-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 06:22 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתכופף כדי לראות מזה, ולפתע מתוך האגם יוצא הפוקימון הבא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/482.png[/img]. הוא מסתכל עליך ונעלם כעבור שנייה. [/b][/quote]
"אני מכיר את הפוקימון הזה!הוא אגדי!!!"אני צועק,אני מסתכל באוויר לחפש אותו ויורד מהגשר לנהר לאמן את וואלימר
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 04:15 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה הולך לחדר האוכל של הבניין ואוכל ארוחת צהריים יחד עם פוליוואג ועם ריאולו. אתם מסיימים ואתה מעודד אותך. אתה רואה שפוליוואג קופץ גבוה מרוב נחישות, נראה שהוא רוצה להילחם בקרב האחרון. ריאולו מסמן לך שהוא רוצה להילחם ראשון. [/b][/quote]
" אוקי ראיולו יהיה ראשון , ואת פולוויג תיהיה שני אוקי ?! "
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה לא מכיר כל פוקימון, תזכור שהוא ממחוז אחר שעוד לא ביקרת בו, לכן אתה לא מכיר את הפוקימונים האגדיים ששם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש אחריו ולבסוף מגיע לקצה הגשר, שם אתה יורד ומוציא מיד את ווילמאר החוצה, שקופץ לתוך המים ונראה שמח מאוד לשחות שוב.
לפתע, מתוך המים מגיח זרועות תמנון שתופסות של ווילמאר שמתחיל להיאבק בהם. מתוך המים עולה כעת טנטקרול שנראה כועס על פלישה לשטח שלו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/073.png[/img]
[b]עומר~[/b]
נידורינה יוצאת ופוגעת ישירות בסנאבול עם בעיטה כפולה, וסנאבול מועפת כמה מטרים אחורנית "זעם!" מצווה המאמנת, וסנאבול קופצת עם זעם על נידורינה ופוגעת בה בחוזקה.
[b]ג'יי~[/b]
שניהם מהנהנים ואתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. כעת מוכרז ברמקולים שהקרבות האחרונים לסיבוב המוקדם עומדים להתחיל כעת, ושעל המתחרים להתייצב בזירות.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 07:00 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה לא מכיר כל פוקימון, תזכור שהוא ממחוז אחר שעוד לא ביקרת בו, לכן אתה לא מכיר את הפוקימונים האגדיים ששם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש אחריו ולבסוף מגיע לקצה הגשר, שם אתה יורד ומוציא מיד את ווילמאר החוצה, שקופץ לתוך המים ונראה שמח מאוד לשחות שוב.
לפתע, מתוך המים מגיח זרועות תמנון שתופסות של ווילמאר שמתחיל להיאבק בהם. מתוך המים עולה כעת טנטקרול שנראה כועס על פלישה לשטח שלו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/073.png[/img]
[/b][/quote]
"וואלימר אתה חייב לנצח אותו!תקוף בהשפרצה לעיניים שלו ואז תקוף בהפלה ואז אקדח מים !"אני צועק לו
-
[b]
[b]ג'יי~[/b]
שניהם מהנהנים ואתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. כעת מוכרז ברמקולים שהקרבות האחרונים לסיבוב המוקדם עומדים להתחיל כעת, ושעל המתחרים להתייצב בזירות. [/b][/quote]
אני רץ לזירה שלי
-
[b]
[b]עומר~[/b]
נידורינה יוצאת ופוגעת ישירות בסנאבול עם בעיטה כפולה, וסנאבול מועפת כמה מטרים אחורנית "זעם!" מצווה המאמנת, וסנאבול קופצת עם זעם על נידורינה ופוגעת בה בחוזקה.
