-
[QUOTE=roi857;653483][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
לוסי מחייכת ואומרת: "אתה עוד תראה!", היא לקחה אותך מאחורי הטירה ויש שם מכון גדול, אתם נכנסים ואתה מבחין בבריכה ענקית, עם המון איים קטנים, אתה ניגש לצד שלך בזירה והיא קוראת: "באדו צא וכבוש את הבמה", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG] קטן וחמוד יוצא[/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את מונפרו" גגלגל להבה וחרור אש על באדו"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
לוסי חייכה, מונפרנו קפץ מאי פלסטיק לאי פלסטיק, הוא כמעט נפל למים בגלל הכובד, ואז הוא קפץ לאוויר ויצא בגלגל להבה אל האי פלסטיק שבו עמד באדו, לוסי קראה במהירות: "ספורט מים!", באדו קפץ למים כשבטנו לכיוון הקרקע, הוא החל לשוט במהירות במים כשהמון מים עפים ומקיפים אותו
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;653496][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
לוסי חייכה, מונפרנו קפץ מאי פלסטיק לאי פלסטיק, הוא כמעט נפל למים בגלל הכובד, ואז הוא קפץ לאוויר ויצא בגלגל להבה אל האי פלסטיק שבו עמד באדו, לוסי קראה במהירות: "ספורט מים!", באדו קפץ למים כשבטנו לכיוון הקרקע, הוא החל לשוט במהירות במים כשהמון מים עפים ומקיפים אותו
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני שואל את לוסי" אני יכול להחליף פוקימונים וכמה פוקימונים אני יכול להתמש בקרב" ואומר למונפרו" תנסה לא יפול למים אגרופי מאך והטלהה ססמית"
-
לוסי חייכה ואמרה: "כמובן שאתה יכול, זה קרב של שלושה על שלושה", מונפרנו המשיך לקפוץ בין איים וניסה להשתוות למהירות של באדו במים, ברגע המתאים הוא קפץ לעברו עם אגרופי מאך, אך באדו קפץ לאויר, מונפרנו נפל לתוך המים והחל לטבוע
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;653502][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
לוסי חייכה ואמרה: "כמובן שאתה יכול, זה קרב של שלושה על שלושה", מונפרנו המשיך לקפוץ בין איים וניסה להשתוות למהירות של באדו במים, ברגע המתאים הוא קפץ לעברו עם אגרופי מאך, אך באדו קפץ לאויר, מונפרנו נפל לתוך המים והחל לטבוע
אני מחזיר את מונפרו ומוציא את פרינפלאפ ואומר לו" טופר מתכת וקרן בועות נסה לא להיפגע ממנו"
-
פרינפלאפ יוצא עם טופר מתכת, הוא פוגע בבאדו שצף עלי המים, ואז פרינפלאפ יורה קרן בועות, לוסי קוראת: "קליע זרעים!", באדו קם ויורה קליע זרעים, הקליע זרעים מסוג עשב משפיע יותר, הזרעים פוצצו את הבועות ופגעו בפרינפלאפ
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;653476][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]ארטיקונו הגדול הקיף את עצמו בהילה בצבע תכלת, כך גם את הארטיקונו הקטן, ההילה גדלה והם יצאו מהמערה במהירות, הם כנראה עברו למקום אחר[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"טוב אז מה עושים עכשיו?"אני שואל מבולבל.
