נדב לניהול פורום ציצים וכסף!
Printable View
נדב לניהול פורום ציצים וכסף!
[quote=Freddy Krueger;1186445]אבל אין מקום שם.[/quote]
מה אכפת לי בשביל מה יש לאנשים אחרים ראשים...
+++++++++++++++++
^^ יש כזה פורום?
בגלל שסגרו את הנושא אני אפרסם כאן את מה שכתבתי.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186415]מה זה קשור לדתיים?
אתה לא חסיד או משהו, למה אתה נמצנע מלשמוע את המילה סקס?
מה נורא בזה כל כך, אלוהים יעלב?
זו הדרך להתרבות, לא נראה לי שזה מה שיכפיש את שמו..
חוץ מזה שאני אתן לך דוגמה,
אביב, אלבז, הוא דתי בדיוק אותו הדבר ואמר שזה בסדר גמור, הוא אפילו היה לטובתנו.
אני לא רואה מה הבעיה שבן אדם דתי ישמע את המילה סקס..
זה שהרבנות הזאת מחליטה שאסור לעשות ביד וכאלה, זה רק כי הם מקנאים שהם לא יכולים לעשות את זה, לא צריך להקשיב להם על כל חררטא שיוצאת להם מהפה..[/QUOTE]
כתבתי את מה שאני חושב עליך ואז מחקתי את זה מיד לפני שפירסמתי.
זה בכלל אל קשור לשום דבר ממה שהרגע הזכרת (ואני לא נכנס אפילו למהירות שבא אתה מצליח לזלזל באנשים).
זה קשור לדבר אחד. צריך לשמור על רמה, ודיבורים בסגנון הזה ישר מורידים את כל מה שנמצא מסביב.
הרבנות לא מחליטה מה אסור ומה מותר לעשות, דברים כאלה היו ידועים כך שגם סבא של סבא של שבא של סבא שלי ואולי גם שלך קיימו את הדברים האלה בדיוק באותו האופן והרבנות בכלל לא קשורה, הרבנות בעיקר נותנת תעודות כשרות למוצרי אוכל.
ואם אלבז באמת היה דתי שאכפת לא הוא היה מתרגש מזה, לא כולם אותו דבר, לא כולם חושבים ומתייחסים לזה שהם דתיים באותו אופן. תפסיק להכליל דברים.
דבר אחרון, זה בכלל לא קשור ל"הכפשת שמו של ה'" כמו שתיארת את זה, שום מצווה אנחנו לא עושים בשביל ה' אלה בשביל עצמנו. נראה לך שבבית המקדש הקריבו קורבנות בשביל ה'? מה הוא צריך לאכול? הקורבנות הם בשביל האדם (ולא אני לא הולך לפרט על זה כאן. רוצה פירוט? פתח נושא בפורום יהדות והלכה שאלה או בקשה לנושא ואני אשמח לענות לך כל עוד תשמור על החוקים של הפורום שם).
אל תתרגז סתם.
[quote=Yami;1186446]היום וואן פיס בן 14(מנגה)[/quote]
אתמול ראיתי את הספיישל שעשו של וואן פיס עם טוריקו, איזה טוב חח.
יש לך הורדות לטוריקו נורמליות, לא מצאתי אתמול.
[QUOTE=ShockoMan;1186448]אמרתי לכם, אחד המנהלים אמר לעמית לא להתייחס.
אני באמת לא מבין את רותם.
כתוב:"אי הידיעה אינה פותרת מעונש!"
אני רואה שגם למרות שאנחנו יודעים אנחנו מתחייבים בעונש.[/QUOTE]
אני לא מבין את זה
מביאים לנו אזהרה על אנשים דימוניים והוא לא קולט..
ציפיתי ממנו ליותר, אני מאוכזב בהחלט..
אם המשחק שלי לא יפתח בכמה ימים הקרובים, תהיו בטוחים שאני עף מפה..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186447]לא שמתי לב O:
אז על מה מגיע להם?
עשיתי בחוף.
ועשיתי שלישייה עם שתי בנות ואני O:[/QUOTE]
כיף לך.
מה הבא? תעשה רביעייה במטוס?
לא חמישייה ביד אליהו...
טוב בוא נעביר נושא...
חזרתי מה קורה כולם?
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1186453]אני לא מבין את זה
מביאים לנו אזהרה על אנשים דימוניים והוא לא קולט..
ציפיתי ממנו ליותר, אני מאוכזב בהחלט..