[/b][/quote]
"קדימה נידורינה עוקץ רעל ואז בעיטה כפולה!" אני קורא שוב
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 03:47 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
"לא אל תעשה את זה!" צורח פלקנר לעברך, אולם מאוחר מדי. סטראביה יוצא ומיד נשאב לעבר החור, אך שולח כוח נסתר חזק מאוד שמעיף את האנונים ומצליח לסגור את החור "בוא נצא מכאן, מהר!" הוא צועק לעברך, תופס אותם, והפוקימונים שלכם יוצאים אחריכם במהירות מתוך מערת האנון. לבסוף, אתם יוצאים החוצה ורואים איך מערת האנון מתיחלה לקרוס מאחורה ולבסוף נעלמת. "היה לנו פה מזל גדול" הוא אומר לך. [/b][/quote]
רגע אז סטאארויה לא נשאב נכון?
"זה בזכות הסטארויה שלי" אומרלו כשאני מלטף את סטארויה ואגיד לו "שמע פלקנר אני באתי כדי לאתגר אותך לקרב חוזר כשפתאום אתה והמנהל הייתם קשורים אז מה דעתך שנעשה עכשיו קרב חוזר?" אשאל אותו בחיוך ואקווה שהוא יסכים לקרב
-
[b]ג'ייסון~[/b]
ביצעת 3 התקפות נפרדות, רק ה2 הראשונות יחשבו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמאר משתמש בהשפרצה ומעיף מים לכל עבר אבל לא נראה שזה מפריע לטנטקרול במיוחד. לאחר מכן ווילמאר קופץ עם הפלה לעברו ופוגע בו בחוזקה, וטנטקרול נפצע בינוני. הוא מתעצבן ותוקף עם רעל שפוגע בווילמאר ומרעיל אותו.
[b]ג'יי~[/b]
אתה רץ אל הזירה שלך ונכנס פנימה, שם אתה מבחין במאמן הבא: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr186.png[/img] "בהצלחה" הוא קורא לעברך "הקרב הבא הוא קרב 2 על 2, ללא מגבלת זמן! התחילו!" מכריז השופט "צא החוצה, מדיטייט!" קורא המאמן ומשחרר החוצה מדיטייט שנראה חזק מאוד "צא ריאולו!" אתה קורא ומשחרר אותו החוצה, וריאולו נראה חזק מאוד לקרב "בילבול!" מצווה המאמן ומדיטייט שולח בילבול לכיוונו של ריאולו.
[b]עומר~[/b]
"התחמקי ותקפי עם נשיכה!" מצווה המאמנת. סנאבול מתחמקת מעוקצי הרעל וקופצת עם נשיכה לעבר הבעיטה הכפולה של נידורינה. היא סופגת מכה אחת אבל מצליחה לנשוך את נידורינה ברגלה! נידורינה זועקת מכאב, ומנסה להיפטר ממנה ללא הצלחה "תמשיכי עם הנשיכה!" מצווה המאמנת.
[b]ארתור~[/b]
"בסדר גמור, אני מסכים. נקיים את הקרב כאן ועכשיו. אחד על אחד" הוא אומר לך ותופס מרחק ממך "אני אשתמש בסטראביה שלי" הוא אומר וסטראביה מתעופף קדימה, תופס את מקומו.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 10:22 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
ביצעת 3 התקפות נפרדות, רק ה2 הראשונות יחשבו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמאר משתמש בהשפרצה ומעיף מים לכל עבר אבל לא נראה שזה מפריע לטנטקרול במיוחד. לאחר מכן ווילמאר קופץ עם הפלה לעברו ופוגע בו בחוזקה, וטנטקרול נפצע בינוני. הוא מתעצבן ותוקף עם רעל שפוגע בווילמאר ומרעיל אותו.
[/b][/quote]
רשמתי ברור מאוד שאת ההשפרצה יכוון לעיניים שלו.
