-
[QUOTE=Tsubasa;1017023][B][COLOR="Green"]בר
פולויאג משתמש בבועות והוא יורה בועות מתוך הפה שלו לעבר הרוח הקרה של סוינב.הבועות מתנגשות עם הרוח הקרה והופכות לרסיסי קרח רב עוצמתתיים.רסיסי הקרח פוגעים בסוינב קשה מאוד.סוינב בקושי מסוגל לזוז עם כול המכות הקשות שהוא ספג בדקות הקרבות.הפרווה שלו רבטובה ומקשה עליו לזוז.סוינב יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג שלך.פצצת הבוץ עפה במהירות לער פולויאג שלך[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה פוליווג תגמור את הקרב הזה באקדח מים בשיא הכוח!!!!!, שיחסל את הפצצות בוץ ויפגע ישרות בסויינב ויגמור את הקרב" אגיד לפוליווג בנחישות
-
[QUOTE=Tsubasa;1017049][COLOR=Blue][B]איתי
טושידו משתמש בהגנת ברזל על עצמו.הגנת הברזל שלו מעלה לו את כוח הגנה שלו.זנב האקווה של בלסטויז פוגע קשות בטושידו.למרות הגנת הברזל ל טושידו.טושידו נפגע קשה וכמעט מתעלף.אך הוא מצליח לאגור כוחות ארחונים לקרב.טושידו מתחיל להסתחרר במקום ואז להשתמש בכדור ג'ירו על בלסטויז.בלסטויז מצליח שוב להתחמק מהתקפה של טושידו.בלסטויז משתמש בפעימת מים על טושידו שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ניר
אתה מרחף ליד חלון האולם ואז אתה רואה את היריב שלך.היריבשלך עולה לזירה ואזהוא מחכה שאתה תעלה לזירה ותתחילו להילחם אחד נגד השני.אתה יורה יריה מן הרובה שלך על המתמודד.היריה פוגעת במתמודד והורגת אותו.אתה יורדלקרקע הופך לרח ואז רץ ועולה מהר לזירה ויוצא ממצב רוח.השופט אומר"טוב מכיוון שג'ל איכשהו נרצח אז האיש הבזיורי מנצח בתחרות החרק שלנו.ברכותי לך".הקהל מריע לך על הנניצחון[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר אותו ומוציא את פרינפלאפ ואומר לו לתקוף בניקור מקדחה
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מורה לפולויאג לגמור את הקרב הזה כבר.פולויאג משתמש באקדח מים ויורה את האקדח המים על פצצת הבוץ של סוינב.האקדח המים מתנגש בפצצת הבוץ של סוינב.פצצת הבוץ ואקדח המים עפים ביחד לכיוון סוינב.מכיוון שסוינב בקושי יכול לזוז בגלל הפרווה שלו הוא לא מתחמק משני המתקפות.אקדח המים ופצצת הבוץ פוגעים בסוינב ומעליפ אותו על החול.פולויאג ניצח בעוד קרב שנתת לו להילחם בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה בסקורקפי האח עם רובה האש.רובה האש פוגע קשה בשני הסקורפים.אך הסקורפי המובגר ממשיך לרוץ ברחבי היער הגדול.סאלאמנהס יורה דראכו מטאור לעבר סקורפי.איינריימפ משתמש בגלגל להבה.גלגל הלהבה סופג את דראכו המטאור של סאלאמנס.איינפריימפ מתגלגל לעבר הסקורפים ודורס אותם בחוזקה.הסקורפי השני מתעלף ליד אחיו המעולף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גלייד תוקף בקרב צמוד את רובשין.הרבה אגרופים נשלחים לעבר רובישן.האגרופים פוגעים בעמודים של רובישין ומשיטים אותו מן גלייד.רובישין מתרסק בחוזקה על הזירה וכמעט שובר אותה.גלייד עובר להשתמש בעלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים לעבר רובשין.רובשין לא מצליח להתחמק מן העלים הקסומים ונפגע.רובשין מתאושש במהירות ומשתמש שוב בזרוע פטיש על גלייד שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה מחזיר בזמן את טושידו לפני שהוא נפגע מפעימת המים של בלסטויז.פעימת המים לא פוגעת באף אחד.אתה מוציא את פרינפלאפ שלך לקרב.פרינפלאפ יוצא לקרב והוא תוקף ראשון את בלאסטויז.הוא תוקף בניקור מקדחה את בלאסטויז.המקור שלו גדל ואז הוא מסתתחרר.ניקור מקדחה פוגע קשה בלסטויז.בלסטויז מתאווש מן הפגיעה שספג ואז הוא מייצר גל גדול וגולש עליו.בלסטויז משתמש בגלישה[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה בסקורקפי האח עם רובה האש.רובה האש פוגע קשה בשני הסקורפים.אך הסקורפי המובגר ממשיך לרוץ ברחבי היער הגדול.סאלאמנהס יורה דראכו מטאור לעבר סקורפי.איינריימפ משתמש בגלגל להבה.גלגל הלהבה סופג את דראכו המטאור של סאלאמנס.איינפריימפ מתגלגל לעבר הסקורפים ודורס אותם בחוזקה.הסקורפי השני מתעלף ליד אחיו המעולף.[/quote]
אני לוקח רובה אוטומאטי, יורה בבידרלים, הולך לסקורפים, תופס אותם וקושר להם את הזנב לראש כדי שלא יוכלו לתקוף אותי, אתפוס אותם ואז ארחף באוויר, אגיד: "דרפיון, תפסתי לך 2 הבנים. אם לא תביא את נאמנותך השלמה אלי אהרוג אותם בדם קר!" ואוציא אקדח מהכיס.
