[url]http://www.youtube.com/watch?v=Hxu3Cd1smuY&feature=context-gfa[/url] אוף איזה ביאוס.
טוב הלכתי להתכונן לאזרחות.
Printable View
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Hxu3Cd1smuY&feature=context-gfa[/url] אוף איזה ביאוס.
טוב הלכתי להתכונן לאזרחות.
[QUOTE=Mr.Pizza;1325017]נה. מתמטיקה 3 יחידות. זה לא באמת בגרות.
גם 4 שאני לומד זה שאלות מעליבות את השכל. אבל זה קצת מאוחר מדי בשבילי לעלות לחמש.
אז אני לומד להוציא 100 בארבע, כי אם אני אקבל פחות זה יהיה בושות.
היסטוריה א' יותר מעניין. בזה אני מסכים. אבל להגיד שגרמניה הנאצית זה "נחמד" עושה לא טוב למצפון שלי. יש חלקים מעניינים בהיסטוריה ב', אבל הרבה יותר אהבתי את א'.
תלוי איזה סוג תלמיד אתה.
לאור העובדה שענית לשאלה "האם אתה מדבר ערבית" בתשובה "כן, אני האם אתה מדבר ערבית ואתה?" כנראה שלא.[/QUOTE]
אני יודע, זה חרטא ענק, אני לא ב-4 בגלל המורה הסתומה שלי.. ><
[quote=monster;1325032][URL]http://www.youtube.com/watch?v=Hxu3Cd1smuY&feature=context-gfa[/URL] אוף איזה ביאוס.
טוב הלכתי להתכונן לאזרחות.[/quote]
העוד מפמ"ר הזה לא בא לי בטוב..
לפחות עוד רק 5-6 מבחנים סיימתי עם מבחנים..
ליאור,ראית כבר את פרק 55 בזקסל?
[quote=LordAbizi;1325030]לי אין בעיה כזו כל כך, כי אני שואף להשמיד את המצפון שלי. הגישה שלי לכל מקצוע בבית הספר היא מאוד תאורטית, ממש לא אכפת לי אם זה קשור למציאות או לא. אני פשוט מנסה לגרום לכל דבר להראות כמו מתמטיקה, ולטפל בזה ככה. לכן אני לא מרגיש סבל או כל מיני תחושות אנושיים אחרים בנוגע לגרמניה הנאצית כשאני חושב עליה דרך החומר בהיסטוריה, כי מבחינתי זה סתם אוסף של עובדות וטענות שיש למצוא בהן סדר.[/quote]
@Mr.Pizza
אין צורך לקנות לו ציוד משלו, כי זה כתוב תחת "ציוד קבוצתי", וזה למעשה אומר שזה משהו שלא צריך לדאוג לו. זה משהו שיש לכולם בקבוצה באופן כללי, ושכולם יכולים להשתמש בזה. אז הוא מסודר, כבר יש לו משהו.
[QUOTE=Death The Kid;1325029][RIGHT]WTF השם האמיתי של V זה [COLOR=white]כריס[/COLOR][COLOR=black]?![/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
כן.
תגיד למה היית בבאן?
לא משנה תגיד לי כבר בנו"ד שאני פותח..
מאסטר ליאון אלא מה
היה צפוי שטרון הוא [COLOR=yellow]אבא שלהם [/COLOR][COLOR=black]די מפגר הקטע הזה של ה-"By Offering Two Souls,A New Doorway Will Open" ואז להפוך את זה לזימון אקסייד [/COLOR]
[QUOTE=Death The Kid;1325038]ליאור,ראית כבר את פרק 55 בזקסל?[/QUOTE]
לא,כנראה בהמשך היום.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325036]העוד מפמ"ר הזה לא בא לי בטוב..
לפחות עוד רק 5-6 מבחנים סיימתי עם מבחנים..[/QUOTE]
המפמ'ר באזרחות הוא קל.המורה נתנה לכיתה שלי לענות על מפרמים של שנים שעברה והיה די קל. הם נותנים שם לבחור שאלות כרצונך.
[QUOTE=Death The Kid;1325043]מאסטר ליאון אלא מה
היה צפוי שטרון הוא [COLOR=yellow]אבא שלהם [/COLOR][COLOR=black]די מפגר הקטע הזה של ה-"By Offering Two Souls,A New Doorway Will Open" ואז להפוך את זה לזימון אקסייד [/COLOR][/QUOTE]
לא זה היה אירוני..
יאללה פותח נו"ד.
[QUOTE=LordAbizi;1325030]לי אין בעיה כזו כל כך, כי אני שואף להשמיד את המצפון שלי. הגישה שלי לכל מקצוע בבית הספר היא מאוד תאורטית, ממש לא אכפת לי אם זה קשור למציאות או לא. אני פשוט מנסה לגרום לכל דבר להראות כמו מתמטיקה, ולטפל בזה ככה. לכן אני לא מרגיש סבל או כל מיני תחושות אנושיים אחרים בנוגע לגרמניה הנאצית כשאני חושב עליה דרך החומר בהיסטוריה, כי מבחינתי זה סתם אוסף של עובדות וטענות שיש למצוא בהן סדר.[/QUOTE]
זה די טיפשי להשמיד את המצפון, המצםון הוא חלק מהיחודיות שלנו כבני אדם. לחיות אין מצפון ובלי מצפון אנחנו צפויים ממש כמו חיות.
[quote=סת' קינגלר;1325054]זה די טיפשי להשמיד את המצפון, המצםון הוא חלק מהיחודיות שלנו כבני אדם. לחיות אין מצפון ובלי מצפון אנחנו צפויים ממש כמו חיות.[/quote]
באוואטר שלך יש את ביסט שהוא בעצם חיה..
צריך לנעול את הנוד הזה ( כי יש נוד חדש...)
סת' קינגלר אמר לנעול את הנו"ד.
עריכה:
השלב הבא יהיה להרים ידיים ואז לקפוץ על רגל אחת.
הא! עבדתי עליכם! לא אמרתי "סת' קינגלר אמר"!
[QUOTE=סת' קינגלר;1325058]סת' קינגלר אמר לנעול את הנו"ד.
עריכה:
השלב הבא יהיה להרים ידיים ואז לקפוץ על רגל אחת.
הא! עבדתי עליכם! לא אמרתי "סת' קינגלר אמר"![/QUOTE]
lol.
אני ציני.
[QUOTE=Crown♕Clown;1325063]lol.
אני ציני.[/QUOTE]
אתה יכול לצחוק, אבל תראה שעוד ינעלו את הנו"ד בגלל שצחקת עלי...