-------------
"וואלימר תקוף עם אקדח מים לכיוון העיניים שלו ואז תקוף שוב בהפלה!"אני צועק לו
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה רץ אל הזירה שלך ונכנס פנימה, שם אתה מבחין במאמן הבא: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr186.png[/img] "בהצלחה" הוא קורא לעברך "הקרב הבא הוא קרב 2 על 2, ללא מגבלת זמן! התחילו!" מכריז השופט "צא החוצה, מדיטייט!" קורא המאמן ומשחרר החוצה מדיטייט שנראה חזק מאוד "צא ריאולו!" אתה קורא ומשחרר אותו החוצה, וריאולו נראה חזק מאוד לקרב "בילבול!" מצווה המאמן ומדיטייט שולח בילבול לכיוונו של ריאולו. [/b][/quote]
"צוות כפול והתקפה מהירה ! "
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"התחמקי ותקפי עם נשיכה!" מצווה המאמנת. סנאבול מתחמקת מעוקצי הרעל וקופצת עם נשיכה לעבר הבעיטה הכפולה של נידורינה. היא סופגת מכה אחת אבל מצליחה לנשוך את נידורינה ברגלה! נידורינה זועקת מכאב, ומנסה להיפטר ממנה ללא הצלחה "תמשיכי עם הנשיכה!" מצווה המאמנת.
[/b][/quote]
"נידורינה תשלחי לראש שלה עוקץ רעל ואז תרסקי אותה על האדמה!" אני קורא
-
[b] [b]ארתור~[/b]
"בסדר גמור, אני מסכים. נקיים את הקרב כאן ועכשיו. אחד על אחד" הוא אומר לך ותופס מרחק ממך "אני אשתמש בסטראביה שלי" הוא אומר וסטראביה מתעופף קדימה, תופס את מקומו. [/b][/quote]
"ציפיתי שתיים על שתיים אבל אחד על אחד זה גם טוב" ואז אגיד לו "קבל את זה" אצעק ואזרוק את הפוקדור של אלקטריק באוויר ואז כשאלקטריק בחוץ אגיד לו "בוא נתחיל את זה בקטן תשתמש בThunder Wave(אני פשוט לא יודע איך אומרים בעברית וטעיתה בשם כשכתבתה בעמוד הראשי כתבתה חיזוק שרירים בטעות) ואז במתקפה מהירה"
-
[b]עומר~[/b]
נידורינה נאבקת בנשיכה של סנאבול, ושולחת עוקצי רעל לראשה של סנאבול, ומצליחה להעיף אותה ממנה, ונידורינה קופצת ונוחת בחוזקה על סנאבול. סנאבול סופגת מכה ישירה ומתעלפת "לא נורא סנאבול, חזרי!" קוראת המאמנת ושולפת פוכדור אחר "סלאגמה, צא! גחלת!" היא קוראת ומשחררת החוצה סלאגה שפוגע בנידורינה עם גחלת.
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומתחמק מהבילבול. הוא תוקף עם מתקפה מהירה ופוגע במדיטייט "תקוף עם אגרוף שאיבה!" קורא המאמן, ומדיטייט מפתיע את ריאולו עם אגרוף שאיבה שפוגע בחוזקה בריאולו "מדיטציה!" קורא המאמן ומדיטייט נכנס מיד למדיטציה
[b]ג'ייסון~[/b]
אין לו שליטה על הכיוון של השפרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמא שולח אקדח מים לעיניו של טנטנקרול וגורם לו לעיוור זמני, ואז תוקף אותו עם הפלה ופוגע בו בחוזקה, יותר מהפעם הקודמת. טנטקרול נפצע די קשה, והוא מצליח לתפוס את ווילמאר עם הזרועות שלו במתקפת חניקה.
