-
צ'ופי וטרי:
צ'ופי:למה אתה לא משתמש באף אחת מהמתקפות החשות שלך?[אתה בכלל מסתכל מה אני מעדכן בדף הרשומים שלך?]
טרי:דיברתי על איך את יודע איך עושים אקדח מים וכו' לא אמרתי כלום על העליי טער
-------------------
למשמע דבריו של טרי נידורן מתחילה לרוץ לעבר גראבלר ומתנגשת בוא בכל כוחה בעוד הוא מתגלגל,היא נהדפת אחורה בעוצמה ושוכבת על הקרקע,צ'ופי בלי לשים לב למה שקורה יותר מדי רץ בדחיפה אל גראבלר,התוצאה זהה למרות שצ'ופי נפצע קצת פחות,טרי משתמש בעליי טער שפוגעים בגראבלר בעוצמה אדירה אך גראבלר נכנס בחפירה אל מתחת לאדמה
טוקסי:טרי "ציטט" הודעה שלי שבה גם אתה הייתה,אז אני לא אתייחס לתגובה האחרונה שלך כי הקטע הזה כבר קרה
---------------------------
אתה משתמש במסך עשן והם הודפים אותו עם רוח קפואה ומשתמשים בקרן קרח כדי ליצור קיר קרח שלא נותן לך להמשיך
רט:תעביר את זה בוורד או משהו כדי לתקן שגיאות כתיב
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 09:40 AM
[b] טוקסי:טרי "ציטט" הודעה שלי שבה גם אתה הייתה,אז אני לא אתייחס לתגובה האחרונה שלך כי הקטע הזה כבר קרה
---------------------------
אתה משתמש במסך עשן והם הודפים אותו עם רוח קפואה ומשתמשים בקרן קרח כדי ליצור קיר קרח שלא נותן לך להמשיך
[/b][/quote]
אשתמש בהפצת ריח ובעוקץ רעל
-
[quote][i]Originally posted by Rabbit[/i]@Aug 9 2009, 09:53 AM
[b] אשתמש בהפצת ריח ובעוקץ רעל [/b][/quote]
אתה משתמש בהפצת ריח כשלפתע היא יוצאת הרבה חזקה ממה שחשבתה ואתה גובהה,התפתחתה לסקאנטנק![[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa435.png[/img] *למדתה:הפצת ריח משופרת,זעם* הפצת הריח מפילה את הסילואים שנשארו מסך העשן מתפזר אל אתה לא רואה את טורקול ומאצ'וק באופק
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 10:09 AM
[b] אתה משתמש בהפצת ריח כשלפתע היא יוצאת הרבה חזקה ממה שחשבתה ואתה גובהה,התפתחתה לסקאנטנק![[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa435.png[/img] *למדתה:הפצת ריח משופרת,זעם* הפצת הריח מפילה את הסילואים שנשארו מסך העשן מתפזר אל אתה לא רואה את טורקול ומאצ'וק באופק [/b][/quote]
אנסה להמשיך ללכת לכיוון האיזור של הוולראינים אולי הם שם.
-
[quote][i]Originally posted by Rabbit[/i]@Aug 9 2009, 10:31 AM
[b] אנסה להמשיך ללכת לכיוון האיזור של הוולראינים אולי הם שם. [/b][/quote]
אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע למדרון די תלול של קרח,מתחתיו את רואה את שתי הוולריינים ומסביבם כשבעה סילואים,אין זכר למאצ'ופ ולטורקול
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 10:54 AM
[b] אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע למדרון די תלול של קרח,מתחתיו את רואה את שתי הוולריינים ומסביבם כשבעה סילואים,אין זכר למאצ'ופ ולטורקול [/b][/quote]
ארוץ לכיוונם ואשתמש בזעם ובהפצת ריח משופרת.
