[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:35 AM
[b] ניתאי
הפוכדור פוגע בוויזמיר והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת וויזמיר, יעודכן מיד
[/b][/quote]
אני לוקח את הפוכדור וממשיך ללכת לעיר מרוול
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:35 AM
[b] ניתאי
הפוכדור פוגע בוויזמיר והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת וויזמיר, יעודכן מיד
[/b][/quote]
אני לוקח את הפוכדור וממשיך ללכת לעיר מרוול
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 09:58 AM
[b] מקס
אתה צריך לתת לו תמריץ, אם סתם ככה תמשיך לתת לו לנסות אז הוא מן הסתם ימשיך להכשל. או שהוא ייקבל הברקה כלשהי, ואז יבין איך עושים את זה, או שפשוט תתן לו זמן לעכל את זה ולהבין את זה, לא בנו את רומא ביום אחד.
--
צ'ארמנדר יורה שוב והגחלים מגיעות לאבן, אבל אתה לא רואה סימנים של שריפה על האבן, מה שאומר שהם עדיין חלשות מאוד. [/b][/quote]
"כל הכבוד צ'ארמנדר!" אני אומר בהתרגשות
ירין
לא בדיוק, אין לי ציוד מתאים, חוץ מזה שחשמלת לא יכולה להתקיים במציאות, בשביל ברק צריך הפרש פוטנציאלים בין שני נקודות, ואי אפשר לקצר אורך של ברק ולירות ברק, בקיצור זה לא הגיוני
--
"קלפייבל, תסבלי את זה והשתמשי בזריקה חיונית (או תרגום אחר לVITAL THROW)" אומר פול מורפי. אלקיד קופץ אל קלפייבל שתופסת אותו, ומתחשמלת, אך בעוד היא תחחשמלת, היא מסתובבת ולבסוף זורקת את אלקיד על האדמה. אלקיד מתחיל להתעייף, קלפייבל כבר מתנשפת בכבדות.
ניתאי
לאחר הליכה קצרה אתה כבר מגיע ונכנס לתוך העיר מרוול
מקס
תגובה לא פונקציונלית, לא ביצעת כאן שום פעולה שאני יכול להגיב עליה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 10:36 AM
[b] מקס
תגובה לא פונקציונלית, לא ביצעת כאן שום פעולה שאני יכול להגיב עליה. [/b][/quote]
"כל הכבוד צ'ארמנדר!" אני אומר בהתרגשות
"תנסה שוב"
[b] ירין
לא בדיוק, אין לי ציוד מתאים, חוץ מזה שחשמלת לא יכולה להתקיים במציאות, בשביל ברק צריך הפרש פוטנציאלים בין שני נקודות, ואי אפשר לקצר אורך של ברק ולירות ברק, בקיצור זה לא הגיוני
--
"קלפייבל, תסבלי את זה והשתמשי בזריקה חיונית (או תרגום אחר לVITAL THROW)" אומר פול מורפי. אלקיד קופץ אל קלפייבל שתופסת אותו, ומתחשמלת, אך בעוד היא תחחשמלת, היא מסתובבת ולבסוף זורקת את אלקיד על האדמה. אלקיד מתחיל להתעייף, קלפייבל כבר מתנשפת בכבדות.
[/b][/quote]
שיהיה...
---
"אלקיד עכשיו כדור ברק בכל הכח!!!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 10:58 AM
[b] תמיר
אה
--
פוליוואג יורה יותר בועות וקצת יותר מהר אבל הורסי משיב באקדח מים שמפוצץ את הבועות. [/b][/quote]
*אה?!*
--------------
"פוליאג,חזור!" אני קורא ומחזיר את פוליאג בתחושת סיפוק עצומה.
"צא גיבל!" אני קורא במהירות,ומשליך את הפוכדור שלו לאוויר.
כשהוא יוצא אני תופס את הפוכדור ואומר לו:"לא נורא שלא הצלחת ללמוד טופרי דרקון,אבל אתה חייב לדעת מתקפות חזקות יותר כדי לעזור לי בקרבות.אתה מבין?אז אנחנו צריכים להתאמן מהר יותר והרבה יותר.אתה מוכן לזה?"