-
[QUOTE=roi857;653514][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ יוצא עם טופר מתכת, הוא פוגע בבאדו שצף עלי המים, ואז פרינפלאפ יורה קרן בועות, לוסי קוראת: "קליע זרעים!", באדו קם ויורה קליע זרעים, הקליע זרעים מסוג עשב משפיע יותר, הזרעים פוצצו את הבועות ופגעו בפרינפלאפ
אני אומר לפרינפלאפ" אל תוותר טופר מתכת ומיקור על באדו"
-
[QUOTE=roi857;653476][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה רצה לעבר סטארלי, היא קפצה וירתה לעברו מן אש קטנה, האש הסתחררה סביבו, סטארלי השתחרר ופוניטה פגעה בו ישירות עם גלגל להבה, סטארלי נפל והובס
טראפינץ' איטי מאוד ולא הצליח לתפוס את באדו, האחד הזה היה מאוד מהיר, באדו תקף בקליע זרעים שדי פגע בטראפינץ'
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"קדימה פוניטה תשתמשי בסחרור אש ואחר כך תתקיף בנשיכה ואז פוניטה תתקיפי בגלגל להבה ואז טרפינץ' פצצת בוץ!" אומר להם
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
פוניטה ירתה סחרור אש, באדו הובס
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ המשיך לשחות אחרי באדו, באדו קפץ וירה קליע זרעים, פרינפלאפ הדף את הקליע זרעים עם הטופר מתכת וניקר את באדו, באדו הובס, לוסי חייכה ואמרה: "תודה רבה באדו!", היא החזירה אותו וקראה: "צ'אטוט יקירי צא החוצה!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa441.png[/IMG] יצא במהירות
[COLOR=Blue]סמיט:
לוקאריו במהירות נכנס למערה וסגר על צוות ריקווי תזוזה, אינדי הוציאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/277.png[/IMG] וציוותה: "אס אווירי!", לוקאריו לא הצליח להשתלט על סוואלו ונפגע, אינדי חייכה וקראה: "גל חום!", סוולו ירה מכנפיו מן גלי אש אדומים, הקרח החל לנמוס והמערה התחלקה לאיים, סוולו פרץ את הקיר ולקח אבן אדומה וקשיחה, צוות ריקווי הסתלקו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;654533]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]לוקאריו במהירות נכנס למערה וסגר על צוות ריקווי תזוזה, אינדי הוציאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/277.png[/IMG] וציוותה: "אס אווירי!", לוקאריו לא הצליח להשתלט על סוואלו ונפגע, אינדי חייכה וקראה: "גל חום!", סוולו ירה מכנפיו מן גלי אש אדומים, הקרח החל לנמוס והמערה התחלקה לאיים, סוולו פרץ את הקיר ולקח אבן אדומה וקשיחה, צוות ריקווי הסתלקו[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה עושה האבן הזאת?אולי עדיף שאני לא אדע..."אני ממלמל.
-
[QUOTE=roi857;654533][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ המשיך לשחות אחרי באדו, באדו קפץ וירה קליע זרעים, פרינפלאפ הדף את הקליע זרעים עם הטופר מתכת וניקר את באדו, באדו הובס, לוסי חייכה ואמרה: "תודה רבה באדו!", היא החזירה אותו וקראה: "צ'אטוט יקירי צא החוצה!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa441.png[/IMG] יצא במהירות
אני אאומר לפרינפלאפ" קרן בועות וטופר מתכת על צ'אטוט"
-
פרינפלאפ קפץ לעבר צ'אטוט עם טופר מתכת כשהוא יורה בועות, לוסי חייכה ואמרה לצ'אטוט: "קול על!", צ'אטוט קרא: "קול על", והוציא מפיו קול מחריש אוזניים, הבועות התפוצצו ופרינפלאפ עף למים
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון התעצבן ואמר: "מנוולים, לוח האבן לא יושלם!"
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;654561][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]שיון התעצבן ואמר: "מנוולים, לוח האבן לא יושלם!"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"איזה לוח אבן?קדוש?"אני שואל מבולבל ויודע שהם מנוולים הרי זאת היא מטרתם.
