-
[SIZE=4]שאלה:האם אתם רוצים שאזרז עיניינים(היתפתחויות) כדי שיהיו קרבות מעניינים יותר?[/SIZE]
עומר-
"היא באה" אומר אחד האנשים. אתה לא מבין למה האיש מתכוון ואז אתה שומע "שלום בונבון שלי" בקול צרפתי, אתה מסתכל למעלה ורואה את נטלי נוחתת. "אני יודעת שזה יאכזה אותך אבל לא ניצחתי בתחרות" אומרת נטלי
ארתור-
"קרן קרח" אומר גרין בזעם. טרטוויג פוגע בגולדאק אך הוא מחזיר בקרן קרח-עכשיו זה קרב של כוח סבל.
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 01:04 AM
[b] [SIZE=4]שאלה:האם אתם רוצים שאזרז עיניינים(היתפתחויות) כדי שיהיו קרבות מעניינים יותר?[/SIZE]
עומר-
"היא באה" אומר אחד האנשים. אתה לא מבין למה האיש מתכוון ואז אתה שומע "שלום בונבון שלי" בקול צרפתי, אתה מסתכל למעלה ורואה את נטלי נוחתת. "אני יודעת שזה יאכזה אותך אבל לא ניצחתי בתחרות" אומרת נטלי [/b][/quote]
כעע D::
______
"היי נטלי" אני אומר לה בחיוך " לא נורא אני בטוח שתנצחי תחרות הבאה" אני אומר בניסיון לעודד אותה
"אני הולך עכשיו לעיר את רוצה להצטרף אליי?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 5 2009, 10:42 PM
[b] לון-
"גאוות ציפור זאת לא מתקפה, הוא פשוט מוכיח שהוא ציפור וזה יקרה שזה ייקרה" אומר גרין [/b][/quote]
מתי מתעדכנות עוד חידות?
--------------------------------------------------
"אהה" אני אומר "ומתי זה יקרה לפי דעתך?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 5 2009, 02:46 PM
[b] ניב-
האיש מצוות רוקט אומר "לא עיניינך" ומעיף כדור המפזר עשן, כשהעשן היתפזר הוא נעלם [/b][/quote]
סליחה שלא הגבתי, לא הייתי בבית.
עכשיו אני כותב מהמחשב של דוד שלי.
ובנוגע לשאלה לא, בתוכנית הפוקימונים מתפתחים מהר?
רובם לא.
קח לדוגמא את אריקו, הוא התפתח רק קצת לפני המכון החמישי.
אני לא אומר שצריך לחכות עד המכון החמישי כדי לפתח, אבל לא לפני המכון הראשון.
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 4 2009, 08:13 PM
[b] [SIZE=4]חזרתי![/SIZE]
ניב-
גיבל פוגע בפוצ'יינה אך הוא עדייןו נראה עמיד. דיגלט שואג על דקסטוקס אך זה לא מרתיע אותו, דיגלט נכנס לאדמה-עכשיו הוא רק צריך פקודה.
לורן-
"אולי תרצה שאתקין לך פוק'פון?" שואלת האחות ג'וי לפני שאתה ממשיך בדרכך.
עומר-
אתה מצליח לשחרר את הרקרוס, הוא נראה שמח מאוד. פתאום הוא תופס בידך ולוקח אותך איתו לא ברור לאן, פתאום נשמעת צרחה.
מיכה-
"לא האלוף" אומר האיש "מי שבא לפה נקרא אלוף המשנה מפני שהוא ממש טוב וממש חזק ואנו מאמינים שהוא יהיה האלוף הבא, אז אתה נשאר לחכות לו?" שואל האיש
ארתור-
טרטוויג מצליח להפיל את כטרפי מהעץ. פידג'י מתקדם אליו בבלימה אך הוא חוזר לישון ומתגלגל-פידג'י מתנגש בעץ.
לון-
למרות שאין לגולדאק נקודת חולשה זה רעיון טוב
------------------------
גולדאק צורח מכאב השריטות ומתעלף-"גולדאק אינו מסוגל להילחם עוד, טוטודייל ולון הם המנצחים" אומר השופט [/b][/quote]
"כע ברור! מי הוא?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 01:04 AM
[b] [SIZE=4]שאלה:האם אתם רוצים שאזרז עיניינים(היתפתחויות) כדי שיהיו קרבות מעניינים יותר?[/SIZE]
ארתור-
"קרן קרח" אומר גרין בזעם. טרטוויג פוגע בגולדאק אך הוא מחזיר בקרן קרח-עכשיו זה קרב של כוח סבל. [/b][/quote]
כן שטרטוויג יתפתח שאני ינצח את גרין
-------------------------------------------
"טרטוויג שאגה ואז שוב ספיגה"
-
עומר-
"אתה מעודד אותי?" אומרת נטלי בשמחה "למה לא בונבון שלי"
לון-
אני אעדכון כעת
------------------
"זה יקרה שזה ייקרה" אומר גרין
ניב-
אני שואל זאת כדי שיהיו קרבות הרבה יותר מפלצתיים
------------------------------------
אתם ממשיכים במערה עד שאתם מגיעים אל סופה. אתם יוצאים ואיירו אומר "להיתראות, היה נעים להכיר. אני אמשיך כעת" והוא הולך לו.
