-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 11:56 PM
[b] [b]כן משתמשים יש פרס בעמוד 100 הפרס הוא סכיזור ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1e/Spr_4h_212_m.png[/img]) עם אתם רוצים פוקימון אחר תגידו רק שלא יהיה אגדי.
אגדיים אתם לא תתפסו או תקבלו בשלב הזה של המשחק יקח זמן.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]דון מוציאה גם את באנירי שלה שתוקפת בקרן קרח ומקפיאה את חלק מההראקרוסים, פוליוורל לא מגיב הוא מחוסל, רייהורן מתעצבן הוא תוקף במכת קרן ומחסל את החלק השני של ההראקרוסים שחסמו את דרכם.
אתם ממשיכים ללכת רצים במהירות כדי שההראקרוסים לא יתעורר פתאום, לפתע אתם רואים שהדרך מתפצלת לשניים, על שלט אחד שמצביע לכיוון אחד כתוב "מ.צ" ועל השלט השני שמצביעה לכיוון השני כתוב "ריצ'ארז"
"אז לאיזה כיוון נלך?" שאלה דון שניראתה מבולבלת.[/i]
[/b][/quote]
רק תגיב היום..שלא תתקעה אותי..
----
"נלך ל"ריצ'ארז"" אני אומר
----
תאמת שהייתי מעדיף פוקימון אחר..שמי שפותח וזוכה הוא בוחר..
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל הוא רואה ששוב נידוקינג מגן על עצמו ולא נפגע, ווטרטל מתעצבן לפתע הוא תוקף בסיבוב מהיר שפוגע בפניו של נידוקינג שנופל על הריצפה, אבל הוא קם תוך כמה דקות הוא ניראה עצבני מאוד.
(ווטרטל למד סיבוב מהיר)[/i]
[/b][/quote]
תעדכן בדף הראשי את המתקפה ואת גרובייל
-----------------
"וורטורטל תקוף באקדח מים ואז סיבוב מהיר וחבטה!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 01:40 PM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]"פוקימונים פראיים חזקים מאוד, הם יכולים לחסל את הפוקימונים שלנו תוך שניה, קשה מאוד לעבור ביער הזה ולשרוד את כולו, אבל אין דרך אחרת לעבור אותו, אז נכנסים?" שאל ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"אני מניחה" אני אומרת ומתחילה ללכת איתו
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אני מגיב היום לא הרבה אבל מגיב עד שנגיעה לעמוד 100 ושיהיה זוכה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים ללכת בשביל לכיוון שאתה אמרתה, ואז אתם מגיעים לעיר ריצ'ארז עיר ענקית ויפיפיה.
לפתע אתם רואים מלא בניינים ענקיים ואתם מתחילים להסתובב בעיר מחפשים את מרכז הפוקימונים.
לפתע אתם רואים שלטים שהקרקס הגיע לעיר ושיש בו מלא תחרויות שמי שמנצח בהם מקבל פרסים.
"ואוו אני חושבת שאני אלך לזה, אתה רוצה לבוא, או שאתה הולך למכון, כי שמעתי שבעיר הזו יש מכון פוקימוני אש." אמרה דון[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אני העדכן את כשנגיע לעמוד 100 כי משהו צריך לקבל סכיזור אז אני רוצה גם להוסיף אותו בדרך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל שוב נידוקינג מגן על עצמו, ואז לפתע הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בווטרטל שחוטף הרעלה ומתחיל לקבל סחרחורת אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.[/i]
[i]הגבתה על זה כבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם נכנסים אל תוך יער אמבורג הלילה ירד מזמן, יש צוחות חזקות ומוזרות ביער, לפתע חבורה של אקנסים קפצעה על ג'וני ונתפסה עליו.
"הצילו תעזרי לי" צעק ג'וני שניראה מבוהל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/52/Spr_4h_023.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 12:16 AM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אני העדכן את כשנגיע לעמוד 100 כי משהו צריך לקבל סכיזור אז אני רוצה גם להוסיף אותו בדרך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל שוב נידוקינג מגן על עצמו, ואז לפתע הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בווטרטל שחוטף הרעלה ומתחיל לקבל סחרחורת אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.[/i]
[/b][/quote]
"תקוף בחבטה ואז בסיבוב מהיר!"אני צועק לסקווירטל
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]פיצ'י וקוקי שניראים די עצבניים אחד על השני משלבים גל רעם ומכת ברק יחדיו ופוגעים חזק בטיירוג ומחסלים אותו לאקסיו העצבני קופץ לגובה הוא תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בפיצ'י שעף על אחד העצים וניראה שהוא מחוסל, עכשיו קוקי צריכה להתמודד עם הפחד שלה בקרבות, כי היא לא הזמן ומוותר, אתה רואה שהיא מתחילה לרעוד שלאקסיו מתקרב עליה.[/i][/b][/quote]
קוראים לו סיזור בכללי
~~~~~~~~~~~~~~
קוקי אל תפחדי תתקפי בהקסמה ואז זעזוע רעם וגל הלם~המתקפה שמשתקת~ ואז תקפי במכת ברק".
עריכה:
יאייי סיזור שליייייי ניניניייייניייי~חיקוי של גרי מנדלבאום~
-
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גרוטל רץ לכיוונו של צארמנדר ותוקף אותו לאורך כל הדרך בעלי תער, צ'ארמנדר חוטף את המכות והוא לא זז, הוא מתנהג מוזר, ברגע שהוא תוקף בחבטה צ'ארמנדר תוקף במכת להביור חזקה שמעיפה ממנו את גרוטל, גרוטל נפגע חזק מאוד, אחרי שצ'ארמנדר תוקף הוא מתעלף והוא לא יכול להמשיך להלחהם בגלל הנזק שהקללה עשתה לו.
