-
[quote=Steve;693733][B]שימו לב , בנתיים יש לי 5 שחקנים מובילים שמגיבים תמיד .
טיסון , בלאק , טריקסר , מגנוס , וארנולג
אני חייב עוד שני שחקנים רציניים בשביל להעיף את אלה שלא רציניים , אשמח אם תעזרו
לי למצוא שחקנים רציניים .. תמליצו על המשחק שלי בנו"דים ובה"פ .
[COLOR=Green]שנית , עודכנו דברים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה והשנייה.[/COLOR]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
"במחשבה שנייה אתה צודק" ג'יימס אומר ומגרד בראשו "אוקיי אז תשמע נלך לשיעור הזה
ואחר כך יש הפסקה , ואחרי ההפסקה הולכים לעבוד .. אז בטח בשיעור שיש עכשיו
יסבירו לנו על מקומות העבודה . אתה באמת צודק בוא נלך" ג'יימס אומר ומתנגב מהר
לובש את החולצה שלו ורץ לכיתה .
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"חכה לי ג'יימס " אומר בקול ואתנגב מהר "שימרו על קשר בנות " אומר לבנות ואקרוץ קריצה קטנה ' וואי הוא רץ מהר' אחשוב לעצמי ואתחיל לרוץ [/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;693733][B]שימו לב , בנתיים יש לי 5 שחקנים מובילים שמגיבים תמיד .
טיסון , בלאק , טריקסר , מגנוס , וארנולג
אני חייב עוד שני שחקנים רציניים בשביל להעיף את אלה שלא רציניים , אשמח אם תעזרו
לי למצוא שחקנים רציניים .. תמליצו על המשחק שלי בנו"דים ובה"פ .
[COLOR="Green"]שנית , עודכנו דברים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה והשנייה.[/COLOR]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
במהירות אתה בועט ביד שלו עם התפוח ומחזיק את התפוח מטר לפני הרצפה , תפסת אותו
בידיוק בזמן , ג'יימס עסוק בלקחת את התפוח ולא שם לב לאגרוף שהכנסת לו לפנים ,
שבהחלט ניטרל אותו והשאיר אותו מתפתל מכאבים על הרצפה .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"סליחה ג'יימס זה לא אישי" אגיד לו ואקח את התפוח,אנגוס בו מהר[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"ברור בובי" אומרת ג'ולייט וקורצת לך בחזרה , אתה רץ אחרי ג'יימס במחשבה שהוא זה שרץ מהר
אבל בתוך שנייה אתה עוקף אותו ומגלה שהגוף החדש שלך מאוד מאוד מועיל .
אתם מגיעים לכיתה ומתיישבים בכיסאות שישבתם בהם בשיעור הקודם , בשורה האחורית כמובן .
מיד הכיתה מתמלאת והשיעור מתחיל "לפני שאני מתחיל לספר לכם על מקומות העבודה ,
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
אתה נוגס בתפוח עם הטעם המרענן ומרוב ההתלהבות של הטעם המתוק אתה אוכל את כולו .
מיד המאמן ניגש אל שניכם , פתאום הוא נעמד במקום ויוצר הילה כחולה ועגולה מתחת לרגליו
את ההילה הוא צובר לידיים שלו ואז מעיף אותה על ג'יימס . ג'יימס מיד פותח את העיניים בבהלה
וקם כמו חדש "וואו ! אני לא מרגיש כלום ! לא כואב לי אפילו !" הוא אומר וצוחק מרוב אושר
"כל הכבוד לכם , הייתם מעולים . עכשיו יש לכם הפסקה של שעה , ואחרי ההפסקה תחזור לכיתות
שם יסבירו לכם על העבודה כאן , אתם חייבים עבודה בשביל להרוויח כסף .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;693791][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
אתה נוגס בתפוח עם הטעם המרענן ומרוב ההתלהבות של הטעם המתוק אתה אוכל את כולו .
מיד המאמן ניגש אל שניכם , פתאום הוא נעמד במקום ויוצר הילה כחולה ועגולה מתחת לרגליו
את ההילה הוא צובר לידיים שלו ואז מעיף אותה על ג'יימס . ג'יימס מיד פותח את העיניים בבהלה
וקם כמו חדש "וואו ! אני לא מרגיש כלום ! לא כואב לי אפילו !" הוא אומר וצוחק מרוב אושר
"כל הכבוד לכם , הייתם מעולים . עכשיו יש לכם הפסקה של שעה , ואחרי ההפסקה תחזור לכיתות
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"ואו ג'יימס זה היה תפוח טעים מאוד.. אני מקווה שאתה בסדר,טוב יש לנו שעה הפסקה,בוא נחפש בינתיים כוסיות." אגיד לו ונלך להסתובב במסדרון[/SPOILER]
-
[B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
ג'יימס לוחץ לך את היד ואומר "זה היה קרב מעולה אחי ! אני שמח שהכאבים לא נשארו אחרי הקרב
מעניין מאוד מה היה הקסם הזה שהוא השתמש בו ומי יכול להשתמש בקסם . אולי ביום מן הימים
נבין את זה" הוא אומר והולך אחריך
--
שים לב , מידע חדש נוסף בהודעה השנייה שאומר שכולם מסתובבים בלובי , ולא במסדרונות .
