-
[QUOTE=SILVER;1503310][CENTER][SIZE=5][B]tryhard mode: Activated[/B]
מוכנים לקצת מ"ת???[/SIZE][/CENTER]
[B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:19 |[/U][/B][RIGHT][COLOR=#333333][U]בפרקים הקודמים:::
[/U][I]הקרב בין סינדקוויל לליליגאנט מתחיל, לאחר שמליפאן הצליח להביס שניים משלושת פוקימוני המכון.
אמנם המצב נראה טוב לצידו של מליפאן, אך לליליגאנט יש מספר בוסטים שאחיותיה השאירו במיוחד בשבילה!
סינדקוויל הרס את הזירה, אך נראה שליליגאנט הייתה מוכנה גם לכך כאשר רקדה והעלתה את יכולותיה כהוגן.
סינדקוויל התשוש חוטף נזק רב.
[/I]----
אתה מחליט להחזיר את סינדקוויל אל היציע, "בחירה נבונה" אומרת ליליאן, משלבת את ידיה.
"אוי לא...", ממלמל טובי בעודו מביט על ליליגאנט המהירה. היא מדלגת לה ימינה ושמאלה, ונראה שהוא כותב את הכל בפנקס קטן. סינדקוויל מתהלך לו ומנסה לשחזר מעט אנרגיה בעוד סרסקיט מתרוצץ אל הקרב.
"מתקפה מהירה!" אתה מורה לסרסקיט, מנגד ליליאן מורה לליליגאנט לתקוף בקאנטר-אטאק בעזרת להב עלה.
ליליגאנט מחדדת את להביה, וסרסקיט מטיח את גופו הקטן בשלה - לפני שהיא מספיקה להכות בו.
אתה אוחז באגרופף בחוזק לאור ההצלחה, וסרסקיט מתאמן על ירי חוט שמשוסע בקלות על ידי הלהב עלה.
"קדימה ליליגאנט, בואי נסיים את זה, התנגשות ג'יגה!" מורה ליליאן.
ליליגאנט קופצת לאוויר ומוקפת באור כתום, היא מתחילהל שעוט ולעקוב אחרי סרסקיט שמנסה לברוח באמצעות שימוש במתקפה מהירה, אך לבסוף נפגע. הוא מתרסק על הקרקע, ולאחר מספר רגעים התמונה מתבהרת.
סרסקיט הקטן עוד מצליח לעמוד על רגליו, זוהר באור אדום שמתחיל להתפוגג לאט לאט, נראה כי הספיק להשתמש בסיבולת ולהעניק לעצמו עוד צ'אנס אחרון.
[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 17:08 |[/B][/U]
[U]בפרקים הקודמים:::[/U]
טוטודייל ניצח את שאקל, והקרב ממשיך. אייס החזיר את טוטודייל, והוציא את סנייבי כנגד ג'יגאליט.
סנייבי השתמשה מיד במשיכה, והצליחה לתפוס את תשומת הלב של ג'יגאליט.
לאחר מכן תקפה סנייבי בטורנדו עלים, מתקפה סופר אפקטיבית - אך עדיין הדרך להבסת טנק כמו ג'יגאליט היא ארוכה.
ג'יגאליט הרעיד את האדמה והחל להשתמש בקבר אבנים.
----
אתה מורה לסנייבי לתקוף עם הגפנים ולעלות על גבו של ג'יגאליט בעודו מרעיד את האדמה.
סנייבי נזהרת ביותר, בעוד אבנים צצות להן מכל כיוון - ומצליחה לפגוע בחוד שעל ראשו של ג'יגאליט.
היא מושכת את עצמה ועולה על ראשו, בעודו מתנענע מצד לצד ומנסה להעיף אותה.
היא מתחילה להצליף בג'יגאליט, שיוצא ממצב המשיכה שהיה מקודם.
ג'יגאליט מנסה לפגוע עם אבני תער, אך מפספס עקב סנייבי שיושבת על ראשו. היא ממשיכה להצליף בג'יגאליט, פעם אחר פעם, ונראה כי מצליחה להכניע את הענק. "ג'יגאליט, התמקדות!" מורה רוקסן בנעם.
עיניו של ג'יגאליט מתמקדות בדמות הנחש שעל ראשו, ונראה כי הוא מוכן לבצע מתקפה.
"אבני תער!" מורה רוקסן, "full power!!!".
