[quote=accelerator;1322628]בטח ראית תקטע שהוא מציל אותם עכשיו נכון? P:[/quote]
כע, כשהוא מציל את אוסופ ממוות..
עכשיו אני בקטע עם הבעיטה הבוערת המגניבה :peee:
Printable View
[quote=accelerator;1322628]בטח ראית תקטע שהוא מציל אותם עכשיו נכון? P:[/quote]
כע, כשהוא מציל את אוסופ ממוות..
עכשיו אני בקטע עם הבעיטה הבוערת המגניבה :peee:
אוקי. הפרק החדש בנארוטו היה אדיר. פשוט אדיר. המלחמה הזו הולכת להיות מטורפת. למרות ששונא תקטע שאי אפשר להרוג תזומבים מבלי לעשות Seal כי זה ממש אוברפאוור, אבל בכל אופן זה יהיה ענק
הלכתי
[QUOTE=Blackbeard;1322636]אוקי. הפרק החדש בנארוטו היה אדיר. פשוט אדיר. המלחמה הזו הולכת להיות מטורפת. למרות ששונא תקטע שאי אפשר להרוג תזומבים מבלי לעשות Seal כי זה ממש אוברפאוור, אבל בכל אופן זה יהיה ענק[/QUOTE]
כן!!, היה פרק ענק ולפי מה שראיתי שהיה המתח הפרק הבא הולך להיות יותר טוב D:
היי כולם
[quote=Blackbeard;1322636]אוקי. הפרק החדש בנארוטו היה אדיר. פשוט אדיר. המלחמה הזו הולכת להיות מטורפת. למרות ששונא תקטע שאי אפשר להרוג תזומבים מבלי לעשות Seal כי זה ממש אוברפאוור, אבל בכל אופן זה יהיה ענק[/quote]
איך אתה אוהב את זה, זה פשוט גועל נפש החוסר איזון בין הכוחות כאילו זה פאקינג ג'וטסו שמחזיר רק תנשמה איך הם יכוליםפ להישתמש בכוחות המלאים שלהם, וכאילו הצבאות מורכבים ממלא ג'ונינים למה מוציאים אותם חלשים כל כך. יש סיבה שהם ג'ונינים זה לא יכול ליהיות שהם פשוט עומדים במקום ומתים, סאעמק המאנגקה הדפוק הזה הרס תסדרה עם החרטה הזאת.
חזרתי אחרי טיול בשכונה באופניים.. S:
מה קורה כולם?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322601]בוא'נה אני הייתי משועמם אתמול... ראיתי דיג'ימון אדוונצ'ר 02 פרקים 1-25+הסרט של אדוונצ'ר 01
(תגיד ליאור, זה הופך אותי לאוטאקו נכון?)[/QUOTE]
LOL ממש לא!! יש לך עוד זמן, מתלמד צעיר שכמותך..
[QUOTE=מאסטר ליאון;1322603]תראה את הסרט השני של אדוונצ'ר,ואת הרביעי,אז תחכה עד שתגיע לסרט הראשון של סייברס. אלו הסרטים הכי טובים[/QUOTE]
O.o
לאדוונצ'ר 01 יש רק סרט אחד.
עריכה: סליחה, יש לו שניים.
[QUOTE=הנואש לווינר;1322643]חזרתי אחרי טיול בשכונה באופניים.. S:
מה קורה כולם?
LOL ממש לא!! יש לך עוד זמן, מתלמד צעיר שכמותך..[/QUOTE]
אני לא אוטאקו בנפש, אבל לפעם ליאור אמר שבשביל להפוך להיות אוטאקו רשמית צריך לראות 24 פרקי אנימה ביום אחד.
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322645]O.o
אני לא אוטאקו בנפש, אבל לפעם ליאור אמר שבשביל להפוך להיות אוטאקו רשמית צריך לראות 24 פרקי אנימה ביום אחד.[/QUOTE]
לא,יש שניים. אני ראיתי את שניהם.(בגרסה האנגלית יש את היחידים של אדוונצ'ר 1 ואת הראשון של אדוונצ'ר 2(הרביעי הוא אדוונצ'ר שתיים).
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1322645]O.o
אני לא אוטאקו בנפש, אבל לפעם ליאור אמר שבשביל להפוך להיות אוטאקו רשמית צריך לראות 24 פרקי אנימה ביום אחד.[/quote]
עם אני סיימתי את המאנגה של נארוטו(585 צ'אפטרים) בשבועיים אז אני אוטאקו ?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322645]O.o
עריכה: סליחה, יש לו שניים.
אני לא אוטאקו בנפש, אבל לפעם ליאור אמר שבשביל להפוך להיות אוטאקו רשמית צריך לראות 24 פרקי אנימה ביום אחד.[/QUOTE]
אין הגדרה רשמית סתם פרסמי שאם צפית ב24 פרקי אנימה ביום אתה אוטאקו.