אם המשחק שלי לא יפתח בכמה ימים הקרובים, תהיו בטוחים שאני עף מפה..[/QUOTE]
ממי ביקשת לפתוח את המ"ת?
טוב יאללה הלכתי אין לי כוח יש לי חיים...
מי שרוצה שיסתכל בספוילר בחתימה שלי כדי לבזבז חמש שניות מהחיים...
אתם רוצים עוד אזהרה אה?
אני בטוח שעמית יחשוב על משהו...
לחלק מהניהול פה יש נגיעה.
[QUOTE=Imperia;1186452]אתמול ראיתי את הספיישל שעשו של וואן פיס עם טוריקו, איזה טוב חח.
יש לך הורדות לטוריקו נורמליות, לא מצאתי אתמול.[/QUOTE]
תרגום אנגלי או עברי?
[SIZE="7"][COLOR="Red"]גינטאמה שולט[/COLOR][/SIZE]
מענין אם היה פה איזה טמבל שישאל מה זה
[QUOTE=SnoopyDisco;1184072]המחאה על מחירי הדירות ושביתת הרופאים יוצאת משליטה!המוחאים שרפו את הכנסת!
מראשי המפגינים:
"זה מה שהם מקבלים על זה שהמחרים כל כך גבוהים!"
דעה אישית:
זה ממש פוגע שהם שורפים את הכנסת,לא צריכים להיות כאלה קיצוניים!
הינה תמונות:
[spoiler]דפוקים זה נו"ד...
עוד משהו-
[size="5"]אני ראשון!!!מוחאחאחאחאחא!![/size][/spoiler][/QUOTE]
צריכים גם לתת לעמית אזהרה, הוא כתב דפוקים בספוילר וזה אסור :um_face:
הוא העליב אותי :(
[QUOTE=Yami;1186460]
מענין אם היה פה איזה טמבל שישאל מה זה[/QUOTE]
אה אני מכיר אותו, הוא היה חבר מהדירה ליד.
[QUOTE=RabbiKingler;1186451]בגלל שסגרו את הנושא אני אפרסם כאן את מה שכתבתי.
כתבתי את מה שאני חושב עליך ואז מחקתי את זה מיד לפני שפירסמתי.
זה בכלל אל קשור לשום דבר ממה שהרגע הזכרת (ואני לא נכנס אפילו למהירות שבא אתה מצליח לזלזל באנשים).
זה קשור לדבר אחד. צריך לשמור על רמה, ודיבורים בסגנון הזה ישר מורידים את כל מה שנמצא מסביב.
הרבנות לא מחליטה מה אסור ומה מותר לעשות, דברים כאלה היו ידועים כך שגם סבא של סבא של שבא של סבא שלי ואולי גם שלך קיימו את הדברים האלה בדיוק באותו האופן והרבנות בכלל לא קשורה, הרבנות בעיקר נותנת תעודות כשרות למוצרי אוכל.
ואם אלבז באמת היה דתי שאכפת לא הוא היה מתרגש מזה, לא כולם אותו דבר, לא כולם חושבים ומתייחסים לזה שהם דתיים באותו אופן. תפסיק להכליל דברים.
דבר אחרון, זה בכלל לא קשור ל"הכפשת שמו של ה'" כמו שתיארת את זה, שום מצווה אנחנו לא עושים בשביל ה' אלה בשביל עצמנו. נראה לך שבבית המקדש הקריבו קורבנות בשביל ה'? מה הוא צריך לאכול? הקורבנות הם בשביל האדם (ולא אני לא הולך לפרט על זה כאן. רוצה פירוט? פתח נושא בפורום יהדות והלכה שאלה או בקשה לנושא ואני אשמח לענות לך כל עוד תשמור על החוקים של הפורום שם).
אל תתרגז סתם.[/QUOTE]
אחי, ממש לא זילזלתי בך,
אתה חייב להתרגל לסגנון הדיבור שלי, ככה אני פונה לאנשים, אני לא אביזי ולא כמוך..
אוי אז לא הרבנות, החארטות האלה שהחליטו שאסור להוציא זרע סתם, אליהם אני מתכווון.. ><
ולא, העובדה שאתה דתי לא אומרת שסקס צריך להבהיל אותך..
למה באמת? אתה מתכחש שזה דבר קיים?
אתה אפילו לא היית בזמן הזה, אני לא מבין למה אתה מנסה להתערב אבל שיהיה, שתדע שיש לי חברים דתיים, אני מדבר איתם על דברים כאלה כל הזמן ולא אכפת להם, אני גם לא רואה למה צריך להיות..
