-
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו מתכונן לשלוח גחלת אך סנובר דוחף אותו בהפתעה. לפתע, מונפארנו רץ במהירות, ומקיף את עצמו בלהבות!! הוא יוצר גלגל סביב עצמו, שמתגלגל לעבר סנובר - מונפארנו למד גלגל להבה! "מגן!" קורא בן. מונפארנו מתגלגל במהירות ופוגע במגן, מצליח לשבור אותו ומעיף את סנובר אחורנית בבום גדול! סנובר נופל על הקרקע, ומתחיל להתאושש אט אט "והזמן.... נגמר!" מכריזה קתרין. אתה ובן מסתכלים על המסך הגדול ואתה רואה את המצב הבא:
יוסי - 25%
בן - ..........................................................23%!!!!!!!!
"העולה לגמר הוא יוסי!" מכריזה קתרין. בן המאוכזב ניגש לעבר סנובר ומשבח אותו על הקרב.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 18 2009, 07:45 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
מונפארנו מתכונן לשלוח גחלת אך סנובר דוחף אותו בהפתעה. לפתע, מונפארנו רץ במהירות, ומקיף את עצמו בלהבות!! הוא יוצר גלגל סביב עצמו, שמתגלגל לעבר סנובר - מונפארנו למד גלגל להבה! "מגן!" קורא בן. מונפארנו מתגלגל במהירות ופוגע במגן, מצליח לשבור אותו ומעיף את סנובר אחורנית בבום גדול! סנובר נופל על הקרקע, ומתחיל להתאושש אט אט "והזמן.... נגמר!" מכריזה קתרין. אתה ובן מסתכלים על המסך הגדול ואתה רואה את המצב הבא:
יוסי - 25%
בן - ..........................................................23%!!!!!!!!
"העולה לגמר הוא יוסי!" מכריזה קתרין. בן המאוכזב ניגש לעבר סנובר ומשבח אותו על הקרב. [/b][/quote]
''כל הכבוד מונאפרו !!!עבודה מצויינת !''
אני אומר ומשבח אותו , ומחכה בקוצר רוח לקרב הגמר .
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 18 2009, 03:57 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
"גאסטלי..." אומר גאסטלי כמתנצל, ומחזיר את האוכל. כולם מיימים לאכול ונשכבים רדומים על הקרקע. [/b][/quote]
אני מחייך, מנקה תא השאריות, נכנס למקלחת ולאחר מכן הולך לישון.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 17 2009, 07:26 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה ניגש אל זירה מספר 1, ונכנס אליה 5 דקות לפני תחילת הקרב. אתה עולה לזירה, והקהל צועק משמחה. אתה תופס את מקומך בזירה, ומצד השני של הזירה עולה מאמן שנראה די חזק "זהו קרב 2-2 בלי מגבלות זמן" מכריז השופט "צא החוצה, ספירו!" מכריז המאמן ומוציא אותו החוצה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa021.png[/img]
[/b][/quote]
"אוקי,צא גם אתה ספירו" אני אומר ומוציא את הספירו שלי. "ספירו,תקוף בניקור את הספירו!"
-
סליחה שלא הגבתי... אני אנסה להגיב קצת יותר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]עומר~[/b]
ספירו יוצא החוצה ותוקף בניקור את הספירו של היריב "התחמק!" מצווה היריב שלך, וספירו שלו מתחמק "מתקפת כנף!" הוא מצווה וספירו שלו יוצא במהירות לעברו של הספירו שלך.
~~~~~
הספירו שלך בקרב יקרא ספירו א' ושלו ספירו ב'
[b]קורן~[/b]
אתה מפנה את השאירות לתוך הפח, ונכנס להתקלח. אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה, נקי ומצוחצח. אתה נשכב במיטה, וחש אט אט שאתה נרדם...
