-
[quote=afikafik1999;684797][I][COLOR=purple]~אדם-רון~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]בעד אתם מדברים בינכם אתם שומעים רעש מוזר והרגשה מוזרה מתחת לאדמה.לפתע מין האדמה יוצא פוקימון מוזר שנראה כועס מאוד [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=jjwdlmiin4ml.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/img2/jjwdlmiin4ml.png[/IMG][/URL].לאחר מכן הוא משתשמ בפיצצת רפש שמעיפה את שנכם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR][/I]
[/quote]
"מה זה!? רון מה אתה מציע לעשות להלחם בו או לברוח?" אשאל אותו
-
[quote=afikafik1999;684797][I][COLOR=DarkOrange]~מתן-שינו~
*אל תידאג..מימלא רק בהתחלה אתם ביחד ובמשימות שהם אחריי הרבה זמן וגם בהם אתה נלחם לבד*שינו אתה רואה שמתן מדבר עלייך אבל אתה לא מבין שום מילה בגלל שהוא מדבר מהר.לפתע אתם שומעים רעש חזק מעבר השיחים.לאחר מכן אתתם רואים שפוקימון גדול דמוי סודוודו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/4kcyj3nnrqmt.png[/IMG] מתקרב עליכם והוא נראה כועס.פיתאום הוא משתמש בחבטה כדי להעיף את מתן.מתן אתה ניתקע על עץ ורואה פוקימון שועל קטן [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=mmvjwmqnr2gx.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mmvjwmqnr2gx.png[/IMG][/URL]
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[/quote]
רק שתדע שלא עידכנת אותי ברשומים, רק להזכיר לך...
------
אני אומר לשינו:"תטפל בפוקימון ההוא שתקף אותי אם אתה יכול ואני אנסה להילחם בפוקימון שועל הזה" ואני מוציא את פארליט ואומר לו:"פארליט תתקוף את הפוקימון שואל הזה בשריטה"
-
[QUOTE=PokeStyle;684802]"מה זה!? רון מה אתה מציע לעשות להלחם בו או לברוח?" אשאל אותו[/QUOTE]
"אהא, נראלי כדאי להלחם לא?" ומוציא את סלטד
"סלטד זה יהיה אתה שתלחם היום!"
-
[quote=afikafik1999;684797][I][COLOR=darkorange]~מתן-שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorange]*אל תידאג..מימלא רק בהתחלה אתם ביחד ובמשימות שהם אחריי הרבה זמן וגם בהם אתה נלחם לבד*שינו אתה רואה שמתן מדבר עלייך אבל אתה לא מבין שום מילה בגלל שהוא מדבר מהר.לפתע אתם שומעים רעש חזק מעבר השיחים.לאחר מכן אתתם רואים שפוקימון גדול דמוי סודוודו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/4kcyj3nnrqmt.png[/IMG] מתקרב עליכם והוא נראה כועס.פיתאום הוא משתמש בחבטה כדי להעיף את מתן.מתן אתה ניתקע על עץ ורואה פוקימון שועל קטן [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=mmvjwmqnr2gx.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mmvjwmqnr2gx.png[/IMG][/URL][/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorange]מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]?[/COLOR][/I][/quote]
"מה אתה עושה, אין לך שום זכות לתקוף אותנו!" אומר לפוקימון דמוי הסודוודו בעצבים.
"צאו הרבור, סטלד!" אומר ואציא את שני הפוקימונים הצעירים שלי מן הפוקדורים.
"הרבור, זה הולך להיות הקרב הראשון שלך ואתה תעשה אותו בשיתוף עם סטלד, אני מאמין בכם." אומר ואתחיל בהוראות הקרב.
"סטלד שגר אקדח מים אל רגליו, הרבור השתמש בעלי טער!
סטלד, תוכל להצטרף אליו לאחר מכן באקדח מים גם כן" אומר להם ויקוו שיעשו עבודה טובה כנגד פוקימון שנראה כה חזק.
