-
[QUOTE=Machine X;1189294]סיגל-בסוף פרינפלאפ יתפתח נכון?
של דניס. הוא לא הכי חזק. אגב,אחרי האי אני לוקח את דרטיני שלי ומפתח אותו בראבאק![/QUOTE]
דניס אה..? טוב אני חייב לראות מתישהו את דניס, ולפתח את טריקו!
[QUOTE=bluemoonight;1189298]של דניס
ופרינפאלפ יתפתח אבל לא עכשיו ולא באי, התפתחות שלישית לא באה בקלות
אני לא אוהבת את סקפייטל כי טריקו וגרובייל הם מיסתוריים סקייפטל.. קירח *~*
טריקו של עומר מאוד מיסתורי ועמר לא יודע אליו גרוש[/QUOTE]
[SIZE="6"]נכון, אבל הוא מזה מעגניב!![/SIZE]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189302]דרטיני יתפתח בקלות באי לדעתי[/QUOTE]
אבל אני כבר לא יכול להחליף...או שכן?
ועומר-בהצלחה עם לפתח את טריקו :)
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189303]זה היה בערך כדי לצחוק על ההודעה שלך, אבל לא נורא P:
ועניתי[/QUOTE]
ערכתי גם את שלי במהירות..
-
[QUOTE=Machine X;1189305]אבל אני כבר לא יכול להחליף...או שכן?[/QUOTE]
יואב, דניס שותף שלך לחדר..?
-
[QUOTE=Druddigon man;1189307]יואב, דניס שותף שלך לחדר..?[/QUOTE]
כן.ואגב,במשחק קוראים לו אייס :) אוף,בא לי עוד שותף! צריך שיהיה שלישיה,זה לא עובד בזוג! גם בהארי פוטר,גם נארוטו,גם בben 10, גם בסדרה עצמה,צריך עוד אחד!
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1189306]ערכתי גם את שלי במהירות..[/QUOTE]
כבר סיימתי D:
לקח יותר מחצי שעה S:
מתוך ה-500 האלה זרקתי איזה 350 לפח ומה שנשאר ארזתי P:
-
[QUOTE=Machine X;1189309]כן.ואגב,במשחק קוראים לו אייס :) אוף,בא לי עוד שותף! צריך שיהיה שלישיה,זה לא עובד בזוג! גם בהארי פוטר,גם נארוטו,גם בben 10, גם בסדרה עצמה,צריך עוד אחד![/QUOTE]
לא הבנתי, אין לך כבר את בריאנה? ועכשיו גם את ריקי? ממתי בכלל פגשתם את ריקי הזאת?!
-
אולי תוכל להחליף באי
לדרטיני היה קל כי הוא פוקימון רגוע, האי הוא מקום רגוע ושליו ככה שהוא יתחבר למקום
וטריקו של עומר באמת מגניב אתם לא יודעים אליו הרבה אבל הוא יותר ממה שאתם יודעים
-
למה אתם מדברים על משחק תפקידים לא מושקע בעליל?
-
וואי אני מת על טריקו, והוא עוד זוהר, אז עוד יותר קול!!
[size="6"]טריקו המעגניב!![/size]
[b]מה שכן אני חייב לאמן דחוף את שינקס...![/b]
-
[QUOTE]כבר סיימתי D:
לקח יותר מחצי שעה S:
מתוך ה-500 האלה זרקתי איזה 350 לפח ומה שנשאר ארזתי P:[/QUOTE]
אתה מהיר..
ויאי אני שמח!סופסוף הצלחתי להבין את הקצב של האקורד D בשיר bohemian like של להקה שאני לא זוכר איך קוראים!
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1189301]1+
ואתה מסכן..
אבל לא נורא, בסוף תגמור את המעבר וישתלם..
מעבר דירה ראשון שלך?[/QUOTE]
אי דיי חושב שהוא צחק עליך.... כי הוא כועס עליך והוא אמר שהוא גילה שלא רק בנות כאלה אז כנראה שהוא התכוון אליך....
עמית יש לי אותך במסן?
וסיגל איזה משחק יש לך?
-
[QUOTE=Druddigon man;1189311]לא הבנתי, אין לך כבר את בריאנה? ועכשיו גם את ריקי? ממתי בכלל פגשתם את ריקי הזאת?![/QUOTE]
בספינה. ודניס רק שותף לחדר בינתיים. אני שותף בינתיים רק של בריאנה. היי, בא לך להצטרף אלינו? וגם עם טום?
