-
[quote=Master Monferno;797804]למה מה קרה?[/quote]
סתכל פה
[quote=Blackbeard;797803]תראה מה שאתה רושם לגבי לצ'פר זה בדיוק הדבר הכי פסול שהייתי עושה מלחמת עולם כנגדו.
משתמשים אמורים לרצות לפתוח משחקים כי הם נהנים מכך, השחקנים בנויים על אותו העיקרון, לצ'פר אותם או למשל כמו שאמרת לגרום לפותחי משחקים שאינם על פוקימון לרצות ולפתוח תמשחק?
זה הדבר הפסול ביותר, לאיזה משחק יש את הסיכויים הטובים ביותר להסתיים[דבר שנדיר]:
1.משחק שנפתח במרץ של הנאה ורצון
2.משחק שנפתח מדחיפה של פרסים למיניהם?
ואנחנו לא יכולים שלא להגיב למשחקים שנבנו בכמה דקות, זוהי עבודתנו, רק שכששולחים אליך עשרות של משחקים כאלו, אתה מאבד כל צלם אנוש.
חלק פה טענו אגב שהיה צריך לתת למזלזלים אזהרה, חלק שצריך לעזור להם מה שאנחנו עושים ולא תורם בדבר כי אנו נתקלנו בהתעלמות מוחלטת, חלק רצו שייפתח בית ספר וציפו שמשתמשים באמת ישקיעו בלימודים בבית ספר בפורום כאשר אפילו לא קראו כמה שורות של שיפור.
בקיצור, אני מקווה שהצלחתי להעביר כמה דברים בעזרת ההודעות שלי, גם למי שחשב כמוך...[/quote]
להודעות שלך כיף להגיב , אתה לא מזלזל באף אחד לא כמו עומר.
ואני כבר לא רוצה לגיב לו יותר כי הוא אנוכי
[quote=Ritsuka Kun;797806]תודה! D:
אני מתאמן שלוש שעות ביום על איך להיות מגעיל ואנוכי D:
ותאמין לי, אם אני אפתח משחק, שעה וחצי זה רק הכנת טיוטה ראשונית+ רעיונות.
אפס, ממש לא. אולי אפס ולפניו אחד.
קיבלו אותי לניהול, כי אני השקעתי, אני עשיתי ולי יש ידע וניסיון במשחקי תפקידים.
אני אולי ישיר מידי, אבל זה כי ככה אני.
וכשמישהו שולח לי הודעה "אני כמה נפתחים עכשיו , ויש להם אישור אפשר גם לקבל אישור?"- אז כן. אני יכול לצחוק.[/quote]
לא עדיין אין לך זכות לצחוק על אף אחד
-
-
[QUOTE=Tamir;797810]משעמם לי[/QUOTE]
מזל טוב..
-
נמאס לי אני מבין את כל אלה שפרשו מפה עם באן , הם כל כך צודקים הפורום הזה כל -כך מגעיל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;797806]תודה! D:
אני מתאמן שלוש שעות ביום על איך להיות מגעיל ואנוכי D:
ותאמין לי, אם אני אפתח משחק, שעה וחצי זה רק הכנת טיוטה ראשונית+ רעיונות.
אפס, ממש לא. אולי אפס ולפניו אחד.
קיבלו אותי לניהול, כי אני השקעתי, אני עשיתי ולי יש ידע וניסיון במשחקי תפקידים.
אני אולי ישיר מידי, אבל זה כי ככה אני.
וכשמישהו שולח לי הודעה "אני כמה נפתחים עכשיו , ויש להם אישור אפשר גם לקבל אישור?"- אז כן. אני יכול לצחוק.[/QUOTE]
זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P
-
[quote=shonnn;797814]זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P[/quote]
אתה מבין? הילד דוחה ומגעיל
-
תמיר - אסור להגיד רק משעמם לי בהודעה, אתה צריך להוסיף להודעה כמו "משעמם לי, מה קורה?", תסתכל בחוקים של הנו"ד.
-
כשהושלח לא מפסיק לקטר עליי שאני עושה את עבודתי- אז כן...