-
[quote][i]Originally posted by Rabbit[/i]@Aug 9 2009, 10:57 AM
[b] ארוץ לכיוונם ואשתמש בזעם ובהפצת ריח משופרת. [/b][/quote]
אתה משתמש בזעם בדרכך למטה ומהירותך עולה,אתה מרגיש הרבה יותר חזק ואתה משתמש בהפצת ריח משפורת,הסילואים והווילורים כולם משתמשים ברוח קפואה כדי להעיף את הריח ורק שני הסילואים הקדמיים נפגעים
-
הפעם אזכור איפה נמצאים הוולרינים ואז אשתמש במסך עשן ואז במהירות אשתמש בזעם לכיוון הוולרינים.
---------------------------------------
אם אפשר להשתמש בעוד מתקפה אשתמש גם בעוקץ רעל.
-
[quote][i]Originally posted by Rabbit[/i]@Aug 9 2009, 11:09 AM
[b] הפעם אזכור איפה נמצאים הוולרינים ואז אשתמש במסך עשן ואז במהירות אשתמש בזעם לכיוון הוולרינים.
---------------------------------------
אם אפשר להשתמש בעוד מתקפה אשתמש גם בעוקץ רעל. [/b][/quote]
אני לא בטוח אם הבנתה,זעם זאת מתקפה שנותנת לך פלוסים להתקפה למהירות וכו' אבל כשהיא נגמרת הסטאטים שלך יורדים ואתה נעשה עייף וחלש,טוב,זאת אשמתי,שכחתי להזכיר את זה O:
--------------------------------
אתה משתמש במסך עשן,הם מנסים להעיף אותו עם רוח קפואה אבל הוא נעשה ממש סמיך והוא מתפזר בקצב איטי,אתה יורה עוקץ רעל למקום שבו אתה זוכר שהיו הוולריינים ואז אתה שומע כל מוכר "חתיכת אידיוט" אומר טורקול שנפגע מהמכה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 11:16 AM
[b] אני לא בטוח אם הבנתה,זעם זאת מתקפה שנותנת לך פלוסים להתקפה למהירות וכו' אבל כשהיא נגמרת הסטאטים שלך יורדים ואתה נעשה עייף וחלש,טוב,זאת אשמתי,שכחתי להזכיר את זה O:
--------------------------------
אתה משתמש במסך עשן,הם מנסים להעיף אותו עם רוח קפואה אבל הוא נעשה ממש סמיך והוא מתפזר בקצב איטי,אתה יורה עוקץ רעל למקום שבו אתה זוכר שהיו הוולריינים ואז אתה שומע כל מוכר "חתיכת אידיוט" אומר טורקול שנפגע מהמכה [/b][/quote]
"זה מגיע לכם חתיכת דפוקים! לנטוש אותי בקרב עם יותר מ10 פוקימונים!"
אגיד ואמשיך לירות עוקצי רעל לכל הכיוונים.
-
[quote][i]Originally posted by Rabbit[/i]@Aug 9 2009, 11:21 AM
[b] "זה מגיע לכם חתיכת דפוקים! לנטוש אותי בקרב עם יותר מ10 פוקימונים!"
אגיד ואמשיך לירות עוקצי רעל לכל הכיוונים. [/b][/quote]
אתה מתחיל לראות עוקצי רעל לכל הכיוונים כשלפתע אתה מרגיש מכה חזקה בראשך ואתה מועף אחורה כשטורקול משתמש עליך בלהביור
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 11:27 AM
[b] אתה מתחיל לראות עוקצי רעל לכל הכיוונים כשלפתע אתה מרגיש מכה חזקה בראשך ואתה מועף אחורה כשטורקול משתמש עליך בלהביור [/b][/quote]
"חתיכת..."
אסתובב אליו ואפיץ ריח משופר.