-
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1189315]אתה מהיר..
ויאי אני שמח!סופסוף הצלחתי להבין את הקצב של האקורד D בשיר bohemian like של להקה שאני לא זוכר איך קוראים![/QUOTE]
רק הסתכלתי אם אני יודע מה תוכן הדיסק ואם הוא שרוט
אם הוא לא לפחות אחד מהם זרקתי, אם הוא אחד אבל האחד הזה לא מעניין לי את התחת זרקתי
[QUOTE=buizel שולט;1189316]אי דיי חושב שהוא צחק עליך.... כי הוא כועס עליך והוא אמר שהוא גילה שלא רק בנות כאלה אז כנראה שהוא התכוון אליך....
עמית יש לי אותך במסן?
וסיגל איזה משחק יש לך?[/QUOTE]
לא צחקתי עליו, צחקתי על ההודעה שלו..
הפואנטה של שלי הייתה לומר שדברים משתנים בצורה קצת אחרת מהרגילה..
-
[QUOTE=buizel שולט;1189316]אי דיי חושב שהוא צחק עליך.... כי הוא כועס עליך והוא אמר שהוא גילה שלא רק בנות כאלה אז כנראה שהוא התכוון אליך....
עמית יש לי אותך במסן?
וסיגל איזה משחק יש לך?[/QUOTE]
לא אכפת לי,יש לי הרבה משוואות דיפרנציאליות לפתור עם הרבה חתיכות(אביזי סטייל XD)
ונראלי שכן יש לי אותך במסן, אין לי כוח לפתוח אותו אז מקסימום אני אוסיף אותך מחר..
ושקד-טוב גם זו שיטה...
-
אני יאמר לכם מה היתרנות של השותפים שלכם
טום מעולה בצפרות ובפינפונג
בריאנה לעומת זאת מכירה לא מעט אנשים ומעולה בביצי פוקימונים וטיפה בתחריות וגידול,
אני זוכרת שהיה שחקן אחד שאהבתי מאוד (היה לו הודעות כל כך מושקעות שבא לי לבכות!) והוא היה חצי שותף של סורה
והפוקימון H2o והוא כן מושקע מאוד, פעם לא השקעתי בו אבל עכשיו כל תגובה היא 4 שורות בערך
-
למי שלא שמע\קרא, קנו לי את המנגה ה13 של מחברת המוות!!!זאת המנגה הראשונה שלי!! כל הזמן אני קורא באינטרנט..:)
-
[QUOTE=Machine X;1189317]בספינה. ודניס רק שותף לחדר בינתיים. אני שותף בינתיים רק של בריאנה. היי, בא לך להצטרף אלינו? וגם עם טום?[/QUOTE]
חלאס מה נהיה בסוף חמישייה! XD
וטום לא יודע, לאחרונה לא פגשתי אותו.. מה שכן אני יודע שהוא איבד את איווי שלו. אבל בעזרת טריקו המעגניב גילינו ביחד שבסוף הוא מצא אותה.. P:
-
[QUOTE=buizel שולט;1189323]למי שלא שמע\קרא, קנו לי את המנגה ה13 של מחברת המוות!!!זאת המנגה הראשונה שלי!! כל הזמן אני קורא באינטרנט..:)[/QUOTE]
מזל טוב.
-
טום אם דניס
הם עקבו אחרי הציפור,
אתה מאבד את טום, נראה לי אני עוד יתן לו את הציפור הזאת
-
[QUOTE=buizel שולט;1189323]למי שלא שמע\קרא, קנו לי את המנגה ה13 של מחברת המוות!!!זאת המנגה הראשונה שלי!! כל הזמן אני קורא באינטרנט..:)[/QUOTE]
אני שונא לקנות S:
קניתי פעם אחת של וואן אני חושב וההבנתי שלא כדאי..
יש באינטרנט בחינם, אז למה לי לבזבז כסף מהכיס שלי..?