-
[QUOTE=Tsubasa;1017217][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
גלייד תוקף בקרב צמוד את רובשין.הרבה אגרופים נשלחים לעבר רובישן.האגרופים פוגעים בעמודים של רובישין ומשיטים אותו מן גלייד.רובישין מתרסק בחוזקה על הזירה וכמעט שובר אותה.גלייד עובר להשתמש בעלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים לעבר רובשין.רובשין לא מצליח להתחמק מן העלים הקסומים ונפגע.רובשין מתאושש במהירות ומשתמש שוב בזרוע פטיש על גלייד שלך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלייד תתחמק בקפיצה ואז תשגר אליו עלים קסומים עם קרב צמוד על הראש שלו!"אעצק לגלייד.
-
[quote]ברוס
ריולו מניף את ידו הימנית ותוקף בזרוע פטיש את זנב האקוהה של בלאסטויז.זרוע הטיש של ריולו חוסמת את זנב האקווה של בלאסטויז מלפגוע בריולו.לאחר מכן ריולו תוקף את בלסטאויז ישריות בזרוע פטיש.זרועהפטיש פוגע בבלסטאויז.ריולו מנסה להעיף את בלבאסטויז אך הוא לא מצליח בגלל המשקל של בלסטאויז.בלאסטויז יורה קרן לבנה לעבר ריולו שזה קרן קרח לעבר ריולו [/quote]
"מהר ריולו!תשתמש בשבירת לבנים על הבטן של בלאסטויז כדי שהוא לא ישתמש בקרן קרח!" אומר לריולו
-
[QUOTE=Tsubasa;1017217][B][COLOR="Green"]בר
אתה מורה לפולויאג לגמור את הקרב הזה כבר.פולויאג משתמש באקדח מים ויורה את האקדח המים על פצצת הבוץ של סוינב.האקדח המים מתנגש בפצצת הבוץ של סוינב.פצצת הבוץ ואקדח המים עפים ביחד לכיוון סוינב.מכיוון שסוינב בקושי יכול לזוז בגלל הפרווה שלו הוא לא מתחמק משני המתקפות.אקדח המים ופצצת הבוץ פוגעים בסוינב ומעליפ אותו על החול.פולויאג ניצח בעוד קרב שנתת לו להילחם בו[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מצויין פוליווג אתה ממש חזק קדימה מה אתה אומר על עוד קרב?, נתאמן עד שתתפתח" אשאל את פוליווג.
-
[SIZE="4"][B][COLOR="Green"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]1 המשחק לאחר חודשיים ומס' ימים הגיע לעמ' 100 סוף סוף.ועמית פתח אותו וקיבל פרס על זה.מעכשיו כול 100 עמ' יזכה את הפותח שלו בפרס
2 בעמ' 200 יתחיל איונט של המשחק.אתם יכולים לשלוח לי הצעות של איונט בה.פ.אולי האיונט שאתם תציעו לי היה במשחק.לא חובה לשלוח רק מי שרוצה[/COLOR][/B]
[/SIZE]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מעודד את פולויאג על זה שהוא חזק מאוד.פולויאג שומע אותך והוא בעד עוד קרב להילחם נגד פוקימון מסופםות המוות.לפתע הילה לבנה מקיפה את פולויאג.אתה מבין שפולויאג מתפתח לפולוירל.תוך מס' שניות מופיע במקום פולויאג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/61.png[/IMG] פולו[B][/B]ירל.פולוירל בזמן שהתפתח למד מתקפת קרן בועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
ריולו רץ במהירות לעבר בלאסטויז.כשאר הוא קרוב לבאלסטויז הוא משתמש בשבירת לבנים על הבטן של בלאסטויז.בלאסטויז נפגע מן המלך הזה של ריולו ומפסיק מיד את קרן הקרח.כך ריולו מבטל את קרן הקרח של בלאסטויז.ודא אומר לך"מהלך יפה ריולו עשה.בוא נראה איך תתמוד עם ריקוד הגשם של בלאסטויז שלי.בלאסטויז ריקוד גשם".בלאסטויז מפעיל ריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת על הזירה.הגשם מגביר את מהירותו של בלאסטויז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גלייד קופץ לאוויר וכך מתחמק מזרוע הפטיש של ריבושין.לאחר מכן גלייד תוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים מגלייד לעבר ריבושין.העלים הקסומים פוגעים בכול גופו של ריבושין.ריבושין נפגע מהעלים הקסומים קצת.לאחר זאת גלייד תוקף בקרב צמוד את ריבושין.ריבושין מתחמק בקלות מן קרב הצמוד של גלייד.לאחר שרויבושין מתחמק מן קרב הצמוד של גלייד.הוא תוקף בבאבנים חדות.הוא שולח אבנים חות לעבר גלייד שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוקח רובה אוטאמטי מן השק שלך ויורה על הבידלים.הבידרלים נהרגים על ידי הרובה האוטאמטי שלך.אתה תופס את הסקורפי תופס להם את הזנב וקושר להם את הזנב לראש.אתה תופס אותם ומתחיל לרחף באוויר ולקרוא לאבא דרפיון שיבוא ויצל את שני בנין.אתה מכוון רובה לשני הסקורפים.לפתע אתה שומע שאגה אדירה שיוצאת מן היער.מספרי איקס יוצאת מן היער וכמעט פוגעת בך אך אתה מתחמק בזמן ממספרי האיקס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;1017306][SIZE="4"][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
גלייד קופץ לאוויר וכך מתחמק מזרוע הפטיש של ריבושין.לאחר מכן גלייד תוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים מגלייד לעבר ריבושין.העלים הקסומים פוגעים בכול גופו של ריבושין.ריבושין נפגע מהעלים הקסומים קצת.לאחר זאת גלייד תוקף בקרב צמוד את ריבושין.ריבושין מתחמק בקלות מן קרב הצמוד של גלייד.לאחר שרויבושין מתחמק מן קרב הצמוד של גלייד.הוא תוקף בבאבנים חדות.הוא שולח אבנים חות לעבר גלייד שלך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בעלים קסומים על האבנים חדות!"אצעק לגלייד ואז אוסיף:"אחרי שאתה תוקף את ריבושין בעלים קסומים תרוץ במהירות ותקוף בשבירת לבנים בכול הכוח!"