"כל הכבוד צ'ארמנדר אתה באמת חזק אמיתי, צא נאמל, בוא ניראה להם מזה כוח להבה" אמר נורמן, מן הפוקדור שלו יצא נאמל גדול מאוד, גדול מן הרגיל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1c/Spr_4d_322_m.png[/img]
[/b][/quote]
"גרוטל, הוא מסוג אדמה ואש, אז מתקפות עשב אמורות לעשות נזיק נורמאלי! תשלח עלי תער ואחרי זה תרים את רגליך הקדמיות ותכה איתן בחוזקה על האדמה, ככה שתנסה ליצור רעידת אדמה!"
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אני מגיב היום לא הרבה אבל מגיב עד שנגיעה לעמוד 100 ושיהיה זוכה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים ללכת בשביל לכיוון שאתה אמרתה, ואז אתם מגיעים לעיר ריצ'ארז עיר ענקית ויפיפיה.
לפתע אתם רואים מלא בניינים ענקיים ואתם מתחילים להסתובב בעיר מחפשים את מרכז הפוקימונים.
לפתע אתם רואים שלטים שהקרקס הגיע לעיר ושיש בו מלא תחרויות שמי שמנצח בהם מקבל פרסים.
"ואוו אני חושבת שאני אלך לזה, אתה רוצה לבוא, או שאתה הולך למכון, כי שמעתי שבעיר הזו יש מכון פוקימוני אש." אמרה דון[/i]
[/b][/quote]
"אני אלך איתך" אני אומר לה
-
[b]
[i]הגבתה על זה כבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם נכנסים אל תוך יער אמבורג הלילה ירד מזמן, יש צוחות חזקות ומוזרות ביער, לפתע חבורה של אקנסים קפצעה על ג'וני ונתפסה עליו.
"הצילו תעזרי לי" צעק ג'וני שניראה מבוהל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/52/Spr_4h_023.png[/img] [/b][/quote]
אני מיצטער אני על הלפטופ הטיפשי והייתי צריך לסרוק עמודים בערך מעמוד50 ><
---------
אני מיתעלמת וממשיכה בדרכי.
--------
"באנרי,בייליף,טוטדייל,סוובלו צאו!" אני קוראת.
"באני, קרקרח, בייליף עלי טער, טוטדייל זעם, סוואבלו מכת כנף!"
-
[b] [b]כן משתמשים יש פרס בעמוד 100 הפרס הוא סכיזור ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1e/Spr_4h_212_m.png[/img]) עם אתם רוצים פוקימון אחר תגידו רק שלא יהיה אגדי.
אגדיים אתם לא תתפסו או תקבלו בשלב הזה של המשחק יקח זמן.[/b]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע באבסול שנופל על הריצפה, קרוקונוו תוקף בנשיכה אבל אבסול קם במהירות וחומק, אבסול תוקף בשריטה ופוגע בקרוקונוו.[/i] [/b][/quote]
"שריטה גם כן! ואז נשיכה וזעם!" אגיד לקרוקונו
-
[SIZE=4]~SciZor~ אתה זוכה בבסכיזור, חח מצחיק כי גם השם שלך זה סכיזור.
משתמשים עמוד 100[/SIZE]
[SIZE=4]הקדשות[/SIZE]
[b]טוב לפני שאני ממשיך אני עושה הקדשות ל100 עמודי משחק שלקח לנו לגיעה אליהם חודשיים כל חודש 50 משהו כזה.
אל תעלבו עם אני כותב משהו מעילב בהקדשות הכל בצחוק, אחרי ההקדשות אני ממשיך את המשחק אז אל תגיבו להקדשות, עם אתם רוצים להגיב להם אז בתגובה של ההמשך שלכם.[/b]
אותך אני מכיר מאז המשחק הקודם, אתה אחלה של משתמש אחלה של מנהל, באמת כיף לי שאתה במשחק שלי ועם תפרוש המשחק לא יהיה אותו הדבר בכלל, האמת שהיה לי מוזר שבחרתה להיות בחורה במשחק הזה, התחילו לעלות לי בראש כל מני מחשבות מוזרות :P בכללי אתה באמת אחלה של משתמש אני מקווה שאתה נהנה מהמשחק הזה.
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
גם אתה מהמשחק הקודם שלי, אני זוכר שבלילה אחד שהייתי מבואס מאיי רוקי ורציתי להתקדם איתו בעמודים ראיתי שאתה מחובר ושאלתי אותך עם אתה רוצה להצטרף למשחק שלי אמרתה כן ומאז אתה בין המשתמשים שאני הכי מכיר בפורום הזה, התגובות הראשונות שלך באיי רוקי היו הכי מושקעות וגם במשחק הזה אתה גם מאוד פעיל עובדה אתה הגעתה לפני כולם לעיר ריצ'ארז ואתה גם הראשון שנכנס לקבוצה.
ובקיצור אתה אחלה של משתמש מקווה שתמשיך לשחק במשחק שלי ושתהנה.
[i][b]Dingo[/b][/i]
אותך אני גם מכיר מאיי רוקי, אני זוכר שנכנסתה לשם גן טיפה אחרי כולם, אבל נהנתה מאוד במשחק על פי מה שאני זוכר, למשחק הזה בהתחלה לא רציתי קבל אותך, וכמעט עשיתי טעות ענקית, כי אתה משתמש נאמן ומשקיע, ובאמת אחלה של משתמש, לפעמים אתה עושה שטויות ולא חושב מה עומד לקרות אחר כך כמו אז שניסיתה להרוג את אוגי.
בכללי כיף לי מאוד שאתה ממשיך לשחק במשחק שלי וגם מקווה שאתה נהנה.