אתעלם לחלוטין מהוולרינים והסילואים.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 6 2009, 10:44 PM
[b] גיל:"אין לו הרבה זמן" צ'אטוט אומר ולוקח אותו לחדר למטה,עוברות שעתיים והוא לא חוזר [/b][/quote]
אתחיל להסתובב בכל החדר כדי לשרוף קצת העצבים שלי שכבר מתוחים עד הקצה ועל פניי דאגה רבה, ואקווה בכל הלב שהוא בסדר. "הוא יהיה בסדר" אני אומר לפתע בקול רם ובטוח "אני בטוח בזה, הוא יהיה בסדר" אני אומר כדי להשלות את עצמי שהמצב שלו לא כל כך חמור.
-
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:רטטה
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:רט
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:יום אחד שרט הלך ביער הוא מצא מאמן!,המאמן הוציא פוקימון מתוך כדור מוזר שהיה חצי לבן וחצי אדום,רט שמע על החפצים האלה מחבריו ומשפחתו והם קראו להם "פוקדורים",בנוסף הם אמרו ש"הפוקדורים"יכולים ללכוד בתוכם פוקימון ולגרום לכך שהוא יהיה חייב לציית לאיש שמרזיק בפוקדור!,רט כבר ראה בעבר פוקדור,במעורה שבה הוא חיי יש המון חפצים שבני משפחתו וחבריו לקחו מבני אדם,ואחד מהם היה פוקדור ושרט נגע בו אביו ואימו עצרו אותו והזהירו אותו שעם הוא יגע בפוקדור הוא ישאר לכוד בתוכו לנצח!,מהיום הזה רט פחד מאוד מפוקדורים וממאמנים,אבל עכשיו הוא צריך להלחם נגד מאמן!,מה שגרם לפחד שלו לגבור "צא שינקס!"אמר המאמן ומהפוקדור יצא שינקס,בהתחלה רט ניסה לדבר איתו אבל זה לא עזר,שינקס היה מהופנט לגמרי!,ואז לאחר קרב ארוך וממושך שרט תקף בו בכמה מתקפות נשיכה שינקס הובס!,אבל לרט זה לא הספיק והוא תקף את הפוקדור של שינקס בנשיכה ושבר אותו!,ואז המאמן ברח ושינקס השתחרר מהפוקדור ואמר תודה לרט על זה שהציל אותו,ואז רט חזר לבית שלו ומאותו יום הבטיח לעצמו שיהרוס כל פוקדור שהוא רק ימצא וישחרר את כל הפוקימונים שהוא יפגוש משליטתם של בני האדם!
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 09:40 AM
[b] צ'ופי וטרי:
צ'ופי:למה אתה לא משתמש באף אחת מהמתקפות החשות שלך?[אתה בכלל מסתכל מה אני מעדכן בדף הרשומים שלך?]
טרי:דיברתי על איך את יודע איך עושים אקדח מים וכו' לא אמרתי כלום על העליי טער
-------------------
למשמע דבריו של טרי נידורן מתחילה לרוץ לעבר גראבלר ומתנגשת בוא בכל כוחה בעוד הוא מתגלגל,היא נהדפת אחורה בעוצמה ושוכבת על הקרקע,צ'ופי בלי לשים לב למה שקורה יותר מדי רץ בדחיפה אל גראבלר,התוצאה זהה למרות שצ'ופי נפצע קצת פחות,טרי משתמש בעליי טער שפוגעים בגראבלר בעוצמה אדירה אך גראבלר נכנס בחפירה אל מתחת לאדמה. [/b][/quote]
אז איך אני אמור להסביר לו איך לעשות את זה? Oם
"טוטודייל, תקשיב! אתה יכול רק לנסות לשחרר מים מתוך הפה שלך אל עבר הבור?" אני אומר.
"בעצם, תשמוער את זה לעוד מעט! כולם לעלות עלי!" אני צועק ומתכונן להשתמש ברעידת אדמה.
(אם צ'ופי מגיב, הוא יכול להגיב לקטע של הרעידת אדמה? כי אז הוא לא יעלה וזה יפגע בו >>)