מיכה-
"הוא נקרא נורג" אומר האיש "הוא יהיה על בטוח האלוף הבא"
ארתור-
טרטוויג פוגע בגולדאק וגולדאק פוגע בטרטוויג, "חיתוך" אומר גרין. גולדאק משתמש בחיתוך וגומר את טרטוויג. "טרטוויג לא יכול להילחם יותר, גולדאק הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 06:16 PM
[b] ארתור-
טרטוויג פוגע בגולדאק וגולדאק פוגע בטרטוויג, "חיתוך" אומר גרין. גולדאק משתמש בחיתוך וגומר את טרטוויג. "טרטוויג לא יכול להילחם יותר, גולדאק הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
"צא פיג'י" אצעק ואוציא את פיג'י ואז אומר לו "סופת חול ואז בלימה לתוך הפנים שלו"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 06:16 PM
[b] עומר-
"אתה מעודד אותי?" אומרת נטלי בשמחה "למה לא בונבון שלי"
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לכיוון המרכז פוקמונים לרפא אותם
-
ארתור-
"פידג'י אה?!" אומר גרין "פעימת מים". פידג'י משתמש בהתקפת חול אך היא נכשלת בגלל פעימת המים, כאשר פידג'י ניסה לצאת בבלימה פעימה המים העיפה אותו
עומר-
"הנה הפוקימונים" אומרת האחות ג'וי ומושיטה לך בחזרה את הפוקימנים. "היי בונבון" אומרת נטלי "רוצה שנלך למוזאון המאובנים?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 07:39 PM
[b]
עומר-
"הנה הפוקימונים" אומרת האחות ג'וי ומושיטה לך בחזרה את הפוקימנים. "היי בונבון" אומרת נטלי "רוצה שנלך למוזאון המאובנים?" [/b][/quote]
"אין בעיות, איפה זה?" אני שואל אותה
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 07:39 PM
[b] ארתור-
"פידג'י אה?!" אומר גרין "פעימת מים". פידג'י משתמש בהתקפת חול אך היא נכשלת בגלל פעימת המים, כאשר פידג'י ניסה לצאת בבלימה פעימה המים העיפה אותו [/b][/quote]
"פיג'י תנסה לעוף אליו בשיא המהירוות" אומר לו על מנת ללמד אותו מתקפה מהירה "אז אחרי זה תשתמש במקפת חול ישר לתוך הפנים שלו ואז לבלימה ואם הוא משתמש במתקפה כלשהוא תתחמק וורק אז תעשה את המהלך"
-
עומר-
היא חושבת שאתה הכרזת עליכם כחברים
----------------------------
"בצפון העיר" אומרת נטלי "אז אתה רוצה לבוא?" היא שואלת
ארתור-
פידג'י עף במהירות. לשנייה אחת הוא נעלם-נראה שהוא מתחיל ללמוד מהירות. "פעימת מים" אומר גרין, גולדאק מעיף את החולות שפידג'י שלח במתקפת חול."חיתוך גולדאק"" אומר גרין, גולדאק מתנגש בחיתוך בבלימה של פידג'י
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 08:04 PM
[b] עומר-
היא חושבת שאתה הכרזת עליכם כחברים
----------------------------
"בצפון העיר" אומרת נטלי "אז אתה רוצה לבוא?" היא שואלת [/b][/quote]
טוב לא נראה לי לנפץ לה את החלום יעשה לי כ"כ טוב XD
_______
"כן, בהחלט!" אני אומר "תובילי את הדרך"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 08:04 PM
[b] ארתור-
פידג'י עף במהירות. לשנייה אחת הוא נעלם-נראה שהוא מתחיל ללמוד מהירות. "פעימת מים" אומר גרין, גולדאק מעיף את החולות שפידג'י שלח במתקפת חול."חיתוך גולדאק"" אומר גרין, גולדאק מתנגש בחיתוך בבלימה של פידג'י [/b][/quote]
רגע אז פיג'י למד התקפה מהירה?
-------------------------------------
"יפה מאוד פיג'י" אצעק לו ואז אומר לו "תשתמש שוב במהירות הזאת כדי להגיע מהר מאחוריו ואז תשתמש עליו בבלימה כדי להפיל אותו"