-
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
סקורפי מסתכל על הפוקדור בחשיבה קצרה ולאחר מכן אומר מחייך ועונה בחיוב להצעה.. אך ליפני שאתה מספיק לפתוח את הפוקדור, הוא מבקש שקודם ניקח את הקקניות למקום בטוח יותר!
אתה מרים שתיים על גבך והוא מרים את השלישי.. אתה מסתכל עליו נדהם וחושב לעצמך "איך הוא מסוגל לעזור להם בכלל אחריי שתקפו אותו?!"
אתה מבקש ממנו לבוא אחריך והולך איתו בחזרה אל מרכז הפוקימונים.. בפתח העיר הוא קצת חושש להיכנס, אתה מבין שהוא התרגל ליחס עויין מאנשים..
אך לבסוף הוא נכנס ואתם מגיעים למרכז הפוקימונים, אתה קורא לאחות גו'י ומסביר לה שהקקניות האלה במצב קשה והיא נחלצת לטפל בהם..
לאחר מכן אתה וסקורפי יוצאים לבחוץ, סקורפי מסתכל עליך בחיוך חביב ואומר שעכשיו הוא מוכן שתתפוס אותו!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:
[/B][/U]אתה מחזיק את טוטודייל היטב והוא מזריק לו משהוא לקתף.. טוטודייל מתחיל להשתולל קצת ויורק אקדח מים לכל עבר!
והינה באחד מאקדחי המים הוא פולט את הרעל שבלע, "מעולה הצלחנו!" הוא מחייך ולוחץ לך את היד.. "עכשיו ניתן לו לנוח קצת והכל יהיה בסדר!" הוא מוסיף.
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
הוא מסדר את משקפיו מחייך בקלילות "אוקיי, אשתמש בצ'רמיליון!" הוא אומר ומוציא אותו החוצה מהפוקדור..
הוא מבקש להתחיל ואתה מאשר לו, הוא שולח את צ'רמיליון לציפורן דרקון, לפתע פרק ידו של צ'רמיליון בוהק בצהוב ושלושת ציפורניו של צ'רמיליון הופחות עבות וחדות יותר!
הוא רץ לעבר טורצ'יק במהירות..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
פרינפלאפ משתמש בקרן בועות מגן על העצמו מעלי התער, לאחר מכן הוא פרינפלאפ ממהר לשלוח פעימת מים וטרטוייג יוצא בכדור אנרגיה..
שני המתקפות מתנגשות זו בזו ונוצרת חומת מים גדולה, אתה רואה בזה הזדמנות גדולה להפתיע את טרטוייג!
-
[QUOTE=nivX10;816690][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
סקורפי מסתכל על הפוקדור בחשיבה קצרה ולאחר מכן אומר מחייך ועונה בחיוב להצעה.. אך ליפני שאתה מספיק לפתוח את הפוקדור, הוא מבקש שקודם ניקח את הקקניות למקום בטוח יותר!
אתה מרים שתיים על גבך והוא מרים את השלישי.. אתה מסתכל עליו נדהם וחושב לעצמך "איך הוא מסוגל לעזור להם בכלל אחריי שתקפו אותו?!"
אתה מבקש ממנו לבוא אחריך והולך איתו בחזרה אל מרכז הפוקימונים.. בפתח העיר הוא קצת חושש להיכנס, אתה מבין שהוא התרגל ליחס עויין מאנשים..
אך לבסוף הוא נכנס ואתם מגיעים למרכז הפוקימונים, אתה קורא לאחות גו'י ומסביר לה שהקקניות האלה במצב קשה והיא נחלצת לטפל בהם..
לאחר מכן אתה וסקורפי יוצאים לבחוץ, סקורפי מסתכל עליך בחיוך חביב ואומר שעכשיו הוא מוכן שתתפוס אותו!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
היי! אתה לא עונה לשאלה שלי! איפה אפשר למצוא ריהורן?