[b]ארתור~[/b]
אני ערוך, תודה על ההערה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקטריק מגיח החוצה, ונעמד מול סטראביה. הוא שולח גל רעם אולם סטראביה עף למעלה וההתקפה מפספסת אותו "צוות כפול!" מורה פלקנר, וסטראביה משתכפל ומקיף את אלקטריק "ניקור!" קורא פלקנר.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 21 2009, 01:59 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אין לו שליטה על הכיוון של השפרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילמא שולח אקדח מים לעיניו של טנטנקרול וגורם לו לעיוור זמני, ואז תוקף אותו עם הפלה ופוגע בו בחוזקה, יותר מהפעם הקודמת. טנטקרול נפצע די קשה, והוא מצליח לתפוס את ווילמאר עם הזרועות שלו במתקפת חניקה.
[/b][/quote]
"וואלימר תשתמש שוב באקדח מים לעיניים שלו ואז מפל ואז הפלה!"אני צועק לו.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומתחמק מהבילבול. הוא תוקף עם מתקפה מהירה ופוגע במדיטייט "תקוף עם אגרוף שאיבה!" קורא המאמן, ומדיטייט מפתיע את ריאולו עם אגרוף שאיבה שפוגע בחוזקה בריאולו "מדיטציה!" קורא המאמן ומדיטייט נכנס מיד למדיטציה [/b][/quote]
" צוות כפול , ראית הנולד והתקפה מהירה ! "
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אני ערוך, תודה על ההערה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקטריק מגיח החוצה, ונעמד מול סטראביה. הוא שולח גל רעם אולם סטראביה עף למעלה וההתקפה מפספסת אותו "צוות כפול!" מורה פלקנר, וסטראביה משתכפל ומקיף את אלקטריק "ניקור!" קורא פלקנר. [/b][/quote]
וף סף גם אתה טועה במשהו:o
____________________________-
"אלקטריק תתחמק עם מתקפה מהירה ואז תשתמש בניצוץ"
-
[b] [b]עומר~[/b]
נידורינה נאבקת בנשיכה של סנאבול, ושולחת עוקצי רעל לראשה של סנאבול, ומצליחה להעיף אותה ממנה, ונידורינה קופצת ונוחת בחוזקה על סנאבול. סנאבול סופגת מכה ישירה ומתעלפת "לא נורא סנאבול, חזרי!" קוראת המאמנת ושולפת פוכדור אחר "סלאגמה, צא! גחלת!" היא קוראת ומשחררת החוצה סלאגה שפוגע בנידורינה עם גחלת.
[/b][/quote]
"נידורינה חבטות זעם ואז בעיטה כפולה!" אני קורא שוב
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b] [b]קיט~[/b]
"אני מבין שאתה גר כאן, במחוז ג'וטו? אני בא ממחוז שינו, הוא מחוז עם פוקימונים שעוד לא פגשת. אני מניח שניפגש במהלך אחד הקרבות, ואני בטוח שהפוקימון שלי יביס את הצ'רמיליון שלך, תהיה בטוח בכך" הוא אומר לך בחיוך, ואז צועד משם. [/b][/quote]
"מחוז שינו?" אני שואל ארת עצמי בקול ואז רץ אחריו "חכה! אתה יכול להראות לי פוקימון מהמחוז הזה?" אשאל אותו בהתרגשות
-
[b]קיט~[/b]
אתה מתחיל לרוץ אחריו, אך הוא כבר נעלם. לפתע, מוכרז כי הגיע הזמן לקרב השני שלך.
[b]עומר~[/b]
נידורינה קופצת ומתחמקת מגחלת נוספת שנשלחת לעברה ופוגעת בחוזקה בלסאגמה. הוא מתעצבן "חפירה!" מצווה המאמנת וסלאגמה חופר באדמה ונעלם. נידורינה לא יודעת היכן הוא.
[b]ארתור~[/b]
אלקטריק מתחיל לנוע במהירות בין הכפילים ומצליח להתחמק מהניקור, ואז הוא שולח ניצוץ שמוריד חלק מהכפילים אך מפספס את האמיתי "מתקפה מהירה!" מצווה הפלקנר ואלקטריק נפצע בינוני מאחורה בידי סטראביה "אס שמיים!" מצווה פלקנר.