אז שמעת את המילה סקס והבנת שאני עושה את זה, מה קרה? סוף העולם הגיע? 2012? לא, כלום לא קרה ושום נזק לא נגרם.
אוקיי, עכשיו בנוגע לאלוהים, אני בכלל אבל בכלל לא הכפשתי אותו,
אני לא מבין מה יזיז לך שהמילה הזאת תאמר, זה לא יפגע לך באמונה, אתה לא תמות ולא כלום.
חוץ מזה שאנחנו חילוניים וזה עניין שאנחנו רוצים לדבר עליו, מפריע לך להיות בחברת חילוניים שחלק מנושאי השיחה שלהם זה סקס אז לך.
[QUOTE=Yami;1186460]תרגום אנגלי או עברי?
מענין אם היה פה איזה טמבל שישאל מה זה[/QUOTE]
זוכר את הפדופיל מהקומה השלישית? הוא חוזר ובגדול!
[QUOTE=Freddy Krueger;1186457]ממי ביקשת לפתוח את המ"ת?[/QUOTE]
אני מתכוון לשלוח אותו היום לאביזי..
[quote=Sakurai Tomoki;1186463]אחי, ממש לא זילזלת בכך,
אתה חייב להתרגל לסגנון הדיבור שלי, ככה אני פונה לאנשים, אני לא אביזי ולא כמוך..
אוי אז לא הרבנות, החארטות האלה שהחליטו שאסור להוציא זרע סתם, אליהם אני מתכווון.. ><
ולא, העובדה שאתה דתי לא אומרת שסקס צריך להבהיל אותך..
למה באמת? אתה מתכחש שזה דבר קיים?
אתה אפילו לא היית בזמן הזה, אני לא מבין למה אתה מנסה להתערב אבל שיהיה, שתדע שיש לי חברים דתיים, אני מדבר איתם על דברים כאלה כל הזמן ולא אכפת להם, אני גם לא רואה למה צריך להיות..
אז שמעת את המילה סקס והבנת שאני עושה את זה, מה קרה? סוף העולם הגיע? 2012? לא, כלום לא קרה ושום נזק לא נגרם.
אוקיי, עכשיו בנוגע לאלוהים, אני בכלל אבל בכלל לא הכפשתי אותו,
אני לא מבין מה יזיז לך שהמילה הזאת תאמר, זה לא יפגע לך באמונה, אתה לא תמות ולא כלום.
חוץ מזה שאנחנו חילוניים וזה עניין שאנחנו רוצים לדבר עליו, מפריע לך להיות בחברת חילוניים שחלק מנושאי השיחה שלהם זה סקס אז לך.[/quote]
לא לי שלחת את משחק התפקידים שעליו אתה מדבר, נכון?
אופס לא משנה.
קח בחשבון שאני צריך לסיים מטלה באוניברסיטה בזמן הקרוב, אז ייתכן ואני לא אגיב בשפע. אבל אני אשתדל להגיב כמה יותר. (זה גם מופנה אליך תומר)
[QUOTE=LordAbizi;1186466]לא לי שלחת את משחק התפקידים שעליו אתה מדבר, נכון?[/QUOTE]
אני מתכוון לשלוח היום, זה נורא?
[QUOTE=LordAbizi;1186466]לא לי שלחת את משחק התפקידים שעליו אתה מדבר, נכון?[/QUOTE]
תאשר לי את המ"ת כבר!
אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?
[QUOTE=Machine X;1186469]אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?[/QUOTE]
זה השאלה הכי מפגרת שהייתה בפורום!
ברור שזה אתה! למה הוא צריך לעשות את העבודה? (גם לי הוא עושה את זה עם הצבעים.)
[quote=Machine X;1186469]אגב ארכימדס, לא הבנתי את קטע עם הצבעים.מי אמור לעשות את זה,אני או אתה?[/quote]
אני כתבתי לך את השגיאות, אתה צריך לתקן אותן כרצונך. את ההערה הירוקה תמחק כשאתה שולח לי את זה מתוקן.
שקד ותומר - כתבתי לכם משהו מעליכם.
נו אביזי...
רק להסתכל ולאשר, זה כול העבודה...
[QUOTE=LordAbizi;1186471]אני כתבתי לך את השגיאות, אתה צריך לתקן אותן כרצונך. את ההערה הירוקה תמחק כשאתה שולח לי את זה מתוקן.
