-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 10:24 PM
[b] [b]ג'ק ~[/b]
"אני לא צריך לחקור את התופעה שלי זה שום דבר" הוא אומר וניראה די רגוע , כולם מתפזרים ורק אתה ג'סטין ושאר ראשי הממלכות נשארים שם .[/color] [/b][/quote]
אלך ואקח את חיילי אל הממלכה בחזרה...
כשאגיע אגיד"ג'סטין, היום אתה הולך לצפות עד כמה מר יכול להיות הגורל של מי שממרה את פי." אגיד ואקח אותו איתי אל המאסטר נוק C ואז אני אהרוג אותו בגזר דין מוות כמו שאמרתי בועידה:"אם מישהו אחד ימות אתה תהיה אוכל לדרקונים." לאחר שאסיים אלך אל ג'סטין ואגיד:"מזל טוב,אתה מאסטר נוק C החדש."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:00 PM
[b] [color=gray][b]ג'יי , ג'ק , ואדוארד -[/b]
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color] [/b][/quote]
אני ממשיך ליתקוף
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 10:24 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
אתה מוריד את החולצה שלך וגם היא את שלה , גם את החזיה שלה , יש לה גוף מאוד יפה ![/color]
[/b][/quote]
אי ממשש לה בעדינות מלקק לה את הפיטמות ומתיל להז^י* איתה.
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אבל המלחמה הסתיימה . כולם מתחילים להתפזר ..[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה מתקדמים לעבר היציאה ופתאום חייל אומר לך "אדוני פרצה מלחמה בממלכת האש !" אתה רץ לממלכה ורואה שהיא מוקפת בחיילי מים של ג'רוד , מכל סוגי המים ! (עמוד 4) אתה נבהל וג'סטין אומר באדישות "עוד קרב" ורץ לזירה עם הקילשון ומתחיל לחבוט בחיילים בכל הכוח שלו !
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מנסה לעכב אותם אבל הם ממהרים לממלכה ולא הספקת למסור לג'סטין את המסר כי ג'ק לא נתן לך לדבר איתו ..אתה רץ אליו אבל אתה רואה שהם מתחילים לרוץ לעבר הממלכה , אתה לא מבין מה קרה לו ואתה נכנס לממלכה שלך מבואס ומיד שוב אזעקה הופעלה אבל הפעם אזעקה בצליל אחר , אתה עולה לחדר מהר לבדוק מה קרה ואתה רואה שיש התקפה באומת האש ![/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
היא מורידה את הבגדים זורמת ואתם עושים את זה ..[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 06:33 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה מתקדמים לעבר היציאה ופתאום חייל אומר לך "אדוני פרצה מלחמה בממלכת האש !" אתה רץ לממלכה ורואה שהיא מוקפת בחיילי מים של ג'רוד , מכל סוגי המים ! (עמוד 4) אתה נבהל וג'סטין אומר באדישות "עוד קרב" ורץ לזירה עם הקילשון ומתחיל לחבוט בחיילים בכל הכוח שלו !
[/b][/quote]
ארוץ אל הזירה ואתקוף עם כלי הנשק את חיילי ג'רוד. "חיילים! עכשיו תקפו רק עם כלי הנשק, כח אש לא יעזור!"
-
[b][color=red][b]ג'ק ~[/b]
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מנסה לעכב אותם אבל הם ממהרים לממלכה ולא הספקת למסור לג'סטין את המסר כי ג'ק לא נתן לך לדבר איתו ..אתה רץ אליו אבל אתה רואה שהם מתחילים לרוץ לעבר הממלכה , אתה לא מבין מה קרה לו ואתה נכנס לממלכה שלך מבואס ומיד שוב אזעקה הופעלה אבל הפעם אזעקה בצליל אחר , אתה עולה לחדר מהר לבדוק מה קרה ואתה רואה שיש התקפה באומת האש ![/color][/b][/quote]
אני קורא לג'יימס ואומר לו לאסוף את כל החיילים שלי, לאחר-מכן אלך לפתח של ממלכת האש ואכנס עם החיילים, אלחם ואחפש גם את ג'סטין.