"אוקיי סקורופי,בבקשה" אומר ואוציא פוכדור ריק,ואגע איתו בסקורופי שייכנס לפוכדור "אוקיי פוקימון שלישי לצוות,עכשיו אני חושב שאני מוכן סופית למכון!" אקרא בקול ואלך למכון האבן
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה מחזיק את טוטודייל היטב והוא מזריק לו משהוא לקתף.. טוטודייל מתחיל להשתולל קצת ויורק אקדח מים לכל עבר!
והינה באחד מאקדחי המים הוא פולט את הרעל שבלע, "מעולה הצלחנו!" הוא מחייך ולוחץ לך את היד.. "עכשיו ניתן לו לנוח קצת והכל יהיה בסדר!" הוא מוסיף.
[b]איך תגיב? מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]"תו..תודה רבה!"אומר לו בגמגום מהתרגשות ושמחה.
"איפה הנימוסים שלי?אני אביב תודה על העזרה!מה שמך"אומר לו והושיט לו יד ללחיצה!
-
[quote=nivX10;816690][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ משתמש בקרן בועות מגן על העצמו מעלי התער, לאחר מכן הוא פרינפלאפ ממהר לשלוח פעימת מים וטרטוייג יוצא בכדור אנרגיה..[/COLOR]
[COLOR=teal]שני המתקפות מתנגשות זו בזו ונוצרת חומת מים גדולה, אתה רואה בזה הזדמנות גדולה להפתיע את טרטוייג![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
'זו ההזדמנות שלי' אחשוב
"קדימה פרינפלאפ תקפוץ אל טרטוויג ותשתמש בניקור מקדחה בסיבוב~" אצעק
-
[QUOTE=nivX10;816286][COLOR=Black][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
צ'ימצ'אר ממהר להשתמש בחפירה, והוא חופר אל עבר סטיליקס, לפתע ברוק מחייך ואומר "זה מה שיש לך? סטיליקס רעידת אדמה, תוציא את צ'ימצ'אר ואז חבוט בוא עם זנב ברזל!"
לפתע סטיליקס מחדיר את זנבו לאדמה ומסובב אותו והזירה מתחילה לרעוד והרבה מהאדמה נפתחת ונשברת ומשם נזרק צ'ימצ'אר..
קצה זנבו של סטיליקס נעשה בוהק והוא שולח זנב ברזל חזק מלמעלה למטה ומנחיט את צ'ימצ'אר בחזקה בחזרה לקרקע!
אתה מבין שהסטיליקס הזה ממש רציני...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אחי תגיב להתחלה![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"רוץ אל סטילחקיס ואז קפוץ ומהשמצים להביור לעבר סטיליקיס"
-
אתה מתקדם לעבר מכון האבן, מאושר על חבריך החדש.. אתה נכנס אל המכון, הקהל עדיין שם ובנתיים חוץ מ-ספייק אף אחד לא ניצח את ברוק!
אתה מסתכל לצדדים ולפתע מצד ימין בשורה השלישית ספייק מנופף לך לשלום וקורץ לך.
בדיוק עכשיו הסתיים קרב מכון, קורא ברוק ואומר באומץ "נו? מי הילחם בי עכשיו?"
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
הוא לוחץ את ידך ואומר בחיוך "מצטער שלא אמרתי קודם, שמי ג'ייסון!", "נו, אז מה מעשיך בחלק הזה של היער?" הוא מוסיף לשאול..
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
איזה מונפרנו אחי? הוא עוד לא התחפתח..
- - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר קם על רגליו, ורץ לעבר סטיליקס.. סטיליקס מנסה לחבוט בוא עם זנב ברזל שוב אך צ'ימצ'אר מספיק לזנק ותוקף בלהביור היישר את ראשו!
סטיליקס סופג מכה ישירה במצחו, הוא משתמש בסופת חול שולחדת את צ'ימצ'אר ומסובבת אותו מהירות רבה..