-
[QUOTE=shonnn;797814]זה קצת מגעיל לפרסם בפומבי הודעה ששלחו לך בפרטי לא ? :P[/QUOTE]
אחרת זה כבר לא פרטי..
-
הוא קיבל באן בצדק,אקאינו...
הוא עשה דאבל וטריפל פוסטים ללא הפסקה..ולכן קיבל באן ליום להירגע..
נאפטיים,פתאום הפורום מגעיל?
וזה רק בגלל החוק החדש בחת"ם שאוסר על פתיחת משחקי פוקימון לחודש?
-
-
[QUOTE=NapTime;797815]אתה מבין? הילד דוחה ומגעיל[/QUOTE]
אל תוסיף לי מילים כי לא אמרתי לו מגעיל.
אני חושב מה שהוא עשה זה לא מוסרי ולא בוגר זה הכל.
-
אתם מתווכחים על שאלה ללא תוכן! השאלה היא
[b]מה הוא משחק מושקע?![/b]
בטח אי אפשר למדוד השקעה בזמן. זה פשוט אידיוטי. אם נגיד חשבתי דקה על המשחק במשך איזה חודש, בצורה מאוד לא רציפה, ואז נותר לי רק לכתוב אותו וזה לקח עשר דקות כי יש לי ידיים מהירות, זה ממש לא אומר שהמשחק לא מושקע. כל עוד לא תגדירו מה זה משחק מושקע יהיו הרבה בעיות בחת"ם. (אל תגרמו לי להתחיל לדבר על חוק תגובה מושקעת)
-
[quote=LightGod;797819]הוא קיבל באן בצדק,אקאינו...
הוא עשה דאבל וטריפל פוסטים ללא הפסקה..ולכן קיבל באן ליום להירגע..
נאפטיים,פתאום הפורום מגעיל?
וזה רק בגלל החוק החדש בחת"ם שאוסר על פתיחת משחקי פוקימון לחודש?[/quote]
לא , אתה צריך לראות איך "המנהלים" שלך מגיבים על תגובות ומעליבים כל אחד בדרך
[quote=LordAbizi;797823]אתם מתווכחים על שאלה ללא תוכן! השאלה היא
[B]מה הוא משחק מושקע?![/B]
בטח אי אפשר למדוד השקעה בזמן. זה פשוט אידיוטי. אם נגיד חשבתי דקה על המשחק במשך איזה חודש, בצורה מאוד לא רציפה, ואז נותר לי רק לכתוב אותו וזה לקח עשר דקות כי יש לי ידיים מהירות, זה ממש לא אומר שהמשחק לא מושקע. כל עוד לא תגדירו מה זה משחק מושקע יהיו הרבה בעיות בחת"ם. (אל תגרמו לי להתחיל לדבר על חוק תגובה מושקעת)[/quote]
לא +1
+100
-
למי שרוצה לדעת, הפותח הבא הוא the choosn one, הוא כבר היה היום בבוקר, מחכים 24 שעות, זאת אומרת מחר ב12:42 שעון הפורום למרות שאני מאמין שהוא יפתח את הנו"ד שלו היום.
-
בקיצר אני הבנתי על ידי התגובות של אביב שמדרך בגובה עיניים.
והייתי שמח שכל המנהלים פה היו מגיבים ככה בלי לזלזל ולצחוק על אף אחד
-
גאד דאמט, איזה מריבות עושה חוק אחד פשוט בחת"מ 0_0
-
החוק לאיסור פתיחת משחקי פוקימון נפתח על מנת להגדיל יותר את כמות משחקי התפקידים שאינם פוקימון.
מאחר ויש הרבה משחקי תפקידים שעוסקים בפוקימון שזה 90 אחוז מהפורום של חת"ם הוא משחקי פוקימון,נחקק חוק זה.
אני מסכים עם החוק שנחקק ואישרתי אותו.
עומר בכלל לא מגעיל,הוא עושה את העבודה שלו,מנסה להעלות את הרמה של חת"ם ככל שהוא יכול...אז מקסימום תעשה משחק שהוא לא פוקימון,מה הבעיה שלך?
-
[quote=LightGod;797831]החוק לאיסור פתיחת משחקי פוקימון נפתח על מנת להגדיל יותר את כמות משחקי התפקידים שאינם פוקימון.