[U][B]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:49 |
[/B]בפרקים הקודמים:::
[/U]לאחר ההזמנה לקרב מצידה של קירליה, וההיענות של לילי - הקרב מתחיל.
לילי בוחרת בצ'רובי בעוד פרל משתמשת בקירליה, ונראה כי הולך לטובתה.
לאחר מספר תובנות של התקדמות הקרב, מחליטות המאמנות לשנות את צורת הלחימה לצורה זהה לשל תחרויות.
קירליה מקיפה את עצמה בעלים קסומים, מוכנים לשימוש.
----
את מורה על צ'רובי לתקוף עם עלים קסומים, לסובב אותם סביבה גם כן.
נראה שהיא מצליחה בזה פחות מקירליה, שכן קירליה בעלת כוחות על-חושיים העוזרים לה לשמור על קצב אחיד ומדויק.
צ'רובי משתמשת במגן פרח - מצדדיה מגיעים להם עלי כותרת רבים שמקיפים ומסתחררים סביבה, מעלים לה את ההגנה.
"תשלחי את העלים" מורה פרל, וקירליה שולחת את העלים אל צ'רובי, ששולחת גם כן את עליה אל קיריליה.
שני הפוקימונים נפגעים, אך נראה שקירליה קצת יותר ונופלת על הרצפה, זאת עקב מגן הפרח של צ'רובי.
"קירל...", ממלמלת קירליה, ונעמדת על רגליה תוך כדי שהיא נעטפת באור לבן. הזוהר גודל וגודל, ולובש צורה גבוהה יותר, עד שלבסוף הוא מתפוגג. [I]"גארדבוואר"[/I], ממלמל הפוקימון שמולכם. פרל מביטה למעלה בגארדוואר, ואישוניה גודלים. ."אתת...את..התפתחת!" היא אומרת, גארדוואר מהנהנת, ומתוך אדרנלין הקרב אוספת את שתי ידיה לאוויר ויוצרת כדור מיסטי בצבע ורדרד בוהק - היא שולחת אותו אל עבר צ'רובי, שנפגעת בחזקה ומוטחת מעולפת. "את השתמשת עכשיו בפיצוץ ירח?!", שואלת פרל - וגארדבוואר עונה בחיוביות, "אני מקווה שלאחי לא יהיה אכפת שהיא התפתחה..", היא אומרת במעט אכזבה.
[B][U]דניס | | לא כאן | 12:28 |
[/U][/B][U]בפרקים הקודמים:::
[/U]תפסתי אותך על חם אביזי. בכל אופן, קרה יותר משאני יכול לכתוב.
[RIGHT][COLOR=#333333]---
אתה מתעלם מהשאר, ופונה אל הצ'ארמנדר. "אתה בסדר?" אתה שואל אותו בדאגה, הוא מחייך ואומר "צ'אר" בנעימות. "קח, זה אמור לעזור" אומר ברנדון ומושיט לצ'רמנדר פרי, הוא אוכל ממנו ומחייך בהנאה.[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
חזרתי!
----------
"עכשיו סנייבי! קפצי מהגב שלו למעלה והשתמשי בטורנדו עלים לעברו." אורה עליה על מנת שתשתמש בזה להדוף את אבני התער. "עמדי מולו והשתמשי במשיכה בפעם האחרונה ומיד אחר כך תקפי בהצלפת גפן!"
-
[FONT=lucida sans unicode][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]סינדקוויל מתנשף.
המהלכים האחרונים עייפו אותו מאד, וניכר כי עכבר האש השתמש בהרבה מכוחו לצורך הצלחתם.
מהצד השני, ליליגאנט גם היא חסרת כוחות.
לאחר שהשתמשה במירב כוחה לצורך סופת עלי הכותרת, נראה כי זקוקה למעט זמן מנוחה.
אתה מפציר בסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה, וסינדקוויל נעמד על רגליו ונערך לקראת ההתקפה.
הוא מתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל. בדרכו לפגיעה חזיתית בפוקימון הפרח. אתה מורה לסינדקוויל להשתמש במסך עשן לצורך פגיעה קשה ומפתיעה אף יותר, והפוקימון הקטן מכסה את עצמו בעננת עשן.
"לילי, אני יודעת שקשה, תשתמשי בהבזק!" צועקת ליליאן, וליליגאנט הלא יציבה מתעלת את כוחה לצורך יצירת הבזק אור שמהמם את כולכם מבעד לעשן.