הוא נשרט מהחול והסלעים.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
פרינפלאפ מנצל את זה הוא משתמש בניקור מקדחה ומנזק מתוך חומת המים שנוצרה..
טרטוייג לא מוכן ופרינפלאפ פוגע ישירות בגבו ומעיף אותו אל הקרקע בחזקה!
"טרטוייג התעלף והוא לא מסוגל להילחם עוד, המנצחים הם אדם ופרינפלאפ." קורא לפתע רוני.
קני רץ לעבר טרטוייג ומרים אותו.. הוא מסתכל עליך בחיוך ואומר "לא נורא, עשית את הכי טוב שיכולת!"
לאחר מכן הוא מתקדם עליך לוחץ את ידך ואומר "נתת לי קרב אדיר, נהנתי מאוד ועזרת לי ללמוד את כדור האנרגיה..תודה רבה רבה!"
-
[QUOTE=nivX10;817294][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה מתקדם לעבר מכון האבן, מאושר על חבריך החדש.. אתה נכנס אל המכון, הקהל עדיין שם ובנתיים חוץ מ-ספייק אף אחד לא ניצח את ברוק!
אתה מסתכל לצדדים ולפתע מצד ימין בשורה השלישית ספייק מנופף לך לשלום וקורץ לך.
בדיוק עכשיו הסתיים קרב מכון, קורא ברוק ואומר באומץ "נו? מי הילחם בי עכשיו?"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני אילחם!" ארוץ אליו ואומר לו "אני מוכן,קדימה בוא נתחיל!" אומר לו
-
[QUOTE=nivX10;817294][COLOR=Black][U][B]
איזה מונפרנו אחי? הוא עוד לא התחפתח..
- - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר קם על רגליו, ורץ לעבר סטיליקס.. סטיליקס מנסה לחבוט בוא עם זנב ברזל שוב אך צ'ימצ'אר מספיק לזנק ותוקף בלהביור היישר את ראשו!
סטיליקס סופג מכה ישירה במצחו, הוא משתמש בסופת חול שולחדת את צ'ימצ'אר ומסובבת אותו מהירות רבה..
הוא נשרט מהחול והסלעים.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אופס
אני אומר לצ'ימצ'אר,כול הכבוד לך.עכשיחו רוץ מהר מאחורי סטיליקיס ותירה להביור מהר לעבר גבו של סטיליקיס"
-
[quote][COLOR=#006400][B][U]אביב:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא לוחץ את ידך ואומר בחיוך "מצטער שלא אמרתי קודם, שמי ג'ייסון!", "נו, אז מה מעשיך בחלק הזה של היער?" הוא מוסיף לשאול..[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]תגיב מתי יש את פרסי השבוע?
------------------------------------------------------
"אני במסע הפוקימונים שלי!ואני בדרכי לעיר הבאה!"אומר לו בנחישות"ושוב תודה על העזרה"אומר לו כשסומק עולה על פניי.
-
[quote=nivX10;817294][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ מנצל את זה הוא משתמש בניקור מקדחה ומנזק מתוך חומת המים שנוצרה..[/COLOR]
[COLOR=teal]טרטוייג לא מוכן ופרינפלאפ פוגע ישירות בגבו ומעיף אותו אל הקרקע בחזקה![/COLOR]
[COLOR=teal]"טרטוייג התעלף והוא לא מסוגל להילחם עוד, המנצחים הם אדם ופרינפלאפ." קורא לפתע רוני.[/COLOR]
[COLOR=teal]קני רץ לעבר טרטוייג ומרים אותו.. הוא מסתכל עליך בחיוך ואומר "לא נורא, עשית את הכי טוב שיכולת!"[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן הוא מתקדם עליך לוחץ את ידך ואומר "נתת לי קרב אדיר, נהנתי מאוד ועזרת לי ללמוד את כדור האנרגיה..תודה רבה רבה!"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"זה היה כיף גדול,מזל טוב!" אגיד בחיוך
בזמן שאני מחזיר את פרינפלפ לפוכדור שלו..