ובארץ זה יקר יותר מדי S:
-
[QUOTE=bluemoonight;1189322]אני יאמר לכם מה היתרנות של השותפים שלכם
בריאנה לעומת זאת מכירה לא מעט אנשים ומעולה בביצי פוקימונים וטיפה בתחריות וגידול,
אני זוכרת שהיה שחקן אחד שאהבתי מאוד (היה לו הודעות כל כך מושקעות שבא לי לבכות!) והוא היה חצי שותף של סורה
והפוקימון H2o והוא כן מושקע מאוד, פעם לא השקעתי בו אבל עכשיו כל תגובה היא 4 שורות בערך[/QUOTE]
כן הוא אחלה.. מה האובססיה הזאת לפוקימוני קוף?! XD
טום עם דניס?! מה הם משחקים פינפונג? עוקבים אחרי ציפורים? זהו זה! אני חיייב לדבר עם טום הזה.. אנחנו סוג של שותפים נכון סיגל..?
-
[QUOTE=Druddigon man;1189324]חלאס מה נהיה בסוף חמישייה! XD
וטום לא יודע, לאחרונה לא פגשתי אותו.. מה שכן אני יודע שהוא איבד את איווי שלו. אבל בעזרת טריקו המעגניב גילינו ביחד שבסוף הוא מצא אותה.. P:[/QUOTE]
מה הקשר חמישייה...? ואולי תבוא רק אתה,גם השותף הקודם שלי היה שחקן,אחד שפרש מהפורום.
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189327]אני שונא לקנות S:
קניתי פעם אחת של וואן אני חושב וההבנתי שלא כדאי..
יש באינטרנט בחינם, אז למה לי לבזבז כסף מהכיס שלי..?
ובארץ זה יקר יותר מדי S:[/QUOTE]
זה הרבה יותר כיף לקנות אבל קניתי את זו כי היא לא רגילה....
למחברת המוות יש 12 ווליומים ועוד ווליום בונוס שיש בו את [B]כל[/B] המידע שאתה רוצה על המנגה וגם תוספת של סיפורון קטן.... ואומרים שם את השם האמיתי של L....
אבל פשוט כותבים של הכללל!!! הסוג דם של ראיטו זה A!
-
-
[QUOTE=bluemoonight;1189322]אני יאמר לכם מה היתרנות של השותפים שלכם
והפוקימון H2o והוא כן מושקע מאוד, פעם לא השקעתי בו אבל עכשיו כל תגובה היא 4 שורות בערך[/QUOTE]
בהתחלה הוא לא מושקע, באמצע ובסוף O:
וארבע שורות שאת מתכוונת אלין הן עם רווח אנטר ביניהן, אז זה לא בדיוק..
גם אני יכול לעשות:
אתה זורק פוכדור
הפוכדור עף באוויר
הפוכדור פוגע בפוקימון
תפסת
אני מגזים, אבל זאת סתם דוגמה S:
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1189333]איזה כיף אנחנו עמוד 101![/QUOTE]
ועמית, סליחה על ההודעה הקודמת...
-
טום אם דניס זה היה קורע,
הפוקימונים של דניס מאכילים את הציפור וכולם כזה בסטלבט ...
פיתאום טום נפרץ לחדר אף אחד לא יודע מאיפה הוא בא...
והוא כזה כותב במחברת לא אכפת לו שהוא פרץ לחדר!
יש דמויות שהורגות אותו נשבעת
ותראה, טום היה נחמד, הוא ראה שאתה עייף וסיים תעבודה, ברגע שאתה היית עסוק בקרב הזה שלך הוא השתעמם
באלי להרוג את בן!
למה למה הוא פרש??
אוף אם כל הכבוד היה לו תגובות יותר ארוכות משל שניכם ביחד והוא התייחס להכל ואת זה אני מעריכה..
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189334]בהתחלה הוא לא מושקע, באמצע ובסוף O:
וארבע שורות שאת מתכוונת אלין הן עם רווח אנטר ביניהן, אז זה לא בדיוק..
גם אני יכול לעשות:
אתה זורק פוכדור
הפוכדור עף באוויר
הפוכדור פוגע בפוקימון
תפסת
אני מגזים, אבל זאת סתם דוגמה S:[/QUOTE]
זה לא ככה?
אתה
זורק
פוכדור
הפוכדור
עף
באוויר
הפוכדור
פוגע
בפוקימון
תפסת
XD
ועידן-אני בסדר...
-
[QUOTE=buizel שולט;1189332]זה הרבה יותר כיף לקנות אבל קניתי את זו כי היא לא רגילה....