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]ההתחלה איתך הייתה קשה, כמה טפסי הקבלות שלחתה לי מלא זה מה שבטוח, חשבתי שאתה סתם ספאמר מעצבן ולא רציתי אותך, אבל אז אמרתי נו שיהיה כבר, הכנסתי אותך למשחק על "תנאי" כשידעתי שאין סיכוי שאני אוציא אותך אחרי התגובות הראשונות שלך, באמת כיף לי שאתה במשחק שלי, רק לפעמים תשתדל לא לקלל ולהסתבך בצרות כי אז אתה מקבל באנים ואתה נשאר מאחורי כולם, מקווה שאתה נהנה לשחק במשחק שלי.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
גם כשראיתי אותך בכל מני משחקים בפורום חשבתי שאתה סתם ספאמר, אבל אחרי שראיתי את הטופש ששלחתה לי לשמחק הבנתי שאתה משקיען, באמת יש לך דמיון חריף ומפותח שעשה לי חשק כל פעם לכתוב לך המשך, אתה בין המשתמשים הפעילים של המשחק, מקווה שתמשיך לשחק פה ושאתה נהנה מכל תגובה.
[i][b]~nitay~[/b][/i]
אותך ראיתי תקופה לפני שסגרתי את איי רוקי, הכרתי אותך בעיקר בבית הספר לפייקים וגיליתי משתמש מגניב שיש לנו פוקימון משותף ששנינו אוהבים, כן גם אני אוהב את קווילבה, כשקראתי את הטופס שלך לקח לי זמ להבין אותו אבל בסוף ראיתי שאתה באמת מתאים למשחק וקבלתי אותך, אתה באמת אחלה משתמש לאחרונה אתה לא פעיל אבל גם כולנו לא כי יש בית ספר ומבחנים ועוד ועוד.
אבל בכללי אני מאוד שמח שאתה במשחק שלי ואני מקווה שאתה נהנה גם לשחק פה.
[b]תודה רבה לכולכם, אתם ששת השורדים האחרונים של המשחק, ואני מקווה שתשרדו את כולו, היו פה בהתחלה 11 ולאט לאט הם נעלמו מן הפורום.
מיד אני כותב לכם את ההמשכים.[/b]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 12:40 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
אותך אני גם מכיר מאיי רוקי, אני זוכר שנכנסתה לשם גן טיפה אחרי כולם, אבל נהנתה מאוד במשחק על פי מה שאני זוכר, למשחק הזה בהתחלה לא רציתי קבל אותך, וכמעט עשיתי טעות ענקית, כי אתה משתמש נאמן ומשקיע, ובאמת אחלה של משתמש, לפעמים אתה עושה שטויות ולא חושב מה עומד לקרות אחר כך כמו אז שניסיתה להרוג את אוגי.
בכללי כיף לי מאוד שאתה ממשיך לשחק במשחק שלי וגם מקווה שאתה נהנה.
[/b][/quote]
גם איתך ממש כיף!
זה מחמיא לי הדברים שאתה אומר..
אני מקווה שתמשיך עם המשחק המעניין הזה ולא תספק לי יותר רובים..שאני לא אירה בגרי או משהו..
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 12:40 AM
[b][SIZE=4]~SciZor~ אתה זוכה בבסכיזור, חח מצחיק כי גם השם שלך זה סכיזור.
משתמשים עמוד 100[/SIZE]
[SIZE=4]הקדשות[/SIZE]
[b]טוב לפני שאני ממשיך אני עושה הקדשות ל100 עמודי משחק שלקח לנו לגיעה אליהם חודשיים כל חודש 50 משהו כזה.
אל תעלבו עם אני כותב משהו מעילב בהקדשות הכל בצחוק, אחרי ההקדשות אני ממשיך את המשחק אז אל תגיבו להקדשות, עם אתם רוצים להגיב להם אז בתגובה של ההמשך שלכם.[/b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]ההתחלה איתך הייתה קשה, כמה טפסי הקבלות שלחתה לי מלא זה מה שבטוח, חשבתי שאתה סתם ספאמר מעצבן ולא רציתי אותך, אבל אז אמרתי נו שיהיה כבר, הכנסתי אותך למשחק על "תנאי" כשידעתי שאין סיכוי שאני אוציא אותך אחרי התגובות הראשונות שלך, באמת כיף לי שאתה במשחק שלי, רק לפעמים תשתדל לא לקלל ולהסתבך בצרות כי אז אתה מקבל באנים ואתה נשאר מאחורי כולם, מקווה שאתה נהנה לשחק במשחק שלי.[/i]
[b]תודה* רבה לכולכם, אתם ששת השורדים האחרונים של המשחק, ואני מקווה שתשרדו את כולו, היו פה בהתחלה 11 ולאט לאט הם נעלמו מן הפורום.
מיד אני כותב לכם את ההמשכים.[/b][/b][/quote]
תודה בהתחלה אני רק התחלתי במ"ת וממש רציתי להרשם למשחק שלך טוב כניראה שהיה לי מזל
והבאנים אני מקווה שלא יהיו לי יותר אני מנסה לשמור על פרופיל
ומה המתקפות של סיזור מותר להגיב על ההקדשה הזאת נכון??
אתה יודע מה שמתי לב שהמשחקים שלנו קרובים במספר העמודים ואצלי זה ההפך משלך אצלי אני רוצה שהשתמשים יגיבו הרבה ואצלך אנחנו רוצים שתגיב הרבה חח
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף בחבטה ופוגע בראשו של נידוקינג ואז הוא תוקף אותו בסיבוב מהיר ופוגע בוא בראשו שוב נידוקינג מתעלף והוא לא יכול להלחם יותר.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אז סיזור אתה תקבל במהמשך המשחק בקרוב מאוד שיתקשר לעלילה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קוקי מנסה לתקוף בהקסמה אבל היא לא מצליחה היא מפחדת, לאקסיו תוקף בזנב ברזל ופוגע בקוקי חזק, קוקי מתחילה לבכות.