-
[QUOTE=Tsubasa;1017306][SIZE="4"][B][COLOR="Green"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]1 המשחק לאחר חודשיים ומס' ימים הגיע לעמ' 100 סוף סוף.ועמית פתח אותו וקיבל פרס על זה.מעכשיו כול 100 עמ' יזכה את הפותח שלו בפרס
2 בעמ' 200 יתחיל איונט של המשחק.אתם יכולים לשלוח לי הצעות של איונט בה.פ.אולי האיונט שאתם תציעו לי היה במשחק.לא חובה לשלוח רק מי שרוצה[/COLOR][/B]
[/SIZE]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מעודד את פולויאג על זה שהוא חזק מאוד.פולויאג שומע אותך והוא בעד עוד קרב להילחם נגד פוקימון מסופםות המוות.לפתע הילה לבנה מקיפה את פולויאג.אתה מבין שפולויאג מתפתח לפולוירל.תוך מס' שניות מופיע במקום פולויאג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/61.png[/IMG] פולו[B][/B]ירל.פולוירל בזמן שהתפתח למד מתקפת קרן בועות[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"א א נני לללא מאמין התפתחת" אגיד בגמגום מהתלהבות.
"פולוירל זה אדיר אתה חזק כולכך חזק קדימה נלך למצוא אבן מים כדי לפתח אותך שוב אני בטוח קדימה נלך לעיר קלרק ונחפש שם כעת חזור מגיע לך מנוחה" אגיד לפולוירל והלך לעיר קלרק כדי לקנות אבן מים
-
[quote]ניר
אתה לוקח רובה אוטאמטי מן השק שלך ויורה על הבידלים.הבידרלים נהרגים על ידי הרובה האוטאמטי שלך.אתה תופס את הסקורפי תופס להם את הזנב וקושר להם את הזנב לראש.אתה תופס אותם ומתחיל לרחף באוויר ולקרוא לאבא דרפיון שיבוא ויצל את שני בנין.אתה מכוון רובה לשני הסקורפים.לפתע אתה שומע שאגה אדירה שיוצאת מן היער.מספרי איקס יוצאת מן היער וכמעט פוגעת בך אך אתה מתחמק בזמן ממספרי האיקס [/quote]
אני יורד למטה למקום שבו שיגרו עלי את המספרי איקס, הופך את הרובה לרובה אדמה ומתחיל לשגר יריות על הדרפיון כדי שהוא יותש ולא יוכל להלחם יותר
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורד למטה אל היער הגדול למקום שממנו באו מספרי האיקס שכמעט פגעו בך.אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה אדמה שיעזור לך להביס את דרפיון.אתה מחכה לראות מי זה ירה עליך מספרי איקס.לאחר כמה שניות מן היער יוצא [IMG]http://i.gpxpl.us/aSerD/s.png[/IMG] דרפיון עצבני ואימתני עליך.אתה במהירות יורה עליו יריות מן הרובה האדמה שלך עליו.היריות פוגעת בדראפיון קשה אך הוא שורד את היריות של הרובה.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר וורץ לעברך בניב קרח חזק מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מתרגש מזה שפולויאג שלך התפתח לפולוירל עצום וחזק.אתה מחליט לקנות בעיר קלרק אבן מים שתפתח את פולוירל לפולויארט.אתה מחזיר את פולורל לפוכדור שלו שיננוח קצת.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות עד העיר קלרק.לאחר 2 דקות אתה מגיע לעיר קלרק.אתה נכנכס אליה ורואה הרבה בנינים ואנשים בעיר.אתה הולך לעבר החנות.אתה מגיע לחנות.ושם אתה מבקש מהמוכר אבן מים.המוכר אומר לך"אבן מים עולה 200".אתה מוציא מן הכיס את הסכום מומביא למוכר.המוכר מביא לך אבן מים אחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גלייד משתמש בעלים קסומים על האבנים החדות של רובישן.העלים הקסומים מתעופפים לעבר האבנים החדות של רובישן ושוברות את האבנים החדות שלו.לאחר שגלייד תוקף בעלים קסומים הוא רץ במהירות לעבר רובישן במתקפת שבירת לבנים.גלייד תוקף בכול כוחו את רובישן בשבירת לבנים.רובישן לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד ונפגע קצת.רובישן שוב משתמש באבנים חדות הוא מעיף אבנים חדות לעבר גלייד שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורד למטה אל היער הגדול למקום שממנו באו מספרי האיקס שכמעט פגעו בך.אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה אדמה שיעזור לך להביס את דרפיון.אתה מחכה לראות מי זה ירה עליך מספרי איקס.לאחר כמה שניות מן היער יוצא דרפיון עצבני ואימתני עליך.אתה במהירות יורה עליו יריות מן הרובה האדמה שלך עליו.היריות פוגעת בדראפיון קשה אך הוא שורד את היריות של הרובה.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר וורץ לעברך בניב קרח חזק מאוד.[/quote]
אני קופץ מהר מסאלמנס ואני אומר לאינפרנופ: "גלגל להבה כדי להמיס את הקרח ואז לפגוע בדרפיון!" ואז אני דורך עוד כמה יריות הפעם של ברזל ואדמה ויורה על דרפיון
-
[B][COLOR="Blue"]עכשיו הכינוי שלי מתאים למשחק
ניר