-
[SIZE=3][b]אדוארד זכה בפרס שווה שבקרוב יגלה מהו ![/b][/SIZE]
[color=red][b]ג'ק ואדוארד ~[/b]
מאות חיילי מים מכל הסוגים בזירה , מצטרפים חיילי רוח שניראים כמו חיילי אש ואפילו מוציאים רוח חמה במיוחד שיכולה להעיף ולשרוף ! החיילים של ג'רוד ממש חזקים ואתם תוהים מאיפה הוא מביא כל כך הרבה חיילים , החיילים של ג'ק מסתערים על הזירה ונלחמים בחיילים בלי ליראות מה סוגם כי הם משתמשים בנשקים , ג'סטין חייל האש המסתורי נלחם בחזקה ומחסל חיילים בקצב אדיר ! חייליו של אדוארד מיד מצטרפים וגם אדוארד ומתחילים לחסל חיילי מים בעזרת הקפאות וגם לחימה בנשקים , אך המצב קשה יש מאות ואולי אלף חיילים של ג'רוד ! יש חייל של ג'רוד בשם ג'יימס , הוא זה שמצליח להרוג את החיילים שלכם במלחמות ולבסוף שמצבו קשה הוא בורח מהמערכה . הוא נעמד באמצע המגרש ומתפוצץ , 3 חיילים של ג'ק נהרגו וחייל אחד של אדוארד .. החייל של אדוארד שמת נזרק לאוויר ונחת על ג'ק . הוא אומר לג'ק "בן ארווובה" ומתעלף .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 07:01 PM
[b] [SIZE=3][b]אדוארד זכה בפרס שווה שבקרוב יגלה מהו ![/b][/SIZE]
מאות חיילי מים מכל הסוגים בזירה , מצטרפים חיילי רוח שניראים כמו חיילי אש ואפילו מוציאים רוח חמה במיוחד שיכולה להעיף ולשרוף ! החיילים של ג'רוד ממש חזקים ואתם תוהים מאיפה הוא מביא כל כך הרבה חיילים , החיילים של ג'ק מסתערים על הזירה ונלחמים בחיילים בלי ליראות מה סוגם כי הם משתמשים בנשקים , ג'סטין חייל האש המסתורי נלחם בחזקה ומחסל חיילים בקצב אדיר ! חייליו של אדוארד מיד מצטרפים וגם אדוארד ומתחילים לחסל חיילי מים בעזרת הקפאות וגם לחימה בנשקים , אך המצב קשה יש מאות ואולי אלף חיילים של ג'רוד ! יש חייל של ג'רוד בשם ג'יימס , הוא זה שמצליח להרוג את החיילים שלכם במלחמות ולבסוף שמצבו קשה הוא בורח מהמערכה . הוא נעמד באמצע המגרש ומתפוצץ , 3 חיילים של ג'ק נהרגו וחייל אחד של אדוארד .. החייל של אדוארד שמת נזרק לאוויר ונחת על ג'ק . הוא אומר לג'ק "בן ארווובה" ומתעלף .[/color] [/b][/quote]
"ג'סטין,אנחנו חייבים לחפש אם ג'יימס או חיילים בכירים של ג'רוד נמצאים פה, ואותם להרוג, עזוב את השאר" אגיד ואחפש איתו. "אם אתה מוצא את ג'יימס או בכיר אחר תהרוג אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 07:01 PM
[b] [SIZE=3][b]אדוארד זכה בפרס שווה שבקרוב יגלה מהו ![/b][/SIZE]
מאות חיילי מים מכל הסוגים בזירה , מצטרפים חיילי רוח שניראים כמו חיילי אש ואפילו מוציאים רוח חמה במיוחד שיכולה להעיף ולשרוף ! החיילים של ג'רוד ממש חזקים ואתם תוהים מאיפה הוא מביא כל כך הרבה חיילים , החיילים של ג'ק מסתערים על הזירה ונלחמים בחיילים בלי ליראות מה סוגם כי הם משתמשים בנשקים , ג'סטין חייל האש המסתורי נלחם בחזקה ומחסל חיילים בקצב אדיר ! חייליו של אדוארד מיד מצטרפים וגם אדוארד ומתחילים לחסל חיילי מים בעזרת הקפאות וגם לחימה בנשקים , אך המצב קשה יש מאות ואולי אלף חיילים של ג'רוד ! יש חייל של ג'רוד בשם ג'יימס , הוא זה שמצליח להרוג את החיילים שלכם במלחמות ולבסוף שמצבו קשה הוא בורח מהמערכה . הוא נעמד באמצע המגרש ומתפוצץ , 3 חיילים של ג'ק נהרגו וחייל אחד של אדוארד .. החייל של אדוארד שמת נזרק לאוויר ונחת על ג'ק . הוא אומר לג'ק "בן ארווובה" ומתעלף .[/color] [/b][/quote]
אני מנסה לגשת תוך כדי ההמולה לג'סטין ואומר לו בהתנשפות, ''אתה אביר לבן! אתה בעל הכוח כמו של סטיב, אבא שלי, תנסה להתחבר לכל הכוח שלך ותצעק, ''כאב.'' זה מה שסטיב עשה במלחמה הקודמת.'' אומר תוך כדי שאקפיא את חייליו של ג'רוד ואהרוג אותם.