סינדקוויל ממשיך להתגלגל.. ומתגלגל.. ומתגלגל.. וחובט בליליגאנט, שנחבטת באדמה בחזקה.
למה בכלל להשתמש בהבזק נגד פוקימון עם עיניים עצומות?
העשן מתפוגג. פוקימון העשב חבוט על הרצפה, מעולף. וסינדקוויל מולו שכוב על הרצפה.
אף אחד לא מספיק להגיב, ופוקימון העכבר זוהר באור לבן שמהמם את כולכם פעם נוספת. סבירות גבוהה שאיבדתם אחוזי ראייה במהלך הקרב האחרון. הוא גודל, הלהבה שהייתה על גבו עכשיו מתפשטת לעבר הראש והזנב.
ומולכם שכוב עכשיו קווילבה, חצי מעולף. הוא פוקח את עיניו לאט ומביט סביבו כמו תינוק.
"ליליגאנט לא יכולה להילחם יותר, המנצח הוא מליפאן!" מכריזה השופטת.
"היית נהדרת.." אומרת ליליאן, מחזירה את הפוקימון לפוכדור, ואת הפוכדור חזרה לכיסה. "וגם אתה, מליפאן." משבחת אותך האחות האמצעית, והשתיים הנוספות מהנהנות בהסכמה. קאמיליה זורקת לך דיסק בו צרובה מתקפה.
אתה תופס בדיסק, כתוב עליו TM11, "זה יום שמשי. זה מחזק את מתקפות האש של הפוקימונים שלך, ואת פוקימוני העשב גם כן. הדסקים שאנו מחלקות כאן הם דסקים של המתקפה מגה שאיבה.. אבל לצערי נגמרו כולם. אם אתה רוצה, תחזור עוד שבוע, ובטח יגיעו עד אז נוספים."
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/quilava.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[U]
[B]דניס || העיר פסטוריה || 01:49 || @גרובייל ;[/B][/U]אתה בעיירה פסטוריה. יש פסטיבל קרוגאנקים. מה תעשה?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG]
[FONT=lucida sans unicode]
[B][U]לילי || מכון העיר רסטבורו | 17:04 || @ALICE ;
[/U][/B]אתם ממשיכים אל המכון, ופוגשים ברוקסן, מנהיגת המכון.
רוקסן מוציאה את הפוקימון הראשון שלה, קראסטל.
במי תבחרי?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/crustle.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[U][B]אייס || מכון העיר רסטבורו || 17:30 || TOTODILE ;
[/B][/U]אבני התער של גיגאליט שועטות לעבר סנייבי, שקופצת מראשו ויוצרת טורנדו עלים עם זנבה.
מספר אבנים פוגעות, אך על פניו נראה כי המתקפה עשתה הרבה פחות נזק ממה שמתקפה ישירה הייתה עושה.
סנייבי תוקפת במשיכה, אך גיגאליט הורס את הלב המעופף על ידי שימוש באבן אחורית כמגן.
סנייבי תוקפת בהצלפת גפן, אך נראה כי גיגאליט משתמש בהתקשחות והמתקפה מורידה פחות ופחות בכל פעם.
"גיגאליט, התנגשות גיגה!" צועקת רוקסן.
הפוקימון האיטי מתעטה בכוח כתום ובוער, ושועט אל עבר סנייבי.
נראה כי המתקפה יכולה להיות פטאלית.
אתה נלחץ, קצת לא בטוח מה לעשות ברגע זה - ואז עולה לך רעיון.
סנייבי משתמשת בטורנדו עלים כלפי מטה, מתעופפת לה לאוויר. רוקסן ואתה שניכם מבינים שגיגאליט' הולך לפספס את הפוקימון המהיר שמולו.
גיגאליט עכשיו איפה שסנייבי הייתה רגעים בודדים קודם, רק שסנייבי מטר וחצי מעליו.
היא אוחזת בו בשתי הגפנים שלה, ומטיחה את הפוקימון באדמה, עם כל עצמת הג'יגה שעטה סביבו.
הפוקימון יוצר עננת אבק שנעלמת, ולבסוף מותירה אותו שכוב על הרצפה מעולף.
כולם צוהלים, ורוקסן משבחת אותך. היא מביאה לך TM - זריקת אבן.
אתה בא להתקרב לסנייבי, שקופצת לעברך - עטופה אור לבן. הפוקימון שלך גדל וגדל, וקופצת עליך סרביין חדשה מהניילונים.