אתה קופץ על סאלאמנס כדי לא להיפגע מניב הקרח של דרפיון.איינפריימפ נוחת על האדמה ומתחיל להתגלגל.הוא משתמש בגלגל להבה על ניב הקרח.גלגל הלהבה ממיס את ניב הקרח של דרפיון.בנוסף הוא פוגע גם בדרפיון.גלגל הלהבה פוגע קשות בדראפיון.אתה יורה יריות ברזל ואדמה על דרפיון.דרפיון מצליח בזמן להתחמק מן היריות שעפות לעברו.דרפיון משתמש בבכדור צל ומעיף אותו עליכם[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה קופץ על סאלאמנס כדי לא להיפגע מניב הקרח של דרפיון.איינפריימפ נוחת על האדמה ומתחיל להתגלגל.הוא משתמש בגלגל להבה על ניב הקרח.גלגל הלהבה ממיס את ניב הקרח של דרפיון.בנוסף הוא פוגע גם בדרפיון.גלגל הלהבה פוגע קשות בדראפיון.אתה יורה יריות ברזל ואדמה על דרפיון.דרפיון מצליח בזמן להתחמק מן היריות שעפות לעברו.דרפיון משתמש בבכדור צל ומעיף אותו עליכם[/quote]
אני מוציא את מאנצ'לקס מהר ואומר לו: "תספוג את הכדור צל!" ואז אני לוקח את 2 הסקורפים ולוקח רובה אש מעופף סלע, מכוון לכיוון הסקורפים ואומר לדרפיון: "תשבע לי אמונים אחרת הם ימותו!" ואז אזרוק פוקדור על דרפיון
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1017986]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מתרגש מזה שפולויאג שלך התפתח לפולוירל עצום וחזק.אתה מחליט לקנות בעיר קלרק אבן מים שתפתח את פולוירל לפולויארט.אתה מחזיר את פולורל לפוכדור שלו שיננוח קצת.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות עד העיר קלרק.לאחר 2 דקות אתה מגיע לעיר קלרק.אתה נכנכס אליה ורואה הרבה בנינים ואנשים בעיר.אתה הולך לעבר החנות.אתה מגיע לחנות.ושם אתה מבקש מהמוכר אבן מים.המוכר אומר לך"אבן מים עולה 200".אתה מוציא מן הכיס את הסכום מומביא למוכר.המוכר מביא לך אבן מים אחת[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה רבה לך להתראות" אגיד למוכר והצא מהחנות.
"קדימה פוליורל צא!" אגיד להוציא אותו
"פוליורל קדימה תפוס את האבן" אגיד לו ואזרוק לו את האבן מים ואחכה לראות מה קורה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1017986][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
גלייד משתמש בעלים קסומים על האבנים החדות של רובישן.העלים הקסומים מתעופפים לעבר האבנים החדות של רובישן ושוברות את האבנים החדות שלו.לאחר שגלייד תוקף בעלים קסומים הוא רץ במהירות לעבר רובישן במתקפת שבירת לבנים.גלייד תוקף בכול כוחו את רובישן בשבירת לבנים.רובישן לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד ונפגע קצת.רובישן שוב משתמש באבנים חדות הוא מעיף אבנים חדות לעבר גלייד שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תשתמש בקרב צמוד על רובישן ואם הוא תוקף אותך תשתמש שוב בשגיור ואז בקרב צמוד בכול הכוח!"אצעק לעבר גלייד
-
[COLOR=Red][B]תומר
גלייד במהירות משתמש בשיגור ומשגר את עצמו למקום אחר.כך גלייד מתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.גלייד משתגר אל מאוחרי גבו של רובישין.רובישן לא שם לב לזה שגלייד נמצא מאוחריו.הוא חושב שגלייד נעלם מהזירה לגמרי.גלייד מנצל את זה ותוקף את הגב של רובישן בקרב צמוד.הרבה אגרופים נשלחים לעבר רובישן.האגרופים פוגעים חזק ברובישן.רובישן נפגע חזק ולא מוותר להפסיד[/B][/COLOR].
[COLOR=Green][B]בר
אתה מודה למוכר על האבן המים שהוא נתן לך.אתה לוקח את האבן המים לידך וויוצא מן החנות.אתהמוציא את פולוירל החוצה מן הפוכדור שלו.פולוירל יוצא החוצה ונרגש לראות שאתה מחזיק בידך אבןמים שתפתח אותו לצורה הסופית שלו.אתה זורק את האבן לעבר פולוירל.פולוירל תופס את האבן ואז הילה לבננה מקיפה אותו.פולוירל נעלם ובקומו מופיע [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/62.png[/IMG]פולויראט,פוליראט למד אגרוף דינאמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס החוצה ליער הגדול.מנצ'לקאסיוצא החוצה לעזור לך בקרב.הוא סופג את כדורהצל לגוף שלו.כדור הצל לא משפיע עליו כלל בגלל שהוא סוג נורמל.אתה לוקח את שני הסקורפים שלכדת ומכון עלים עם רובה אש מעופף הסלע שלך.נראה שלדרפיון לא אכפת מזה.אתה זורק עליו פוכדור.דרפיון משתמש בניב רעל על הפוכדור.ניב הרעל שלו שובר את הפוכדור שלך לרסיסים.הלך לך פוכדור[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018114][COLOR=Red][B]תומר
גלייד במהירות משתמש בשיגור ומשגר את עצמו למקום אחר.כך גלייד מתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.גלייד משתגר אל מאוחרי גבו של רובישין.רובישן לא שם לב לזה שגלייד נמצא מאוחריו.הוא חושב שגלייד נעלם מהזירה לגמרי.גלייד מנצל את זה ותוקף את הגב של רובישן בקרב צמוד.הרבה אגרופים נשלחים לעבר רובישן.האגרופים פוגעים חזק ברובישן.רובישן נפגע חזק ולא מוותר להפסיד[/B][/COLOR].