מאחר ויש הרבה משחקי תפקידים שעוסקים בפוקימון שזה 90 אחוז מהפורום של חת"ם הוא משחקי פוקימון,נחקק חוק זה.
עומר בכלל לא מגעיל,הוא עושה את העבודה שלו,מנסה להעלות את הרמה של חת"ם ככל שהוא יכול...אז מקסימום תעשה משחק שהוא לא פוקימון,מה הבעיה שלך?[/quote]
עדכנתי את נושא העדכונים
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=21130[/URL]
-
[quote=LightGod;797831]החוק לאיסור פתיחת משחקי פוקימון נפתח על מנת להגדיל יותר את כמות משחקי התפקידים שאינם פוקימון.
עומר בכלל לא מגעיל,הוא עושה את העבודה שלו,מנסה להעלות את הרמה של חת"ם ככל שהוא יכול...אז מקסימום תעשה משחק שהוא לא פוקימון,מה הבעיה שלך?[/quote]
אין לי בעיה עם העבודה שלו , יש לי בעיה עם ההודעותת שלו וזלזול בכולם
-
[quote=LordAbizi;797823]אתם מתווכחים על שאלה ללא תוכן! השאלה היא
[B]מה הוא משחק מושקע?![/B]
בטח אי אפשר למדוד השקעה בזמן. זה פשוט אידיוטי. אם נגיד חשבתי דקה על המשחק במשך איזה חודש, בצורה מאוד לא רציפה, ואז נותר לי רק לכתוב אותו וזה לקח עשר דקות כי יש לי ידיים מהירות, זה ממש לא אומר שהמשחק לא מושקע. כל עוד לא תגדירו מה זה משחק מושקע יהיו הרבה בעיות בחת"ם. (אל תגרמו לי להתחיל לדבר על חוק תגובה מושקעת)[/quote]
המשחקים שנשלחו אלינו הם משחקים של דקה, לא בצורה לא רציפה במשך חודש, בשניה אחת שבה הם יושבים מול המחשב וכותבים. אתה חושב שאנו שאלנו ושעומר שואל כיום כל פותח משחק, כמה זמן ישב על המשחק שלו?
רק כשאנו נתקלים במשחקים מזלזלים, אנחנו מתחילים לתהות כמה זמן ישב הכותב על המשחק.
להגדיר מה זה משחק מושקע?
בוא תגדיר לי מה זה ציור יפה.
אי אפשר להגדיר אומנות באף מסגרת וכתיבה יצירתית נכללת בכך.
אנחנו מקבלים משחקים ואנו מעריכים עד כמה הם מושקעים, אי אפשר להסביר זאת.
-
-
[quote=Blackbeard;797836]המשחקים שנשלחו אלינו הם משחקים של דקה, לא בצורה לא רציפה במשך חודש, בשניה אחת שבה הם יושבים מול המחשב וכותבים. אתה חושב שאנו שאלנו ושעומר שואל כיום כל פותח משחק, כמה זמן ישב על המשחק שלו?
רק כשאנו נתקלים במשחקים מזלזלים, אנחנו מתחילים לתהות כמה זמן ישב הכותב על המשחק.
להגדיר מה זה משחק מושקע?
בוא תגדיר לי מה זה ציור יפה.
אי אפשר להגדיר אומנות באף מסגרת וכתיבה יצירתית נכללת בכך.
אנחנו מקבלים משחקים ואנו מעריכים עד כמה הם מושקעים, אי אפשר להסביר זאת.[/quote]
אבל אתם לא יכולים להגיד משהו שנכתב ב10 דקות שנחשב 10 שעות
-
-
-
-
[quote=NapTime;797838]אבל אתם לא יכולים להגיד משהו שנכתב ב10 דקות שנחשב 10 שעות[/quote]
רוב, אם לא כל, המשחקים הנשלחו אלינו מאז שעלינו לניהול היו כאלה שנחשבו ונכתבו עשר דקות... V_V
-
לניצן פתחו את המשחק בשנייה שהיא שלחה בקשה ולי הוא הגיב פעם אחת ולא הגיב אחרי ששאלתי שאלה... זה כבר נדפק חוץ מזה כבר אין לי כח לפתוח משחק בלימודים...