-
[color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
ג'סטין מקשיב לעצה של ג'ק והולך לחיילים עם המדים הכי מהודרים , הוא מעיף אותם ונלחם בחמישה אנשים ,
לא נפצע קשה ויכול להילחם ממש טוב ! אדוארד רץ אליו ואומר לו שהוא אביר לבן , ג'סטין לא מקשיב ואומר "אין דבר כזה אבירים לבנים ,
זה היה ג'רוד שהפסיק את המלחמה אצלך הוא ראה שזה יותר מידי !" הוא ממשיך להרוג חיילים פשוטים ומחפש את הבכירים , בנתיים הצבא של טייסון הצטרף ומתחיל להרוג את חיילי הרוח ,
חיילי הקרח של ג'ו נלחמים מאוד יפה ומצליחים להרוג די הרבה חיילי חשמל .[/color]
-
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אבל המלחמה הסתיימה . כולם מתחילים להתפזר ..[/color] [/b][/quote]
אחזור לממלכה שלי עם כל החיילים
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה חוזר לממלכה בשקט ורוצה לנוח , ארווין נכנס לחדר ואומר "סליחה על ההפרעה אני יודע שעבר עליך יום נוראי אבל יש התקפה בממלכת האש , ואם תחשוב על זה , כאשר יתקפו אותך גם אתה תצטרך עזרה ואלה שלא עזרת להם לא יבואו לעזור לך , ובנוסף יש לך הסכם שלום איתם וחוזה חתום על שיתוף פעולה"[/color]
-
[b]
היא מורידה את הבגדים זורמת ואתם עושים את זה ..[/color] [/b][/quote]
אני אומר לה "היום זות אומרת מחר אנחנו נישארים בחדר ליום כיף או שאת רוצה להתחיל להיתאמן" אני אומר לה ונאנח על המיטה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 08:23 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה חוזר לממלכה בשקט ורוצה לנוח , ארווין נכנס לחדר ואומר "סליחה על ההפרעה אני יודע שעבר עליך יום נוראי אבל יש התקפה בממלכת האש , ואם תחשוב על זה , כאשר יתקפו אותך גם אתה תצטרך עזרה ואלה שלא עזרת להם לא יבואו לעזור לך , ובנוסף יש לך הסכם שלום איתם וחוזה חתום על שיתוף פעולה"[/color] [/b][/quote]
אני מישתגר עם החיילים שלי לשם .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 07:55 PM
[b] [color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
ג'סטין מקשיב לעצה של ג'ק והולך לחיילים עם המדים הכי מהודרים , הוא מעיף אותם ונלחם בחמישה אנשים ,
לא נפצע קשה ויכול להילחם ממש טוב ! אדוארד רץ אליו ואומר לו שהוא אביר לבן , ג'סטין לא מקשיב ואומר "אין דבר כזה אבירים לבנים ,
זה היה ג'רוד שהפסיק את המלחמה אצלך הוא ראה שזה יותר מידי !" הוא ממשיך להרוג חיילים פשוטים ומחפש את הבכירים , בנתיים הצבא של טייסון הצטרף ומתחיל להרוג את חיילי הרוח ,
חיילי הקרח של ג'ו נלחמים מאוד יפה ומצליחים להרוג די הרבה חיילי חשמל .[/color] [/b][/quote]
"ג'סטין אתה חייב לשים הבדל מי איתנו ומי נגדנו אתה עוד עלול להרוג מישהו מבעלות הברית." אגער בו ואמשיך להלחם.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 07:55 PM
חיילי הקרח של ג'ו נלחמים מאוד יפה ומצליחים להרוג די הרבה חיילי חשמל .[/color] [/b][/quote]
'סטיב, הוא לא מקשיב לי.' אני אומר בתת המודע ואצור מעטה קרח מעליי ומעל ג'סטין.
אני אתפוס אותו ואנער אותו בכוח, ''תקשיב ג'סטין!! אבא שלי מלך ממלכת הקרח הקודם סטיב, הוא זה שהפסיק את המלחמה קודם, הוא זה שהצליח לנצח את הכפיל של ג'רוד בהתקפה הראשונה של ג'רוד, אתה תקשיב לי עכשיו כי הוא אמר שאתה אביר לבן!!!!!!'' אומר בכעס.
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
הוא לא פוגע בחיילים שלך הכוונה לחיילים פשוטים של ג'רוד .
הוא ממשיך להרוג חיילים ללא הרף הוא ניראה לך ממש חזק ואתה נזכר במה שאדוארד אמר לו "אתה אביר לבן !" זה מה שהוא אמר לו , נשמע לך מוזר אבל אולי קצת אמיתי , הרי אביר הוא גיבור , ג'סטין הוא ממש חיה רעה שלא מתאמצת בכלל ..! הכל ניראה לך מוזר שאתה הרגת רק 5 אנשים והוא אולי 20 .
אחרי כמה דקות אתה רואה את ג'יי וחייליו החשמליים שבאו לעזור , הם מסתערים על המגרש עם הנשקים שלהם . אתה רואה שאדוארד יצר פסגת קרח וחסם בפנים את ג'סטין ואדוארד .[/color]
[color=red][b]ג'יי ~[/b]
אתה מגיע לממלכה של ג'ק שליט האש ורואה המולה רבה , מאות ואלפים חיילים רעים שמכוסים בצללים שחורים , מיד היה מובן שהם החיילים הרעים והחיילים שלך מזנקים על כל החיילים השחורים והרעים עם הנשקים שלהם , אתה רואה שהחיילים הרעים אוחזים בכוח החשמל והרוח .[/color]
[color=red][b]אדוארד ~[/b]
אתה חוסם אותו עם פסגת הקרח שיצרת . מספר לו על אביך והוא אומר "אני מאוד מתרשם מהעובדה שאבא שלך בטוח שהוא אביר לבן או מהעובדה שאתה חושב שאתה יכול לדבר איתו , אם תרצה לדבר איתי לא בזמן מלחמה !" הוא אומר ויוצר כדור לבן ומעיף אותך רחוווק רחוק . אתה רואה שהוא נעצר במקום ואומר "וואו מה זה היה ?!"[/color]
"אני מתכוונת להיות איתך למשך כל חייך , לצערך . אני רוצה שננוח קצת מחר ונקום ב-10 בערך להתאמן אני חייבת לאמן אותך " היא אומרת [/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 29 2009, 10:08 PM
[b] [color=red][b]אדוארד ~[/b]
אתה חוסם אותו עם פסגת הקרח שיצרת . מספר לו על אביך והוא אומר "אני מאוד מתרשם מהעובדה שאבא שלך בטוח שהוא אביר לבן או מהעובדה שאתה חושב שאתה יכול לדבר איתו , אם תרצה לדבר איתי לא בזמן מלחמה !" הוא אומר ויוצר כדור לבן ומעיף אותך רחוווק רחוק . אתה רואה שהוא נעצר במקום ואומר "וואו מה זה היה ?!"[/color] [/b][/quote]
''אחח..לעזאזאל.'' אומר ואקום מן האדמה, אלך לעבר ג'סטין ואגיד לו, ''תקשיב, אתה באמת אביר לבן, תסמוך עליי, אני אשחרר אותנו עכשיו ותאגור את כל העוצמה שלך, אחר-כך תגיד את המילה כאב, והלוחמים יושמדו, סמוך עליי.'' אומר ואשחרר את פסגת הקרח, אמשיך להגן על ג'סטין שלא ייפגעו בו כדי שיגיד את המילה.