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש בשבירת לבנים על האדמה,קפוץ לשמיים ואז תשתמש בעלים קסומים עם שבירת לבנים על רובישן!"אצעק לגלייד.
-
[quote]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס החוצה ליער הגדול.מנצ'לקאסיוצא החוצה לעזור לך בקרב.הוא סופג את כדורהצל לגוף שלו.כדור הצל לא משפיע עליו כלל בגלל שהוא סוג נורמל.אתה לוקח את שני הסקורפים שלכדת ומכון עלים עם רובה אש מעופף הסלע שלך.נראה שלדרפיון לא אכפת מזה.אתה זורק עליו פוכדור.דרפיון משתמש בניב רעל על הפוכדור.ניב הרעל שלו שובר את הפוכדור שלך לרסיסים.הלך לך פוכדור [/quote]
אני יורה בסקורפי הראשון ואומר לדרפיון: "הראשון כבר הלך, נאמנותך תהיה לי אחרת השני ימות, עכשיו קוד לי!" אחכה שיקוד לי ואם לא ארה בו יריה ואז אכוון שוב לסקורפי השני.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
נגמרו לך הפוכדורים
אתה יורה בסקורפי הצעיר עם הרובה שלו.היריה פוגעת בסקורפי הצעיר והורגת אותו לגמרי.דרפיון מתחיל להתעצבן עוד יותר שאחד הבנים שלו מת על ידך.דרפיון לא קד לך קידה.אתה מבין שהוא לא רוצה להישבע לך אימונים.אתה יורה יריה מן הרובה שלך עבר דרפיון.דרפיון מתחמק מן היריה הזאת בקלות רבה.אתה מכוון אקדח על הסקורפי השני.דרפיון יורה עליך מטר קוצי רעל שעלולים לפגוע בך[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
גלייד משתמש בשבירת לבנים על הזירה.שבירת הלנים שוברת חלק קטן מן זירת הקרב.גלייד קופץ לאוויר ואז משם תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים בו זמנית.רובשין זזס הצידה כדי להתחמק אך הוא נתקע במקום שהזירה נשברה.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים של גלייד ופוגעים בו חזק.רובשין תקוע באמצע הזירהבלי שהוא יכול להתחמק.הרגל שלו נתקעת בזירת הקרב [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018171][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
גלייד משתמש בשבירת לבנים על הזירה.שבירת הלנים שוברת חלק קטן מן זירת הקרב.גלייד קופץ לאוויר ואז משם תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים בו זמנית.רובשין זזס הצידה כדי להתחמק אך הוא נתקע במקום שהזירה נשברה.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים של גלייד ופוגעים בו חזק.רובשין תקוע באמצע הזירהבלי שהוא יכול להתחמק.הרגל שלו נתקעת בזירת הקרב [/B][/COLOR][/QUOTE]
"גלייד זה הזדמנות שלנו תעיף אותו בעלים קסומים עם שבירת לבנים רצחנית על הגוף של רובשין!!!"אצעק לעבר גלייד ואקווה שהוא ינצח כבר
-
[quote]ניר
נגמרו לך הפוכדורים
אתה יורה בסקורפי הצעיר עם הרובה שלו.היריה פוגעת בסקורפי הצעיר והורגת אותו לגמרי.דרפיון מתחיל להתעצבן עוד יותר שאחד הבנים שלו מת על ידך.דרפיון לא קד לך קידה.אתה מבין שהוא לא רוצה להישבע לך אימונים.אתה יורה יריה מן הרובה שלך עבר דרפיון.דרפיון מתחמק מן היריה הזאת בקלות רבה.אתה מכוון אקדח על הסקורפי השני.דרפיון יורה עליך מטר קוצי רעל שעלולים לפגוע בך[/quote]
לא, נותר לי רק 1. תפסתי רק 3 פוקדורים מה שאומר שיש לי 2 ואחד גורלו נחרץ.
--
אני יורה בסקורפי השני ואז אני אומר לדרפיון: "עם החליפה שלי שום דבר לא יכול לפגוע בי" ובגלל שהחליפה שלי ממתכת אני לא נפגע מקוצי הרעל ואז אני אומר לדרפיון: "תקשיב, תשבע לי אמונים או שתמות!" אגיד את זה בנימה כואבת ואז אגיד לסאלמנס: "פלאי ואז דרקאו מטאור" ואמשיך לאינפרנופ: " חפירה על דרפיון, ואז לך מהר לידו ותפיל את העצים עם להביור ככה שהוא יפגע."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה בסקורפי השני שעדיין נשאר חי.הסקורפי השני נהרג ומת במקום.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר הוא שואג שאגה אדירה שמפילה מס' עצים.העוקץ הרעל פוגע בחלךיפה שלך.החליפה שלך מגנה עליך מהעוקץ רעל.סאלאמנס יוצא ותוקף את דרפיון בפלי ובדראכו מטאור.דרפיון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.איניימפ משתמש בחפירה ואז חופר בור נכנכס אליו .יוצא מהבור ומשתמש בלהביור על העצים.העצים נופלים.דרפיון מתחמק מהעצים.ותוקף בניב חשמל את איינריימפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה צועק בחוזקה לעבר גלייד שינצח בקרב.גלייד תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים רצחנית את רובישן.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים לעבר רובישן.בגלל שרובישן תקוע בירה הוא לא יכול להתחמק וסופג את המכות.רובישן מתעלף על הזירה.פאנטום מחזיר את רובישין ויורד מהיזרה.הקהל מריע לך והשופט אומר"תומר וגלייד אתם ניצחת בתחרות שלנו.ברכותי"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה בסקורפי השני שעדיין נשאר חי.הסקורפי השני נהרג ומת במקום.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר הוא שואג שאגה אדירה שמפילה מס' עצים.העוקץ הרעל פוגע בחלךיפה שלך.החליפה שלך מגנה עליך מהעוקץ רעל.סאלאמנס יוצא ותוקף את דרפיון בפלי ובדראכו מטאור.דרפיון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.איניימפ משתמש בחפירה ואז חופר בור נכנכס אליו .יוצא מהבור ומשתמש בלהביור על העצים.העצים נופלים.דרפיון מתחמק מהעצים.