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/servine.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[/FONT]
-
[QUOTE=IHavePipi;1498813][U][B]דור | איפשהוא בקאנטו? | 03:37 | @sans |
[/B][/U]אופסי דייזי שכחתי להגיב לך קודם
---
נאזליף נפגע ממתקפת הליקוק של ליקיטאנג, אך תופס בלשונו הגדולה וסובל בעוד סניזל מגיעה לעזרתו.
סניזל שולחת רוח קפואה אל עבר הלשון, שמתחילה להתקרר, ליקיטאנג נראה כי הוא סובל, כשלפתע מתוך האדמה נפער חור ווויסקאש יוצא ממנו, מעיף את שני הפוקימונים שלך הצידה ומונע מהם להקפיא את הלשון של הפוקימון המסכן. [I]"וויסקוויסקאש!"[/I], הוא זועם, מביט בליקיטאנג הקטן.
"חא חא, טריק יפה ילד, אבל אל תשכח שאתה מאמן מתחיל, בסך הכל עוד דג בנהר הגדול הזה!" טאם קנצ' מצחקק עליך.
[IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/626.gif[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/626.gif[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/626.gif[/IMG][/QUOTE]
"תראה טאם קאנץ', עברו שלוש שנים מאז שאמרת לי את האמירה המערערת הזו ואני, כמאמן מתחיל באמת, לא יודע איך אצליח לבנות את עצמי כשאנשים רעילים כמוך יורדים עליי קשות, איבדתי את הגרידוס שלי בקרב יריות פסיכי והטראומה אוכלת אותי עד עכשיו, לחשוב שבעולם אוטופי כמו עולם הפוקימונים אנשים מרשים לעצמם לבצע טבח מזעזע בחיות שאולי הן בעלי כוחות אבל עדיין חיות וכל זה כדי לשרת מטרה לא ברורה. אני, גיבור הסיפור הזה, הייתי בדרך להציל את המחוז הזה מהחבורה הזאת ששוכנת כמו סרטן בלב מחוזינו, לקחתי את כל אמצעי הזהירות והינה אתה מופיע כדי להרוס לי את התוכניות. תראה, תראה ליטרלי שם המחנה שלהם. אני בעד שנפסיק את הקרב בשביל מטרה נעלה יותר - בוא נציל את העולם יחד". אני אומר וחופן את ידי לאגרוף, לאחר מכן מורה לנזליף וסניזל לסגת, "מה אתה אומר?" אני אומר ומסתכל אליו בעיניים נוצצות "-שותף?"
-
[QUOTE=IHavePipi;1512118][FONT=lucida sans unicode][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]סינדקוויל מתנשף.
המהלכים האחרונים עייפו אותו מאד, וניכר כי עכבר האש השתמש בהרבה מכוחו לצורך הצלחתם.
אתה מפציר בסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה, וסינדקוויל נעמד על רגליו ונערך לקראת ההתקפה.
הוא מתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל. בדרכו לפגיעה חזיתית בפוקימון הפרח. אתה מורה לסינדקוויל להשתמש במסך עשן לצורך פגיעה קשה ומפתיעה אף יותר, והפוקימון הקטן מכסה את עצמו בעננת עשן.
"לילי, אני יודעת שקשה, תשתמשי בהבזק!" צועקת ליליאן, וליליגאנט הלא יציבה מתעלת את כוחה לצורך יצירת הבזק אור שמהמם את כולכם מבעד לעשן.
סינדקוויל ממשיך להתגלגל.. ומתגלגל.. ומתגלגל.. וחובט בליליגאנט, שנחבטת באדמה בחזקה.
אף אחד לא מספיק להגיב, ופוקימון העכבר זוהר באור לבן שמהמם את כולכם פעם נוספת. סבירות גבוהה שאיבדתם אחוזי ראייה במהלך הקרב האחרון. הוא גודל, הלהבה שהייתה על גבו עכשיו מתפשטת לעבר הראש והזנב.
ומולכם שכוב עכשיו קווילבה, חצי מעולף. הוא פוקח את עיניו לאט ומביט סביבו כמו תינוק.
"היית נהדרת.." אומרת ליליאן, מחזירה את הפוקימון לפוכדור, ואת הפוכדור חזרה לכיסה. "וגם אתה, מליפאן." משבחת אותך האחות האמצעית, והשתיים הנוספות מהנהנות בהסכמה. קאמיליה זורקת לך דיסק בו צרובה מתקפה.