"אני ממליץ לך להמשיך להלחם ככה היא בחיים לא תדע מזה קרב" אמר רג'י.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גורטל תוקף בעלי תער אבל נאמל שורף אותם בלהביור נאמל תוקף במכה תחתית, גרוטל מנסה להרים את רגליו ולהכות איתם באדמה אבל הוא מתהפף בגלל משקל גופו, נאמל תוקף אותו במכה תחתי ומגלגל אותו על קיר המכון, ניראה שגרוטל עייף וחלש והוא בקושי מצליח לקום.
"הגרוטל הזה עלוב יותר מכפי שדמיינתי" אמר נורמן
[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך עם דון על בניין הקרקס, זה מן בניין מתנפח, בבניין יש מלא אנשים ומלא דוכנים ומלא פוקימוני קרקס, לפתע איש אחד מאנשי הקירקס עולה על מן דלי, "עם אתם רוצים לזכות בכל סוג אבן אפשרי, הלחמו בדוכן האבנים ועם תנצחו תקבלו איזה אבן פיתוח שתירצו." אמר האיש.
"היי אולי יש לו את הכתר שמפתח את פוליוורל שלך כי הכתר הוא גם סוג של אבן פיתוח" אמרה דון.[/i]
[i]הפוקימונים שלך תוקפים את ג'וני ואת האקנסים שעליו ופוגעים בהם ובו, האקנסים מתחילים לברוח חוץ מאחד שקופץ על טוטודייל ומתחיל לחנוק אותו, טוטודייל מנסה להשתחרר אבל הוא לא מצליח, בייליף תוקפת בעלי תער ופוגעת בטוטודייל ובאקס שבורח, לפתע טוטודייל רץ אחרי אקנס אל תוך היער הוא עצבני מאוד על אקנס, את מתחילה לרדוף אחרי טוטודייל ורואה שהוא רץ במהירות לכיוון מערה אחת שבאזור, את מחזירה את הפוקימונים שלך ורצה אל תוך המערה.
לפתע ג'וני רץ לכיוונך במהירות שיא "לא אסור להיכנס למערות כאלה בלילה זה מסוכן מאוד, לכי תדעי איזה פוקימונים יש שם, ולא תשכחי אנחנו ביער אמבורג אחד היערות הכי מסוכנים שיש" אמר ג'וני.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף בשריטה ותוקף את אבסול ופוגע בו חזק, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף את אבסול גם בנשיכה ובזעם ומחסל את אבסול סופית, אתה ניצחתה בקרב הראשון, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך וכעבור רבע שעה קוראים לך לקרב השני, אתה הולך לזירה מולך יש מאמנת ויש לה ליקיטונג.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/55/108.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 02:39 AM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גורטל תוקף בעלי תער אבל נאמל שורף אותם בלהביור נאמל תוקף במכה תחתית, גרוטל מנסה להרים את רגליו ולהכות איתם באדמה אבל הוא מתהפף בגלל משקל גופו, נאמל תוקף אותו במכה תחתי ומגלגל אותו על קיר המכון, ניראה שגרוטל עייף וחלש והוא בקושי מצליח לקום.
"הגרוטל הזה עלוב יותר מכפי שדמיינתי" אמר נורמן
[/i]
[/b][/quote]
תודה על ההקדשה :)
ועומר עושה את מה שהוא עשה הפעם מלא פעמים, בד"כ הוא צוחק בראשון והשני זאת התגובה הרצינית.
--
עשה טוב ושתוק כבר" אגיד ואחזיר את גרוטל לפוקדור.
"ולחשוב שפעם הערצתי אותך... אתה פשוט פתטי" אגיד ואעזוב את המכון ואלך לרפא את הפוקימונים שלי.
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אז סיזור אתה תקבל במהמשך המשחק בקרוב מאוד שיתקשר לעלילה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קוקי מנסה לתקוף בהקסמה אבל היא לא מצליחה היא מפחדת, לאקסיו תוקף בזנב ברזל ופוגע בקוקי חזק, קוקי מתחילה לבכות.
"אני ממליץ לך להמשיך להלחם ככה היא בחיים לא תדע מזה קרב" אמר רג'י.[/i]
[/b][/quote]
ובמה היתכוות לזה שאחרי התגובות הראשונות שלי כבר ידעת שלא תעיף אותי??
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"שתוק כבר יא אפס אחד אתה והרעיונות המפגרים שלך"אני אומר ואז מחזירר את פיצ'י ומחבק חזק את קוקי והולך משם בכעס על רג'י ה****** הזה.
-
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף בחבטה ופוגע בראשו של נידוקינג ואז הוא תוקף אותו בסיבוב מהיר ופוגע בוא בראשו שוב נידוקינג מתעלף והוא לא יכול להלחם יותר.[/i]
[/b][/quote]
אני זורק פוקדור על נידוקינג
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך עם דון על בניין הקרקס, זה מן בניין מתנפח, בבניין יש מלא אנשים ומלא דוכנים ומלא פוקימוני קרקס, לפתע איש אחד מאנשי הקירקס עולה על מן דלי, "עם אתם רוצים לזכות בכל סוג אבן אפשרי, הלחמו בדוכן האבנים ועם תנצחו תקבלו איזה אבן פיתוח שתירצו." אמר האיש.