ותוקף בניב חשמל את איינריימפ[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "חפירה כדי שיתרכז בך וכדי שיתרכז בך!" ואגיד לסאלמנס: "שהוא מרוכז, תשגר עליו דראקו מטאור אכזרי!" ואז אתכונן שהיה מרוכז רק באינפרנופ, ארה בו 2 יריות כדי שלא יוכל להלחם ואז ארה בעצים שליידו כדי שיפלו עליו.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינרימפ משתמש בחפירה ומתחמק מניב הקרח של דרפיון.דרפיון מחפש את איינריימם שיצא מהמקוםם המסתור שלו.כך דרפיון מרוכז באיינריימצפ ולא מה שקורה סביבו.סאלאמנס רואה שדרפיון מרוכז באיינריימפ ולכן הוא תוקף אותו בדראכו מטאור חזק ביותר.הדראכו המטאור פוגע בדראפיון חזק מאוד.אך דראפיון עדין עומד על רגליו.אתה יורה בו שתי יריות שפוגעות ברפיוןן.בנוסף אתה יורה על כמה עצים.העצים נופלים על דרפיון ומונעיים מנו כמעט להזיז את גופו[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה בסקורפי השני שעדיין נשאר חי.הסקורפי השני נהרג ומת במקום.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר הוא שואג שאגה אדירה שמפילה מס' עצים.העוקץ הרעל פוגע בחלךיפה שלך.החליפה שלך מגנה עליך מהעוקץ רעל.סאלאמנס יוצא ותוקף את דרפיון בפלי ובדראכו מטאור.דרפיון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.איניימפ משתמש בחפירה ואז חופר בור נכנכס אליו .יוצא מהבור ומשתמש בלהביור על העצים.העצים נופלים.דרפיון מתחמק מהעצים.ותוקף בניב חשמל את איינריימפ[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "צא עכשיו ותנצח אותו סופית בקרב!" ואז אחכה שדרפיון לא יוכל להלחם, אתקרב על הסקורפים ואעשה כאילו הם חיים עם גופותיהם, אלך ליד הראש של דרפיון, אתן לו שינה קטנה ואז אזרוק עליו פוקדור.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018234][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה צועק בחוזקה לעבר גלייד שינצח בקרב.גלייד תוקף בעלים קסומים ובשבירת לבנים רצחנית את רובישן.העלים הקסומים מתעופפים יחד עם שבירת הלבנים לעבר רובישן.בגלל שרובישן תקוע בירה הוא לא יכול להתחמק וסופג את המכות.רובישן מתעלף על הזירה.פאנטום מחזיר את רובישין ויורד מהיזרה.הקהל מריע לך והשופט אומר"תומר וגלייד אתם ניצחת בתחרות שלנו.ברכותי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד גלייד!"אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור.
"מה הפרס שלי?"אשאל את השופט.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ יוצא מהבור שלו ומוכן להביס את דרפיון בקרב..איינריימפ תוקף את דרפיון בלהביור.דרפיון לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.אתה מתקרב אל הסקורפים ועושה כאילו הםמ לא מתו בכלל.איתם אתה מכה את דרפיון.דרפיון מתעלף.אתה זורק פוכדור על דרפיון.הפוכדור מיד חוזר אליך בלי שהוא נפתח קודם."הי תעצור תעזוב את הדרפיון והסקורפים שלי במנוחה"מישהו אומר לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
.אתה אומר מיה יפה לגלייד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח.השופט אומר לך"קודם כול תחזיר לי את הפוכדור של גלייד.עכשיו שהתחרות הסתיממה הוא שלנו .אז תחזיר לנו.טוב אתה מקבל 1000 מזומן על הזכיה בתחרות.וכדור מיוחד.בתוך הכדור יש פוקימון תניוק.זה כמו ביצת פוקימון רק שלא צריך ממש להיחב איתה.פשוט תחכה שהכדור יפתח והפוקימון יבקע לך.אם הכור ישבר איכשהו הפוקימון בתוכו ימות.אז תשמור עליו היטב".השופט מביא לך 1000$ וכדור בצבע אדום[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
איינריימפ יוצא מהבור שלו ומוכן להביס את דרפיון בקרב..איינריימפ תוקף את דרפיון בלהביור.דרפיון לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.אתה מתקרב אל הסקורפים ועושה כאילו הםמ לא מתו בכלל.איתם אתה מכה את דרפיון.דרפיון מתעלף.אתה זורק פוכדור על דרפיון.הפוכדור מיד חוזר אליך בלי שהוא נפתח קודם."הי תעצור תעזוב את הדרפיון והסקורפים שלי במנוחה"מישהו אומר לך [/quote]
"מה?!" אגיד בקול מהיר ואקח את הפוקדור של דרפיון, אסתובב מהר- אפתח את הכנפיים, אחזיר את אינפרנופ וסאלמנס, אקפוץ קפיצה גבוה ואפתח את הכנפיים ואדליק את המנוע החשמלי. אברח למקום צליפה לכיוון הדרפיון בעוד שאני מתחבא. אשנה את הרובה לרובה צלפים ואדרוך יריה, אחכה שהאיש של הדרפיון יגיע וארה לו בראש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018266][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
.אתה אומר מיה יפה לגלייד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח.השופט אומר לך"קודם כול תחזיר לי את הפוכדור של גלייד.עכשיו שהתחרות הסתיממה הוא שלנו .אז תחזיר לנו.טוב אתה מקבל 1000 מזומן על הזכיה בתחרות.וכדור מיוחד.בתוך הכדור יש פוקימון תניוק.זה כמו ביצת פוקימון רק שלא צריך ממש להיחב איתה.פשוט תחכה שהכדור יפתח והפוקימון יבקע לך.אם הכור ישבר איכשהו הפוקימון בתוכו ימות.אז תשמור עליו היטב".השופט מביא לך 1000$ וכדור בצבע אדום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אקח את הדברים,אוציא את האקדח וארה בשופט ואגיד:"הגלייד הזה שלי!"ואז אברח משם ואם מישהו ארדוף אחרי אוציא את צ'רוס ואגיד לו:"תהרוג את האנשים בכנף ברזל!".