-
[QUOTE=roi857;654561][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ קפץ לעבר צ'אטוט עם טופר מתכת כשהוא יורה בועות, לוסי חייכה ואמרה לצ'אטוט: "קול על!", צ'אטוט קרא: "קול על", והוציא מפיו קול מחריש אוזניים, הבועות התפוצצו ופרינפלאפ עף למים
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ" תצלול למים וכאשר הרעש יגמר תסתוהב ותשתמש בקרן בועות על צ'אטוט"
-
[QUOTE=roi857;654533][CENTER][COLOR=Teal]סם:
פוניטה ירתה סחרור אש, באדו הובס
"יפה חברים אתם מתחזקים במיוחד את פוניטה עכשיו בואו נחפש עוד אימון!" אומר ואחפש עוד אימון בשבילם
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה פוגש ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/123.png[/IMG]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ לא שומע כלום מתחת למים, הוא יוצא ויורה קרן בועות, לוסי קוראת: "מתקפת שמיים!", אור לבן עווה ורחב מקיף את צ'אטוט, הוא פורס כנפיו ומתעופף הצידה ככה הוא מתחמק מהקרן בועות, ואז הוא תוקף את פרינפלאפ, במהירות הוא פוגע בפרינפלאפ ומביס אותו
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון אומר לך: "אתה מבין, כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא פרס עם השנאה של ריקוויזה את כוחו האדיר, כדי שלא תסתבך אני יקח אותך כמה שנים לפני המלחמה, ארקיוס בורא העולם נכנס לתרדמת בגלל בגידה של בני האדם, הוא השאיר את הכוח שמבדיל אותו משאר הפוקימונים בתוך אבן הלוטוס, ריקוויזה מצא אותה וגרם לה לפעול בשבילו, ככה הוא יצר מלחמה עם שונאיו, לאחר מכן כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא הוציא את אבן הלוטוס, אבל לא היה לו דיי כוח, אז הוא היה צריך ליצור עוד 9 חלקים כתכשיטים, מספיק למצוא אבן לוטוס וארבעה תכשיטים או חמישה תכשיטים בלי אבן הלוטוס ולשים אותם בלוח האבן כדי שריקוויזה יהיה הפוקימון החזק, ממלכת, צוות ריקווי גנבו את אבן מי קיוגר ממלכת מדריס, ועכשיו גם את אבן אדמת גראודון"
[/COLOR]
-
[QUOTE=roi857;654694][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ לא שומע כלום מתחת למים, הוא יוצא ויורה קרן בועות, לוסי קוראת: "מתקפת שמיים!", אור לבן עווה ורחב מקיף את צ'אטוט, הוא פורס כנפיו ומתעופף הצידה ככה הוא מתחמק מהקרן בועות, ואז הוא תוקף את פרינפלאפ, במהירות הוא פוגע בפרינפלאפ ומביס אותו
אני מחזיר את פרינפלאפ ומוציא את מנטריק ואומר לו" שוק חשמלי וגל רעם על צ'אטוט"
-
[QUOTE=roi857;654694][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה פוגש ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/123.png[/IMG]
[COLOR=Sienna]
[/COLOR]
"אוקי פוניטה תתקיפי בגלגל להבה ואז סחרור אש!" אומר ואראה אם עוד פוקימונים באים שיהיה אפשר לעשות קרב כפול
-
[quote=roi857;654694]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]שיון אומר לך: "אתה מבין, כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא פרס עם השנאה של ריקוויזה את כוחו האדיר, כדי שלא תסתבך אני יקח אותך כמה שנים לפני המלחמה, ארקיוס בורא העולם נכנס לתרדמת בגלל בגידה של בני האדם, הוא השאיר את הכוח שמבדיל אותו משאר הפוקימונים בתוך אבן הלוטוס, ריקוויזה מצא אותה וגרם לה לפעול בשבילו, ככה הוא יצר מלחמה עם שונאיו, לאחר מכן כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא הוציא את אבן הלוטוס, אבל לא היה לו דיי כוח, אז הוא היה צריך ליצור עוד 9 חלקים כתכשיטים, מספיק למצוא אבן לוטוס וארבעה תכשיטים או חמישה תכשיטים בלי אבן הלוטוס ולשים אותם בלוח האבן כדי שריקוויזה יהיה הפוקימון החזק, ממלכת, צוות ריקווי גנבו את אבן מי קיוגר ממלכת מדריס, ועכשיו גם את אבן אדמת גראודון"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"וזכותם שריקוזיה תתחזק או שלא בכל זה דמוקרטי לא?"אני שואל.