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומקיף את מדיטייט שגומר את המדיצטיה שלו, הוא משתמש בראיית הנולד ומצליח לנחש את המהלך הבא של מדיטייט "מדיטייט בילבול!" קורא המאמן, ומדיטייט שולח בילבול לעבר כמה מהכפילים והכפילים נאבקים בה אך נעלמים, וגם האמיתי נפגע מעט מהכפיל שהיה לידו.
[b]ג'ייסון~[/b]
ווילמאר נאבק בזרועות ומצליח לשלוח אקדח מים אל עיניו של טנטקרול, והוא משחרר אותו בכאב. ווילמאר שולח מתקפת מפל שמצליחה להעיף אל הצד השני של האגם את טנטקרול. ווילמאר נראה פצוע די קשה מהקרב. הוא מסתכל לעברך ואז מתעלף.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 23 2009, 08:10 PM
[b] [/B]ג'ייסון~[B]
ווילמאר נאבק בזרועות ומצליח לשלוח אקדח מים אל עיניו של טנטקרול, והוא משחרר אותו בכאב. ווילמאר שולח מתקפת מפל שמצליחה להעיף אל הצד השני של האגם את טנטקרול. ווילמאר נראה פצוע די קשה מהקרב. הוא מסתכל לעברך ואז מתעלף. [/b][/quote]
"כל הכבוד"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,אני עולה על הגשר ומתחיל לצעוד..
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה עולה על הגשר וממשיך לצעוד, ולבסוף אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן על שפת האגם, ונראה שזה היה בזמן, בדיוק התחילה השמש לשקוע.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
נידורינה קופצת ומתחמקת מגחלת נוספת שנשלחת לעברה ופוגעת בחוזקה בלסאגמה. הוא מתעצבן "חפירה!" מצווה המאמנת וסלאגמה חופר באדמה ונעלם. נידורינה לא יודעת היכן הוא.
[/b][/quote]
"נידורינה אל תשארי באותו מקום לאורך זמן" אני קורא. "תחכי עד שהוא יעלה ואז בעיטה כפולה!"
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 23 2009, 08:15 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה עולה על הגשר וממשיך לצעוד, ולבסוף אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן על שפת האגם, ונראה שזה היה בזמן, בדיוק התחילה השמש לשקוע. [/b][/quote]
אני נכנס למרכז מרפא את הפוקימונים שלי ואז מבקש חדר מהאחות ג'וי
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה מתחיל לרוץ אחריו, אך הוא כבר נעלם. לפתע, מוכרז כי הגיע הזמן לקרב השני שלך. [/b][/quote]
ני הולך למקום שאליו אמרו לי להגיע,נעזר באנשים אם צריך
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אלקטריק מתחיל לנוע במהירות בין הכפילים ומצליח להתחמק מהניקור, ואז הוא שולח ניצוץ שמוריד חלק מהכפילים אך מפספס את האמיתי "מתקפה מהירה!" מצווה הפלקנר ואלקטריק נפצע בינוני מאחורה בידי סטראביה "אס שמיים!" מצווה פלקנר. [/b][/quote]
"אלקטריק תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש בגל רעם וממיד אחרי זה תראה לו מה זה בעזרת ניצוץ"
-
[b]ארתור~[/b]
אלקטריק מחכה בסבלנות, ומנסה להתחמק ברגע האחרון מאס השמיים אך הוא לא מספיק בכך! הוא מבין שהוא לא יצליח להתחמק, ומכין את גל הרעם, ומפעיל אותו בדיוק שסטראביה מתנגש בו עם אס השמיים. שניהם סופגים מכות קשות, ונופלים על הקרקע פצועים קשה. סטראביה מצליח להתרומם על רגליו אך נראה שהוא משותק באופן קשה, הוא בקושי מצליח לפתוח את כנפיו "סטראביה צוות כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מצליח לייצר רק 3 כפילים שעומדים שם. אלקטריק מנסה לעמוד.