לכן תחליט שוב לאן אתה הולך .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;693733][B]
[[color="DeepSkyBlueטריקסר~
[SPOILER]
ג'וני קצת מתחיל להזיע ומאוד לא רוצה שתלך למזרקה "כדאי שתתרחק מגיעים עכשיו מלא משטרות
בטוח קרה שם משהו מוזר וגם ככה 45 הדקות שלך נגמרו אתה צריך לחזור לעבודה
יש לקוחות שצריכים עזרה בחנות שלך" ג'וני אומר ובאמת אתה רואה מלא משטרות שמתקרבות
ישר למזרקה .[/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אני ישאל את המשטרות "מה קרה שמעתי פיצוץ גדוול !?"
ואז יחזור לחנות ויספר לכריס מה קרה ויחזור לעבודה[/SPOILER]
-
[quote=Steve;693791][B]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
"ברור בובי" אומרת ג'ולייט וקורצת לך בחזרה , אתה רץ אחרי ג'יימס במחשבה שהוא זה שרץ מהר
אבל בתוך שנייה אתה עוקף אותו ומגלה שהגוף החדש שלך מאוד מאוד מועיל .
אתם מגיעים לכיתה ומתיישבים בכיסאות שישבתם בהם בשיעור הקודם , בשורה האחורית כמובן .
מיד הכיתה מתמלאת והשיעור מתחיל "לפני שאני מתחיל לספר לכם על מקומות העבודה ,
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]'מעניין מה אני אהיה אולי אשף טוב נצטרך לחכות עד שנדע כולם ' אחשוב לעצמי "ג'יימס תגיד מה אתה רוצה להיות אשף קשת אתה כבר חושב שאתה יודע מה אתה רוצה ?" אלחש ואשאל את ג'יימס[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;693897][B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
ג'יימס לוחץ לך את היד ואומר "זה היה קרב מעולה אחי ! אני שמח שהכאבים לא נשארו אחרי הקרב
מעניין מאוד מה היה הקסם הזה שהוא השתמש בו ומי יכול להשתמש בקסם . אולי ביום מן הימים
נבין את זה" הוא אומר והולך אחריך
--
שים לב , מידע חדש נוסף בהודעה השנייה שאומר שכולם מסתובבים בלובי , ולא במסדרונות .
לכן תחליט שוב לאן אתה הולך .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"ג'יימס לאן נלך? אל המדרגות או במקום אחר? אני רוצה לחפש את ליסה או כוסיות אחרות,תאמין לי אנחנו צריכים גם למצוא לך חברה."[/SPOILER]
-
[quote=Steve;693733][B][COLOR=brown]ארנולג~
[spoiler]
אתה לוחץ על היד שלו וחוטף את התפוח , ניראה שזה מאוד כואב לו .. אתה מתרחק והוא מנסה לקום
אבל הוא כבר תשוש וחסר כוח . המאמן עוצר אתכם ואומר "זה הוא הקרב הכי יפה שראיתי היום בשיעור , הזמן נגמר ואף אחד לא הצליח לקבל את התפוח . יש לכם הפסקה של שעה עכשיו
ומחר באימון תתחלפו בתפקידים שלכם , יום טוב הייתם מעולים" הוא אומר ומפזר את כל התלמידים.
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]אני הולך לשבת.
"מצטער על זה, המטרה היית לעשות מה שאתה צריך בשביל עצמך" אני אומר לג'יימס.[/SPOILER]
-
[B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
ג'יימס לוחש לך בגלל שאתם באמצע שיעור "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
חרב כבדה שתקרע לגזרים את האויבים שלי" הוא אומר ומחייך ומקשיב למורה .
המורה עונה על שאלות טפשיות של התלמידים ומיד מציג את העבודות שאתם יכולים לעסוק בהם
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]טריקסר~
[SPOILER]
"שום דבר , התפזרו בבקשה מיד נברר מה קרה כאן !" השוטרים צועקים
ובזעם מפזרים את כל האנשים שהתאספו סביב העשן הכבד , אתה רץ לחנות
ומספר לכריס מה קרה כאן , הוא מאוד מופתע ואומר "גם אני שמעתי את הפיצוץ הזה
נורא נבהלתי , טוב תקשיב עכשיו אין הרבה לקוחות אתה יכול ללכת לשחר בסוני פלייסטיישן
בחדר מאחורה עם המזגן , שתשמע את הפעמון זה אומר שלקוחות הגיעו , ואז תחזור לכאן ותעזור להם" הוא אומר ופותח את החדר עם הספות .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
ישר שהקרב נגמר מתקרב המאמן ומתקרב אליכם .