אני יסתכל על הפוכדור של פרינפלאפ ויגיד לו
"אתה לעולם לא מאכזב אותי ידידי,נתת שם קרב טוב אני גאה בך" ואחייך
"קדימה רוני אתה רוצה להמשיך לכיוון העיר או להמשיך לטייל קצת?" אשאל את רוני בחיוך
-
[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=sienna][B][U][QUOTE] [/U][/B]
[B][U][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=sienna]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:[/U][/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=53482195.png"][B][IMG]http://www.up2me.co.il/images/53482195.png[/IMG][/B][/URL]
[B][U]עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!..
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:[/U][/B][URL="http://www.siz.co.il/"][B][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1wmm3yhonzjy.png[/IMG][/B][/URL][B][U][SIZE=4][FONT=Verdana][COLOR=green][SIZE=2][COLOR=black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE]
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?
אתם מחזירים: כן ואתה?
ואז הוא משיב לכם: יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם! ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו: [/U][/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=75781931.png"][B][IMG]http://www.up2me.co.il/images/75781931.png[/IMG]
[/B][/URL][B][U]ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
[SIZE=2]מה תעשו?[/SIZE] [/U][/B]
[B][U][/QUOTE][/U][/B]
[COLOR=black]אני עוצם עיניים בהתחלה כאשר אני נרגש , כשאני שומע את הקולות של היציאה של הפוקימון וכשהוא יוצא שומע את קולו אני פותח את העיניים ונרגש מאוד ואני אומר : " שלום צי'קוריטה אני שחר המאמן שלך נעים להכיר " שאני שולח יד ומחייך[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
אחי הוא בתוך המערבולת, תשתמש ביציריות כדי להוציא אותו משם.. אתה לא יכול פתאום לרוץ.. [B]ותגיד למה אתה לא מבקש את הפרס שלך?[/B]
- - - - - - - - - -
תערוך בבקשה את התגובה..[/COLOR]
קני מנופף לכם לשלום וממשיך.. אל העיר נייצ'ר, אתה שואל את רוני מה הוא רוצה לעשות והוא אומר "בוא נסתובב קצת.. יש פה המון פוקימונים מעניינים מאוד!"
אתה מסכים לבקשתו, ואתם ממשיכים לחקור את האיזור קצת.. לפתע את שומע מבין העצים "הווו הוו הוו אה אה אה!" אתה מסתכל אך לא רואה שום בר..
אתה חושב לעצמך "נו טוב.." וממשיך ללכת, ולפתע אתה שומע את זה שוב.. אתה שואל את רוני עם הוא שמע משהוא והוא אומר שכלום.
לפתע מזנק על ראשך אייפום קטן וחוטף לך את הכובע, ומתחיל לקפץ ולסובב אותו על הזנב.. אתה מחייך עליו מתקרב לקחת בחזרה את הכובע והוא מתחיל לרוץ!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=SlateGray]שחר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=SlateGray]
אתה שולח יד לעברה ומלטף אותה בעדינות הוא קופצת עליך ומחכחת את ראשה בחולצה שלך.. ניראה שמצאת חן בעיניה.
לאחר מכן היא מזנקת בחזרה לרצפה מידך "צ'יקו צ'יקו!" היא אומרת בחיוך ומתחילה לרוץ, היא רוצה לשחק בתופסת..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
היה כבר.. ואצלי זה פרסי החודש, קיבלו אותם shlomii4, PokeStyle, akainu.. אתה אבל ממש משקיע תמשיך ככה והפרס של סוף החודש מובטח לך!
- - - - - - - - - - - - -
"חחח גם אני, לא מזמן פרשתי מהצופים והחלתי להתחיל מסע עם הפיקצ'ו שלי.. בנתיים תפסתי נוקטאול!"
הוא משיב בחיוך.