אתה מתעורר בבוקר לאחר שגאסטלי נותן לך ליקוק XD
[b]יוסי~[/b]
אתה משבח את מונפארנו על הקרב הטוב ויורד איתו אל מאחורי הקלעים לטיפול קצר לפני קרב הגמר. כעבור כרבע שעה אתה עולה לזירה, מחויך ושמח "ברוכים הבאים לקרב הגמר של תחרות התיאום של העיר ויולט!" אומרת קתרין "מימין, יוסי!" היא מכריזה את שמך והקהל מוחא כפיים "ומשמאל, ריצ'י!" היא קוראת כעת ולזירה עולה מאמן שמח יחד עם פ'יקאצ'ו על כתפו [img]http://www.pokemonelite2000.com/tvsea05_011.jpg[/img]. הוא ניגש ישר אלייך "בוא ניתן לקהל קרב טוב" הוא אומר לך ומושיט את ידו ללחיצה.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 06:26 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה מפנה את השאירות לתוך הפח, ונכנס להתקלח. אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה, נקי ומצוחצח. אתה נשכב במיטה, וחש אט אט שאתה נרדם...
אתה מתעורר בבוקר לאחר שגאסטלי נותן לך ליקוק XD
[/b][/quote]
איכ
------
"היי גנג" אומר לו בחיוך ואבקש ממנו להעיר את כולם, "מי רוצה ארוחת בוקר?" אשאל אותם לאחר שיתעוררו.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 05:26 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה משבח את מונפארנו על הקרב הטוב ויורד איתו אל מאחורי הקלעים לטיפול קצר לפני קרב הגמר. כעבור כרבע שעה אתה עולה לזירה, מחויך ושמח "ברוכים הבאים לקרב הגמר של תחרות התיאום של העיר ויולט!" אומרת קתרין "מימין, יוסי!" היא מכריזה את שמך והקהל מוחא כפיים "ומשמאל, ריצ'י!" היא קוראת כעת ולזירה עולה מאמן שמח יחד עם פ'יקאצ'ו על כתפו [img]http://www.pokemonelite2000.com/tvsea05_011.jpg[/img]. הוא ניגש ישר אלייך "בוא ניתן לקהל קרב טוב" הוא אומר לך ומושיט את ידו ללחיצה. [/b][/quote]
''בטח .''
אני אומר וקורץ לו , יחד עם לחיצת היד .
''צא עכשיו , מונאפרו !!!''
אני אומר ומוציא אותו , ''צא עכשיו , גחלת ! ואז תגלוש אל פיקאצ'ו ותשתמש בגלגל להבה !''
-
יוסי~
מי אמר שפיקצא'ו זה הפוקימון שהוא בחר? 00
שניכם תופסים את המקומות שלכם "התחילו!" צועקת קתרין והשעון רץ לאחור "צא מונפארנו!" אתה קורא ומשחרר אותו "זיפו, אני בוחר בך!" קורא ריצ'י ומשחרר החוצה מהפוכדור צ'רמיליון שנראה די חזק "קרב בין פוקימוני אש, ממש לוהט!" אומרת קתרין "מסך עשן זיפו!" מצווה ריצ'י, וזיפו שולח מסך עשן שממלא את הזירה, וגורם למונפארנו שלך להתבלבל מעט ולא לראות כלום "דחיפה!" מצווה כעת ריצ'י ומונפארנו נדחף על ידו. מד הנקודות שלך יורד לעבר ה85.
מונפארנו אינו מוותר, ותוקף את זיפו עם חבטות זעם ופוצע אותו בינוני. מד הנקודות של ריצ'י יורד ל88.
"כעת, תקוף עם זעם!" מצווה ריצ'י.
קורן~
"האו! ראלטס! גאסטלי! אררר! מההההההההההההה!" עונים לך הפוקימונים שלך בשמחה.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 08:53 PM
[b] יוסי~
מי אמר שפיקצא'ו זה הפוקימון שהוא בחר? 00
שניכם תופסים את המקומות שלכם "התחילו!" צועקת קתרין והשעון רץ לאחור "צא מונפארנו!" אתה קורא ומשחרר אותו "זיפו, אני בוחר בך!" קורא ריצ'י ומשחרר החוצה מהפוכדור צ'רמיליון שנראה די חזק "קרב בין פוקימוני אש, ממש לוהט!" אומרת קתרין "מסך עשן זיפו!" מצווה ריצ'י, וזיפו שולח מסך עשן שממלא את הזירה, וגורם למונפארנו שלך להתבלבל מעט ולא לראות כלום "דחיפה!" מצווה כעת ריצ'י ומונפארנו נדחף על ידו. מד הנקודות שלך יורד לעבר ה85.
