[QUOTE=Askeladd;1337511]אם זה ככה אז היה יכול להיות לך באונטי יותר משל BB למרות שבתכלס הוא לא ידוע אבל עדיין...
לבנאדם יש שתי פירות שטן הרסניים O:[/QUOTE]
וגם הוא יונקו
Printable View
[QUOTE=Askeladd;1337511]אם זה ככה אז היה יכול להיות לך באונטי יותר משל BB למרות שבתכלס הוא לא ידוע אבל עדיין...
לבנאדם יש שתי פירות שטן הרסניים O:[/QUOTE]
וגם הוא יונקו
איזה פרק מדהים היה בfate/zero
כל פרק נהיה יותר טוב...... רק עוד 3 ובגלל שאני מתעצל לקרוא את הנובאל של זה אני צריך להמתין עוד 3 שבועות כדי שאני סוף סוף יבין את מה שקרה ב10 שנים בין פייט סטאי לזירו
[quote=F|upy;1337515]וגם הוא יונקו[/quote]
כמה פעמים צריך להגיד בלי ספוילרים מנגה? מה אתם בני זונו*?
ולול עומרי פייטזירו
[QUOTE=Kurohige;1337519]כמה פעמים צריך להגיד בלי ספוילרים מנגה? מה אתם בני זונו*?
ולול עומרי פייטזירו[/QUOTE]
בטח מה אני כל הזמן קורא רק את התגובות שלך ויודע שאתה לא רוצה ספוילרים מהמנגה.
קרא תמנגה פי 1000 על האנימה
מה הקשר? לא מובן שיש אנשים שרואים רק אנימה? צריך שאני אשים בדגש בחתימה?
עדיין לא אמרו שהוא יונקו Oם
[QUOTE=Kurohige;1337523]מה הקשר? לא מובן שיש אנשים שרואים רק אנימה? צריך שאני אשים בדגש בחתימה?[/QUOTE]
מה אכפת לי מהם אם הם לא דאגו לרשום בשום מקום לא לפרסם מידע מהמנגה OO
זה אמור להיות ברור לך כשהפורום הזה 99% מתענייני אנימנגה, לא צריך להגיד בכלל...
פלופי ):
[QUOTE=Kurohige;1337526]זה אמור להיות ברור לך כשהפורום הזה 99% מתענייני אנימנגה, לא צריך להגיד בכלל...[/QUOTE]
אני[B]מנגה[/B]
מה הבעיה שלך
לא ביקשתי שאני לא אדבר על המנגה
אז אני אדבר כמה שבא לי על המנגה
כמו שמגלים שללופי יש פרי אש
ושלזורו יש עין כמו למיהוק
ושסאנג'י הפך לחצי סייבורג
UMAD?
[QUOTE=F|upy;1337521]בטח מה אני כל הזמן קורא רק את התגובות שלך ויודע שאתה לא רוצה ספוילרים מהמנגה.
קרא תמנגה פי 1000 על האנימה[/QUOTE]
+1
[quote=F|upy;1337528]אני[B]מנגה[/B]
מה הבעיה שלך
לא ביקשתי שאני לא אדבר על המנגה
אז אני אדבר כמה שבא לי על המנגה
כמו שמגלים שללופי יש פרי אש
ושלזורו יש עין כמו למיהוק
ושסאנג'י הפך לחצי סייבורג
UMAD?[/quote]
זה פשוט יראה איזה חרא בן אדם אתה שלא אכפת לו בשיט מאחרים(אם הספוילרים היו אמיתיים) אם אתה לא קולט שיש כאלה שלא רוצים שידברו פה על מנגה, למה איתי שם בספוילר דברים?! אולי לא קלטת את זה עד עכשיו אבל אם להבא תדבר ככה חופשי זה באמת יצדיק מה שאמרתי, כי מעכשיו לא תוכל להגיד שלא ידעת. מה אתה מצפה? שאני אבוא ואשלח ה"פ לכל אחד בפורום שלא לדבר ספוילרים? אולי 80 משתמשים יעשו את זה כי הם לא רוצים? ומה שרשמת דברים לא נכונים[אולי מראה שאתה כן בסדר בסוף והלוואי שכן] אם היו אז ברור... בכל מקרה יכול להיות שלא חשבת על זה ועכשיו תשתדל שלא אז אם זה כך סליחה אם אני נשמע תוקפני משהו
די עביב אל תתייחס
בוקר..
[QUOTE=Ilan;1337438]הם יקבלו באן על זה...
איך זה זה שכולם שינו כינוי זה לא פעם בחודש משנים?[/QUOTE]
במערכת משנים כינוי פעם בכמה זמן שרותם כתב באשכול של זה בנעוץ במשוב
[QUOTE=סת' קינגלר;1337479]אני יודע מדוע ולמה!!!
הפרק האחרון של קורה היה [b]מ-ד-ה-י-ם!!![/b][/QUOTE]
וון אקסטרימס מיט? מה קרה?
[QUOTE=snivy~;1337487]אהא
יש לך אותו? אח שלי מת על הסדרה (:[/QUOTE]
הוא רואה את האגדה של קורה?
Vkf,h
דאממנ קאפס
הלכתי
היי.. יש כאן מישהו?