[b]קיט~[/b]
אתה מגלה שהקרב שלך הוא בזירה 4. אתה הולך לכיוון הזירה ונכנס אל תוך שדה הקרב, שם ממתין היריב הבא שלך "כל מאמן רשאי להשתמש בפוקימון אחד. בהצלחה!" קורא השופט "אני בוחר בך, שילדון!" הוא קורא ומשחרר החוצה שילדון שנראה די חזק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/410.png[/img]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה צועד אל תוך מרכז הפוקימונים וניגש אל האחות גו'י, ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. בחיוך היא לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך אותם. אתה מבקש ממנה חדר ללילה והיא מושיטה לך מפתח לחדר. מה תעשה?
[b]עומר~[/b]
נידורינה זזה ממקום למקום כדי לנסות להתחמק מסלאגמה, אך היא לא מצליחה וסלאגמה מגיח מתחתיה ומעיף אותך לאוויר. היא נופלת על הקרקע מעולפת "כל הכבוד סלאגמה" אומרת המאמנת בשמחה, וממתינה לפוקימון הבא שלך.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 24 2009, 07:58 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
נידורינה זזה ממקום למקום כדי לנסות להתחמק מסלאגמה, אך היא לא מצליחה וסלאגמה מגיח מתחתיה ומעיף אותך לאוויר. היא נופלת על הקרקע מעולפת "כל הכבוד סלאגמה" אומרת המאמנת בשמחה, וממתינה לפוקימון הבא שלך. [/b][/quote]
"צא סקווירטל," אני קורא ומוציא אותו. "תישתמש בזנב מים ואז בועות!"
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה צועד אל תוך מרכז הפוקימונים וניגש אל האחות גו'י, ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. בחיוך היא לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך אותם. אתה מבקש ממנה חדר ללילה והיא מושיטה לך מפתח לחדר. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני נכנס לחדר,מוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדורים ונשכב על המיטה לנוח.
--------
מה עם האבן מים?
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה מגלה שהקרב שלך הוא בזירה 4. אתה הולך לכיוון הזירה ונכנס אל תוך שדה הקרב, שם ממתין היריב הבא שלך "כל מאמן רשאי להשתמש בפוקימון אחד. בהצלחה!" קורא השופט "אני בוחר בך, שילדון!" הוא קורא ומשחרר החוצה שילדון שנראה די חזק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/410.png[/img] [/b][/quote]
"צא! טדיאורסה! לליקוק ואז שריטות!"
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אלקטריק מחכה בסבלנות, ומנסה להתחמק ברגע האחרון מאס השמיים אך הוא לא מספיק בכך! הוא מבין שהוא לא יצליח להתחמק, ומכין את גל הרעם, ומפעיל אותו בדיוק שסטראביה מתנגש בו עם אס השמיים. שניהם סופגים מכות קשות, ונופלים על הקרקע פצועים קשה. סטראביה מצליח להתרומם על רגליו אך נראה שהוא משותק באופן קשה, הוא בקושי מצליח לפתוח את כנפיו "סטראביה צוות כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מצליח לייצר רק 3 כפילים שעומדים שם. אלקטריק מנסה לעמוד. [/b][/quote]
"אלקטריק תנסה לעמוד פעם אחרונה ודי" אני אומר לו ואז אני חושב לעצמי 'אין לו מספיק כוח לתקפוף את שלושתם ננסה לנחש מי מהם הוא הנכון' ואז אני חושב עוד קצת וצועק לאלקטריק "תשתמש בניצוץ עלת הסארויה השמאלי ביותר" אני אומר לאלקטריק ומקווה לטוב
-
[b]ג'ייסון~[/b]
מה איתה? יש לך אותה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה לחדר ומוציא את הפוקימונים שלך, ומיד ווילמאר מתחיל לקפוץ במקום, ואז נופל על הגב ולא מצליח לזוז XD
לפתע הבטן שלך מקרקרת וגם של הפוקימונים שלך.