-
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
הוא לא פוגע בחיילים שלך הכוונה לחיילים פשוטים של ג'רוד .
הוא ממשיך להרוג חיילים ללא הרף הוא ניראה לך ממש חזק ואתה נזכר במה שאדוארד אמר לו "אתה אביר לבן !" זה מה שהוא אמר לו , נשמע לך מוזר אבל אולי קצת אמיתי , הרי אביר הוא גיבור , ג'סטין הוא ממש חיה רעה שלא מתאמצת בכלל ..! הכל ניראה לך מוזר שאתה הרגת רק 5 אנשים והוא אולי 20 .
אחרי כמה דקות אתה רואה את ג'יי וחייליו החשמליים שבאו לעזור , הם מסתערים על המגרש עם הנשקים שלהם . אתה רואה שאדוארד יצר פסגת קרח וחסם בפנים את ג'סטין ואדוארד .[/color]
[/b][/quote]
"אדוארד, אני חייב לדבר איתך" אגיד ואקח אותו די רחוק מזירת הקרב.
"אדוארד, יש מצב שג'סטין הוא חייל בכיר של ג'רוד או אפילו ג'רוד עצמו שהסתנן לממלכה שלי במסווה.
גם כשרצחו אותו הוא חזר לחיים,אני חושב שצריך להשמיד לגמרי את ג'סטין,הוא חזק מדי. ועם חוזק בא סיכון מסוים, אם הוא יותר חזק ממני וממך הוא מהווה סכנה לשתי הממלכות ואם ג'רוד יתפוס אותו(או שבכלל הוא זה ג'רוד) וידבר איתו ויקח אותו לברית שלו הלך עלינו. אני בעד להשמיד אותו אבל ממש לגמרי.
-
[color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
"אני לא מאמין לך אבל בשביל שתשתוק זה מה שאני יעשה " ג'סטין אומר לאדוארד ויוצא מהכיפה שלך ופוגע בחיילים עם החנית שלו . מיד ג'ק נכנס לכיפה ואומר לאדוארד שהוא חושד שג'סטין הוא ג'רוד או חייל של ג'רוד שמסתנן לפה ורוצה שניתן בו אמון , ג'ק מציע לאדוארד שתהרגו את ג'סטין .[/color]
-
[b] [color=red][b]ג'יי ~[/b]
אתה מגיע לממלכה של ג'ק שליט האש ורואה המולה רבה , מאות ואלפים חיילים רעים שמכוסים בצללים שחורים , מיד היה מובן שהם החיילים הרעים והחיילים שלך מזנקים על כל החיילים השחורים והרעים עם הנשקים שלהם , אתה רואה שהחיילים הרעים אוחזים בכוח החשמל והרוח .[/color] [/b][/quote]
" אין מה לעשות " אני אומר
-
[color=red][b]ג'יי ~[/b]
מה זאת אוממרת אין מה לעשות >.<
-----------
אתה רואה את אדוארד שליט ממלכת הקרח וג'סטין - לוחם בכיר מממלכת האש , לחמים בחוזקה בחיילים ותוך כדי מדברים , ג'ק מתערב וניראה שהם מתווכחים וזה מפריע למלחמה , בנתיים החיילים ממש חזקים וקשה להילחם בהם , אבל אתם חיילי חשמל ובזירה עומדים חיילי מים[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 30 2009, 03:02 PM
-----------
אתה רואה את אדוארד שליט ממלכת הקרח וג'סטין - לוחם בכיר מממלכת האש , לחמים בחוזקה בחיילים ותוך כדי מדברים , ג'ק מתערב וניראה שהם מתווכחים וזה מפריע למלחמה , בנתיים החיילים ממש חזקים וקשה להילחם בהם , אבל אתם חיילי חשמל ובזירה עומדים חיילי מים[/color] [/b][/quote]
אתקוף את חיילי המים
-
[color=red][b]ג'יי ~[/b]
אני מבין שאתה מנהל פורום וגם משחק תפקידים ואולי זה קצת קשה . אבל במשחק שלי ההשקעה בהודעה היא חובה וגם לפי החוקים של פורום חת"מ אסור לכתוב תגובה כזאת קצרה . אני לא מקבל את התגובה שלך לצערי אם תרצה להשקיע בתגובות אשמח אם תמשיך במשחק שלי אתה טוב אבל מזלזל קצת .[/color]
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"אני מתכוונת להיות איתך למשך כל חייך , לצערך . אני רוצה שננוח קצת מחר ונקום ב-10 בערך להתאמן אני חייבת לאמן אותך " היא אומרת [/color] [/b][/quote]
אני אומר לה "את ממש יפה את יודעת" אני סם יד על הכתף שלה ניצמד אליה ומוסיף "את יודעת שמה שאמרת יכול לסכן אותך את באמת רוצה אותי כול חייך"
ומחיך חיוך קטן.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 30 2009, 03:02 PM
-----------
אתה רואה את אדוארד שליט ממלכת הקרח וג'סטין - לוחם בכיר מממלכת האש , לחמים בחוזקה בחיילים ותוך כדי מדברים , ג'ק מתערב וניראה שהם מתווכחים וזה מפריע למלחמה , בנתיים החיילים ממש חזקים וקשה להילחם בהם , אבל אתם חיילי חשמל ובזירה עומדים חיילי מים[/color] [/b][/quote]