"היי אולי יש לו את הכתר שמפתח את פוליוורל שלך כי הכתר הוא גם סוג של אבן פיתוח" אמרה דון.[/i]
[/b][/quote]
"בוא נלך לשם!" אנני אומר
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף בשריטה ותוקף את אבסול ופוגע בו חזק, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף את אבסול גם בנשיכה ובזעם ומחסל את אבסול סופית, אתה ניצחתה בקרב הראשון, אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך וכעבור רבע שעה קוראים לך לקרב השני, אתה הולך לזירה מולך יש מאמנת ויש לה ליקיטונג.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/55/108.png[/img] [/b][/quote]
קווילבה רולז$#$#@$@#!$
והאמת שזה בגלל הניהול והמפעל, אולי זה לא נראה ככה, אבל כל אנימציה שהם מבקשים שם לוקחת לי איזה שלוש שעות
-----------------
'הייתי רוצה להשתמש בסניזל, אבל הוא לא מאומן ואני בטוח אפסיד' אחשוב באכזבה ואז אוציא את קרוקונו "צא! קרוקונו! תשתמש באקדח מים ואז תנשך לו את הלשון!"
-
[b]שם משתמש:[/b]Tiger
[b]שם במשחק:[/b]ראין סילבר,Ryan Silver
[b]תמונת מאמן:[/b][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/237.png[/img]
[b]רקע:[/b]ראין חי עם הוריו ואחיו הגדול באי קנטו.אחיו ואביו הם מאמנים שזכו בתחרויות רבות,ואמו היתה מתאמת לא כל כך מוצלחת.הוא רוצה להיות מתאם כי הוא אוהב תחרויות פוקימונים.כשהיה בן 6,הוא הסתובב עם חברים ביער נטוש ומלא פוקימוני רוח שליד ביתו.לפניו הופיעו כמה פוקימוני רוח שניסו להפחיד את הילדים.כל הילדים התחילו לברוח,אבל ראין נשאר.הוא התחבר עם פוקימוני הרוח הללו,וגרם להם להפסיק להפחיד את האנשים שעברו ביער.הוא החליט ללכת לאי האסור כדי לנסות את מזלו שם.
[b]פוקימון התחלתי:[/b]דאסקל
איזה רקע צולע,מאוד צולע ><"
אני שונא את עצמי אחרי שאני רושם רקעים מעפנים...
-
[i][b]Tiger[/b][/i]
[i]מצטער אני לא מקבל משתמשים חדשים אחרי עמוד 100 שחכתי להוריד את זה שיש מקום פנוי, זה די מטומטם להכניס משתמשים חדשים למשחק שיש לו 100 עומדים ההפרש בינו למשתמשים האחרים זה איזה 300 תגובות, וגם הטופס שלך לא משהו, לא מושקע ברקע בעיקר.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"זהו אתה פורש, חשבתי שתנצח אותי ותוכיח שאתה יותר טוב מכולם, מה אין לך עוד פוקימון, כי עד עכשיו השתמשתה בשני פוקימונים שחשבתי שיכולים לעשות הרבה מכפי שהם ניראים, אז אתה פורש?" שאל נורמן.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]כי הייתה על תנאי, וכשראתי את התגובות הראשונות שלך הבנתי שאתה משתמש מקורי מאוד, יש לך תגובות מקוריות וזה כיף לכתוב לך המשכים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קוקי לא רוצה להתקרב עליך היא רוצה לנסות להלחם אבל היא רוצה שאתה תעזור לה להלחם בלי להיפגע.
"טוב אתה חושב שהמהלכים שלי גורעים עובדה שפיצ'י וקוקי שיתפו פעולה, זה שאתה מגן על קוקי כמו על צמר גפן לא יעזור לה בעתיד, באחד המכונים פוקימון ישפיל אותה בצורה מגעילה ואתה תסבול, אני מנסה לעזור לך" אמר רג'י.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה זורק פוקדור על נידוקינג, הפקדור פוגע בנידוקינג ומתחיל לנוע מצד לצד ולהתגלגל, לפתע הפוקדור נעצר וההיבהוב מפסיק, כל הכבוד תפסתה נידוקינג.
אתה הולך ומביט אל תוך הכלוב שבנה נידוגינג, אתה רואה שאחת מהתאומות כלואה שם מעולפת ועוד משהו שידו פצועה.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך אל הדוכן ובודק איזה אבנים אפשר לקבל כפרס, אתה רואה שיש עוד מאמן שעכשיו נלחם על האבן, אבל האיפום של האיש מהקרקס נצח את ההמאמן בעל הלאירון שניראה חזק מכל פוקימון שיש לך.
"מי הבא בתור?" שאל האיש מהקירקס[/i].
[img]http://zonasafari.net/heartgold-soulsilver/spritesHGSS/entrenadores/2.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/305.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו יוצא מן הפוקדור הוא ניראה טיפה עייף הוא חשב שתשתמש בסניזל אבל הוא מוכן להלחם, קרוקונוו תוקף באקדח מים אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג רץ לכיוונו של קרוקונוו ותוקף אותו ברקע, קרוקונוו לא מצליח לחמוק וחוטף מכה רצינית מכף רגלו של ליקיטונג שפוגעת בבטנו של קרוקונוו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 12:37 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"זהו אתה פורש, חשבתי שתנצח אותי ותוכיח שאתה יותר טוב מכולם, מה אין לך עוד פוקימון, כי עד עכשיו השתמשתה בשני פוקימונים שחשבתי שיכולים לעשות הרבה מכפי שהם ניראים, אז אתה פורש?" שאל נורמן.[/i] [/b][/quote]
"בסדר בסדר.... צא גלייסקור! תקוף אותו בשסע X מושלב עם מתקפה מהירה, ואז גיליוטינה!"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה הולך אל הדוכן ובודק איזה אבנים אפשר לקבל כפרס, אתה רואה שיש עוד מאמן שעכשיו נלחם על האבן, אבל האיפום של האיש מהקרקס נצח את ההמאמן בעל הלאירון שניראה חזק מכל פוקימון שיש לך.