מונפארנו אינו מוותר, ותוקף את זיפו עם חבטות זעם ופוצע אותו בינוני. מד הנקודות של ריצ'י יורד ל88.
"כעת, תקוף עם זעם!" מצווה ריצ'י. [/b][/quote]
''אני לא מוותר , קדימה מונאפרו , תתחמק מן הזעם ותשתמש בחבטות זעם ! ואז תשתמש בגלגל להבה !''
-
[b]יוסי~[/b]
זיפו תוקף עם זעם ומונפארנו מתחמק ממנה, אך זיפו ממשיך עם הזעם שלו ונחסם ע"י חבטות הזעם של מונפארנו, שניהם נפגעים מעט. "קדימה זיפו, להביור!" מצווה ריצ'י. זיפו קופץ אחורנית ושולח להביור לעבר מונפארנו שמשתמש בגלגל להבה וההתקפות נפגשות, מונפארנו מצליח לעבור חלק מהלהביור ולאחר מכן נהדף אחורנית "2 דקות לסיום הקרב!" מכריזה קתרין
[i]מצב הנקודות:[/i]
ריצ'י - 72%
יוסי - 75%.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 7 2009, 11:11 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
זיפו תוקף עם זעם ומונפארנו מתחמק ממנה, אך זיפו ממשיך עם הזעם שלו ונחסם ע"י חבטות הזעם של מונפארנו, שניהם נפגעים מעט. "קדימה זיפו, להביור!" מצווה ריצ'י. זיפו קופץ אחורנית ושולח להביור לעבר מונפארנו שמשתמש בגלגל להבה וההתקפות נפגשות, מונפארנו מצליח לעבור חלק מהלהביור ולאחר מכן נהדף אחורנית "2 דקות לסיום הקרב!" מכריזה קתרין
[i]מצב הנקודות:[/i]
ריצ'י - 72%
יוסי - 75%. [/b][/quote]
''גלגל להבה ! ואז חבטות זעם !קדימה מונאפרו !!!''
-
[b]יוסי~[/b]
"מסך עשן!" מצווה ריצ'י. מונפארנו מזנק קדימה עם גלגל להבה אך מסך העשן בולם אותו, וגורם לו להפסיק את ההתקפה שלו, דבר שגורם למד החיים שלך לרדת ל60% (בילבול די רציני) "עכשיו זיפו, ציפורן מתכת!" קורא ריצ'י. מונפארנו המבולבל שומע קול מאחוריו, מסתובב ותוקף ישר עם חבטות זעם, ומצליח לבלום את ציפורן המתכת של זיפו ולפגוע בו קשה! "דקה לסיום!" קוראת קתרין.
ניקוד:
לשניכם מצב נקודות שווה של 60%.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 11 2009, 11:46 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
"מסך עשן!" מצווה ריצ'י. מונפארנו מזנק קדימה עם גלגל להבה אך מסך העשן בולם אותו, וגורם לו להפסיק את ההתקפה שלו, דבר שגורם למד החיים שלך לרדת ל60% (בילבול די רציני) "עכשיו זיפו, ציפורן מתכת!" קורא ריצ'י. מונפארנו המבולבל שומע קול מאחוריו, מסתובב ותוקף ישר עם חבטות זעם, ומצליח לבלום את ציפורן המתכת של זיפו ולפגוע בו קשה! "דקה לסיום!" קוראת קתרין.
ניקוד:
לשניכם מצב נקודות שווה של 60%. [/b][/quote]
''תשלב בין גלגל להבה לחבטות זעם , קדימה !!!!''
-
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 09:53 PM
[b] קורן~
"האו! ראלטס! גאסטלי! אררר! מההההההההההההה!" עונים לך הפוקימונים שלך בשמחה. [/b][/quote]
אני זוכר שהגבתי...
--------------------------------
"אם, כך, הנה!" אומר להם, אוציא שלוש צלחות ואגיש בהם אוכל, "בתאבון!" אומר לאחר שיתחילו לאכול.