-
[quote]ברוס
ריולו רץ במהירות לעבר בלאסטויז.כשאר הוא קרוב לבאלסטויז הוא משתמש בשבירת לבנים על הבטן של בלאסטויז.בלאסטויז נפגע מן המלך הזה של ריולו ומפסיק מיד את קרן הקרח.כך ריולו מבטל את קרן הקרח של בלאסטויז.ודא אומר לך"מהלך יפה ריולו עשה.בוא נראה איך תתמוד עם ריקוד הגשם של בלאסטויז שלי.בלאסטויז ריקוד גשם".בלאסטויז מפעיל ריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת על הזירה.הגשם מגביר את מהירותו של בלאסטויז.
[/quote]
"לוקאריו-תשתמש בכדור הילה!" אומר ללוקאריו שלי.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה לוקח את הדברים שקיבלת על הזכיה בתחרות.אתה מתחיל לברוח מן התחרות שהפוכדור של גלייד.הקהל והשופט המום ממה שקורה פה.השופט מביא 10 אהשי ביטחון שיקחו ממך את הגלייד שגנבת.הם מתחילים לרדוף אחריך.אתה ממשיך לרוץ ומוציא תוך כדי את צ'רוס.צ'רוס יוצא ועף אל ה10 האנשים בכנף ברזל.כנף הברזל מביס את ה10 האנשים.אתה מגיע למרכז של העיר קרן.שם מקיפים אותך כ10 שוטרת ג'ני עם גראוליט שלהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נדהם ממה שקורה פה ולקח את הפוכדור שזרקת על דרפיון ושם אותו בכיסך.אתה מחזיר את אינריימפ וסאלאמנס לפוכדורים שלהם.אתה עולה לאופנוע שלך ונוסע למקום שתוכל להרוג את האיש.האיש ניגש אל דרפיון והוא רואה שהוא מעולף ולידו 2 סקורפים מתים.הוא מתחיל לבכות ולהתעצבן עליך.אתה יורה לעברו יריות.האיש מצליח במהירות להתחמק מן היריות ואז הוא אומר לך".אתה תשלם שהרגת לי 2 פוקימונים.אני מזמין אותך לקרב פוקימונים.אם תנצצח אותי תקבל את דרפיון.אם תפסיד אקח לך את אחד מהפוקימונים שלך.מקובל?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
לפתע הילה לבנה מקיפה את ריולו שלך.ריולו שלך מתפתח ללוקרייו.תוך שניות במקום ריולו מופיע לוקריו חזק.לוקריו למד כדור הילה.לוקריו מייצר כדור הילה ואז משגר אותו לעבר בלאסטויז.בלאסטויז מנסה להתחמק מן כדור הילה של לוקריו אך לא מצליח.כדור הילה של לוקריו פוגע חזק בבלאסטויז.בלאסטויז מתאווש על עצמו הוא משתמש בזנב אקוה.זנבו הופך לכחול .זנב האקוה עומד לפגוע בלוקריו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018284][B][COLOR="Red"]תומר
אתה לוקח את הדברים שקיבלת על הזכיה בתחרות.אתה מתחיל לברוח מן התחרות שהפוכדור של גלייד.הקהל והשופט המום ממה שקורה פה.השופט מביא 10 אהשי ביטחון שיקחו ממך את הגלייד שגנבת.הם מתחילים לרדוף אחריך.אתה ממשיך לרוץ ומוציא תוך כדי את צ'רוס.צ'רוס יוצא ועף אל ה10 האנשים בכנף ברזל.כנף הברזל מביס את ה10 האנשים.אתה מגיע למרכז של העיר קרן.שם מקיפים אותך כ10 שוטרת ג'ני עם גראוליט שלהם[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתם מצחיקים אותי!"אצעק לעבר השוטרת ג'ני ארה אליהם את יריות ואז אגיד לצ'רוס אם מישהו עדיין יהיה חי:"תרצח אותו בעזרת מתקפה מהירה עם כנף ברזל עוצמתי בבטן!ואז תביא לי את הרובים!"
-
[quote]ניר
אתה נדהם ממה שקורה פה ולקח את הפוכדור שזרקת על דרפיון ושם אותו בכיסך.אתה מחזיר את אינריימפ וסאלאמנס לפוכדורים שלהם.אתה עולה לאופנוע שלך ונוסע למקום שתוכל להרוג את האיש.האיש ניגש אל דרפיון והוא רואה שהוא מעולף ולידו 2 סקורפים מתים.הוא מתחיל לבכות ולהתעצבן עליך.אתה יורה לעברו יריות.האיש מצליח במהירות להתחמק מן היריות ואז הוא אומר לך".אתה תשלם שהרגת לי 2 פוקימונים.אני מזמין אותך לקרב פוקימונים.אם תנצצח אותי תקבל את דרפיון.אם תפסיד אקח לך את אחד מהפוקימונים שלך.מקובל?" [/quote]
"כן!" אגיד לאיש בשמחה "תתחיל אתה."