"מי הבא בתור?" שאל האיש מהקירקס[/i].
[img]http://zonasafari.net/heartgold-soulsilver/spritesHGSS/entrenadores/2.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/305.png[/img]
[/b][/quote]
"אני!!ריי צא! תנסה לתוף בזעם רקעי ואז תתחמק מהמתקפות שלו ותתיש אותו!!" אני אומר
-
[i]קרוקונוו יוצא מן הפוקדור הוא ניראה טיפה עייף הוא חשב שתשתמש בסניזל אבל הוא מוכן להלחם, קרוקונוו תוקף באקדח מים אבל ליקיטונג חומק, ליקיטונג רץ לכיוונו של קרוקונוו ותוקף אותו ברקע, קרוקונוו לא מצליח לחמוק וחוטף מכה רצינית מכף רגלו של ליקיטונג שפוגעת בבטנו של קרוקונוו.[/i] [/b][/quote]
רקע? לא מוכר לי O:
-----------------------
"קרוקונו! נשיכה על לשונו של ליקטיטונג! ותשתמש בזעם בזמן שאתה נושך אותו!" אגיד לקרוקונו
---------------
אני עדיין מתבלבל וכותב טוטודייל O:::
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה זורק פוקדור על נידוקינג, הפקדור פוגע בנידוקינג ומתחיל לנוע מצד לצד ולהתגלגל, לפתע הפוקדור נעצר וההיבהוב מפסיק, כל הכבוד תפסתה נידוקינג.
אתה הולך ומביט אל תוך הכלוב שבנה נידוגינג, אתה רואה שאחת מהתאומות כלואה שם מעולפת ועוד משהו שידו פצועה.[/i]
[/b][/quote]
תעדכן בראשי.
-----------
"וורטורטל תנסה לשבור את הכלוב הזה בכל הכוח!"אני אומר לו
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]כי הייתה על תנאי, וכשראתי את התגובות הראשונות שלך הבנתי שאתה משתמש מקורי מאוד, יש לך תגובות מקוריות וזה כיף לכתוב לך המשכים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קוקי לא רוצה להתקרב עליך היא רוצה לנסות להלחם אבל היא רוצה שאתה תעזור לה להלחם בלי להיפגע.
"טוב אתה חושב שהמהלכים שלי גורעים עובדה שפיצ'י וקוקי שיתפו פעולה, זה שאתה מגן על קוקי כמו על צמר גפן לא יעזור לה בעתיד, באחד המכונים פוקימון ישפיל אותה בצורה מגעילה ואתה תסבול, אני מנסה לעזור לך" אמר רג'י.[/i]
[/i] [/b][/quote]
"אז תעזור כי אני לא המאמן הכי טוב בעולם אני קיבלתי תפוקימון הראשון שלי שזאת קוקי לפני שלוש ימים אני לא מור ליהיות המאמן הכי מקצוען בעולם אם אתה היית עוזר לי להיתאמן אולי זה היה אחרת עכשיו.
טוב תעזור לי לפתח לה אבטרתגיות כי אתה רואה שהיא פוחדת לפעמים אז תעזור לי" אני אומר לו בכעס ומתאפק שלא להביא לו מכות.
-
[b]
[i]הפוקימונים שלך תוקפים את ג'וני ואת האקנסים שעליו ופוגעים בהם ובו, האקנסים מתחילים לברוח חוץ מאחד שקופץ על טוטודייל ומתחיל לחנוק אותו, טוטודייל מנסה להשתחרר אבל הוא לא מצליח, בייליף תוקפת בעלי תער ופוגעת בטוטודייל ובאקס שבורח, לפתע טוטודייל רץ אחרי אקנס אל תוך היער הוא עצבני מאוד על אקנס, את מתחילה לרדוף אחרי טוטודייל ורואה שהוא רץ במהירות לכיוון מערה אחת שבאזור, את מחזירה את הפוקימונים שלך ורצה אל תוך המערה.
לפתע ג'וני רץ לכיוונך במהירות שיא "לא אסור להיכנס למערות כאלה בלילה זה מסוכן מאוד, לכי תדעי איזה פוקימונים יש שם, ולא תשכחי אנחנו ביער אמבורג אחד היערות הכי מסוכנים שיש" אמר ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"נקבות במחזור יכולות להיות יותר מסוכונות מהו-או" אני צורחת עליו "אני לא משאירה את טוטדייל שלי שם!" אני קוראת ורצה אחריו פנימה.
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור תוקף בשסע-X משולב עם מהירות נאמל תוקף בלהביור אבל גלייסכור מצליח לעבור דרכו ולתקוף את נאמל שניפגע חזק מאוד ועף על קיר המכון אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם, נאמל עומד לתקוף בכמה תחתית.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"בוא ניראה מה אתה שווה, צא סנטרט חמוק מהזעם הרקעי בחפירה ואז כבר נבצע את המהלך המיוחד" אמר האיש מהקירקס, סנטרט חומק בחפירה ורייהורן לא יודע היכן הוא לפתע הוא יוצא מאחורי רייהורן ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע ברייהורן.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7e/Spr_4h_161.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]רקע זו מתקפה בה הפוקימון משתמש בכף הרגל שלו כשהו בועט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרוקונוו מנסה לנשוך את לשונו של ליקיטונג אבל הוא מזיז אותו מצד לצד עד שקרוקונוו מתעייף.