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
פוניטה יוצאת בגלגל להבה, סייטר מסתובב סביב עצמו וככה עוצר את הגלגל להבה בעזרת רוח, הוא תוקף את פוניטה במתקפה מהירה וככה מושך אותה עד שהיא נפגעת מסלע שנשבר, פוניטה מובסת
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'אטוט הודף את השוק חשמלי במתקפת שמיים, כרגע השוק החשמלי של מנקטריק ומתקפת השמיים של צ'אטוט הובסו, מנקטריק שיתק את צ'אטוט עם גל רעם והסתער לעברו בריצה עם ניצוץ, צ'אטוט התחשמל לגמרי ונפל למים מובס, מנקטריק נחת על אי, הנסיכה לוסי חייכה ואמרה: "ועכשיו אני גאה להציג את אצילות מדריס, הדובדבן שבקצת, צא מילוטיק!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/350.png[/IMG] יצא וצלל לתוך המים
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון צעק : "אתה לא מבין? ברגע שכוחו של ריקוזה יחזור המלחמה שוב תפרוץ!", הוא נראה מתוח והתחיל להזיע
-
[quote=roi857;654746]
[COLOR=teal]
[CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]שיון צעק : "אתה לא מבין? ברגע שכוחו של ריקוזה יחזור המלחמה שוב תפרוץ!", הוא נראה מתוח והתחיל להזיע[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי זה כבר רע...אז מה עושים עכשיו לוקחים את זה מהם?איך?"אני שואל.
-
[QUOTE=roi857;654746][CENTER][COLOR=Teal]סם:
פוניטה יוצאת בגלגל להבה, סייטר מסתובב סביב עצמו וככה עוצר את הגלגל להבה בעזרת רוח, הוא תוקף את פוניטה במתקפה מהירה וככה מושך אותה עד שהיא נפגעת מסלע שנשבר, פוניטה מובסת
[COLOR=Sienna]
"יפה סייטר חזק" אומר לעצמי וואחזיר את פוניטה לפוכדור ואמשיך בדרכי לחפד עוד אימון עם טרפינץ'
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שיון התחיל עוד פעם לצעוק : "בגלל זה כל פעם שאנחנו מגלים תכשיט דאסקנויר אנחנו שם כדי לחסל אותו, כמו בעיר מג'ירה"
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG]
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;654746][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'אטוט הודף את השוק חשמלי במתקפת שמיים, כרגע השוק החשמלי של מנקטריק ומתקפת השמיים של צ'אטוט הובסו, מנקטריק שיתק את צ'אטוט עם גל רעם והסתער לעברו בריצה עם ניצוץ, צ'אטוט התחשמל לגמרי ונפל למים מובס, מנקטריק נחת על אי, הנסיכה לוסי חייכה ואמרה: "ועכשיו אני גאה להציג את אצילות מדריס, הדובדבן שבקצת, צא מילוטיק!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/350.png[/IMG] יצא וצלל לתוך המים
אני אומר לנטריק" גל רעם ושוק חשמלי על מילוטיק"
-
[quote=roi857;654765][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון התחיל עוד פעם לצעוק : "בגלל זה כל פעם שאנחנו מגלים תכשיט דאסקנויר אנחנו שם כדי לחסל אותו, כמו בעיר מג'ירה"[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אוקי הבנתי.. אבל איך נעזור לפוקימון האגדי הפצוע, או שאבא שלו יכול לדאוג לו לבד?"אני שואל.
