-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שתי הציפורים של עומר פיג'יוט וסטרפטור מתחילים לעוף בזירה במהירות רבה ומתחמקים מכול מתקפה שאתה שולח אליהם,ליאו מעיף את סוולו ומשגר אותו לכיוון פיג'יוט של עומר בעזרת אס אווירי.[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847181][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שתי הציפורים של עומר פיג'יוט וסטרפטור מתחילים לעוף בזירה במהירות רבה ומתחמקים מכול מתקפה שאתה שולח אליהם,ליאו מעיף את סוולו ומשגר אותו לכיוון פיג'יוט של עומר בעזרת אס אווירי.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לשיימן"אחרי שפיג'יטו יגע מהאס האורי תשתמש עליו בלהבת זרעים קטלנית.ותתקוף את סטראפטור בעלי טער מהירים ונסה שיפגעו בסטארפטור"
-
[quote=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שוב אני עושה מה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו רץ המהירות רבה מאוד והוא מנסה וכמעט מצליח לפגוע במיג'ומרו שלך בחוזקה רבה בעזרת אגרוף מאך חזק מאוד,אתה רואה את עיניו של אלקיד הכועסות על מונפרנו שפוגע במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"מיגמרו תשתמשי באקדח מים מטוול אפס על מונפרנו עכשיו שהוא קרוב אלייך ואז תשתמשי בצעקה!" אומר לה ואגיד לאלקיד:"אל תדאג היא יכולה לעושת את זה קדימה הא נעודד אותה" אומר לו והתחיל לעודד אותה "מיגמרו את יכולה!"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שוב אני עושה מה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו רץ המהירות רבה מאוד והוא מנסה וכמעט מצליח לפגוע במיג'ומרו שלך בחוזקה רבה בעזרת אגרוף מאך חזק מאוד,אתה רואה את עיניו של אלקיד הכועסות על מונפרנו שפוגע במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך מרוצה מאוד:"בסדר אך קודם אני רוצה ששנינו נילחם נגד עומר,מסכים",עומר יורד מין האגרון שלו במהירות רבה למדי והוא אומר לכם:"אני מסכים ואתה ליאור,קטע ליאור וליאו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"הוא ברמה אחרת,יש כמה רמות של מאמנים והם רגילים,מנהיגי מכון,חברי רביעיית האליט,מוחות חזית,אלופי רביעיית האליט ופוקימון מאסטר,אתה צריך לנצח בהרבה קרבות בשביל לנצח את וולקנר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*תגיד לי מה פה קורה פה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מבט האכזבה והעצב של מדקיפ והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה את הילד שניסת להציל ממוקדם אומר לך:"שמע נכון המדקיפ שלך חלש אבל אתה יודע למה בגלל שאתה לא אימנת אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא חבל על חוסר ההשקעה עוד כוכב אחד ואתה עף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את טיפות הטל של הגשם הקצר שהיה ממוקדם,אתה רואה שלושה פוקימוני מים,טוטודייל,מדקיפ ופיפלאפ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*יש לי מדקיפ גרוע
מדקיפ,אם אתה באמת טוב תפעיל אקדח מים נגד הילד הזה,נראה אותך.
הוא קרא לך לוזר.
-
[quote=מאסטר אספיון;847130]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא חבל על חוסר ההשקעה עוד כוכב אחד ואתה עף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את טיפות הטל של הגשם הקצר שהיה ממוקדם,אתה רואה שלושה פוקימוני מים,טוטודייל,מדקיפ ופיפלאפ.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"יופי פוקימוני מים" אני יגיד בהתלהבות "סטונג'ה אני בוחר בך, עכשיו צא חבטה על פיפלאפ" אני אומר בהתלהבות רבה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את העייפות והחולשה של מיג'ומרו שלך,אתה רואה אותה מתחילה להתעצבן והיא משתמשת באקדח מים עוצמתי במיוחד,הפוקדע שלך מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"הפעלת יכולת הפעלת יכולת!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שני הפוקימונים פיג'יוט וסטרפטור עובדים בצוות מושלם,פיג'יוט מתקיף עוד פעם ועוד פעם וגם מצליח לפגוע בלי פספוס בשיימין בצורה חזקה מאוד,אתה רואה את פיג'יוט מפסיק להתקיף אחרי זה הוא עף לשמיים אתה רואה אותו הופך למין ציפור-פניקס,בזמן שהסוולו של ליאו קרב מעולף מין מתקפת הציפור האמיצה של סטרפטור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את המדקיפ שלך משתמש באקדח מים מושלם על הילד והוא אומר לך:"היי לא קראתי למדקיפ שלך לוזר אמרתי שהוא לא חזק עדיין בשביל להילחם מול הגיבל שהיה של אש קאצ'ם!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאש\רד יש גיבל!,המדקיפ שלך למד אקדח מים![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה על טסוטג'ה שאתה מבין שזה היה טעות,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"מתקפות מסוג כנף כמו ניקור מקדחה סופר אפקטיביות על עשב".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847529]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה על טסוטג'ה שאתה מבין שזה היה טעות,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"מתקפות מסוג כנף כמו ניקור מקדחה סופר אפקטיביות על עשב".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוי זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "סטונג'ה תישתמש בצהקה ואז חבטה בכל הכוח" אני אומר לסטונג'ה
-
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה שלך כבר עייף מאוד והוא לא יוכל להחזיק מעמד מול ניקור המקדחה של פיפלאפ,אתה רואה את סקווירטל ואת טוטודייל מתערבים,טוטודייל משתמש בנשיכות חזקות על רגליו של טסוטג'ה ועוד שסקווירטל משתמש באקדח מים שמחליש את טסוטג'ה אך לא מביס אותו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואלה?טוב אני אנסה למצוא אותו " אני אומרת לה ,
אני מחפשת ,מחפשת ומפחפשת עד שאני רואה
משהו אדום לבן .אני מנסה לראות אם זה הוא בתקווה.