אתה תופס בדיסק, כתוב עליו TM11, "זה יום שמשי. זה מחזק את מתקפות האש של הפוקימונים שלך, ואת פוקימוני העשב גם כן. הדסקים שאנו מחלקות כאן הם דסקים של המתקפה מגה שאיבה.. אבל לצערי נגמרו כולם. אם אתה רוצה, תחזור עוד שבוע, ובטח יגיעו עד אז נוספים."
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/quilava.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[/FONT][/QUOTE]
"gracias, senjorita ליליאן!" אומר לו, "תודה רבה על הקרב, זה היה קרב יוצא ממש מאתגר! הרעיון הזה של יום שמשי וכלורופיל, ולהתרפא בעזרת הזירה... זה היה ממש מאתגר לפתור את זה. אבל אני שמח שזה עבד! וקווילבה! קרב טוב מאוד! אמנם לקח לך שלוש שנים, אבל בסוף התגלגלת אל היעד ועשית את זה! vamos!!!!" אשלהב אותו. "ויום שמשי זה בסדר גמור. תודה רבה! בוא, קווילבה, נלך למרכז הפוקימונים, לציין את הקרב הנפלא של כולכם. חזור בינתיים" אחזיר אותו ואת כל הפוקימונים שלי לפוכדורים, ובינתיים אגש לטובי (שכידוע, נמצא בצדדים וצופה. בדקתי הרגע וזה כתוב במפורש). "הולה, senjor טובי. האם ראית את זואי בסביבה?" אשאל אותו, (לפי מיטב הבדיקות שערכתי, נראה לי שהיא לא הגיעה לקרב הזה בסוף). בלי קשר לתשובה שלו, אציע לו ללכת למרכז פוקימונים איתי, ואם התשובה שלו שלילית אשלח הודעה לזואי, "איפה את? פספסת את כל האקשן! :{{{{".
-
[QUOTE=IHavePipi;1512118][FONT=lucida sans unicode][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]סינדקוויל מתנשף.
[U]
[B]דניס || העיר פסטוריה || 01:49 || @גרובייל ;[/B][/U]אתה בעיירה פסטוריה. יש פסטיבל קרוגאנקים. מה תעשה?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG]
[FONT=lucida sans unicode]
[B][U]לילי || מכון העיר רסטבורו | 17:04 || @ALICE ;
[/U][/B]אתם ממשיכים אל המכון, ופוגשים ברוקסן, מנהיגת המכון.
רוקסן מוציאה את הפוקימון הראשון שלה, קראסטל.
במי תבחרי?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/crustle.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[U][B]אייס || מכון העיר רסטבורו || 17:30 || TOTODILE ;
[/B][/U]אבני התער של גיגאליט שועטות לעבר סנייבי, שקופצת מראשו ויוצרת טורנדו עלים עם זנבה.
מספר אבנים פוגעות, אך על פניו נראה כי המתקפה עשתה הרבה פחות נזק ממה שמתקפה ישירה הייתה עושה.
סנייבי תוקפת במשיכה, אך גיגאליט הורס את הלב המעופף על ידי שימוש באבן אחורית כמגן.
סנייבי תוקפת בהצלפת גפן, אך נראה כי גיגאליט משתמש בהתקשחות והמתקפה מורידה פחות ופחות בכל פעם.
"גיגאליט, התנגשות גיגה!" צועקת רוקסן.
הפוקימון האיטי מתעטה בכוח כתום ובוער, ושועט אל עבר סנייבי.
נראה כי המתקפה יכולה להיות פטאלית.
אתה נלחץ, קצת לא בטוח מה לעשות ברגע זה - ואז עולה לך רעיון.
סנייבי משתמשת בטורנדו עלים כלפי מטה, מתעופפת לה לאוויר. רוקסן ואתה שניכם מבינים שגיגאליט' הולך לפספס את הפוקימון המהיר שמולו.
גיגאליט עכשיו איפה שסנייבי הייתה רגעים בודדים קודם, רק שסנייבי מטר וחצי מעליו.
היא אוחזת בו בשתי הגפנים שלה, ומטיחה את הפוקימון באדמה, עם כל עצמת הג'יגה שעטה סביבו.
הפוקימון יוצר עננת אבק שנעלמת, ולבסוף מותירה אותו שכוב על הרצפה מעולף.