לפתע ליקיטונג מתשמש בלשון שלו ותוקף בקשירה ופוגע חזק בקרוקונוו שניראה מסוחרר.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]עודכן
~~~~~~~~~~~~~~~~;
ווטרטל תוקף בסיבוב מהיר ושובר את הכלוב במהירות, אתה מרים את האחות של התאומה, ששכבה פצועה במערה, אתה רואה שיש שם עוד מאמן שאתה לא מכיר הוא ניראה פצוע, אבל אתה לא יודע מה לעשות איתו מצבו יכול להתדרדר.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"שתתמודד, לאקסיו תקוף בניצוץ ותראה לפיצ'ו הזו מזה כוח" אמר רג'י שניראה עצבני, לאקסיו עומד לתקוף את קוקי.[/i]
[i]"לא תעצרי" צעק ג'וני אבל את לא מקשיבה לקולו ונכנסת אל תוך המערה, בהתחלה היא ניראת ריקה וניראה כאילו אין אף פוקימון שם, את רצה במהירות אל תוך המערה ולפתע רואה מלא קורי עכביש ושומעת צרחות, את ניכנסת אל תוך עומק המערה לפתע את רואה רשת ענקית של קורי עכביש דביקים, לפתע אתה רואה שמלא פוקימונים נדבקו בקורי העכביש, גם טוטודייל ואקנס, את מתקרבת כדי לשחרר את טוטודייל אבל לפתע יורד מן התקרה אריאדוס ענקי גדול יותר מכל סוג אריאגוס שאי פעם ראית.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f8/168.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 02:45 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"בוא ניראה מה אתה שווה, צא סנטרט חמוק מהזעם הרקעי בחפירה ואז כבר נבצע את המהלך המיוחד" אמר האיש מהקירקס, סנטרט חומק בחפירה ורייהורן לא יודע היכן הוא לפתע הוא יוצא מאחורי רייהורן ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע ברייהורן.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7e/Spr_4h_161.png[/img]
[/b][/quote]
"תיזהר! עכשיו תנסה להרעיד את האדמה עם הרגליים ואז אל תתן לו לחמוק עם רקע והצלפת זנב!!תיזהר ממנו!!" אני אומר
-
[i]רקע זו מתקפה בה הפוקימון משתמש בכף הרגל שלו כשהו בועט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרוקונוו מנסה לנשוך את לשונו של ליקיטונג אבל הוא מזיז אותו מצד לצד עד שקרוקונוו מתעייף.
לפתע ליקיטונג מתשמש בלשון שלו ותוקף בקשירה ופוגע חזק בקרוקונוו שניראה מסוחרר.[/i] [/b][/quote]
"אקדח מים!" אצעק אל קרוקונו ואז אוסיף "ואז תשתמש בזעם!"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]עודכן
~~~~~~~~~~~~~~~~;
ווטרטל תוקף בסיבוב מהיר ושובר את הכלוב במהירות, אתה מרים את האחות של התאומה, ששכבה פצועה במערה, אתה רואה שיש שם עוד מאמן שאתה לא מכיר הוא ניראה פצוע, אבל אתה לא יודע מה לעשות איתו מצבו יכול להתדרדר.[/i]
[/b][/quote]
"וורטורטל אתה תקח את המאמן הזה"אני אומר לו ולוקח על הידיים שלי את התאומה,אני יוצא עם וורטורטל והמאמנים ומחפש את הדרך בחזרה לעיר
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]"שתתמודד, לאקסיו תקוף בניצוץ ותראה לפיצ'ו הזו מזה כוח" אמר רג'י שניראה עצבני, לאקסיו עומד לתקוף את קוקי.[/i]
[/b][/quote]
"טיפש תמיד ישאר טיפש קוקי תשאבי את האנרגייה חשמלית של המתקפה שלו בעזרת הנקודות הוורודות שבלחיים שלך ואז תתקפי בהקסמה ומכת ברק" אני צועק ואז מוסיף:"קוקי את יכולה אני מאמין בך תראי ללקסיו האפס הזה מה את שווה"
-
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור תוקף בשסע-X משולב עם מהירות נאמל תוקף בלהביור אבל גלייסכור מצליח לעבור דרכו ולתקוף את נאמל שניפגע חזק מאוד ועף על קיר המכון אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם, נאמל עומד לתקוף בכמה תחתית.[/i]
[/b][/quote]
"כלייסכור, חכה שהוא יתקרב אליך, ואז זוז הצידה עם מתקפה מהירה ותתקוף אותו בגיליוטינה!"
-
[b]
[i]"לא תעצרי" צעק ג'וני אבל את לא מקשיבה לקולו ונכנסת אל תוך המערה, בהתחלה היא ניראת ריקה וניראה כאילו אין אף פוקימון שם, את רצה במהירות אל תוך המערה ולפתע רואה מלא קורי עכביש ושומעת צרחות, את ניכנסת אל תוך עומק המערה לפתע את רואה רשת ענקית של קורי עכביש דביקים, לפתע אתה רואה שמלא פוקימונים נדבקו בקורי העכביש, גם טוטודייל ואקנס, את מתקרבת כדי לשחרר את טוטודייל אבל לפתע יורד מן התקרה אריאדוס ענקי גדול יותר מכל סוג אריאגוס שאי פעם ראית.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f8/168.png[/img] [/b][/quote]
"סוואבלו, תישתמש מהר בשירה" אני קוראת ומוציאה אותו
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע, סנטרט תוקף בהטחה, והשניים מתנגשים זה בזה ונפגעים באותה מידה למרות שגופו של רייהורן כבד יותר, סנטרט חוזר לעצמו במהירות למרות שרייהורן ניראה עייף.