[b]עומר~[/b]
סקווירטל מגיח החוצה, ופוגע בסלאגמה עם זנב מים חזק מאוד "מסך עשן!" פוקדת המאמנת וסלאגמה מספיק לשחרר מסך עשן לפני שהוא נפגע מהבועות, סופג מכה קשה מאוד והוא בקושי עומד "סלאגמה, חפירה!" מצווה המאמנת ולסאגמה מתחפר ומתחבא מתחת לאדמה בינתיים, כאשר המסך עשן עדיין בזירה.
[b]קיט~[/b]
טאדיאורסה מגיח החוצה ומשתמש בליקוק על שילדון, אך הליקוק לא משפיע עליו בכלל. טאדיאורסה מנסה שריטות, פוגע בפניו של שילדון ואז קופץ אחורה בכאב ומחזיק את ידו "שילדון, השתמש בדחיפה!" מצווה המאמן, ושילדון דוחף את טאדיאורסה בחוזקה.
[b]ארתור~[/b]
אלקטריק מרכז את כוחו, ושולח מכת ברק על הכפיל השמאלי, אך מסתבר שזה אחד מזוייף! אלקטריק המותש נופל על הרצפה, כמעט מעולף "הקרב עומד להסתיים. מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר, אך לפתע סטראביה נופל על הרצפה, מעולף. אלקטריק עוד מספיק להזיז את ראשו וכעבור כמה שניות מתעלף גם כן "ואו, זה תיקו" אומר לך פלקנר, ומשיב את סטראביה לפוכדור שלו "במקרים של תיקו בקרב המכון, המאמן המאתגר זוכה לקבל את התג גם כן, לכן אני מגיש לך אותו" הוא אומר לך, ומושיט לך את תג הספיר [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img]
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 24 2009, 09:38 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
סקווירטל מגיח החוצה, ופוגע בסלאגמה עם זנב מים חזק מאוד "מסך עשן!" פוקדת המאמנת וסלאגמה מספיק לשחרר מסך עשן לפני שהוא נפגע מהבועות, סופג מכה קשה מאוד והוא בקושי עומד "סלאגמה, חפירה!" מצווה המאמנת ולסאגמה מתחפר ומתחבא מתחת לאדמה בינתיים, כאשר המסך עשן עדיין בזירה.
[/b][/quote]
"סקווירטל תיצור בועה ענקית ותיכנס לתוכה, ככה לא תיפגע מהחפירה" אני קורא. "כשאתה שומע את האדמה בוקעת תישלח אקדח מים למקום הזה" אני מוסיף
-
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
מה איתה? יש לך אותה.
אתה עולה לחדר ומוציא את הפוקימונים שלך, ומיד ווילמאר מתחיל לקפוץ במקום, ואז נופל על הגב ולא מצליח לזוז XD
לפתע הבטן שלך מקרקרת וגם של הפוקימונים שלך.
[/b][/quote]
התכוונתי מה קורה איתה,אמרת שהיא תשמש אותי
------------
אני בודק בתיק עם יש לי אוכל
-
[SIZE=3]<div align="Right">[color=red]לא לשכוח פותח עמוד 100 מקבל פלייגון![/color]</div>[/SIZE]
[b]ג'ייסון~[/b]
חכה בסבלנות יהיה לזה שימוש
אתה מחטט בתיקך ומגלה שאזל לך האוכל.
[b]עומר~[/b]
סקווירטל מנסה ליצור בועה ענקית ולהיכנס לתוכה, אך ברגע שהוא עושה זאת היא מתפוצצת והוא נפצע מההדף. סלאגמה מגיח החוצה ופוגע בו בחוזקה. סקווירטל נפצע בינוני "בסדר סלאגמה, גחלת!" מצווה המאמנת וסלאגמה שולחת גחלת לעבר סקווירטל.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 24 2009, 10:34 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
חכה בסבלנות יהיה לזה שימוש
אתה מחטט בתיקך ומגלה שאזל לך האוכל.
