-
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- *זה עדר שלם*[/COLOR]
[COLOR=blue]סטאריו משתמש בבועות אך הם לא מגיעים אל הג'יודודים והגרבלרים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"זה הצ'יקוריטה שלנו" בוכה ילדה אחת "אנחנו לא נלך לשום מקום!".[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הטריקו חומק במהירות ממתקפותיו של מינון, הוא מסתחרר באוויר ויורה כדורי זרע לכל עבר.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;756649][COLOR=blue][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הטריקו חומק במהירות ממתקפותיו של מינון, הוא מסתחרר באוויר ויורה כדורי זרע לכל עבר.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"תנסה להתחמק מהתקפות שלו ותנסה לפגוע בו עם ברק הלם"
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "הצלפת זנב!" המאמן מורה לו, מינון יורה את ברק ההלם שנבלם בזנבו של טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טריקו רץאל עבר מינון, מתכנן להתקיף.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;756649][COLOR=blue][B]אבי[/B]- *זה עדר שלם*[/COLOR]
[COLOR=blue]סטאריו משתמש בבועות אך הם לא מגיעים אל הג'יודודים והגרבלרים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"זה הצ'יקוריטה שלנו" בוכה ילדה אחת "אנחנו לא נלך לשום מקום!".[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הטריקו חומק במהירות ממתקפותיו של מינון, הוא מסתחרר באוויר ויורה כדורי זרע לכל עבר.[/COLOR][/quote]
*סליחה, לא שמתי לב
אני אומר לילדות: "זה בסדר, אני יטפל בג'יודודים והגרבלרים האלה, תדאגו לחלץ את הפוקימון שלכם ואז תצטרפו לקרב, צאי גם אודיש, תשתמשי בחומצה על כל העדר ואז בשאיבה, סטאריו תשתמש בועות על כל העדר".
-
[QUOTE=DarkTiger;756657][COLOR=red][B]ליאור[/B]- "הצלפת זנב!" המאמן מורה לו, מינון יורה את ברק ההלם שנבלם בזנבו של טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טריקו רץאל עבר מינון, מתכנן להתקיף.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"ברגע שהוא היה קרוב אליך צעקה אדירה"
-
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "אנחנו לא מצליחות, הסלע כבד מדי" הן עונות לך, הפוקימונים שלך תוקפים את העדר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]העדר מתרחק טיפה ואז חוזר בעיקוף גדול לכיוונכם.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון צועק אך טריקו מתעלם, טריקו מצליף במינון ומינון מתעופף אחורה באכזריות.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;756668][COLOR=blue][B]אבי[/B]- "אנחנו לא מצליחות, הסלע כבד מדי" הן עונות לך, הפוקימונים שלך תוקפים את העדר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]העדר מתרחק טיפה ואז חוזר בעיקוף גדול לכיוונכם.[/COLOR][/quote]
אני אומר לילדות: "אני כבר בא, אודיש תשתמשי בניתוח מתוק ואז בחומצה, סטאריו תשתמש בבועות ואז בדחיפה" ואני רץ אל הילדות כדי לעזור להרים את הסלע.
-
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אודיש משתמשת בניחוח מתוק, העדר מתקרב ומתרחק טיפה בגלל החומצה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם מצליחים לגלגל את הסלע ואחת מהילדות אומרת "אני חושבת שכדאי שנברח" ומתחילה לרוץ.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;756673][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אודיש משתמשת בניחוח מתוק, העדר מתקרב ומתרחק טיפה בגלל החומצה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם מצליחים לגלגל את הסלע ואחת מהילדות אומרת "אני חושבת שכדאי שנברח" ומתחילה לרוץ.[/COLOR][/quote]
אני אומר להם: "נכון, בוא נברח, אודיש תשתמשי בניחוח מתוק ותברחי, סטאריו תשתמש בבועות ואז תברח גם אתה".
-
[QUOTE=DarkTiger;756668][COLOR=blue][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון צועק אך טריקו מתעלם, טריקו מצליף במינון ומינון מתעופף אחורה באכזריות.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"תשתמש בהתקפה מהירה וברק הלם ותנסה לפגוע בו"
-
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "לא!" הילדה עוצרת את אודיש "אתה רוצה שהם ימשכו אחרינו?".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני במקומך הייתי מחזירה אותם" היא אומרת בזעם.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון מתקרב לטריקו במתקפה דמויית מתקפת וולט ורגע לפני הפגיעה המאמן אומר "עכשיו!".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טריקו מקבל את רגלו ומותח אותה בפרץ פתאומי, מינון נפגע מהבעיטה ונופל כמה מטרים ממקום הפגיעה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כדורי זרע!" אומר המאמן לטריקו.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;757359][COLOR=blue][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון מתקרב לטריקו במתקפה דמויית מתקפת וולט ורגע לפני הפגיעה המאמן אומר "עכשיו!".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טריקו מקבל את רגלו ומותח אותה בפרץ פתאומי, מינון נפגע מהבעיטה ונופל כמה מטרים ממקום הפגיעה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כדורי זרע!" אומר המאמן לטריקו.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"תנסה מכת וולט כימעט הצלחת"
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון לא מבין אותך, הוא לא מספיק חזק לבצע מתקפה שכזאת.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;757372][COLOR=red][B]ליאור[/B]- מינון לא מבין אותך, הוא לא מספיק חזק לבצע מתקפה שכזאת.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למינון"אוקי אז תשתמש בהתקפה מהירה ואז ברק הלם שיגמור את טריקו"
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- ברגע שמינון מסתובב הוא מקבל הצלפת זנב חזקה בראשו, הוא אינו יכול להלחם יותר [הוא מעולף].[/COLOR]