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ודרו בורחים מהפוקימון. "לא יעזור לנו לברוח ממנו! כאשר וויפרסייד רודף אחריך עדיף לחסל אותו אחרת סתם תרוץ בלי סוף ואולי הוא אפילו יתפוס אותך!" אומר דרו,עוצר ומוציא לגניקס [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2ozymjytumqg.bmp[/IMG]. "השתמש בלהביור!" הוא אומר ולגניקס פוגע בוויפרסייד בלהביורים. "תוציא גם אתה פוקימון שיעזור!" אומר דרו בלחץ.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם ורון~[/COLOR]
[COLOR=purple]אדם,רון אומר:"אהא, נראלי כדאי להלחם לא?" ומוציא את סלטד שלו ואומר לו שהוא ילחם היום. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע ורואה שקוראים לו דאנטיל. לפתע דאנטיל מכוון אליכם את המקדח שעל זנבו ומתקרב אליכם![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange]~מתן ושינו~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מתן,פארליט משתמש בשריטה על הפוקימון אך גם הוא משתמש בשריטה ושניהם מתאבקים. אתהה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו באופופ. שינו,הרבור וסלטד מהנהנים בראשם ומתחילים באקדח מים ובעלי טער על הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סודורטידו. לפתע סודורטידו נופל על האדמה ורגליו פצועות. פתאום הוא מרים את ראשו בכעס,קם על הרגליים אבל בקושי ומשתמש בקצה כפול על סלטד בדיוק כשהוא עומד לעזור למתן עם הפוקימון ששם![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;685162][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ודרו בורחים מהפוקימון. "לא יעזור לנו לברוח ממנו! כאשר וויפרסייד רודף אחריך עדיף לחסל אותו אחרת סתם תרוץ בלי סוף ואולי הוא אפילו יתפוס אותך!" אומר דרו,עוצר ומוציא לגניקס [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2ozymjytumqg.bmp[/IMG]. "השתמש בלהביור!" הוא אומר ולגניקס פוגע בוויפרסייד בלהביורים. "תוציא גם אתה פוקימון שיעזור!" אומר דרו בלחץ.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מוציא את פארליט ואומר לו" גחלת על הפוקימון הזה"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ופוגע בוויפרסייד יחד עם הלהביור של לגניקס. לאחר כמה שניות וויפרסייד מתחפר אל תוך האדמה. "נראה לי שזהו זה......!!!!!" מספיק דרו לומר כשפתאום וויפרסייד יוצא מהאדמה מתחת לשניכם ומשתמש בעוקץ רעל על פארליט אך הוא לא השתתק. "נראה שזה לא הכל אה?! השתמש באס אווירי,לגניקס!" אומר דרו בעוד שלגניקס עולה לאוויר ויורד אל וויפרסייד ופוגע בו. "טוב מאוד,עכשיו להביור בכל הכוח!" אומר דרו ולגניקס משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בוויפרסייד בחוזקה![/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;685179][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ופוגע בוויפרסייד יחד עם הלהביור של לגניקס. לאחר כמה שניות וויפרסייד מתחפר אל תוך האדמה. "נראה לי שזהו זה......!!!!!" מספיק דרו לומר כשפתאום וויפרסייד יוצא מהאדמה מתחת לשניכם ומשתמש בעוקץ רעל על פארליט אך הוא לא השתתק. "נראה שזה לא הכל אה?! השתמש באס אווירי,לגניקס!" אומר דרו בעוד שלגניקס עולה לאוויר ויורד אל וויפרסייד ופוגע בו. "טוב מאוד,עכשיו להביור בכל הכוח!" אומר דרו ולגניקס משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בוויפרסייד בחוזקה![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרליט"גחלת וצעקה על בוויפרסיד"
-
[quote=a.v.i.v;685162]
[COLOR=purple]אדם,רון אומר:"אהא, נראלי כדאי להלחם לא?" ומוציא את סלטד שלו ואומר לו שהוא ילחם היום. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע ורואה שקוראים לו דאנטיל. לפתע דאנטיל מכוון אליכם את המקדח שעל זנבו ומתקרב אליכם![/COLOR]
[/quote]
