-
[QUOTE=elbaz2008;752420]לא..זה בגלל שארוין חבר!ואתה חצוף..ועל חברים מגנים מחוצפנים וכאלה שיש להם כוח בדאוין..[/QUOTE]
וכאן אתה מוכיח שאתה לא מגן עליו כי הוא באמת היה מנהל טוב, הוא פשוט חבר שלך.
בגלל שהוא חבר שלך מן הסתם שתגן עליו ותחמיא לו, אבל בוא נודה בעובדות: הוא היה מנהל גרוע.
-
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=752428#post752428[/URL]
להתראות
-
-
נתחיל מזה שבתור פקח הוא היה מצוין!בתור מנהלראשי הוא היה סבבה..ואתם ירדתם עליו וקראתם לו שקרן וכאלה!זה לא בגלל היותו מנהל..אלא בתור בנדם!כולכם נגררתם כדגיגים בנהר! וארוין היה אותו סכר קטן וכולכם התפרצתם עליו!
-
-
אם אני לא טועה יש חוק שאוסר על נושאי פרישה
ואני יצטט אדם מאוד לא חכם שהגיב לי בנושא בפורום מוזיקה;
"תקרא חוקים".
-
-
-
-
[QUOTE=elbaz2008;752432]נתחיל מזה שבתור פקח הוא היה מצוין!בתור מנהלראשי הוא היה סבבה..ואתם ירדתם עליו וקראתם לו שקרן וכאלה!זה לא בגלל היותו מנהל..אלא בתור בנדם!כולכם נגררתם כדגיגים בנהר! וארוין היה אותו סכר קטן וכולכם התפרצתם עליו![/QUOTE]
הבנאדם מחק לי ולתומר הודעות כי ההודעות לא היו לטעמו ולא נראו לו, הוא לא רצה שמישהו יגיד מילה אחת עליו והוא השתיק אותנו. אחרי זה כשנמאס לו הוא עבר לפיתרון יותר קל - הוא חילק באנים שלא במקום.
Way to go Erwin!
גם לפני זה הוא היה תמיד בא עם גישה מתנשאת, הוא תמיד השוויץ והתנהג כמו סנוב, ואם תשאל את המשתמשים תגלה שרובם חושבים ככה ושונאים את הגישה הזאת.
אחרי הסיפור עם מחיקת ההודעות והבאנים הוא הבטיח שהוא ישתנה, הבטחה שהוא לא קיים מעולם.
שמע, אני לא מכיר אותו ממש כאדם ולכן אני לא שופט אותו ככזה, למרות שלפי ההתנהגות שלו למדתי על האופי שלו, אבל בתור מנהל הוא היה נוראי.
-
אף אחד פה לא מכיר אותי כבן אדם .
הייתי חרא מנהל ,מודה .
תנו לי את הכבוד ,שלא נתתם לעצמכם להכיר אותי והצלחתם במשימה שלכם.
-
-
אם אתה פורש - אז תפרוש
זה שאתה נשאר פה שביל לסחוט רחמים רק מראה שה"פרישה" הזו זה סתם עוד שקר מפיו של ארווין ם:
-
הדבר היחיד שמעציב אותי ,שהפורום יהפוך להיות עוד פורום עם מנהלים בני 10 או סתם שטותניקים ואגואיסטים.
אני מאחל לדודי ולאביב בהצלחה .
-
תודה אחי..רשמתי לך מילות פרידה בנושא..