[QUOTE=Tobi...;1337550]במערכת משנים כינוי פעם בכמה זמן שרותם כתב באשכול של זה בנעוץ במשוב
וון אקסטרימס מיט? מה קרה?
הוא רואה את האגדה של קורה?[/QUOTE]
ספויילר לפרק 9 של קורה, כל מה שמעניין וקרה בפרק:
[SPOILER]טארלוק תיכנן להשתלט בעצמו על העיר ומסתבר שאמון רק הפריע לו, אבל בכל זאת הוא ניסה לנצל אותו. (כאילו דה, זה לא הקטע המעניין).
טארלוק הוא כשף דם כל הזמן מלבד בלילות ירח מלא, אמון חסין כמעט לכשפות דם והוא לקח לאמון את הכישוף.
לא ברור מה קורה עם מאקו והתחושות שלו לגבי קורה, אבל אסומי ממש מקנאה בקורה ומאקו כמעט התחרפן כשהיא נעלמה. בולין גילה לאסומי שמאקו וקורה התנשקו פעם אחת (הוא לא ידע שקורה למעשה נישקה את מאקו).
[/SPOILER]
[quote=סת' קינגלר;1337553]ספויילר לפרק 9 של קורה, כל מה שמעניין וקרה בפרק:
[spoiler]טארלוק תיכנן להשתלט בעצמו על העיר ומסתבר שאמון רק הפריע לו, אבל בכל זאת הוא ניסה לנצל אותו. (כאילו דה, זה לא הקטע המעניין).
טארלוק הוא כשף דם כל הזמן מלבד בלילות ירח מלא, אמון חסין כמעט לכשפות דם והוא לקח לאמון את הכישוף.
לא ברור מה קורה עם מאקו והתחושות שלו לגבי קורה, אבל אסומי ממש מקנאה בקורה ומאקו כמעט התחרפן כשהיא נעלמה. בולין גילה לאסומי שמאקו וקורה התנשקו פעם אחת (הוא לא ידע שקורה למעשה נישקה את מאקו).
[/spoiler][/quote]
ראיתי לפני כמה זמן את הפרק והסתכלתי בספוילר. בספוילר מה שאמרתי על מה שכתבת ועל הפרק:
[spoiler]
זה באמת היה ברור שהוא סתם ניצל אותו,הסוג כשפות שלו בעצם מייחד אותו מכל כשפי המים,כי כשפי מים הם כשפי דם בירח מלא. יש מתח של אהבה סוף סוף ואמון הופך לעוד יותר קשוח לפי מה שהראו,זאת אומרת שמתגלה כמה הוא באמת קשוח. עכשו אני אחכה עד פרק 10 ואשנה חלקים במ"ת שלי.
[/spoiler]
כאן גרים בכיף:
שלום וברכה.
[quote=F|upy;1337377]בואנה יא זבל מה סתם הכנתי חרא רקע לך תגיב עליו או משהו תגיד שהוא חרא או שתאשר מה נראה לך בואנה חצוף יואו בואנה נמאס מה בואנה[/quote]
אני פשוט הייתךי עמוס בסופ"ש עכשיו אני יבדוק מה חדש בחת"מ
רק מביא את הקישור והולך:
[URL="http://9gag.com/gag/4431839"]http://9gag.com/gag/4431839[/URL]
וואו איזו תפנית בעלילה של הסיפור שלי!
אני מת על זה שאני פשוט לא שולט במה שמתרחש, זה בורח מהראש שלי היישר למחשב :-)
מגניב!
אביב ואדם, תודה על העזרה
[QUOTE=The Charmander;1337576]וואו איזו תפנית בעלילה של הסיפור שלי!
אני מת על זה שאני פשוט לא שולט במה שמתרחש, זה בורח מהראש שלי היישר למחשב :-)
מגניב![/QUOTE]
פרק=@
אין בעד מה אייל...
חמי אתה, האם זיוף?!
[QUOTE=Flupy;1337579]פרק=@[/QUOTE]
כן פרק! =@
[QUOTE=The Charmander;1337581]אין בעד מה אייל...
חמי אתה, האם זיוף?![/QUOTE]
מה ם:?
בוא למסן :@
אם למישהו יש קשרים בעיריית מודיעין שידבר איתי בבקשה
פלופים D:
[QUOTE=F|upy;1337584]אם למישהו יש קשרים בעיריית מודיעין שידבר איתי בבקשה[/QUOTE]
יש לי.
אללה פלופים! @:
אני אתפלא למי זה לא כואב בעיניים כל הוופרים הזזים.
[QUOTE=upyוf;1337586]יש לי.[/QUOTE]
אתה לא בספרד בכלל?
[CODE][/CODE][QUOTE=upyוf;1337588]אני אתפלא למי זה לא כואב בעיניים כל הוופרים הזזים.[/QUOTE]
אז תעיף את זה מהחתימה ותשנה כינוי כבר.
C-c-c-combo breaker
[QUOTE=F|upy;1337589]אתה לא בספרד בכלל?[/QUOTE]
זה לא אומר שאין לי משפחה.
ניר תשנה כינוי.
כינוי אפשר לשנות פעם בחודש.
הנוד של ליאון ייפתח כל רגע.