[b] ניתאי
לאחר הליכה קצרה אתה כבר מגיע ונכנס לתוך העיר מרוול [/b][/quote]
אני הולך למכון הראשון
מקס
צ'ארמנדר מנסה שוב, וזה פוגע באבן ועדיין אין סימני שריפה, צ'ארמנדר מתחיל להתעייף
ירין
"קלפייבל, יש לך הזדמנות אחת, ירייה אחת! מטרונום~!!" אומר פול מורפי. בזמן שאלקיד מרכז את כל כוחו בכדור הברק, ולבסוף שניהם מסיימים באותו זמן, אלקיד יורה את כדור הברק והמרטונום הפך לכדור אנרגיה, הם יורים את המתקפות, והם מתנגשות ונוצר הבזק אדיר. הכדורים עדיין שם והפוקימונים עדיין עומדים.
תמיר
או?!
--
אבל הוא כן מצליח טפרי דרקון, זה פשוט לא במלוא העצמה של זה ם.ם
גיבל יוצא ומחכה לפירוט נוסף. ובינתיים הורסי חוזר למים וממשיך לשחות, אתה עלול לאבד אותו
ניתאי
אתה בטוח שאתה לא רוצה לרפאות את הפוקימונים קודם?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 11:54 AM
[b]
תמיר
או?!
--
אבל הוא כן מצליח טפרי דרקון, זה פשוט לא במלוא העצמה של זה ם.ם
גיבל יוצא ומחכה לפירוט נוסף. ובינתיים הורסי חוזר למים וממשיך לשחות, אתה עלול לאבד אותו [/b][/quote]
"תשתמש בטופרי דרקון על הורסי גיבל!אחרי זה אני אפרט לך על המתקפה הבאה.צא עכשיו!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 10:54 AM
[b] מקס
צ'ארמנדר מנסה שוב, וזה פוגע באבן ועדיין אין סימני שריפה, צ'ארמנדר מתחיל להתעייף [/b][/quote]
"זה מספיק" אני אומר ומחזיר את צ'ארמנדר
[b] ניתאי
אתה בטוח שאתה לא רוצה לרפאות את הפוקימונים קודם? [/b][/quote]
במחשבה שניה אולי כן O:
---------------------------
אני הולך למרכז הפוקמונים לרפאות את פוקימוניי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 04:40 PM
[b] ליאו
ספינרק נפגע מהמתקפות ולבסוף נופל. ספינרק מותש לגמרי
[/b][/quote]
"טוב מאוד פיג'י תחזור!" אני אומר והולך משם לעיר הקרובה כדי לרפות פוקימונים ולמצוא מאמנים שיילחמו בי
תמיר
גיבל קופץ ושורט את הורסי, ולאחר מכן הוא קופץ לגדה הנגדית (שקרובה אל הורסי). הורסי מתשמש באקדח מים.
מקס
עוד תגובה לא פונקציונלית.
צ'ארמנדר מוחזר.
נתאי
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומכניסה אותם למכונה, ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם.
ליאו
לבסוף הגעת לעיר מרוול. אתה הולך למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומכניסה אותם למכונה, ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם. במרכז הפוקימונים אתה רואה שלוש אנשים מדברים, ועוד אחד עומד בצד ומשחק עם פוכדור, ועוד אחד אחר שיושב וקורא ספר "אליסה בארץ הקוואנטים".
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 11:15 AM
[b] נתאי
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומכניסה אותם למכונה, ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם.
[/b][/quote]
אני הולך למכון הראשון
[b]
ירין
"קלפייבל, יש לך הזדמנות אחת, ירייה אחת! מטרונום~!!" אומר פול מורפי. בזמן שאלקיד מרכז את כל כוחו בכדור הברק, ולבסוף שניהם מסיימים באותו זמן, אלקיד יורה את כדור הברק והמרטונום הפך לכדור אנרגיה, הם יורים את המתקפות, והם מתנגשות ונוצר הבזק אדיר. הכדורים עדיין שם והפוקימונים עדיין עומדים.
[/b][/quote]
"אלקיד הזדמנות אחרונה! עכשיו אגרוף חשמלי משולב בחבטת גוף חשמלית!!!" אני אומר