"פוקימוני קרקס חזקים יותר מפוקימונים רגילים" אמר האיש מהקרקס.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע בליקוטונג, ליקיטונג מתעושש מהר, ואז הוא תוקף בליקוק אבל קרוקונוו חומק, קרוקונוו תוקף בזעם ופוגע חזק בליקיטונג, אבל שוב ליקיטונג מתעושש מהר.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה וווטרטל יוצאים מהמערה אתה רואה שטומי והתאומה השניה כבר קמו הוא עדיין פצועים, התאומה רצה עליך ולוקחת את אחותה, היא נותנת לה שני סטירות ואחותה קמה, "מוצ'י הכול בסדר איתך" שאלה התאומה את אחותה שרק התעוררה, "כן עכשיו הכול בסדר" אמרה מוצ'י.
"מי זה האיש הזה שווטרטל מחזיק?" שאל טומי שניראה מבולבל.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי לא יודעת לשאוב אנרגיה, כשלאקסיו תוקף בניצוץ היא מנסה לשאוב אבל היא לא מצליחה וניפגעת חזק עוד פעם.
לפתע אתה רואה שקוקי כמה במהירות היא עצבנית, היא תוקפת במכת ברק אבל לאקסיו שואב את הכוח של מתקפת הברק ולא נפגע.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור עומד עד שנאמל מגיע ואז הוא חומק, נאמל ממשיך לרוץ ואז הוא מסתובב ותוקף בנוצת לבה וכל הגוף שלו בוער, מגלייסכור מסתובב במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטינה, השניים פוגעים זה, נמאל דוחף את שניהם על אחד הקירות, שנייהם ניריאם מעולפים, לפתע גלייסכור מצליח לקום אבל נאמל מחוסל, אתה רואה שידיו של גלייסכור פצועות, "יפה חיסלתה את הנמאל שלי, בוא ניראה מה אתה שווה עכשיו, צא ארקניין" אמר נורמן והוציא את ארקניין.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/02/059.png[/img]
[i]סוואבלו מתחילה לשיר את רואה שאריאדוס מתחיל להרדם, לפתע הוא מתעורר במהירות בצורה מוזרה ותוקף את סוואבלו בעוקץ רעל, סוואבלו נפגע בכנפיו, אריאדוס תוקף במהר בחות יריה כדי לחסום את פיו של סוואבלו והוא מצליח, הפנים של סוואבלו מלאות קורי עכביש.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 9 2009, 08:32 PM
[b]
[i]סוואבלו מתחילה לשיר את רואה שאריאדוס מתחיל להרדם, לפתע הוא מתעורר במהירות בצורה מוזרה ותוקף את סוואבלו בעוקץ רעל, סוואבלו נפגע בכנפיו, אריאדוס תוקף במהר בחות יריה כדי לחסום את פיו של סוואבלו והוא מצליח, הפנים של סוואבלו מלאות קורי עכביש.[/i] [/b][/quote]
"צאי באני!" אני קוראת "עזרי לסוואבלו עם קרן קרח על ארידוס! סוואבלו, תנסה להישתמש בניקור להישתחרר ואז מכת כנף"! אני קוראת בזמן שאני מנסה לשחרר את טוטדייל ואת אקנס.
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה וווטרטל יוצאים מהמערה אתה רואה שטומי והתאומה השניה כבר קמו הוא עדיין פצועים, התאומה רצה עליך ולוקחת את אחותה, היא נותנת לה שני סטירות ואחותה קמה, "מוצ'י הכול בסדר איתך" שאלה התאומה את אחותה שרק התעוררה, "כן עכשיו הכול בסדר" אמרה מוצ'י.
"מי זה האיש הזה שווטרטל מחזיק?" שאל טומי שניראה מבולבל.[/i]
[/b][/quote]
"זה עוד מאמן מעולף שמצאתי שם"אני אומר לה ומנער אותו בתקווה להעיר אותו
-
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גלייסכור עומד עד שנאמל מגיע ואז הוא חומק, נאמל ממשיך לרוץ ואז הוא מסתובב ותוקף בנוצת לבה וכל הגוף שלו בוער, מגלייסכור מסתובב במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטינה, השניים פוגעים זה, נמאל דוחף את שניהם על אחד הקירות, שנייהם ניריאם מעולפים, לפתע גלייסכור מצליח לקום אבל נאמל מחוסל, אתה רואה שידיו של גלייסכור פצועות, "יפה חיסלתה את הנמאל שלי, בוא ניראה מה אתה שווה עכשיו, צא ארקניין" אמר נורמן והוציא את ארקניין.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/02/059.png[/img]
[/b][/quote]
"גלייסקור, חזור! צא גרוטל!" אצעק.
"גרוטל, תקוף בקללה (מותר לי כן? כי אמרת פעם בקרב, ואם התכוונת לקרב כל פוקימון לחוד אז קללה, אם לא אז שלא ישתמש בזה כי לא ידעתי ><) ואחרי זה תנסה לקפוץ ולהרעיד את האדמה!"
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע, סנטרט תוקף בהטחה, והשניים מתנגשים זה בזה ונפגעים באותה מידה למרות שגופו של רייהורן כבד יותר, סנטרט חוזר לעצמו במהירות למרות שרייהורן ניראה עייף.
"פוקימוני קרקס חזקים יותר מפוקימונים רגילים" אמר האיש מהקרקס.[/i]
[/b][/quote]
"עוד לא פגשת את הפוקימונים שלי.. ריי זעם רקעי חזק!! ואז מכת קרן ובשניה האחרונה לפני הפגיעה מכת זנב!!" אני קורא
-
[i]קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע בליקוטונג, ליקיטונג מתעושש מהר, ואז הוא תוקף בליקוק אבל קרוקונוו חומק, קרוקונוו תוקף בזעם ופוגע חזק בליקיטונג, אבל שוב ליקיטונג מתעושש מהר.[/i] [/b][/quote]
"קרוקונו! נשיכה! ואז זעם שוב!" אגיד לקרוקונו