הלילה מתחיל לרדת ויוצאים כוכבים בשמיים, לפתע הוא שואל "תשמע יש לי כאן אוהל וציוד מחנאות שקיבלתי רוצה לעזור לי להקים אותו?"
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
אתה רץ באושר אל צ'רמיליון ומחבק אותו, הוא נראה מאושר ויורק אששש לאוויר מתוך שמחה, לפתע ברוק נגיש עליך...
הוא מחייך עליך מושיט את ידו ואומר "זה היה קרב מעולה, כל הכבוד לך!"..
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
אתה ניגש אל הזירה ולידך עובר המתמודד לפניך ואומר "תיזהר הפוקימונים שלו חזקים הרבה יותר משנראה!"
אח אתה לא נתרע, ברוק לוחץ את ידך קודם לכן ואומר בחיוך "בהצלחה!", הוא מסמן לך שהוא יתחיל עוד שנייה.. הוא מוציא את הפוקימונים שלו ונותן להם תרופה.
לאחר מכן הוא אומר "גרבלר שלי עייף מידי, בסדר עם אשתמש במקום בסודוודו?" הוא שואל בסקרנות.
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]היה כבר.. ואצלי זה פרסי החודש, קיבלו אותם shlomii4, PokeStyle, akainu.. אתה אבל ממש משקיע תמשיך ככה והפרס של סוף החודש מובטח לך!
- - - - - - - - - - - - -
"חחח גם אני, לא מזמן פרשתי מהצופים והחלתי להתחיל מסע עם הפיקצ'ו שלי.. בנתיים תפסתי נוקטאול!"
הוא משיב בחיוך.
הלילה מתחיל לרדת ויוצאים כוכבים בשמיים, לפתע הוא שואל "תשמע יש לי כאן אוהל וציוד מחנאות שקיבלתי רוצה לעזור לי להקים אותו?"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]אה טוב...
---------------------
"כן בטח!אני זקוק לשינה הזאת"אומר לו בעייפות
"באמת תפסת נוקטאול?!"אומר לו בשאלה רטורית שכזות..
"אני תפסתי טיילו!"אומר לו בהתרגשות.."אולי נוציא אותם שיתיידדו?צא טיילו!"אוסיף ואדבר
-
[quote=nivX10;818181][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]קני מנופף לכם לשלום וממשיך.. אל העיר נייצ'ר, אתה שואל את רוני מה הוא רוצה לעשות והוא אומר "בוא נסתובב קצת.. יש פה המון פוקימונים מעניינים מאוד!"[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסכים לבקשתו, ואתם ממשיכים לחקור את האיזור קצת.. לפתע את שומע מבין העצים "הווו הוו הוו אה אה אה!" אתה מסתכל אך לא רואה שום בר..[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה חושב לעצמך "נו טוב.." וממשיך ללכת, ולפתע אתה שומע את זה שוב.. אתה שואל את רוני עם הוא שמע משהוא והוא אומר שכלום.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע מזנק על ראשך אייפום קטן וחוטף לך את הכובע, ומתחיל לקפץ ולסובב אותו על הזנב.. אתה מחייך עליו מתקרב לקחת בחזרה את הכובע והוא מתחיל לרוץ![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"נו באמת בשביל מה זה עכשיו" אגיד בעצב
"קדימה רוני אנחנו חייבים לרדוף אחר האייפום הזה!" אצעק
ואתחיל לרוץ אחריו כדי לתפוס את הכובע שלי
-
[QUOTE=nivX10;818181][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אחי הוא בתוך המערבולת, תשתמש ביציריות כדי להוציא אותו משם.. אתה לא יכול פתאום לרוץ.. [B]ותגיד למה אתה לא מבקש את הפרס שלך?[/B]
- - - - - - - - - -
תערוך בבקשה את התגובה..[/COLOR]
איזה פרס?
אני אומר לצ'ימצ'אר"תנסה לצאת מהסופת החול ואז להביור לעבר סטיליקיס"