"אמן אמן אמן" אני אומרת לי בלב .
-
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"היי סרינה,נתראה בעיר ג'ול-ריו אני מתכנתת ללכת לאש בשביל התג החמישי שלי,ואת מה המטרה שלך סרטים או תגים",את מחפשת את הפוקימון חרק אש ואת מוצאת ארידוס חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847545][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה שלך כבר עייף מאוד והוא לא יוכל להחזיק מעמד מול ניקור המקדחה של פיפלאפ,אתה רואה את סקווירטל ואת טוטודייל מתערבים,טוטודייל משתמש בנשיכות חזקות על רגליו של טסוטג'ה ועוד שסקווירטל משתמש באקדח מים שמחליש את טסוטג'ה אך לא מביס אותו.[/FONT][/COLOR][/quote]
למה אתה סטונג'ה כל כך חלש?
--------------------------------------------------------------
"סטונג'ה חזור" אני אומר בהתבאסות "פיג'יוטו אני בוחר בך!" אני צועק "עכשיו תישתמש באס אווירי על פיפלאפ" אני אומר בתיקווה שזה יצליח
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847551][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"היי סרינה,נתראה בעיר ג'ול-ריו אני מתכנתת ללכת לאש בשביל התג החמישי שלי,ואת מה המטרה שלך סרטים או תגים",את מחפשת את הפוקימון חרק אש ואת מוצאת ארידוס חזק מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני בורחת מהאריאדוס עד שהוא נעלם לי מכל הכיוונים.
"המטרה שלי...המטרה שלי....שניהם !" אני אומרת לה בצורה לא החלטית
"אני לא יודעת מה אני אעשה ,אבל תארי לעצמך לזכות גם בגראנד פסטיבל ובליגה !"
אני אומרת לה ומחפשת שובאת החרק אש
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847529][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את העייפות והחולשה של מיג'ומרו שלך,אתה רואה אותה מתחילה להתעצבן והיא משתמשת באקדח מים עוצמתי במיוחד,הפוקדע שלך מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"הפעלת יכולת הפעלת יכולת!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שני הפוקימונים פיג'יוט וסטרפטור עובדים בצוות מושלם,פיג'יוט מתקיף עוד פעם ועוד פעם וגם מצליח לפגוע בלי פספוס בשיימין בצורה חזקה מאוד,אתה רואה את פיג'יוט מפסיק להתקיף אחרי זה הוא עף לשמיים אתה רואה אותו הופך למין ציפור-פניקס,בזמן שהסוולו של ליאו קרב מעולף מין מתקפת הציפור האמיצה של סטרפטור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את המדקיפ שלך משתמש באקדח מים מושלם על הילד והוא אומר לך:"היי לא קראתי למדקיפ שלך לוזר אמרתי שהוא לא חזק עדיין בשביל להילחם מול הגיבל שהיה של אש קאצ'ם!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאש\רד יש גיבל!,המדקיפ שלך למד אקדח מים![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה על טסוטג'ה שאתה מבין שזה היה טעות,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"מתקפות מסוג כנף כמו ניקור מקדחה סופר אפקטיביות על עשב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
יופי מאדקיפ,עכשיו יותר טוב!,תמשיך להשפריץ על הילד הזה,בזמן שאני גונב לו את הציוד!
ואני לוקח את הציוד מהילד שנמצא ומנסה להתחמק מאקדח המים של מדקיפ.
-
[quote=מאסטר אספיון;847529][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו זה ניראה כמעט כמו משאבת הידרו, טוב מאוד מיגמרו תמשיכי כך!,עכשיו שוב אקדח מים ותתקרבי ושוב אקדח מים כך הרבה פעמים עד שתיהיו קרובים ותשתמשי באקדח מים מקרוב מאוד" אומר לה במרץ ואחייך לאלקיד שיושב לעדי
-
[quote=מאסטר אספיון;847529]
[/quote]
אני אומר לשיימן"תשתמש בלהבת זרעים ותנגש בפיג'יוטו במתקפה שלו עם להבת הזרעים שלך.כך תיגמור אותו"