[/b][/quote]
אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים ויוצא מהמרכז והולך לחנות ומבקש לקנות אוכל מהמוכר.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אלקטריק מרכז את כוחו, ושולח מכת ברק על הכפיל השמאלי, אך מסתבר שזה אחד מזוייף! אלקטריק המותש נופל על הרצפה, כמעט מעולף "הקרב עומד להסתיים. מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר, אך לפתע סטראביה נופל על הרצפה, מעולף. אלקטריק עוד מספיק להזיז את ראשו וכעבור כמה שניות מתעלף גם כן "ואו, זה תיקו" אומר לך פלקנר, ומשיב את סטראביה לפוכדור שלו "במקרים של תיקו בקרב המכון, המאמן המאתגר זוכה לקבל את התג גם כן, לכן אני מגיש לך אותו" הוא אומר לך, ומושיט לך את תג הספיר [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img] [/b][/quote]
'כנראה שאנחנוצריכים עוד אימונים אלקטריק" אגיד לו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו ואגיד לפלקנר "זה היה קרב יפה תודה רבה לך על הקרב הזה" ואז אני מתקדם אליו לקחת את התג מכון ואז אני מתקדם אל כיוון הדלת כשאני צועק לו "ביי" חזק ואז אני מתחיל להתקדם לכיוון המערה שליד העיר אזליה(union cave)
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
ריאולו משתכפל ומקיף את מדיטייט שגומר את המדיצטיה שלו, הוא משתמש בראיית הנולד ומצליח לנחש את המהלך הבא של מדיטייט "מדיטייט בילבול!" קורא המאמן, ומדיטייט שולח בילבול לעבר כמה מהכפילים והכפילים נאבקים בה אך נעלמים, וגם האמיתי נפגע מעט מהכפיל שהיה לידו.
[/b][/quote]
" ראית הנולד , והתקפה מהירה ! "
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אין שם חנות, רק מרכז פוקימונים.
[b]ארתור~[/b]
אתה מחזיר את אלקטריק לפוכדור שלו, לוקח את התג, נפרד מפלקנר ויוצא אל עבר מערת האיחוד. אתה צועד לשם, ואתה מגיע כעבור זמן קצר לאגם גדול, עם גשר שחוצה אותו. יש לך אפשרות לעלות עליו, או לעקוף את האגם בשביל מסביב.
[b]ג'יי~[/b]
"שלח לעברו בילבול מהיר!" מצווה המאמן, ומדיטייט שולח בילבול רגע אחרי שנגמר ראייתה נולד וריאולו סופג מכה ישירה של בילבול ונפצע יחסית קשה. הוא מצליח לתקוף עם מתקפה מהירה ולפגוע במדיטייט "מיקוד אנרגיה!" מצווה המאמן ומדיטייט מתחיל למקד את האנרגיה.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 24 2009, 10:56 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
"שלח לעברו בילבול מהיר!" מצווה המאמן, ומדיטייט שולח בילבול רגע אחרי שנגמר ראייתה נולד וריאולו סופג מכה ישירה של בילבול ונפצע יחסית קשה. הוא מצליח לתקוף עם מתקפה מהירה ולפגוע במדיטייט "מיקוד אנרגיה!" מצווה המאמן ומדיטייט מתחיל למקד את האנרגיה. [/b][/quote]
" ראית הנולד ! צווות כפול ! התקפה מהירה ! "
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 24 2009, 10:56 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אין שם חנות, רק מרכז פוקימונים.
[/b][/quote]
אני חוזר למרכז,ומוציא את הפוקימונים שלי"אין לי דרך להשיג לכם אוכל,תתאפקו עד מחר "אני אומר להם "לכו לישון עכשיו!"אני אומר להם ונשכב במיטה