-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Mar 14 2010, 02:24 PM
[b] אני מסכים איתך!
דוד באמת עשה משחק מושקע באמת, בגלל זה גם נרשמתי =] [/b][/quote]
ם:
האמת שזה די בסיסי יש עוד הרבה לאן להתקדם אבל בינתיים ההודעות הראשיות של המשחק שהם השלד שלו בסדר גמור. זה גם לא אומר שום דבר לגבי ההמשכים שלו שיכולים להיות נהדרים או רעים, אבל בכל מקרה אני אקווה לטוב ם:
אגב מחקו כמה פעמים את הנושאים בכל הפורומים והנושא הכי ישן מאלו שלא מחקו הוא נושא חידות שפתחתי, אחחח הנוסטלגיה!!!
הנה חידה שנתתי:
את / ה נוהג באוטובוס מתל אביב לבאר שנע.
בת"א עולים 17 נוסעים; בלוד יורדים 9 נוסעים ועולים 6.
ברמלה יורדים 2 נוסעים ועולים 5, במסמיה יורדים 10 נוסעים
ועולים 12, בקרית גת לא יורד אף אחד ועולים 4.
בכניסה לב"ש יורדים 8 נוסעים.
איך קוראים לנהג האוטובוס?
-
קוראים לו משה! (או בנימין)
-
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Mar 14 2010, 04:15 PM
[b] אני לא בטוח שהכי הבנתי אבל, אוקיי ם:"
באמת כל הכבוד לבראינט, השלבים הבאים הם לעבוד יותר קשה על רשימת השיעורים ועל אזורים באקדמיה ם: [/b][/quote]
מה שהתכוונתי, זה שמה שאנחנו עושים, אם זה משחק, או דיון, או מדריך, או כל דבר אחר, לא משלמים לנו על זה. אני הייתי מצפה שאנשים יעשו את זה גם בשביל הכיף שלהם, לא רק בשביל לשמוע כל הזמן כל הכבוד כל הכבוד. ברור שמחמאות וכאלה זה דבר שכולם שמחים לקבל, אבל אם לא קיבלת הערכה, אז תנסה שוב, תוכיח שאתה ראוי לה, ואם אתה לא נהנה ממה שאתה עושה, אל תעשה את זה. זה רק מה שאני חושב.
-
שלומי חרא כי אני חי ם:
---
קוראים לו גארפילד כי אם תקרא אתה הנהג ם: מוחהחהחהחהחהחה חה חה חהחהחה חה
הראשון מהסוף: ברור שאתה צודק, אבל אתה יותר מדבר לפי דעתי על אנשים שלמשל אם יהיו מנהלים ופתאום יורידו אותם מניהול, הם יפרשו, כי זה כל מה השחשוב להם, ולא מהקהילה באמת. אני חושב שסטיב כן רצה להשקיע מההיכרות שלי איתו ואולי הוא פשוט לא הבין שכן מוכירים לו תודה על העשייה...אבל אתה חייב להסכים שהוכרת תודה נותנת מוטיבציה ובכלל הוגנת ם:
-
-
-
התחרות הגדולה של חת''מ!
הישרדות חת''מ:
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=ST&f=21&t=22179]http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=ST&f=21&t=22179[/url]
ההרשמה תהיה פתוחה שבוע מהרו להרשם!
-
אני משדרג משחק ישן שלי ושולח לניב..
נראה אם אני אוכל לפתוח אותו P:
-
-
-
-
שלחתי לניב..
מקווה שהוא יאשר לי =]
-
-