-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 18 2009, 01:42 PM
[b] תגידו, איך אני לוקח את הביצה השחורה עם הפס הירוק זוהר? [/b][/quote]
הביצה השחורה יכולה להיות alt.
אלט זה מצב שבה הדרקון תינוק הבוקע ממנה שונה מתינוק רגיל.
הסיכויים לכך נדירים ויש אלט רק בביצה שחורה וירוקה(אחת מגווני הירוק לא יודע איזה מהם.)
כדי לקבל ביצה אתה צריך רק לאמץ ביצה או לקחת אחת מהמערה.
-
וואו, זה פשוט דוחה לראות מה כתבו הרוב פה, שחגגו ורקדו על הדם של פוקבלוק ז"ל, רק בגלל שהיריבים שלהם נפלו במערכה כביכול. כל מי שכתב דברים כאלו, שיתבייש לו. אל תשכחו שאסור לשמוח בנפול אויביכם, גם אתם יכולים ליפול במוקדם או מאוחר. ואם זו הגישה, אני בספק אם מישהו מפוקבלוק באמת יעבור לפה. זה פשוט מגעיל. ._.
אה, ולאלכס, כאחד שזגזג בין שני הפורומים בעיקר כפסיבי לא פעיל שקורא רק נושאים מושקעים ומעניינים, מצחיק שאתה אומר שכל הגלובאלים שם גרועים וכך צוות ההנהלה, הפורטל וכדומה. נכון, להם היה קצב התקדמות איטי יותר, והיה להם פחות עמ' מכם בפורטל, אבל אתה באמת יכול להשוות בין מדריכי הדמויות שלכם לשלהם? קח לדוגמה את המדריך שפרסם סנורנט משמו, של אש. זה מה שנקרא מדריך, מדריך הדמות הטוב ביותר שלו שראיתי בישראל. אתה באמת יכול להשוות אותו למדריכים שלכם? זה בליגה אחרת לגמרי. וכך גם מדריכי העונות שלו, שהיו ברורים ומובנים. גם שמתי לב לבעיות שהיו שם עם משתמשים שאמרת שהם השתלטו על הקהילה ועל צוות הניהול, וזה ממש לא נכון. אני ראיתי את הסנורנט הזה, קומבסקין שהיה גם גלובאל וגם את סטיבן ספילברג נלחמים בהם ולא מסכימים לשטויות ולהעלבות שלהם. ובשונה ממך, הם היו ראויים לטייטל של מנהל גלובאלי, כיוון שהם היו בוגרים ומתאימים לתפקיד. בחיי, תתביישו לכם. ._.
-
we dont need you way did you come
go away
-
[quote][i]Originally posted by teabag[/i]@Jan 18 2009, 02:08 PM
[b] וואו, זה פשוט דוחה לראות מה כתבו הרוב פה, שחגגו ורקדו על הדם של פוקבלוק ז"ל, רק בגלל שהיריבים שלהם נפלו במערכה כביכול. כל מי שכתב דברים כאלו, שיתבייש לו. אל תשכחו שאסור לשמוח בנפול אויביכם, גם אתם יכולים ליפול במוקדם או מאוחר. ואם זו הגישה, אני בספק אם מישהו מפוקבלוק באמת יעבור לפה. זה פשוט מגעיל. ._.
אה, ולאלכס, כאחד שזגזג בין שני הפורומים בעיקר כפסיבי לא פעיל שקורא רק נושאים מושקעים ומעניינים, מצחיק שאתה אומר שכל הגלובאלים שם גרועים וכך צוות ההנהלה, הפורטל וכדומה. נכון, להם היה קצב התקדמות איטי יותר, והיה להם פחות עמ' מכם בפורטל, אבל אתה באמת יכול להשוות בין מדריכי הדמויות שלכם לשלהם? קח לדוגמה את המדריך שפרסם סנורנט משמו, של אש. זה מה שנקרא מדריך, מדריך הדמות הטוב ביותר שלו שראיתי בישראל. אתה באמת יכול להשוות אותו למדריכים שלכם? זה בליגה אחרת לגמרי. וכך גם מדריכי העונות שלו, שהיו ברורים ומובנים. גם שמתי לב לבעיות שהיו שם עם משתמשים שאמרת שהם השתלטו על הקהילה ועל צוות הניהול, וזה ממש לא נכון. אני ראיתי את הסנורנט הזה, קומבסקין שהיה גם גלובאל וגם את סטיבן ספילברג נלחמים בהם ולא מסכימים לשטויות ולהעלבות שלהם. ובשונה ממך, הם היו ראויים לטייטל של מנהל גלובאלי, כיוון שהם היו בוגרים ומתאימים לתפקיד. בחיי, תתביישו לכם. ._. [/b][/quote]
מה היה הכינוי שלך שם?
-
כמו שיש לי פה, קשה להאמין שתכיר אותי. היה לי פחות מחמישים הודעות. ._.
-
[quote][i]Originally posted by teabag[/i]@Jan 18 2009, 02:38 PM
[b] כמו שיש לי פה, קשה להאמין שתכיר אותי. היה לי פחות מחמישים הודעות. ._. [/b][/quote]
תקשיב, אתה צודק, אני מאוד אהבתי את פוקיבלוק, אני מסכים על כך שזה לא יפה, וזה אפילו בושה אבל... לא נראה לי שזה עוזר...
-
לחצו על ביצי הדרקונים שלי..
ומישהו יכול להסביר לי מה הסיפור עם פוקיבלוק שכולם פה בהיסטריה?
-
מילים כדורבנות, teabag, ועובדה שאתה צודק: הקהילה של פוקיבלוק כבר מצאה פורום שהיא עוברת אליו, והוא לא הפורום הזה. חבל שהתייחסתם ככה לאנשים האלו, כי הפסדתם אותם ובגדול, צוות פוקימונ'ס ;)
-
טוב היי אני לא פה ואני מגיב במשחק
-
[quote][i]Originally posted by CharizardChan[/i]@Jan 18 2009, 03:00 PM
[b] מילים כדורבנות, teabag, ועובדה שאתה צודק: הקהילה של פוקיבלוק כבר מצאה פורום שהיא עוברת אליו, והוא לא הפורום הזה. חבל שהתייחסתם ככה לאנשים האלו, כי הפסדתם אותם ובגדול, צוות פוקימונ'ס ;) [/b][/quote]
איזה פורום?
-
אנימקס
אוליאם לא הייתם מתנהגים ככה היו עוברים לפה
-
משעמם ^_^
מקורה כולם?
היה מלא שעורים TT_TT
-
אוקיי שמישהו יסביר לי מה קרה לפוקיבלוק שכולם פה כועסים?
-
-
[quote][i]Originally posted by morking[/i]@Jan 18 2009, 03:23 PM
[b] אוקיי שמישהו יסביר לי מה קרה לפוקיבלוק שכולם פה כועסים? [/b][/quote]
תגיד... אתה אולי מפוקיבלוק? כי נראה לי אני מכיר אותך... בכל מקרה... הפורום נסגר