חזרתי אחרי שינה ארוכה..
וואו, היום קמתי ב1 (נרדמתי ב5 כי הייתה את מסיבת יום העצמאות), וזה רק בגלל שהלכנו לאכול על האש אצל חברים Lol
Printable View
חזרתי אחרי שינה ארוכה..
וואו, היום קמתי ב1 (נרדמתי ב5 כי הייתה את מסיבת יום העצמאות), וזה רק בגלל שהלכנו לאכול על האש אצל חברים Lol
[URL]http://www.animecrazy.net/medabots-anime/[/URL]
הנה צפ''י
[quote=Death The Kid;1317602]+1 אבל מה לעשות,כל מי שבא לפה מגיב רק בפורומי הפוקימון בדר''כ או שהוא...עזוב אני לא אגיד את המילה הזאת[/quote]
חח מה אתם משחקים אותה עם השנאת פוקימון שלכם?!? אני לא מבין מה יש לכם נגד זה... זה לא שונה ממה שכולכם עושים גם ככה.
רואים אנימות כל היום, פשוט כאלה שמדברות על שטנים שדים אלים, מוות ויש שם הרבה מכות... כמו לדוגמא וואן פיס, נארוטו, דרגון בול, יוגי-הו שגם הפכה לכזאת....
אז דיי לז**ן את השכל שדווקא פוקימון זה ילדותי. זה לא שאם אתה מתעניין בפוקימון זה עושה אותך לפחות בוגר...
אני פה מתעניין (לא רואה את הסדרה כי היא משעממת, אבל נהנה לשחק במשחקים.. לשחק פה בחת"ם וכו'...)
אני פה יותר גדול מרובכם, עשיתי דברים שעוד לא הגעתם לחצי מהם, חיי החברה שלי מלאים מאושרים, ישלי לי מלא תחומי עניין ואני בנאדם מעניין וחכם ושוויצר רצח שלא רואה אף אחד!
ואני מתעניין בפוקימון..
יא ווארדי, מדה בוטס!
יש לי את הפרקים הראשונים של זה בקלטת וידיאו מפעם.. D:
נוסטלגיה ..
עומר,גם לי יש Xp
ניב,אנחנו מדברים על זה בתור אנימה,לא בתור משחקים
ואתה משווה אתה האנימה של פוקימון לנארוטו ו-וואן פיס? [יוגי הו זקסל באמת מפגר,אני לא אומר שלא]
[QUOTE=NivX10;1317619]חח מה אתם משחקים אותה עם השנאת פוקימון שלכם?!? אני לא מבין מה יש לכם נגד זה... זה לא שונה ממה שכולכם עושים גם ככה.
רואים אנימות כל היום, פשוט כאלה שמדברות על שטנים שדים אלים, מוות ויש שם הרבה מכות... כמו לדוגמא וואן פיס, נארוטו, דרגון בול, יוגי-הו שגם הפכה לכזאת....
אז דיי לז**ן את השכל שדווקא פוקימון זה ילדותי. זה לא שאם אתה מתעניין בפוקימון זה עושה אותך לפחות בוגר...
אני פה מתעניין (לא רואה את הסדרה כי היא משעממת, אבל נהנה לשחק במשחקים.. לשחק פה בחת"ם וכו'...)
אני פה יותר גדול מרובכם, עשיתי דברים שעוד לא הגעתם לחצי מהם, חיי החברה שלי מלאים מאושרים, ישלי לי מלא תחומי עניין ואני בנאדם מעניין וחכם ושוויצר רצח שלא רואה אף אחד!
ואני מתעניין בפוקימון..[/QUOTE]
כל מילה בסלע.
הצלצול שלנו בבית ספר זה רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם, אני גאה ומאושר על כך.
[QUOTE=NivX10;1317619]חח מה אתם משחקים אותה עם השנאת פוקימון שלכם?!? אני לא מבין מה יש לכם נגד זה... זה לא שונה ממה שכולכם עושים גם ככה.
בדיוק, הסדרה נהייתה משעממת, הייתי צופה עד לסוף עונת שינו, בעונה של BW אני כבר לא צופה...
יותר כיף לשחק במשחקים ובחת"מ :P
אגב, מה המצב אחי? :P
[QUOTE=Death The Kid;1317618][URL]http://www.animecrazy.net/medabots-anime/[/URL]
הנה צפ''י[/QUOTE]
יפה שמת את התמונות בחתימה שלך.
ניב אנשים פה שונאים תאנימה של פוקימון-אוהבים תמשחקי שיוצאים לזה.
חננה :embarrassed:
יא אללה ליאור, אני מרגיש כאילו השתמשתי בכל הידע והזיכרון שלי לענות על השאלה בחידון שלך..
[quote=הנואש לווינר;1317626]יא אללה ליאור, אני מרגיש כאילו השתמשתי בכל הידע והזיכרון שלי לענות על השאלה בחידון שלך..[/quote]
יפה,היה יותר קל אם הית צופה בפרק האחרון של נארוטו שיפודן שהוא לא פילר,הוא היה עוזר לך לענות.