כולם צוהלים, ורוקסן משבחת אותך. היא מביאה לך TM - זריקת אבן.
אתה בא להתקרב לסנייבי, שקופצת לעברך - עטופה אור לבן. הפוקימון שלך גדל וגדל, וקופצת עליך סרביין חדשה מהניילונים.
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/servine.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[/FONT][/QUOTE]
"וואו זה מדהים, את מדהימה סרביין." אעודד אותה בעקבות הניצחון הגדול שלה בקרב. "תודה רבה על הקרב הקשה רוקסן, חייב להודות שבאתי לכאן להתמודד מולך עם האף למעלה ובהחלט הוכחת לי שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. יש לך במקרה מושג לאן אני צריך ללכת מכאן?" ולאחר שתענה לי, אלך לרפא את הפוקימונים שלי ואתקדם לעבר אותו מקום.
-
[U][B]דור | איפשהוא בקאנטו? | 04:00 | @sans |
[/B][/U][B]
אתה וטאם קנצ' לוחצים ידיים, זו התחלתה של ידידות מופלאה.
טאם קנצ' פותח את פיו ואתה נכנס, אתם עכשיו בבילג'וואטר.
אתה רואה שאתם בתוך שוק שחור, אנשים מוכרים הכל מהכל..
אבק שריפה, תפוזים, דגים - גדולים וקטנים, כלי נשק מכל הסוגים, וכד'.
לפתע אתה רואה שאחד המוכרים - איש גדול, עם רטייה ושיער אפור קצוץ, נמשך אחורה על ידי מה שנראה לך כפיגיון.
נשמע קול צעקה, אתה ניחן לכיוונו ורואה גופה של אדם- מרוטשת לגמרי.
אתה מסתכל סביבך ולא רואה דבר נוסף, מלבד שובל דם המוביל לסמטה חשוכה.
[/B][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]אתה וטובי הולכים אל מרכז הפוקימונים, מאושרים מאד.
שם ממתינה לכם זואי.
"אני מצטערת!" היא אומרת, ובזמן שאתם מרפאים את הפוקימונים שלכם היא מספרת לכם מה קרה.
היא משתפת שאנשים מוזרים במדים אדומים עם האות M על חולצתם החליטו לתקוף את המשפחה שלה, שכאמור כרגע באזור - והיא הלכה לעזור.
היא מספרת שהם ברחו עם חלק מהניירות של אביה - ומשתפת אתכם שאביה היה בצוות מחקר לגיאוגרפיית הואן, והניירות שגנבו אמורים להוביל למיקומו של פוקימון אגדי.
אתם מסכימים שאין יותר מידי מה לעשות כרגע, אבל שזה מבאס מאד.
אתם מחליטים להמשיך בדרככם.
בדרך אתה רואה חבורה של זיקיות משחקות אחת עם השנייה ומידי פעם נעלמות, כמו כן מספר חתולים משחקים.
אתה רואה הרבה מאד מאמנים שרק מחכים לקרב.
זואי מספרת כי העיר מאוויל ומכון העיר נמצאים מעבר לפינה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/normal/352.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/normal/300.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/normal/301.gif[/IMG]
[U][B]אייס || מכון העיר רסטבורו || 08:30 || TOTODILE ;
[/B][/U]רוקסן מדריכה אותך כי עליך להמשיך לאי דיופורד, ואתה מסכים.
אתה הולך לישון באכסנייה, ולמחרת יוצא עם הספינה הראשונה אל האי דיופורד.
כשלפתע פתאום - הספינה עוצרת.
תוקפים אתכם פוקימונים דמויי מדוזות עם אף וכדורים אדומים בוהקים.
אתה מצליח להבחין בלפחות 15 שונים תוקפים את הספינה.
אתה רואה שיש סירת מילוט שאנשים כבר מנסים לעלות עליה.
אתה רואה עוד כמה אנשים משתמשים בפוקימונים שלהם בשביל לברוח, אחת מהן משמשתמשת בלפרס ואחרת משתמשת בדודריו. מה תעשה?
[IMG]https://vignette.wikia.nocookie.net/pokemon-prime/images/a/a1/073_0.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20170109090420[/IMG]
-
[QUOTE=IHavePipi;1513106][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]אתה וטובי הולכים אל מרכז הפוקימונים, מאושרים מאד.
שם ממתינה לכם זואי.