-
[QUOTE=roi857;654765][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG]
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"ממ בלבזור יהיה טוב לצוות אני חושב" אמלמל לעצי ואומר לטרפינץ' "קדימה חפירה ואז נגיסה!" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שיון אמר: "ארטיקונו יהיה בסדר, ואני רוצה שתבין כמה כוח יש לריקוזה, כמה כוח הפגין הארטיקונו, אפילו התינוק יצר רג'ייסים, מכה אחת פשוטה ריקוזה והוא התרסק וכמעט מת"
[COLOR=Sienna]ליאור:
מנקטריק עמד בחזית מול מילוטיק שיצא מהמים, מנקטריק שלח גל רעם, לוסי קראה: "מפל מים!", מילוטיק נתן מכה על המים עם הזנב, המון מים בבריכה התחילו להיאסף באמצע ויצרו כמות מים אדירה שחסמה את המעבר של הגל רעם, החשמל של השיתוק נשאר בתוך המפל מים שנוצר וכל פעם התאסף שוב
[COLOR=Teal]סם:
בלבזור נראה די עירני ורגוע, הוא משתמש בשוטי גפן למטרת קפיצה, טראפינץ' יוצא ורואה את בלבזור מעליו, בלבזור יורה עלי טער לער טראפינץ'
-
[QUOTE=roi857;654804][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מנקטריק עמד בחזית מול מילוטיק שיצא מהמים, מנקטריק שלח גל רעם, לוסי קראה: "מפל מים!", מילוטיק נתן מכה על המים עם הזנב, המון מים בבריכה התחילו להיאסף באמצע ויצרו כמות מים אדירה שחסמה את המעבר של הגל רעם, החשמל של השיתוק נשאר בתוך המפל מים שנוצר וכל פעם התאסף שוב
אני אומר למנטריק" ניב חשמל שוק חשמלי על מילוטיק"
-
[quote=roi857;654804][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון אמר: "ארטיקונו יהיה בסדר, ואני רוצה שתבין כמה כוח יש לריקוזה, כמה כוח הפגין הארטיקונו, אפילו התינוק יצר רג'ייסים, מכה אחת פשוטה ריקוזה והוא התרסק וכמעט מת"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כוח אדיר,יהיה מסוכן עם ישחרורו אותו לקרב אדיר!"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;654804][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
בלבזור נראה די עירני ורגוע, הוא משתמש בשוטי גפן למטרת קפיצה, טראפינץ' יוצא ורואה את בלבזור מעליו, בלבזור יורה עלי טער לער טראפינץ'
אבל מה עם הנגיסה? אתה שוכח את זה....
"קדימהפצת בוץ ואז נגיסה!" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
איך נגיסה אם בלבזור באוויר מעליו? טראפינץ' פוקימון מאוד איטי וכבד ככה שהוא לא יכול לקפוץ
------------------------------------------------------------------------
טראפינץ' נפגע מאוד מהעלי טער, הוא תוקף בפצצת בוץ, בלבזור הודף את הגושי בוץ עם העלי טער, טראפינץ' מבחין בזה שבלבזור לא יכול להישאר עוד באוויר ופותח את פיו, בלבלזור יורד למטה עם מתקפת חבטה חזקה, בלבזור די נפגע
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון שואל: "אתה רוצה ללכת עכשיו למקדש או להישאר כאן?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
מנקטריק קופץ לעבר המפל מים עם ניב חשמל, החשמל המשתק שהיה שם נכנס למנקטריק ושיתק אותו, הוא עבר את המפל מים ונאחז על זנבו של מילטויק שהחל להתחשמל, מנקטריק לא יכול לזוז עד שיקבל פגיעה
-
[quote=roi857;654838][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]שיון שואל: "אתה רוצה ללכת עכשיו למקדש או להישאר כאן?"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אלך למקדש אבל איפה יש באזור מקום שהוכל לרפאות את טורטה ואת איינפרייפ?"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;654838][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מנקטריק קופץ לעבר המפל מים עם ניב חשמל, החשמל המשתק שהיה שם נכנס למנקטריק ושיתק אותו, הוא עבר את המפל מים ונאחז על זנבו של מילטויק שהחל להתחשמל, מנקטריק לא יכול לזוז עד שיקבל פגיעה