פתאום הוא מזדקף במקום ויוצר הילה כחולה ועגולה מתחת לרגליו
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"לא אכפת לי .. לאן שבא לך" הוא אומר ומתקדם אחריך .. אתה עובר בלובי ורואה את ליסה עם חברה שלה , חברה שלה בוכה משום מה .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;694438][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"לא אכפת לי .. לאן שבא לך" הוא אומר ומתקדם אחריך .. אתה עובר בלובי ורואה את ליסה עם חברה שלה , חברה שלה בוכה משום מה .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"היי ליסה" אגיד לליסה "היי מה קרה לך למה את בוכה?" אשאל את חברתה[/SPOILER]
-
[quote=Steve;694438][B][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=brown]ארנולג~
[spoiler]
ישר שהקרב נגמר מתקרב המאמן ומתקרב אליכם .
פתאום הוא מזדקף במקום ויוצר הילה כחולה ועגולה מתחת לרגליו
[/spoiler][/COLOR][COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"תודה על ההסבר" אני אומר למאמן.
"מה נעשה עכשיו?" אני שואל את ג'יימס ומפהק משעמום.[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;694438][B][color=Red]
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]טריקסר~
[SPOILER]
"שום דבר , התפזרו בבקשה מיד נברר מה קרה כאן !" השוטרים צועקים
ובזעם מפזרים את כל האנשים שהתאספו סביב העשן הכבד , אתה רץ לחנות
ומספר לכריס מה קרה כאן , הוא מאוד מופתע ואומר "גם אני שמעתי את הפיצוץ הזה
נורא נבהלתי , טוב תקשיב עכשיו אין הרבה לקוחות אתה יכול ללכת לשחר בסוני פלייסטיישן
בחדר מאחורה עם המזגן , שתשמע את הפעמון זה אומר שלקוחות הגיעו , ואז תחזור לכאן ותעזור להם" הוא אומר ופותח את החדר עם הספות .[/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אני אומר לו "אני ילך לשחק בסוני עם לא יבואו לקוחות אני רוצה ללכת לפיצוץ שהיה שם ולדבר עם השוטרים ולשאול אנשים מה קרה "ואז אני מחכה שעתיים ואני שם לב שאף אחד לא בא ואז אני אומר לכריס "אין לקוחות אני הולך לראות מה קרה שם טוב ?"[/SPOILER]
-
[B][color="DeepSkyBlue"]טריקסר~
[SPOILER]
אתה משחק בסוני פלייסטיישן בטקן 6 , ממש לא משעמם כרגע .. ואז נכנס לקוח לחנות .
אתה מהר רץ לכניסה ורואה שוטר עומד בכניסה .. זה השוטר שהיה שם במזרקה .
אבל אתה רואה שכריס כבר לא בחנות , השוטר מתקרב ושואל
"שלום רציתי לדעת אם אתה מזהה את הסימן הזה" ואז הוא מראה לך חתיכת ברזל שעליה יש את הסימן G "מזהה ?" הוא שואל , ומיד נכנס עוד לקוח צעיר ומחכה בצד שתסיים עם השוטר .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
נבין את זה" הוא אומר ואז מציע "בוא נלך לשחות בבריכה אולי יש כוסיות !" ואז מתקדם לכיוון הדירה שלכם , אתה כמובן לא מבין מה הוא יעשה שם אבל אז הוא מסביר "בוא נחליף בגדים"
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
ליסה מתקרבת אליך ואומרת "עזוב מגנוס החבר שלה בגד בה עם ילדה אחת והיא מאוד מאוכזבת
היא רוצה לשכוח ממנו במהירות ולא לשים עליו *צונזר* "
--
אני צינזרתי חחח ...
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;694438][B][COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
ג'יימס לוחש לך בגלל שאתם באמצע שיעור "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
חרב כבדה שתקרע לגזרים את האויבים שלי" הוא אומר ומחייך ומקשיב למורה .
המורה עונה על שאלות טפשיות של התלמידים ומיד מציג את העבודות שאתם יכולים לעסוק בהם
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]" המורה מזה אומר צייד טרף שמזיק לארמון מה אנחנו נעבוד בלהזיק לארמון שלנו?" אשאל את המורה[/SPOILER]