"אני מצטערת!" היא אומרת, ובזמן שאתם מרפאים את הפוקימונים שלכם היא מספרת לכם מה קרה.
היא משתפת שאנשים מוזרים במדים אדומים עם האות M על חולצתם החליטו לתקוף את המשפחה שלה, שכאמור כרגע באזור - והיא הלכה לעזור.
היא מספרת שהם ברחו עם חלק מהניירות של אביה - ומשתפת אתכם שאביה היה בצוות מחקר לגיאוגרפיית הואן, והניירות שגנבו אמורים להוביל למיקומו של פוקימון אגדי.
אתם מסכימים שאין יותר מידי מה לעשות כרגע, אבל שזה מבאס מאד.
אתם מחליטים להמשיך בדרככם.
בדרך אתה רואה חבורה של זיקיות משחקות אחת עם השנייה ומידי פעם נעלמות, כמו כן מספר חתולים משחקים.
אתה רואה הרבה מאד מאמנים שרק מחכים לקרב.
זואי מספרת כי העיר מאוויל ומכון העיר נמצאים מעבר לפינה.
[/QUOTE]
you mad, mad, person
בדף רשומים חסר שיש לי קווילבה!!!
וכאילו, עכשיו אני שוב צריך להעמיד פנים שאני אדם שפוי בתוך היקום של פויקמון??? כבר שכחתי איך עושים את זה....
--
"רגע, את בטוחה שזה בסדר?? אבא שלך הותקף על ידי אנשים, זה באמת בסדר שאת לא תישארי בבית ותתעסקי בזה? זה נשמע לי טיפה יותר חשוב..." אנסה למחות, אבל בהסתמך על ההמשך שלך אני מניח שהיא תגיד שזה בסדר (ואם לא, אז אפשר להתעלם מהמשך התגובה שלי).
"טוב, זה לא ש[B]אני[/B] לא רוצה שתבואי, פשוט... החיים לפני הכל, לא? טוב, לא חשוב."
"טוב, אני מניח שאפשר ללכת למאוויל, אבל לא מאוד דחוף לי להילחם בעוד מכון, רמות הסטרס שלי עדיין גבוהות מאז הקרב בבוקר," אסביר, ואוודא את זה כשאתסכל על שעון הGARMIN שלי שיודע למדוד את רמות הסטרס שלי. "אני חושב שאני צריך לעשות דברים נחמדים יותר היום. אני חושב שוב על הצוות שלי. יש לי לא מעט UTILITY, אבל לא יזיק לי קצת יותר כוח התקפי מתפרץ. אין לי הרבה מזה. בואו נבחן את החתולים האלו, אולי חלק מהם ירשימו אותי." אלהג, ואז אתקרב קצת לחתולים כדי שאוכל לבחון אותם, אבל אשמור מספיק מרחק כדי לא להבריח אותם או לגרום לתגובה עוינת.
-
[QUOTE=IHavePipi;1513106][U][B]
[U][B]אייס || מכון העיר רסטבורו || 08:30 || TOTODILE ;
[/B][/U]רוקסן מדריכה אותך כי עליך להמשיך לאי דיופורד, ואתה מסכים.
אתה הולך לישון באכסנייה, ולמחרת יוצא עם הספינה הראשונה אל האי דיופורד.
כשלפתע פתאום - הספינה עוצרת.
תוקפים אתכם פוקימונים דמויי מדוזות עם אף וכדורים אדומים בוהקים.
אתה מצליח להבחין בלפחות 15 שונים תוקפים את הספינה.
אתה רואה שיש סירת מילוט שאנשים כבר מנסים לעלות עליה.
אתה רואה עוד כמה אנשים משתמשים בפוקימונים שלהם בשביל לברוח, אחת מהן משמשתמשת בלפרס ואחרת משתמשת בדודריו. מה תעשה?
[IMG]https://vignette.wikia.nocookie.net/pokemon-prime/images/a/a1/073_0.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20170109090420[/IMG][/QUOTE]
איזה כיף שזה חזר! העלית לי חיוך :)
---------------------------------
"היי את!" אצעק לבחורה עם הלפרס. "אני יכול להצטרף אלייך? אין לי אף פוקימון שיכול לסחוב אותי בחזרה לחוף ורוב האנשים לא יספיקו לעלות לסירת מילוט. בבקשה תעזרי לי!" אבקש ממנה בבייבי דול פייס.