זילזול עלק, מי ישמע אתה נותן לי כזאת תגובה שלהגיב עלייה זה כזה פשוט, טוב שלא אני עוד מעט יגיד לך כמה צעדים אני עושה כדי ליתקוף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר :
" תיתכוננו ליתקוף "
ואז מיסתתר מאחורי אבן ומתחיל לישלוח כדורי חשמל.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 30 2009, 01:53 PM
"אני לא מאמין לך אבל בשביל שתשתוק זה מה שאני יעשה " ג'סטין אומר לאדוארד ויוצא מהכיפה שלך ופוגע בחיילים עם החנית שלו . מיד ג'ק נכנס לכיפה ואומר לאדוארד שהוא חושד שג'סטין הוא ג'רוד או חייל של ג'רוד שמסתנן לפה ורוצה שניתן בו אמון , ג'ק מציע לאדוארד שתהרגו את ג'סטין .[/color] [/b][/quote]
''אני לא חושב ג'ק.. הוא אביר לבן, אבא שלי לא משקר.'' אומר לג'ק.
''ג'סטין.'' אומר ואפנה אליו, ''אמרתי לך לאגור את כל הכוחות שלך ולומר כאב, תעשה את זה!'' אומר ואדבר אל תת המודע שלי, 'סטיב, הוא לא מקשיב לי, הוא לא מאמין.' אומר.
-
[color=red][b]אדוארד ~[/b]
'בני , אני באמצע אורגייה שאני יסיים אני יבוא' אביך אומר בתת מודע שלך .
ג'סטין אומר "אוקיי אוקיי אני אוגר כוח !" וממשיך להילחם עם החנית שלו .
חייל בא מאחוריך ומתכוון לתקוע בגבך חנית אבל לפתע צללית לבנה מפוצצת אותו , הצללית מתגלה ועומדת דמות שקצת מוכרת לך , אבל עברה שיפור קצר -
שיער שחור מבריק וחלק , פנים חלקות בצבע קרם , חזה גדול ועסיסי ואגן סקסי שמשתלבים בגוף אחד , היא עומדת עם הגב אליך ומחסלת את החייל הזה . היא מסתובבת אליך ואתה רואה.. את הינאמורי ! היא מסתכלת במבט עצוב ונעלמת . אתה רואה מאחוריך שג'ק גילה את צורת האביר , הוא אביר חשמל (כמו שאתה יכול להפוך לאביר קרח)
[b]ג'ק ~[/b]
הצבא שלך שולח כדורי חשמל אדיריים ומתקפות חשמל ממש יפות לעין וחזקות במיוחד , לאט לאט צבא המים מתחלש ומתחיל להתחסל 'קדימה ג'ק תראה להם מי הוא מלך המים' את שומע את קולה של סבתא שלך ומיד נוצרים על גופך קעקועים זהובים , השרשרת שלך זוהרת ונוצרו נוצות על ראשך שמשתלבות עם עיניך . כמו קשת בצורת 'V' "וואו אביר החשמל ! מלכנו הפך לאביר חשמל !" כל חיילי החשמל אומרים ומסתכלים אליך .[/color]
"אתה צודק אבל אני לא מוכנה לוותר עליך , שיעיפו אותי מהתפקיד מצידי" היא אומרת ומחבקת אותך . שאתם מסתיימים להתחבק היא אומרת " בוא נלך לג'קוזי נירגע ואז נלך לאכול ולהתאמן ?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 11:20 AM
[b] [color=red][b]אדוארד ~[/b]
'בני , אני באמצע אורגייה שאני יסיים אני יבוא' אביך אומר בתת מודע שלך .
ג'סטין אומר "אוקיי אוקיי אני אוגר כוח !" וממשיך להילחם עם החנית שלו .
חייל בא מאחוריך ומתכוון לתקוע בגבך חנית אבל לפתע צללית לבנה מפוצצת אותו , הצללית מתגלה ועומדת דמות שקצת מוכרת לך , אבל עברה שיפור קצר -
שיער שחור מבריק וחלק , פנים חלקות בצבע קרם , חזה גדול ועסיסי ואגן סקסי שמשתלבים בגוף אחד , היא עומדת עם הגב אליך ומחסלת את החייל הזה . היא מסתובבת אליך ואתה רואה.. את הינאמורי ! היא מסתכלת במבט עצוב ונעלמת . אתה רואה מאחוריך שג'ק גילה את צורת האביר , הוא אביר חשמל (כמו שאתה יכול להפוך לאביר קרח)
[b]ג'ק ~[/b]
הצבא שלך שולח כדורי חשמל אדיריים ומתקפות חשמל ממש יפות לעין וחזקות במיוחד , לאט לאט צבא המים מתחלש ומתחיל להתחסל 'קדימה ג'ק תראה להם מי הוא מלך המים' את שומע את קולה של סבתא שלך ומיד נוצרים על גופך קעקועים זהובים , השרשרת שלך זוהרת ונוצרו נוצות על ראשך שמשתלבות עם עיניך . כמו קשת בצורת 'V' "וואו אביר החשמל ! מלכנו הפך לאביר חשמל !" כל חיילי החשמל אומרים ומסתכלים אליך .[/color] [/b][/quote]
אורגיה?! /=
---
'אבא, אל תתבדח.' אומר בקול רציני בתת המודע.
