אני גאה בך אביזי
Printable View
אני גאה בך אביזי
[quote=LordAbizi;1391447]אני בן 0א. (האורדינל הראשון שגדול יותר מכל אורדינל סופי)[/quote]
גילו של אביזי לא ידוע
מוערך שכ18-19 מכיוון שהוא גדול ממני בשנה
[quote=Ventriloquist;1391449]גילו של אביזי לא ידוע
מוערך שכ18-19 מכיוון שהוא גדול ממני בשנה[/quote]
והנה ברוב חכמתך חשפת את הגיל שלך, בניגוד לרצונך.
מה קורה אחרי עמ' 100?
[quote=Ventriloquist;1391449]גילו של אביזי לא ידוע
מוערך שכ18-19 מכיוון שהוא גדול ממני בשנה[/quote]
חשפת את הגיל שלך, מור אתה כזה גאון
[quote=LordAbizi;1391450]והנה ברוב חכמתך חשפת את הגיל שלך, בניגוד לרצונך.[/quote]
לא חשפתי את גילך חשפתי טווח
ובטעותי הרבה חשפתי שאיני בן 101... -_-
עריכה:יאססססס עמוד 100
הנו''ד הזה נ-גמר :P
עכשיו אפשר לפתוח נושא דיבורים חדש..
[quote=Katarina;1391452]חשפת את הגיל שלך, מור אתה כזה גאון[/quote]
איתי ואם אני משקר?
הא?
על זה לא חשבת..
אמרתי שהוא גדול ממני בשנה
והוא בן 18-19
אבל אם שיקרתי והוא לא גדול ממני בשנה?
[quote=Ventriloquist;1391456]איתי ואם אני משקר?
הא?
על זה לא חשבת..
והוא בן 18-19
אבל אם שיקרתי והוא לא גדול ממני בשנה?[/quote]
לא הבנת את הרעיון שבתגובה שלי P:
[quote=Katarina;1391457]לא הבנת את הרעיון שבתגובה שלי P:[/quote]
חחחחחחח הבנתי אבל אני עסוק בלוודא שאף אחד לא הבין אותך חח
[quote=Ventriloquist;1391456]איתי ואם אני משקר?
הא?
על זה לא חשבת..
והוא בן 18-19
אבל אם שיקרתי והוא לא גדול ממני בשנה?[/quote]
נו בסדר, אם להניח שכל אחד משקר אז אין שום טעם בדיוק הזה. אבל אם אתה אומר:
"אני בן 101. זה זיוף שמטרתו להסתיר את הגיל שלי, כי אני לא רוצה לפרסם אותו."
ואז
"אביזי בן 18-19 כי הוא גדול ממני בשנה"
אז אתה מציג פה ניגוד אינטרסים ברור...
[quote=LordAbizi;1391460]נו בסדר, אם להניח שכל אחד משקר אז אין שום טעם בדיוק הזה. אבל אם אתה אומר:
"אני בן 101. זה זיוף שמטרתו להסתיר את הגיל שלי, כי אני לא רוצה לפרסם אותו."
ואז
"אביזי בן 18-19 כי הוא גדול ממני בשנה"
אז אתה מציג פה ניגוד אינטרסים ברור...[/quote]
שמע בתור טינאייג'ר מתבגר מותר לי להגיד מה שבא לי
אני אוהב לסתור את עצמי ואז להוכיח שלא סתרתי
[quote=Ventriloquist;1391461]שמע בתור טינאייג'ר מתבגר מותר לי להגיד מה שבא לי
אני אוהב לסתור את עצמי ואז להוכיח שלא סתרתי[/quote]
ובתור אשף בלוגיקה מתמטית אני ארדוף אותך כל פעם שתעשה דבר מוזר שכזה.
אביזי יש לי בכיתה ילד בדיוק כמוך, רק מעצבן יותר -_-
My Nod O My Nod :(
[quote=♣לשתות♣;1391466]אביזי יש לי בכיתה ילד בדיוק כמוך, רק מעצבן יותר -_-[/quote]
אני? אני ממש לא מעצבן. בדרך כלל לא מבחינים בקיום שלי, אלא אם זה שבוע לפני מבחן חשוב שבו מועיל להעזר בי.
חחחח אני באמת בן 19 וחצי
[quote=LordAbizi;1391469]אני? אני ממש לא מעצבן. בדרך כלל לא מבחינים בקיום שלי, אלא אם זה שבוע לפני מבחן חשוב שבו מועיל להעזר בי.[/quote]
כשאני אשלים בגרויות אחרי צבא אני קונה אותך שתהיה מורה פרטי שלי עד שאני אשלים 5 יחידות :P
[quote=Ventriloquist;1391471]כשאני אשלים בגרויות אחרי צבא אני קונה אותך שתהיה מורה פרטי שלי עד שאני אשלים 5 יחידות :P[/quote]
אני לא מורה. אני עוזר. אני מאמין שיש להפיץ את הידע בעולם, כדי שהעתיד מחר יהא טוב יותר.
אביזי, אני מעולם לא אמרתי שאתה מעצבן, אני רק אמרתי שהחבר שלי דומה לך מהבחינה של הלוגיקה המוגזמת, רק שהוא מעצבן יותר.
[quote=♣לשתות♣;1391476]אביזי, אני מעולם לא אמרתי שאתה מעצבן, אני רק אמרתי שהחבר שלי דומה לך מהבחינה של הלוגיקה המוגזמת, רק שהוא מעצבן יותר.[/quote]
אין דבר כזה לוגיקה מוגזמת.
יש דבר כזה בני אדם לא מושלמים.
אוי אביזי...