למחברת המוות יש 12 ווליומים ועוד ווליום בונוס שיש בו את [B]כל[/B] המידע שאתה רוצה על המנגה וגם תוספת של סיפורון קטן.... ואומרים שם את השם האמיתי של L....
אבל פשוט כותבים של הכללל!!! הסוג דם של ראיטו זה A![/QUOTE]
זה עוד יותר בזבוז כסף, הכל אפשר לקרוא בויקיות O:
וזה לא כיף, אתה קורא פעם אחת ואז מה..?
אתה לא יכול לעשות בזה כלום חוץ מזה, לפחות באינטרנט אתה יכול להגיע גם לכאלה שאין לך ולהמשיך גם עם הכרכים שאחרי מה שקנית, וזה גם לא עולה כסף..
-
[QUOTE=Machine X;1189331]מה הקשר חמישייה...? ואולי תבוא רק אתה,גם השותף הקודם שלי היה שחקן,אחד שפרש מהפורום.[/QUOTE]
אני בינתיים מקלל את ניאו מהצד XD
[QUOTE=bluemoonight;1189337]טום אם דניס זה היה קורע,
ותראה, טום היה נחמד, הוא ראה שאתה עייף וסיים תעבודה, ברגע שאתה היית עסוק בקרב הזה שלך הוא השתעמם
באלי להרוג את בן!
למה למה הוא פרש??
אוף אם כל הכבוד היה לו תגובות יותר ארוכות משל שניכם ביחד והוא התייחס להכל ואת זה אני מעריכה..[/QUOTE]
סיגל משעמם לי לצפות בקרב... תני גם לי עיסוק.. אני אולי יעשה קרב עם ריקי..?
-
[QUOTE=bluemoonight;1189337]טום אם דניס זה היה קורע,
באלי להרוג את בן!
למה למה הוא פרש??
אוף אם כל הכבוד היה לו תגובות יותר ארוכות משל שניכם ביחד והוא התייחס להכל ואת זה אני מעריכה..[/QUOTE]
כי יש אנשים שיש להם כוח והם באמת רציניים, רובם לא כאלה S:
-
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189339]זה עוד יותר בזבוז כסף, הכל אפשר לקרוא בויקיות O:
אתה לא יכול לעשות בזה כלום חוץ מזה, לפחות באינטרנט אתה יכול להגיע גם לכאלה שאין לך ולהמשיך גם עם הכרכים שאחרי מה שקנית, וזה גם לא עולה כסף..[/QUOTE]
צודק לגמרי..
למרות שזה גם אחלה תירוץ להתחמק מקריאת ספר באנגלית(אם מבקשים בבצפר..)
-
עומר הבא זה יונתן סיזור..
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1189344]צודק לגמרי..
למרות שזה גם אחלה תירוץ להתחמק מקריאת ספר באנגלית(אם מבקשים בבצפר..)[/QUOTE]
זה לא תירוץ בשבילי,
אני צריך להכין דו"ח קריאה או משהו כזה על ספר עם 300 עמודים ><
-
עומר אני ימצא לך עיסוק מצחיק :)
אבל באמת, חבל שבן פרש היה לו חלק משמעותי בסיפור
וגם לסהר..
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189339]זה עוד יותר בזבוז כסף, הכל אפשר לקרוא בויקיות O:
אתה לא יכול לעשות בזה כלום חוץ מזה, לפחות באינטרנט אתה יכול להגיע גם לכאלה שאין לך ולהמשיך גם עם הכרכים שאחרי מה שקנית, וזה גם לא עולה כסף..[/QUOTE]
זאת חוויה בשבילי להחזיק מנגה ולקרוא אותה. הריח של הדפים להרגיש את הדפים זה הבדל [B]ענק[/B] בין מחשב.... אם הייתי גר בחו"ל הייתי קונה רק מנגות, אבל בארץ זה ממש יקר אז אני לא קונה... אני לא קונה באיביי כי אני שונא יד 2 ואני לא מזמין מחו"ל כי אין למשפחה שלי כרטיס אשראי.
ואני חוזר שוב, מחברת המוות זאת האנימה האהובה עליי, האולטימאטיבית בשבילי אז זה שיש לי מידע נייד לכל מקום ז כיף....
-
אחים שלי חזרו מאליפות וזה באסה ולא באסה