מה שתגיד, ילד. העיקר שבכית כמו מטורף בשיחות המסן שההנהלה עושה את מה שמוטל עליה ושנדב צריך להשאר בבאן.
Printable View
מה שתגיד, ילד. העיקר שבכית כמו מטורף בשיחות המסן שההנהלה עושה את מה שמוטל עליה ושנדב צריך להשאר בבאן.
אדם נדב קילל אותי >:
כנראה שאת השיר הבא שלמה ארצי כתב לפלאפי - תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר, תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני, תפקידי - לנגב לך את הדמעות.
היטמן תרגיע... אין לי כוח לזה.
אתה מציק.
מה אתה מתגרה בו?
פלופי הוא הילד הכי צבוע ומגעיל שיש טפו עליו איזה ילד מניאק
נגמר הנוד.
[QUOTE=The Brain;1378732]פלופי הוא הילד הכי צבוע ומגעיל שיש טפו עליו איזה ילד מניאק[/QUOTE]
אותך לאורי ):
[QUOTE=Pinky;1378734]אותך לאורי ):[/QUOTE]
אסטבן חימנז says:
Ori says:
תכלס
[QUOTE=The Brain;1378735]אסטבן חימנז says:
Ori says:
תכלס[/QUOTE]
אותך לכריס ):
וגם אם אין חוק שאומר שאסור לקרוא לפלופי צבוע הוא ימציא אחד @:
פנטז את החפץ Xd לא יודע אבל זה מצחיק Xd
אבל יש שם עוד אצ'י לא רק של ריאון..
אז קיצר הסוך יהיה ככה הם ילכו למגדל הזה וזה יתגלה שכל האי הזה זה בעצם ריאליטי ואנשים אשכרה צילמו הכל אף אחד לא דאג כי כולם צפו מהבית והחיות מזויפות כל מי שמת ההפקה לקחה אותם! ואז יתגלה שמי שעמד מאחורי כל זה זה איצ'יאה ראמן שזאת בעצם סאקורה מהעתיד שיש בתוכה את הגובי.
סתם, הם יגיעו לבניין הזה וימצאו ספינה או משהו..
[QUOTE=Ilan;1378737]פנטז את החפץ Xd לא יודע אבל זה מצחיק Xd
אז קיצר הסוך יהיה ככה הם ילכו למגדל הזה וזה יתגלה שכל האי הזה זה בעצם ריאליטי ואנשים אשכרה צילמו הכל אף אחד לא דאג כי כולם צפו מהבית והחיות מזויפות כל מי שמת ההפקה לקחה אותם!
סתם, הם יגיעו לבניין הזה וימצאו ספינה או משהו..[/QUOTE]
סביר להניח דווקא שהם ימצאו כמה ניצולים מהצוות של האי O:
[QUOTE=Pinky;1378736]אותך לכריס ):
וגם אם אין חוק שאומר שאסור לקרוא לפלופי צבוע הוא ימציא אחד @:[/QUOTE]
כריס עכשיו מת עלי ):
נוד חדש
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1378739#post1378739[/url]
לא תראה מי שעומד מאחורי זה זה איצ'יאה ראמן שיש לו פרי שטן לוגיה של להיות מלאך מוות עם הקסם של הדרגון סלייר סוג שארינגאן.
היטמן ואדם!!
להפסיק לריב מיד!!
תגובה אחרונה לנו"ד..
לא אני התגובה האחרונה
לא נכון
[QUOTE=Ilan;1378737]פנטז את החפץ Xd לא יודע אבל זה מצחיק Xd
אז קיצר הסוך יהיה ככה הם ילכו למגדל הזה וזה יתגלה שכל האי הזה זה בעצם ריאליטי ואנשים אשכרה צילמו הכל אף אחד לא דאג כי כולם צפו מהבית והחיות מזויפות כל מי שמת ההפקה לקחה אותם! ואז יתגלה שמי שעמד מאחורי כל זה זה איצ'יאה ראמן שזאת בעצם סאקורה מהעתיד שיש בתוכה את הגובי.
סתם, הם יגיעו לבניין הזה וימצאו ספינה או משהו..[/QUOTE]
לא אמרתי שריון היחידה שיש עליה את זה אבל, איזה עוד שימוש היה לאצ'י?
בתכל'ס האצ'י הוא רק בשביל הקטעים שהם יתקעו לך בתחת את הרומנטיקה בין אקירה אליה, כל השאר זה סתם דילדואים שמובילים לזה הוא סתם לא קשור
די להגיב!