אני הופך לאביר הקרח ומעיף בחוזקה רבה את כל החיילים, ''הינאמורי!!! תחזירי הנה בבקשה!'' אומר ואנסה לחפש אותה כאשר אעיף את כולם.
-
[b] [color=red]ג'ק ~[/b]
הצבא שלך שולח כדורי חשמל אדיריים ומתקפות חשמל ממש יפות לעין וחזקות במיוחד , לאט לאט צבא המים מתחלש ומתחיל להתחסל 'קדימה ג'ק תראה להם מי הוא מלך המים' את שומע את קולה של סבתא שלך ומיד נוצרים על גופך קעקועים זהובים , השרשרת שלך זוהרת ונוצרו נוצות על ראשך שמשתלבות עם עיניך . כמו קשת בצורת 'V' "וואו אביר החשמל ! מלכנו הפך לאביר חשמל !" כל חיילי החשמל אומרים ומסתכלים אליך .[/color] [/b][/quote]
אתה סותר את עצמיך XD
איך אני יכול להיות ג'ק, ממיתי אני מלך מים ששולח מכות חשמל :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" מה אני אמור לעשות ?! " אני שואל אותם בפיתאומיות
-
[b][color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"אתה צודק אבל אני לא מוכנה לוותר עליך , שיעיפו אותי מהתפקיד מצידי" היא אומרת ומחבקת אותך . שאתם מסתיימים להתחבק היא אומרת " בוא נלך לג'קוזי נירגע ואז נלך לאכול ולהתאמן ?"[/color][/b][/quote]
אני אומר לה "אני מרגיש אותו הדבר כלפיך"ואני יורד מהמטה ואומר לה "בואי נילך לג'קוזי" אני מוסיף בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 30 2009, 01:53 PM
"אני לא מאמין לך אבל בשביל שתשתוק זה מה שאני יעשה " ג'סטין אומר לאדוארד ויוצא מהכיפה שלך ופוגע בחיילים עם החנית שלו . מיד ג'ק נכנס לכיפה ואומר לאדוארד שהוא חושד שג'סטין הוא ג'רוד או חייל של ג'רוד שמסתנן לפה ורוצה שניתן בו אמון , ג'ק מציע לאדוארד שתהרגו את ג'סטין .[/color] [/b][/quote]
"אתה חייב להאמין לי אדוארד! אל תהיה תמים!
אביר לבן או לא ג'סטין יותר חזק משנינו. לטובת הממלכות חייבים להרוג אותו!"
-
[color=red][b]ג'יי ~[/b]
וואו אני מצטער ממש לא הייתי מרוכז XD
-----------
'ג'יי , השתמש בלהבת אש' סבתא שלך אומרת והשרשרת זוהרת במלואה , אתה מרגיש חזק והנוצות שעל ראשך שיוצרות V מחזקות אותך מאוד ואתה מרגיש שאתה חזק יותר מתמיד . החיילים שלך מתחילים להשתמש בהבזקות חשמל , שיתוקים , ועוד הרבה מתקפות חזקות שמחסלות חצי מחיילי המים !
[b]אדוארד ~[/b]
'למה שאחזור ?' אתה שומע את קולה אבל לא רואה אותה , החיילים ממש חזקים ותוקפים אותך ממש חזק , אתה נופל על הרצפה ומרגיש תשוש , חיילי הקרח שלך מקפיאים את חיילי המים אבל אתה לא הראת את הכוח האמיתי שלך ולא נלחמת עדיין ברצינות . ג'ק פונה אליך ואומר שבכל זאת הוא חושב שצריך להרוג את ג'סטין כי הוא איום על הממלכה .
[b]ג'ק ~[/b]
אתה אומר את הדברים האלה לאדוארד , שנפל על הרצפה . מאסטר נוק C בממלכת הקרח מציע שתילחם ושתדברו על ג'סטין מיד לאחר המלחמה . חיילי המים מתים לאט לאט ונישארו כעת רק רבע מהם . חיילי הרוח עוד לא מתו והעבודה ניראית מאוד קשה , הקיר המערבי של הארמון שלך מתחיל להיהרס ![/color]
[b]אנטו ~[/b]
אתם יורדים לג'קוזי , היא מתפשטת ונכנסת פנימה "כנס" היא אומרת וניראת רגועה לגמריי .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 08:48 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
'למה שאחזור ?' אתה שומע את קולה אבל לא רואה אותה , החיילים ממש חזקים ותוקפים אותך ממש חזק , אתה נופל על הרצפה ומרגיש תשוש , חיילי הקרח שלך מקפיאים את חיילי המים אבל אתה לא הראת את הכוח האמיתי שלך ולא נלחמת עדיין ברצינות . ג'ק פונה אליך ואומר שבכל זאת הוא חושב שצריך להרוג את ג'סטין כי הוא איום על הממלכה . [/b][/quote]
'כי אני..אני אוהב אותך..ואני מצטער.' אומר ומרוב כל התסכול אתחבר למלוא העוצמה שלי ואהפוך לאביר קרח, אוציא את כל התסכול על החיילים של ג'רוד ואקפיא אותם בכעס.