אלים אדירים, כל אשר נותר לי כדי להגיע לאושר רגעי, זה להוכיח שאם בגרף דו צדדי עם צדדים X,Y, לכל x ב-X ולכל y ב-Y בגרף G-x-y יש זיווג מושלם, אז G קשיר וכל קשת ב-G מוכלת בזיווג מושלם.
אני עושה את זה, אני מסיים את ממ"ן 13, אני מגיש אותו ביום ראשון לבן של המנחה שלי, ואני מאושר למשך כמה ימים.
שופט בתור אנימה, זה ילדותי ברמות, הסדרה פשוט נהיתה מגעילה ומשעממת
בתור משחק, אני לא אוהב את המשחקים היותר חדשים באופן אובייקטיבי לגמרי, הסף שלי היה יהלום פנינה והחידושים, אבל שחור ולבן זה מגעיל (כולל הפוקימונים החדשים). חוץ מזה, אי אפשר להתכחש לעובדה שזה אחד ה-RPG הכי טובים שיצאו.
[quote=monster;1317624]יפה שמת את התמונות בחתימה שלך.
ניב אנשים פה שונאים תאנימה של פוקימון-אוהבים תמשחקי שיוצאים לזה.[/quote]
מקסימום הוא ייתן לי אזהרה,ביג דיל
[QUOTE=Death The Kid;1317630]מקסימום הוא ייתן לי אזהרה,ביג דיל[/QUOTE]
חח מה תרצה שיביא לך אזהרה?
תורך לפתוח נוד.
[QUOTE=monster;1317627]יפה,היה יותר קל אם הית צופה בפרק האחרון של נארוטו שיפודן שהוא לא פילר,הוא היה עוזר לך לענות.[/QUOTE]
הוציאו תפרק החדש של נארוטו? יופי, אני הולך לראות D:
סוף סוף נגמרו הפילרים, יש! (עכשיו אני קולט כמה הפילרים מייגעים שאני מבין את הדבר האמיתי LOL)
לא אני פשוט לא מבין כאילו מה העויינות נגד הנושא... כולה ילדים שאוהבים פוקימון Fuck it.
חלק מהסיבה שהפורום לא הופך לכללי זה אנחנו, ואני מדבר גם עליכם ועליי אתם ממלאים את הפורום בהודעות בדיבורים וכאלה שחוץ מלהכיר כאן חברים ולהעלות את המונה לא עושות הרבה.
לפחות רובכם, ותודו בזה, זה לא בושה להיות עצלן!
אבל מצד שני בגלל העצלנות לא מתרוממים פה פורומים, הרבה מהקיימים מתים כבר.
אז הינה לנו קהילה שלא ממש פעילה בתכלס', בלי שום קשר לחובבי הסדרה XD
ולבחור הקורע שקרה לי חננה, אני יקח את זה כצחוק, אני לא מכיר אותך ואתה בטח שלא מכיר אותי... אז לענות על זה בעצבנות אני לא צריך
[quote=הנואש לווינר;1317632]הוציאו תפרק החדש של נארוטו? יופי, אני הולך לראות D:
סוף סוף נגמרו הפילרים, יש! (עכשיו אני קולט כמה הפילרים מייגעים שאני מבין את הדבר האמיתי Lol)[/quote]
לא בא לי לבאס אותך הפרק שיצא היום הוא פילר,שבוע הבא יוצא פרק חדש של המלחמה.
התכונתי לפרק 256
תינעלו את הנו''ד הזה
אהה כע זה כנראה מדבוטס
שקד סיימתי את סקייפיה D=
אני בקטע של המרוץ חביות שלהם מול פוקסי פיראטס
ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
אבל זאת לא הייתה בכוונה להשוות.
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)
[B][COLOR=red]תפסיקו להגיב פה![/COLOR][/B]
[QUOTE=NivX10;1317641]ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/QUOTE]
לא נכון,גינטאמה יותר טובה מנארוטו.
תקרא תמאנגה יחסוך לך זמן.
[QUOTE=Chopper;1317640]אהה כע זה כנראה מדבוטס
שקד סיימתי את סקייפיה D=
אני בקטע של המרוץ חביות שלהם מול פוקסי פיראטס[/QUOTE]
אנימה או מנגה?
[QUOTE=NivX10;1317641]ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/QUOTE]
האנימה היא זבל זבלי ביותר לעומת המנגה, שהיא מצוינת, תקרא אותה סאגת פיין..
[B][SIZE=7][COLOR=red]תפסיקו להגיב פה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]יש נו''ד חדש![/COLOR][/SIZE][/B]
אנימה, אחרי הפילרים האלו בop
פרק 209
[QUOTE=Death The Kid;1317651][B][SIZE=7][COLOR=red]תפסיקו להגיב פה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]יש נו''ד חדש![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
סתום ת'פה, תפסיק להגיב אתה גם כן.. ספאמר..
[QUOTE=Chopper;1317652]אנימה, אחרי הפילרים האלו בop
פרק 209[/QUOTE]
בקטע של פוקסי יש פילר, הם עושים תחרות פעמיים כשבמנגה זה פעם אחת.. או משהו כזה..