-
ראשית, נשים לב שאין משמעות לדבר על פורום שנמצא ברמה גבוהה אם אין בו משתמשים.
כלומר, אם אנחנו רוצים להעלות את "הרמה" של חת"ם (וזה במרכעות כי למושג הזה אין שום משמעות, והוא סתם כלי שאנשים משתמשים בו כדי להבחר לחת"ם), אז בהכרח שאנחנו צריכים שכל המשתמשים יהיו מעל ה"רמה" הזו (אחרת מנהלי חת"ם יכסחו להם את הצורה). אז זה מותיר לנו שני אפשרויות סבירות:
1. לבצע תהליך ארוך והדרגתי שמעלה את ה"הרמה".
2. להשלים עם העובדה שהמושג "רמה" לא קיים, ולהסתכל על הכל מנקודת מבט אחרת.
אני כמובן תומך באפשרות השנייה.
הבעיה שאני רואה עם האפשרות הראשונה, זה שהיא יוצרת מצב בו מתחיל מישהו להעלות את הרמה של הפורום. בהתחלה כולם מתעלמים ממנו. אחר כך, באמצעים דומים וקצת חריפים יותר מאלו שננקטו לאחרונה, מקבלים מצב שכולם חייבים להעלות את הרמה, ואז מקבלים שהפורום מורכב מקבוצה של אנשים אליטיסטים שיושבים למעלה וטוענים שהמשחקים שלהם מושקעים ומדהימים וכל השאר זבל, ואז נוצר קיטוב מאין כמוהו. פורומים מקוטבים כל כך לא מחזיקים מעמד.
אז, מהי השקעה?
@Blackbeard
לא ראיתי את התגובה שלך אז אני אכתוב כעת:
לפתוח משחק זה לא אומנות.
יש משחק.
ויש אומנות.
אומנות מביאה אותך לפורומים כמו ספרות וציור ממוחשב.
משחק מביא אותך לפורום משחקי פוקימון, משחקים כלליים וחת"ם.
איכות של משחק נמדדת על ידי שביעות הרצון של המשתתפים בו. בגלל שכל המשתתפים הם בני אדם שונים, צריך לבצע איזשהי שביעות רצון ממוצעת, שזה סטטיסטיקה ואני בכלל לא בקיא בזה.
אבל איך אפשר לדעת אם משחק הוא טוב או לא, אם אף אחד לא משחק בו?
-
-
-
[quote=killerbee;797845]לניצן פתחו את המשחק בשנייה שהיא שלחה בקשה ולי הוא הגיב פעם אחת ולא הגיב אחרי ששאלתי שאלה... זה כבר נדפק חוץ מזה כבר אין לי כח לפתוח משחק בלימודים...[/quote]
ככה זה פה אחי אין מה לעשות...
[QUOTE]
רוב, אם לא כל, המשחקים הנשלחו אלינו מאז שעלינו לניהול היו כאלה שנחשבו ונכתבו עשר דקות... V_V
[/QUOTE]
אז אתה לא יודע ביוק מה הספקתי לעשות בשעה וחצי , שאמרתי שאחרי שעה וחצי הזאת אין טעם להשקיע כי גם ככה אפשר לפתוח רק ב24
-
-
לניצן, בניגוד רוב המשחקים יש משחק מושקע והיא דיברה איתי עליו מזמן...
כן הייתה לי איתה שיחה רצינית עליו (שהיא יכולה לגבות אותי בנושא הזה) ובסוף הוחלט שהיא תפתח אותו.
אתה שלחת משחק והפנתי אותך למדריכים בחת"מ כי הוא לא היה מושקע כ"כ
-
-
-
[quote=DarkTiger;797856]לא, אצלך?[/quote]
לא,
אגב כולם יש אתגר שהכנתי אתמול בערב בנעוץ בדיבורים על ראש השנה, מי שרוצה ווינר יכול לזכות אם יצליח לשלוח ראשון.
-
-
מה אתם אומרים?
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=21130[/URL]
-