[quote=LordAbizi;1391477]אין דבר כזה לוגיקה מוגזמת.
יש דבר כזה בני אדם לא מושלמים.[/quote]
אביזי בכדי לחלוק את הידע הזה תצטרך להתרבות..
ולא נראה לי שיש מישהי שמוכנה להתרבות עם גאון מתמטיקה שחקר את המתמטיקה לעומקה
[quote=Ventriloquist;1391479]אביזי בכדי לחלוק את הידע הזה תצטרך להתרבות..
ולא נראה לי שיש מישהי שמוכנה להתרבות עם גאון מתמטיקה שחקר את המתמטיקה לעומקה[/quote]
כדי להפיץ את הידע הזה אני אצטרך להפיץ את הידע הזה. להתרבות לא יעזור לי להפיץ את הידע הזה, אלא זה רק ייתן לי עוד כמה אובייקטים שאליהם אני אוכל להפיץ את הידע הזה. אני יכול להפיץ את הידע הזה מצויין גם מבלי להתרבות. למשל מה שאני עושה בפורום.
בעוד כמה שעות יש יוסטון - קנזס... כמובן שאני לא אשאר כדי לעקוב אחרי המשחק.. אבל אני אבדוק מחר בבוקר את התוצאה.
[quote=LordAbizi;1391480]כדי להפיץ את הידע הזה אני אצטרך להפיץ את הידע הזה. להתרבות לא יעזור לי להפיץ את הידע הזה, אלא זה רק ייתן לי עוד כמה אובייקטים שאליהם אני אוכל להפיץ את הידע הזה. אני יכול להפיץ את הידע הזה מצויין גם מבלי להתרבות. למשל מה שאני עושה בפורום.
בעוד כמה שעות יש יוסטון - קנזס... כמובן שאני לא אשאר כדי לעקוב אחרי המשחק.. אבל אני אבדוק מחר בבוקר את התוצאה.[/quote]
עוד פעם אתה עם הכדורגל ליגה אות שביעית בא'ב' שלך...
[quote=Ventriloquist;1391484]עוד פעם אתה עם הכדורגל ליגה אות שביעית בא'ב' שלך...[/quote]
זה הכדרוגל שמעניין אותי. אם מסיבה כלשהי זה מטריד אותך, זוהי בעיה בלעדית שלך, וכל תלונה שתפנה אליי בנושא הזה תקבל מענה סתום לכל היותר.
אני גמור מעייפות
נראה לי אני זז לישון
שיהיה לילה טוב!
[QUOTE=Ventriloquist;1391479]אביזי בכדי לחלוק את הידע הזה תצטרך להתרבות..
ולא נראה לי שיש מישהי שמוכנה להתרבות עם גאון מתמטיקה שחקר את המתמטיקה לעומקה[/QUOTE]
הוא לא חייב לומר לכל אחת שהוא חקר את המתמטיקה לעומקה כמו שאני לא אומר שאני יודע הכל על פוקימון נכון?
[quote=LordAbizi;1391485]זה הכדרוגל שמעניין אותי. אם מסיבה כלשהי זה מטריד אותך, זוהי בעיה בלעדית שלך, וכל תלונה שתפנה אליי בנושא הזה תקבל מענה סתום לכל היותר.[/quote]
אם נעשה רשימה של הדברים שלך שמעצבנים אותי,החל מהציורים של פורמולה 1 שבהם לא משנה מה תמיד שומאכר ניצח וכלה בגאונות המתמטיקה שלך
לא נסיים אף פעם
[quote=Ilan;1391488]הוא לא חייב לומר לכל אחת שהוא חקר את המתמטיקה לעומקה כמו שאני לא אומר שאני יודע הכל על פוקימון נכון?[/quote]
אבל אז עם איזו עוד תכונה אני יכול להשוויץ?
וחוץ מזה, הלב שלי כבר נתון למתמטיקה. לא נותר בי מקום ל-'רגשות אנושיים להחליא' (כפי שהיטבתי להגדיר בעצמי בMartin's Story פרק... 9 נראה לי, כפי שהוא מופיע בפורום)
[QUOTE=LordAbizi;1391490]אבל אז עם איזו עוד תכונה אני יכול להשוויץ?
וחוץ מזה, הלב שלי כבר נתון למתמטיקה. לא נותר בי מקום ל-'רגשות אנושיים להחליא' (כפי שהיטבתי להגדיר בעצמי בMartin's Story פרק... 9 נראה לי, כפי שהוא מופיע בפורום)[/QUOTE]
אז אתה לא נמשך לנשים? מוזר...
[quote=Ilan;1391491]אז אתה לא נמשך לנשים? מוזר...[/quote]
או לפחות, זו העמדה הרשמית שלי. אתה מבין, דיכוי הגוף שלי היא פעולה מאוד חשובה בסדר היום שלי.
דיכוי הגוף.. זה לא טוב לנפש..
תמצא כבר מישהי שתהיה מעוניינת במתמטיקה.. אולי.
לא אמור להיות נו''ד חדש?
[quote=Ilan;1391493]דיכוי הגוף.. זה לא טוב לנפש..
תמצא כבר מישהי שתהיה מעוניינת במתמטיקה.. אולי.[/quote]
אני יודע, אך הנפש שלי מוצאת נחמה במתמטיקה.
מומנטאי...
גיל מחכים לניצן שתפתח את הנו''ד הבא
עד אז הנו''ד פתוח
הבנתי
כנסו תגיבו!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51708[/url]
אני עכשיו באמת זז לישון, ליל"ט!
יופי, אני גאה בעצמי על מה שעשיתי לקטע הזה בשכתוב של פרק 4. אני מאוד מרוצה מעצמי בזה. יגעתי.