמריאון קופץ לפני ההתקפה ומשתמש בהגנה!. ההתנגשות בין המתקפה שלך להגנה של אמבריאון יוצרמסך עשן קליל. אתה רואה עיגולים צהובים נעים במהירות בערפל ושומע את אלה צועקת, אתה מנסה להבין מה קרה שלפתעאתה בעצמך מרגיש כדור צל עוצמתי פוגע בבטן שלך. העשן מתפזר, אתה רואה את אלה מעולפת ואת לונה ואמבריאון חזרה במקום שלהם, הטבעות על גופם זוהרות.[/QUOTE]
אומר:" כל הכבוד אלה". בידיעה שהקרב מכור מראש, אשלח טעינה פרבולית עוצמתית ככל האפשר אל לונה ואמבריאון, בניסיון למוטט אותם לפני שהם ממוטים אותי.
-
[QUOTE=Alice;1486408][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה משתמש במכת ברק על מייקל והקרן שהוא טען נעלמת. הוא מתנער ממכת הברק ויוצר רוח נוספת, הפעם אתה מוכן ומספיק להתחמק. אל משתמש במסך אור אבל אין לא השפעה כי ביוטיפליי לא ניסה לתקוף. אל רץ ומתקיל את ביוטיפליי. ביוטיפליי נוסק במהירות חזרה לאוויר ומתקיל חזרה את אל!.
מייקל מנסה שוב ליצור קרן סולארית![/QUOTE]
אין לי מתקפות (ולא אני לא הולך להקיא רעל סגול)
(והתכוונתי שהוא יתקוף אותו עם המגן כי ככה הוא אולי יצור יותר נזק ^^')
~~~~~~~~~~
אני מנסה לזנק מאחורים ולירות בו כדור אלקטרו בגב
"אל! השתמש קפוץ באוויר והשתמש בכדור אלקטרו חזיתית אליו!"
-
[QUOTE=Alice;1486589][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
~~~~
[/SPOILER]
[/QUOTE]
'כדאי לסמוך עליו או לא . הוא משקר לי או אומר את האמת ' אני חושב ומתלבט מה לעשות לאחר כמה דקות אני פונה אליו : " אוקי תיקח אותי למנהיג המכון האמיתי"
-
[QUOTE] זינק~
אתה מבין שגרייס יכולה להילחם.
אתה מכה באדמה עם זנב ברזל וחלקיקי עפר זזים לכל עבר-הם מקשים על גרייס לראות אבל גם לך לא כזה פשוט לראות מבעד למסך העפר. אתה מכוון מכת חשמל את הצללית של גרייס, צעקה קטנה אומרת לך שהיא אכן נפגעה. לפתע, כל העפר מתחיל לאט לאט להעלם, הוא נשאב לכיוון בו גרייס נמצאת. אתה רואה את גרייס מתאמצת, וקולט שהעפר נשאב אל תוך שני הפרחים שעל ראשה!. אט אט הפרחים מתכהים. גרייס נראת כאילו כואב לה, והיא לפתע משחררת פיצוץ גדול שפוגע בך בחוזקה!
אתה מועף לאחור, כאבים עזים בכל גופך ואגדה ששמעת פעם על הפוקימון האגדי שיימין עולה בראשך. שיימינים יכולים לספוג זיהומי אוויר לתוך גופם, הם מטהרים אותך ומשחררים אותם בבת אחת לאוויר מה שיוצר פיצוץ ענק. [/QUOTE]
על אף הכאב האדיר אני מתרומם ומתיישר. אני אביט בגרייס. היא ממש עוצמתית, היא לקחה את האסטרטגיה שלי והפכה את זה לטובתה! גרייס תוקפת מיוחדת, אני חייב למצוא דרך לתקוף באופן פיסי, כי על אף שהיא צעורבת אגגית היא עדיין ילדה קטנה!
מצד שני זה מפחיד להחטיף מכה לילדה בגיל כזה, זה פשוט לא הוגן! אני חייב להתגבר על זה, אני טוען זנב ברזל חשמלי ומחליט ללכת על זה, אני צורח בקול וצובר תאוצה וחשמל ומוכן לחבוט מהאוויר, זוכר ששינקס חזק בתור תוקף פיסי.