-
וואו אני מצטער ממש לא הייתי מרוכז XD
-----------
'ג'יי , השתמש בלהבת אש' סבתא שלך אומרת והשרשרת זוהרת במלואה , אתה מרגיש חזק והנוצות שעל ראשך שיוצרות V מחזקות אותך מאוד ואתה מרגיש שאתה חזק יותר מתמיד . החיילים שלך מתחילים להשתמש בהבזקות חשמל , שיתוקים , ועוד הרבה מתקפות חזקות שמחסלות חצי מחיילי המים ! [/b][/quote]
להבת חשמל יחמור.
~~~~~~~~~~~~~
אני שולח להבת חשמל עד שאני הורג את כולם
-
[b] [b]ג'ק ~[/b]
אתה אומר את הדברים האלה לאדוארד , שנפל על הרצפה . מאסטר נוק C בממלכת הקרח מציע שתילחם ושתדברו על ג'סטין מיד לאחר המלחמה . חיילי המים מתים לאט לאט ונישארו כעת רק רבע מהם . חיילי הרוח עוד לא מתו והעבודה ניראית מאוד קשה , הקיר המערבי של הארמון שלך מתחיל להיהרס ![/color]
[/b][/quote]
"כולם תאיצו את הקצב.. תהרגו בלי לחשוב! כל אחד שיקח נשק וידקור את החיילים היריבים בלי להתסכל ימינה ושמאלה, זה חשוב כי קיר הארמון עומד לההרס!"
-
[color=red][b]ג'ק , אדוארד וג'יי ~[/b]
המלחמה קשה מאוד , שלושתכם הופכים לאבירים , אביר האש ג'ק , אביר הקרח אדוארד ואביר החשמל ג'יי , אתם משתמשים במתקפות הייחודיות לכם ומחסלים מאות חיילים , אבל אל תשכחו שיש אלפי חיילים , המלחמה הזאת הופכת לחלק מהחיים שלך , ג'רוד לא מפסיק לתקוף ועוד לא אספתם עליו מידע , הוא אנונימי לחלוטין . ג'סטין חייל בממלכת האש הוא אכן אביר לבן , אבירים לבנים נועדו להגן על העולם ברגע שהם מגלים את כוחם , אדוארד גילה שג'סטין הוא אביר לבן ולחץ עליו לנסות להשתמש בכוח שלו , במשך שעה שלמה של הקרב אדוארד לא עזב אותו , לבסוף ג'סטין נכנע ואמר "אוקיי אוקיי שים לב אני לא אביר לבן . מה אמרת שאני צריך להגיד ?" ומיד חייל אומר "צבור את כל הכוח שלך לנקודה אחת ושחרר את זה באמירת המילה "כאב" . ג'סטין מסתכל עליו ושואל "אתה באמת מאמין בזה ?" והחייל עונה "כן" ג'סטין מסתכל עליו ועל הזירה כולה , מיד נדחס אל מרכז הזירה ושולח יד לפנים , הוא צועק "כאב !" וכדור לבן וקטן יוצא מהיד שלו , הוא פוגע בחיילים הקרובים אליו ויוצר פיצוץ ענק ! שמחסל את כל החיילים השחורים ! כל חייליו של ג'רוד שנישארו בזירה , שהיו בערך 300~500 חיילים רעים , חוסלו ע"י כדור אחד קטן . ג'סטין וכל הזירה מודהמת , הוא מסתכל סביבו ורואה את סטיב (שליט ממלכת הקרח לשעבר) והינאמורי (האקסית של אדוארד) עומדים לצידו וגם הם השליכו את כוחם מתי שג'סטין אמר "כאב" ג'סטין נושם עמוק , ומתעלף . הנשמה של סטיב והדמות של הינאמורי מיד נעלמים מן הזירה , 50 חיילים נהרגו בקרב זה - 21 חיילי אש , 10 חיילי קרח , 10 חיילי חשמל ו9 חיילי מים . זה היה הקרב הכי קשה שלכם עד עכשיו , אבל הקרב האמיתי עדיין לא התחיל . מוגשת עזרה של בית החולים מאומת האש אל המקום וכל החיילים הפצועים וההרוגים מופנים לבית החולים , שליטי הממלכה והחיילים הבכירים נשארו בשדה הקרב .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 11:05 PM
[b] [color=red][b]ג'ק , אדוארד וג'יי ~[/b]