אני אומר למנטריק" ניב חשמלי כשתפגע אוקי"
-
לוסי אמרה במהירות: "קרן קרח!", מילוטיק ירתה מפיה קרן כחולה, מנקטריק הוקפא בקוביית קרח, מילוטיק השליך אותו למים והקוביית קרח שבה נמצא מנקטריק שקעה בפנים, מילוטיק צלל לתוך המים
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון אמר: "בגלל הקור כאן תנאי המחיה קשים, אני לא חושב שיש ביער הזה מרכז פוקימונים אבל קח!", הוא הוציא מהכיס מספר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem106.png[/IMG] ואמר: "אלה גרגירי אורן, תתן לפוקימונים שלך והם ירגישו הרבה יותר טוב"
-
[quote=roi857;654864][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]שיון אמר: "בגלל הקור כאן תנאי המחיה קשים, אני לא חושב שיש ביער הזה מרכז פוקימונים אבל קח!", הוא הוציא מהכיס מספר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem106.png[/IMG] ואמר: "אלה גרגירי אורן, תתן לפוקימונים שלך והם ירגישו הרבה יותר טוב"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"תודה..."אני אומר,מוציא את איינפרייפ וטורטה ונותן לכל אחד פרי כזה.
-
[QUOTE=roi857;654838][CENTER][COLOR=Teal]סם:
איך נגיסה אם בלבזור באוויר מעליו? טראפינץ' פוקימון מאוד איטי וכבד ככה שהוא לא יכול לקפוץ
------------------------------------------------------------------------
טראפינץ' נפגע מאוד מהעלי טער, הוא תוקף בפצצת בוץ, בלבזור הודף את הגושי בוץ עם העלי טער, טראפינץ' מבחין בזה שבלבזור לא יכול להישאר עוד באוויר ופותח את פיו, בלבלזור יורד למטה עם מתקפת חבטה חזקה, בלבזור די נפגע
[COLOR=Blue]
איך?התגובה?
"יפה טרפינץ'!" אקרא אליו בשמחה ואחשוב על טקטיקה אחרת "אוקי אני רוצה שתתחפר באדמה אל בלבזור אבל אל תתחפר ישר אליו! תעשה לך כמה חורים סביב בלבזור ככה שהוא יהיה מבולבל ולא ידע איפה אתה וברגע המתאים תתקיף בפצצת בוץ'!" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
יפה מאוד הבנת את העניין
-------------------------------------------------------------------------
טראפינץ' החל לחפור, הוא בהחלט בלבל את בלבזור, בלבזור ירה עלי טער לבורות אבל טראפינץ' ספג אותם בעזרת כוח ההגנה החזק שלו, הוא יצא בדיוק מאחורי בלבזור שעוד היה עסוק בתקיפה וירה פיצצת בוץ, בלבזור עף וטראפינץ' הספיק עוד לחבוט בו, בלבזור הובס
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ וטורטרה אכלו את הגרגירים וכבר הרגישו יותר טוב
-
[quote=roi857;654880][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]אינפרנייפ וטורטרה אכלו את הגרגירים וכבר הרגישו יותר טוב[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"טורטה אני יודע שקשה לך ללכת אז תחזור!איינפרייפ אתה רוצה להיות בחוץ אם כן תשאר בחוץ!"אני אומר להם ומחזיר את טורטה.
-
[QUOTE=roi857;654864][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
לוסי אמרה במהירות: "קרן קרח!", מילוטיק ירתה מפיה קרן כחולה, מנקטריק הוקפא בקוביית קרח, מילוטיק השליך אותו למים והקוביית קרח שבה נמצא מנקטריק שקעה בפנים, מילוטיק צלל לתוך המים
אני מחזיר את מנטריק ומוציא את מונפרו ואומר לו" תנסה לא לניהפגע מהמים אגרופי מאך והטלה ססמית על מילוטיק"