"אם אתה רוצה להלחם אז זה בסדר מצידי, צא רייפלון תשתמש בכדור אנרגיה קדימה!"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת אך אתה רואה שהוא כאילו עצבני על לגניקס והוא משתמש בגחלת חזקה כל כך שכמעט מחסלת את וויפרסייד! לאחר מכן הוא משתמש בצעקה ומחסל אותו בגלל הבלבול שהצעקה גרמה לו. "יפה מאוד! אוקיי,נראה שאנחנו תקועים פה בינתיים... כדאי למצוא אוכל ומקור מים." אומר דרו ומתחיל ללכת לכיוון יער.[/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש בכדור אנרגיה ופוגע בחוזקה בדאנטיל אך לא מחסל אותו. לפתע דאנטיל משתמש בחיקוי ושולח כדור אנרגיה אל ריפלון ורייפלון מתחמק בקלות אך פתאום אתה קולט שזו היתה רק הסחת דעת ודאנטיל מגיע במהירות אל רייפלון ולפתע המקדח שעל זנבו מסתובב ופוגע ברייפלון ומיד לאחר מכן דאנטיל חומק לאחור. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שזו מתקפה חדשה שנקראת "קידוח השפעה" ובמתקפה הזו רק פוקימונים שיש להם כלי נשק כמו ציפורניים חדות וארוכות/שיניים חדות וארוכות/מקדח/קוצים ארוכים וחדים יכולים להשתמש. במהלך המתקפה הפוקימון מחדיר את מה שיש לו בתוך הפוקימון ולאחר מכן בורח. מה שהפוקימון החדיר לפוקימון השני הופך למין סם שיכול לשתק/לחשמל/לשרוף וכו... לפתע אתה רואה שרייפלון משותק והוא לא מצליח לזוז ודאנטיל השתמש בחפירה![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;685539][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש בכדור אנרגיה ופוגע בחוזקה בדאנטיל אך לא מחסל אותו. לפתע דאנטיל משתמש בחיקוי ושולח כדור אנרגיה אל ריפלון ורייפלון מתחמק בקלות אך פתאום אתה קולט שזו היתה רק הסחת דעת ודאנטיל מגיע במהירות אל רייפלון ולפתע המקדח שעל זנבו מסתובב ופוגע ברייפלון ומיד לאחר מכן דאנטיל חומק לאחור. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שזו מתקפה חדשה שנקראת "קידוח השפעה" ובמתקפה הזו רק פוקימונים שיש להם כלי נשק כמו ציפורניים חדות וארוכות/שיניים חדות וארוכות/מקדח/קוצים ארוכים וחדים יכולים להשתמש. במהלך המתקפה הפוקימון מחדיר את מה שיש לו בתוך הפוקימון ולאחר מכן בורח. מה שהפוקימון החדיר לפוקימון השני הופך למין סם שיכול לשתק/לחשמל/לשרוף וכו... לפתע אתה רואה שרייפלון משותק והוא לא מצליח לזוז ודאנטיל השתמש בחפירה![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"רייפלון תחזור מהר!" ואחזיר את רייפלון לפוקדור שלו ויתחיל לברוח מדאנטיל
"רון אני מקווה שתסתדר בלעדי" אצעק לו ואסתכל עליו
'מקווה שהוא לא יעקוב אחרי כי לא באתי לפה בשביל לברוח' אחשוב בכעס
'אני צריך למצוא מערה להסתתר בה..שמעתי שבאי הזה יש את מערת הירח אז אני יתחבא בה'
ואני ארוץ בלי להסתכל אחורה וכיוון מערת הירח
-
[quote=a.v.i.v;685162]
[COLOR=darkorange]מתן,פארליט משתמש בשריטה על הפוקימון אך גם הוא משתמש בשריטה ושניהם מתאבקים. אתהה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו באופופ. שינו,הרבור וסלטד מהנהנים בראשם ומתחילים באקדח מים ובעלי טער על הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סודורטידו. לפתע סודורטידו נופל על האדמה ורגליו פצועות. פתאום הוא מרים את ראשו בכעס,קם על הרגליים אבל בקושי ומשתמש בקצה כפול על סלטד בדיוק כשהוא עומד לעזור למתן עם הפוקימון ששם![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפארליט:"פארליט תשתמש בצעקה ואחרי זה מיד בגחלת על באופופ!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;685539][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת אך אתה רואה שהוא כאילו עצבני על לגניקס והוא משתמש בגחלת חזקה כל כך שכמעט מחסלת את וויפרסייד! לאחר מכן הוא משתמש בצעקה ומחסל אותו בגלל הבלבול שהצעקה גרמה לו. "יפה מאוד! אוקיי,נראה שאנחנו תקועים פה בינתיים... כדאי למצוא אוכל ומקור מים." אומר דרו ומתחיל ללכת לכיוון יער.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפארליט"הייית טוב תנח עכשיו" ומחזיר אותו לפוכדור שלו ורץ אחרי דרו
-
[quote=a.v.i.v;685162][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
איך ידעת שאני אוהב את הפייקמון סודואודו צורה 3 הזה ><
כשהסתכלתי על הפייקדע באינטרנט חשבתי שהוא כל כך מגניב, רק שהשם שלו נוראי...
מילא שהיה סודוקו או משהו חח ם:
---
"אוי לא, סלטאד!" אקרא בקול נואש וארוץ אליו בכדי להרים אותו אל ידיי.
"סוטורדיטו, לא עשינו לך דבר וכך אתה תוקף אותנו ומתנהג בצורה שכזו, תתבייש לך!" אומר כלפיו בעצבים.
"הארבור, שחרר עלי טער בעוצמה הרבה ביותר, זה אתה ואני כנגד סודורטידו ואנחנו לא הולכים לוותר!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;685162]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[/QUOTE]
"אה,טוב רק ל תתרחק יותר מדי!"
מהר סלטד אקדח מים!