המלחמה קשה מאוד , שלושתכם הופכים לאבירים , אביר האש ג'ק , אביר הקרח אדוארד ואביר החשמל ג'יי , אתם משתמשים במתקפות הייחודיות לכם ומחסלים מאות חיילים , אבל אל תשכחו שיש אלפי חיילים , המלחמה הזאת הופכת לחלק מהחיים שלך , ג'רוד לא מפסיק לתקוף ועוד לא אספתם עליו מידע , הוא אנונימי לחלוטין . ג'סטין חייל בממלכת האש הוא אכן אביר לבן , אבירים לבנים נועדו להגן על העולם ברגע שהם מגלים את כוחם , אדוארד גילה שג'סטין הוא אביר לבן ולחץ עליו לנסות להשתמש בכוח שלו , במשך שעה שלמה של הקרב אדוארד לא עזב אותו , לבסוף ג'סטין נכנע ואמר "אוקיי אוקיי שים לב אני לא אביר לבן . מה אמרת שאני צריך להגיד ?" ומיד חייל אומר "צבור את כל הכוח שלך לנקודה אחת ושחרר את זה באמירת המילה "כאב" . ג'סטין מסתכל עליו ושואל "אתה באמת מאמין בזה ?" והחייל עונה "כן" ג'סטין מסתכל עליו ועל הזירה כולה , מיד נדחס אל מרכז הזירה ושולח יד לפנים , הוא צועק "כאב !" וכדור לבן וקטן יוצא מהיד שלו , הוא פוגע בחיילים הקרובים אליו ויוצר פיצוץ ענק ! שמחסל את כל החיילים השחורים ! כל חייליו של ג'רוד שנישארו בזירה , שהיו בערך 300~500 חיילים רעים , חוסלו ע"י כדור אחד קטן . ג'סטין וכל הזירה מודהמת , הוא מסתכל סביבו ורואה את סטיב (שליט ממלכת הקרח לשעבר) והינאמורי (האקסית של אדוארד) עומדים לצידו וגם הם השליכו את כוחם מתי שג'סטין אמר "כאב" ג'סטין נושם עמוק , ומתעלף . הנשמה של סטיב והדמות של הינאמורי מיד נעלמים מן הזירה , 50 חיילים נהרגו בקרב זה - 21 חיילי אש , 10 חיילי קרח , 10 חיילי חשמל ו9 חיילי מים . זה היה הקרב הכי קשה שלכם עד עכשיו , אבל הקרב האמיתי עדיין לא התחיל . מוגשת עזרה של בית החולים מאומת האש אל המקום וכל החיילים הפצועים וההרוגים מופנים לבית החולים , שליטי הממלכה והחיילים הבכירים נשארו בשדה הקרב .[/color] [/b][/quote]
אני חוזר לממלכה שלי מאוכזב ולא יודע מה להגיד להורי החיילים שנפלו
-
המלחמה קשה מאוד , שלושתכם הופכים לאבירים , אביר האש ג'ק , אביר הקרח אדוארד ואביר החשמל ג'יי , אתם משתמשים במתקפות הייחודיות לכם ומחסלים מאות חיילים , אבל אל תשכחו שיש אלפי חיילים , המלחמה הזאת הופכת לחלק מהחיים שלך , ג'רוד לא מפסיק לתקוף ועוד לא אספתם עליו מידע , הוא אנונימי לחלוטין . ג'סטין חייל בממלכת האש הוא אכן אביר לבן , אבירים לבנים נועדו להגן על העולם ברגע שהם מגלים את כוחם , אדוארד גילה שג'סטין הוא אביר לבן ולחץ עליו לנסות להשתמש בכוח שלו , במשך שעה שלמה של הקרב אדוארד לא עזב אותו , לבסוף ג'סטין נכנע ואמר "אוקיי אוקיי שים לב אני לא אביר לבן . מה אמרת שאני צריך להגיד ?" ומיד חייל אומר "צבור את כל הכוח שלך לנקודה אחת ושחרר את זה באמירת המילה "כאב" . ג'סטין מסתכל עליו ושואל "אתה באמת מאמין בזה ?" והחייל עונה "כן" ג'סטין מסתכל עליו ועל הזירה כולה , מיד נדחס אל מרכז הזירה ושולח יד לפנים , הוא צועק "כאב !" וכדור לבן וקטן יוצא מהיד שלו , הוא פוגע בחיילים הקרובים אליו ויוצר פיצוץ ענק ! שמחסל את כל החיילים השחורים ! כל חייליו של ג'רוד שנישארו בזירה , שהיו בערך 300~500 חיילים רעים , חוסלו ע"י כדור אחד קטן . ג'סטין וכל הזירה מודהמת , הוא מסתכל סביבו ורואה את סטיב (שליט ממלכת הקרח לשעבר) והינאמורי (האקסית של אדוארד) עומדים לצידו וגם הם השליכו את כוחם מתי שג'סטין אמר "כאב" ג'סטין נושם עמוק , ומתעלף . הנשמה של סטיב והדמות של הינאמורי מיד נעלמים מן הזירה , 50 חיילים נהרגו בקרב זה - 21 חיילי אש , 10 חיילי קרח , 10 חיילי חשמל ו9 חיילי מים . זה היה הקרב הכי קשה שלכם עד עכשיו , אבל הקרב האמיתי עדיין לא התחיל . מוגשת עזרה של בית החולים מאומת האש אל המקום וכל החיילים הפצועים וההרוגים מופנים לבית החולים , שליטי הממלכה והחיילים הבכירים נשארו בשדה הקרב .[/color] [/b][/quote]
"לחמתם היטב" אגיד ואחזור לחדרי ואחפש את ג'ני.
-
'סטיב, הינאמורי... תודה רבה. ואני ממש מצטער על כל מה שעשיתי לכם.' אומר ואגש אל ג'סטין, ''אתה רואה שצדקתי? תתחיל להאמין בזה.'' אומר ואחייך אליו.