אחשוב לעצמי: "איזה לא חכם האיש הזה, הוא לא יודע איזה פוקימונים רעים יש לי'
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחיבב בחיוב לאיש.אתה חוזר למקום שבו נמצא האיש.האיש אומר"שמי באגסי.הקרב היה קרב שטח.זה אומר שהפוקימונים שלנו וגם אנחנו יכולים לחעזוב תמקום.כלומר אם אחד הפוקימונים שלנו חליט לעזוב ולברוח מן המקום. זה מותר.אפשר גם לצאת מן היער הגדול.אפשר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה 3 על 3 ביחידים.טוב צא דאנצ'ורו לקרב.רק שתדע אחד מהפוקימונים שלי הוא אגדי.אז תיזהר."באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/596.png[/IMG] דנצ'ורו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה יורה לעבר כול השוטרות ג'ני ולעבר כול הגראוליט שמקיפים מאותך.היריות שלך מצליחות להרוג 5שוטרות ג'ני ו5 גראוליט.צ'רוס עף לעבר כול מי שחי ותוקף אותו בהתקפה מהירה ובכנף ברזל.כנף הברזל והתקפה המהירה של צ'רוס הורגת את כול 5 השוטרות ג'ני במקום ואת כול הגראליט שנהשארו.אנשים רואים זאת ומתחלים לברוח מן העיר.צ'רוס מביא לך את הרובים של השוטרת ג'ני[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018320][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה יורה לעבר כול השוטרות ג'ני ולעבר כול הגראוליט שמקיפים מאותך.היריות שלך מצליחות להרוג 5שוטרות ג'ני ו5 גראוליט.צ'רוס עף לעבר כול מי שחי ותוקף אותו בהתקפה מהירה ובכנף ברזל.כנף הברזל והתקפה המהירה של צ'רוס הורגת את כול 5 השוטרות ג'ני במקום ואת כול הגראליט שנהשארו.אנשים רואים זאת ומתחלים לברוח מן העיר.צ'רוס מביא לך את הרובים של השוטרת ג'ני[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד צ'רוס תחזור!"אומר לצ'רוס ואחזיר אותו לפוקדור.אקח את הרובים אשים בתיקי אוציא את צ'אריזארד ואומר לו:"כך אותי מכאן על העיר ג'קס!"
-
[quote]ניר
אתה מחיבב בחיוב לאיש.אתה חוזר למקום שבו נמצא האיש.האיש אומר"שמי באגסי.הקרב היה קרב שטח.זה אומר שהפוקימונים שלנו וגם אנחנו יכולים לחעזוב תמקום.כלומר אם אחד הפוקימונים שלנו חליט לעזוב ולברוח מן המקום. זה מותר.אפשר גם לצאת מן היער הגדול.אפשר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה 3 על 3 ביחידים.טוב צא דאנצ'ורו לקרב.רק שתדע אחד מהפוקימונים שלי הוא אגדי.אז תיזהר."באגסי זורק פוכדור וממנו יוצא דנצ'ורו[/quote]
"צא מאמסווין!" אזרוק את הפוקדור של ממאסווין ואחכה שהוא יצא.
"קרן קרח כדי להקפיא אותו, ואז תרים אותו עם הניבים שלך ואבנים חדות!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
באגסי עודכן
אתה זורק את הפוכדור של ממאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה להילחם נגד דאנצ'ורו של באגסי.מאמאסווין יורה קרן קרח לעבר דנצ'ורו.דנצ'ורו לא מתחמק בזמן מן קרן הקרח של מאמאסווין ונקפא.מאמאסווין מרים את דנצ'ורו עם ניבו ואז תוקף אותו באבנים חדות.אבנים חדות עפות לעבר דנצ'ורו ומנפצות את גוש הקרח ופוגעות בו.דנצ'ורו נפגע קשה.באגסי אומר"דנצ'ורו רשת חשמל".דנצ'ורו מעיף רשת חשמל לעבר מאמאסווין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
למה אתה מדלג על תג.?פשוט יכולת ללכת לישון במשחק ואז בבוקר להילחם במכון
.אתה אומר מילה יפה לצ'רוסצ'רוס מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את הרובים שהביא צ'רוס ושם אותם בתיקך.אתה מוציא את צ'אריזאר החוצה.אתה עולה על צ'אריזארד ומתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.צ'אריזארד מתרומם ועף לעבר העיר ג'קס.לפתע אחד הפוכדורים שלך נופל מהתיק שלך בלי שתרגיש לעבר דרך 4.צ'אריזארד עובר מעל הר געש.צ'איזארד מתחיל לעוף לעבר הר געש הוא נחת ליד הר געש[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1018439][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
למה אתה מדלג על תג.?פשוט יכולת ללכת לישון במשחק ואז בבוקר להילחם במכון
.אתה אומר מילה יפה לצ'רוסצ'רוס מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את הרובים שהביא צ'רוס ושם אותם בתיקך.אתה מוציא את צ'אריזאר החוצה.אתה עולה על צ'אריזארד ומתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.צ'אריזארד מתרומם ועף לעבר העיר ג'קס.לפתע אחד הפוכדורים שלך נופל מהתיק שלך בלי שתרגיש לעבר דרך 4.צ'אריזארד עובר מעל הר געש.צ'איזארד מתחיל לעוף לעבר הר געש הוא נחת ליד הר געש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזור על תדאג...
------
"אמרתי לך לטוס לעיר ג'קס!"אצעק לצ'ראיזארד ואם הוא לא יקשיב לי אחזיר אותו לפוקדור ואוציא את צ'רוס ואגיד לו:"כך אותי אתה לעיר ג'קס!"