שקד ותומר - כתבתי לכם משהו מעליכם.[/QUOTE]
אז אולי אני אשלח לשלומי O:
[quote=Freddy Krueger;1186473]נו אביזי...
רק להסתכל ולאשר, זה כול העבודה...[/quote]
אם הייתי צריך רק להסתכל העבודה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אבל אני אוהב לסבך דברים, ולכן אני צריך לעשות יותר מסתם להסתכל.
@שקד
תשלח למי שאתה רוצה. כל עוד לא שלחת, מותר לך לשלוח למי שאתה רוצה. מהרגע ששלחת, שליחה לשני עלולה לגרום לסיבוכים לא נעימים.
[QUOTE=LordAbizi;1186478]אם הייתי צריך רק להסתכל העבודה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אבל אני אוהב לסבך דברים, ולכן אני צריך לעשות יותר מסתם להסתכל.[/QUOTE]
באסה :(
[QUOTE=LordAbizi;1186478]אם הייתי צריך רק להסתכל העבודה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אבל אני אוהב לסבך דברים, ולכן אני צריך לעשות יותר מסתם להסתכל.[/QUOTE]
בגלל זה רציתי לשלוח אליך,
שלומי מאשר תוך שתי שניות ואתה באמת בודק O:
להוריד את שלומי מהניהול שלו!
חס וחלילה. אם תורידו אותו, מי ידאג לרסן את האי שפיות שלי? אתה יודע מה יקרה לחת"ם אני אורשה לעשות בו כל מה שברצוני???
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43186"]תגיבו בבקשה! בבקשה! בבקשה![/URL]
[QUOTE=Freddy Krueger;1186488][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43186"]תגיבו בבקשה! בבקשה! בבקשה![/URL][/QUOTE]
הגבתי בזה O:
אביזי, אתה משוגע?
[quote=Sakurai Tomoki;1186489]הגבתי בזה O:
אביזי, אתה משוגע?[/quote]
אינני משו גע גע גע, שהרי משוגע קורא כתרנגול, ואני קורא גע גע גע.
[QUOTE=LordAbizi;1186490]אינני משו גע גע גע, שהרי משוגע קורא כתרנגול, ואני קורא גע גע גע.[/QUOTE]
משוגעים כמו ליידי ברווז קוראים גע גע גע,
אז אתה משוגע בדיוק כמו שהיא?
ארכימדס שלחתי לך תיקון של המ"ת
[QUOTE=LordAbizi;1186490]אינני משו גע גע גע, שהרי משוגע קורא כתרנגול, ואני קורא גע גע גע.[/QUOTE]
אתה לא משוגע אביזי, אתה חסר שפיות..XD
[quote=Sakurai Tomoki;1186492]משוגעים כמו ליידי ברווז קוראים גע גע גע,
אז אתה משוגע בדיוק כמו שהיא?[/quote]
המשפט שלי הוא ציטוט מסיפור שלמדנו בספרות. "סיפור פשוט" מאת שמואל יוסף עגנון. הגיבור משתגע שם כדי למרוד במוסכמות החברה שמונעות ממנו לעושת את מה שהוא רוצה, ואז הוא מתחיל להשתגע, וזה מה שהוא אומר בשלב מסויים. יש שם גם התייחסות לתרנגול שמייצג לעג עצמי שלו לעצמו, ולכן הוא רוצה להרוג את התרנגול, משהו מסובך כזה. סיפור מרהיב.
[QUOTE=LordAbizi;1186497]המשפט שלי הוא ציטוט מסיפור שלמדנו בספרות. "סיפור פשוט" מאת שמואל יוסף עגנון. הגיבור משתגע שם כדי למרוד במוסכמות החברה שמונעות ממנו לעושת את מה שהוא רוצה, ואז הוא מתחיל להשתגע, וזה מה שהוא אומר בשלב מסויים. יש שם גם התייחסות לתרנגול שמייצג לעג עצמי שלו לעצמו, ולכן הוא רוצה להרוג את התרנגול, משהו מסובך כזה. סיפור מרהיב.[/QUOTE]
מה שתגידו לע הסיפור הזה,אני מעדיף את "בולשיט!" וכן,יש ספר כזה.
היי מה קורה?
[quote=Yami;1186460]תרגום אנגלי או עברי?
[SIZE=7][COLOR=red]גינטאמה שולט[/COLOR][/SIZE]
מענין אם היה פה איזה טמבל שישאל מה זה[/quote]
עברי.