אם אתה רוצה תחשיב אוטאקו.כל אחד החלטה שלו.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1322646]לא,יש שניים. אני ראיתי את שניהם.(בגרסה האנגלית יש את היחידים של אדוונצ'ר 1 ואת הראשון של אדוונצ'ר 2(הרביעי הוא אדוונצ'ר שתיים).[/QUOTE]
תראה ת'עריכה שלי...
ואל תבלבל לי בשכל אם סרט רביעי ובלה בלה בלה, אני דיברתי על אדוונצ'ר 01 וזהו!
[QUOTE=The Sir;1322647]עם אני סיימתי את המאנגה של נארוטו(585 צ'אפטרים) בשבועיים אז אני אוטאקו ?[/QUOTE]
סביר להניח
[QUOTE=monster;1322650]אין הגדרה רשמית סתם פרסמי שאם צפית ב24 פרקי אנימה ביום אתה אוטאקו.
אם אתה רוצה תחשיב אוטאקו.כל אחד החלטה שלו.[/QUOTE]
יאי, אני אוטאקו!
דרך אגב, אתמול אמרת לי שאחרי שאני אסים בדיג'ימון אדוונצ'ר 02 את הקובץ של פרקים 1-25 אתה תעזור לי בשיתוף קבצים.
אז,
א. למה [lema] התכוונת?
ב. סיימתי את הקובץ אתמול D:
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322652]תראה ת'עריכה שלי...
ואל תבלבל לי בשכל אם סרט רביעי ובלה בלה בלה, אני דיברתי על אדוונצ'ר 01 וזהו!
סביר להניח
יאי, אני אוטאקו!
דרך אגב, אתמול אמרת לי שאחרי שאני אסים בדיג'ימון אדוונצ'ר 02 את הקובץ של פרקים 1-25 אתה תעזור לי בשיתוף קבצים.
אז,
א. למה [lema] התכוונת?
ב. סיימתי את הקובץ אתמול D:[/QUOTE]
אם אתה מוריד בתרגום עברי אז יש לי את פרקים 26-30 בטורנט ועל המחשב ואני משתף אותם. ככול שאנשים יותר משתפים כך הטורנט ירד לך מהר יותר.
וואי עומרי היה קרב נהדר בהתחלה נגד הspike borthers עשיתי טעויות נוראיות והפסדתי תמשחק הראשון אתה שחקן מעולה באמת באסטרטגיה של הsoul savior dragon חשבתי שאני הולך להפסיד אבל קיבלתי בסוף תheal trigger חחח
[QUOTE=monster;1322650]אין הגדרה רשמית סתם פרסמי שאם צפית ב24 פרקי אנימה ביום אתה אוטאקו.
אם אתה רוצה תחשיב אוטאקו.כל אחד החלטה שלו.[/QUOTE]
זה לא משהו כמו 90 פרקי מאנגה ביום אחד..?
LOL
[QUOTE=אלבזון;958771][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_c4d1Z06dXQ[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ftdsbZBkmkQ[/YOUTUBE][/QUOTE]
[quote=הנואש לווינר;1322658]זה לא משהו כמו 90 פרקי מאנגה ביום אחד..?
Lol[/quote]
התמונה דיברה על אנימות לא מאנגות.
אלבז.. כנס למסן'.. אגב, אני לא בטוח בזה, אבל לא כדאי לצנזר ת'סרטון? יש ילדים קטנים אתה יודע..
מה זה השטויות האלה 24 פרקים ביום?!
אוטאקו משמעו מעריץ, אוטאקו זה אחד שאוסף פיגרים, פוסטרים, מנגות, משחקי וידאו של אנימות ומנגות..
יש לכם כאלה בכמויות? אתם אוטאקואים, אין לכם? אתם לא.
עמוד 100.. מי הבא?
[QUOTE=~prinny;1322671]מה זה השטויות האלה 24 פרקים ביום?!
אוטאקו משמעו מעריץ, אוטאקו זה אחד שאוסף פיגרים, פוסטרים, מנגות, משחקי וידאו של אנימות ומנגות..
יש לכם כאלה בכמויות? אתם אוטאקואים, אין לכם? אתם לא.[/QUOTE]
יש לי איזה פוסטר או שניים מפעם שבטח אספתי.. משחקי וידיאו של אנימות ומנגות יש לי בכמויות..
גינטאמה, נארוטו, נארוטו שיפודן, דרגון בול, אוואטר..
עכשיו תומר, בובי בוטן.
בכל מקרה, הפוקסיונר הזה בדיוק נכנס למסן', אמרתי לו לפתוח.
יאללה יואב, פתח.
משעמם לי...
אז תשתעמם בנו"ד החדש ><"
להפסיק להגיב כאן