-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה דמות מוזרה ספק אדם ספק פוקימון מתקרב אל עברו של הפוקימון המוזר והוא אומר לו:"שמע גם אני לא בדיוק פוקימון טבעי אני סוג של אדם-פוקימון אני הוא נבחר האדם והפוקימון אני השליט היחיד אני ואבי בטח שמעת אליו קוראים לו ארסיאוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה יוצא בסערה מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה את המאמן בעל הפוקימון המכונה הג'וקר אומר לך:"היי זה אתה המאמן בעל הפיקאצ'ו שנכנס לחלל הריק לא?",אתה רואה שלושה כוכבים מתחילים לנצוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את מנהיג המכון יוצא אליך והוא אומר לך:"שמע ילד אולי המכון הזה קשה מדי למאמן מתחיל יש בעיר ורידיאן אומנם זה רחוק אבל זה משתלם מכון של קרבות אחד על אחד עד אז בטח תתחזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי משתמש במתקפת קרן על חושי על החישוק והוא עף לשמיים ואז קורומורי עף במהירות אל עברו של החישוק אתה רואה את הונצ'קורו משתמש במתקפת קרב צמוד על קורומורי,אתה רואה את החישוק מתחיל ליפול למטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר הולך בכיוון שלך והוא אומר לך:"שמע לי אתה מאמן מאוד חזק,רק שהוויבל שלי ואני מתאמנים כבר שלוש שנים חודשים היא הייתה אצלי בתור סניזל ואז זכיתי בטופר תער ביריד אי הקרבות ואז כעבור עוד מספר חודשים היא התפתחה לוויבל החזקה שאתה רואה היום אני מחכה לך,תתפוס עוד פוקימון אחד ונעשה את הקרב הכפול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס אומר:"התביעה מתחילה!",ארסיאוס אומר בקול רשמי:"האשם המכונה בר הואשם בזאת שניסה להתקיף את אבי כול הפוקימונים וכמעט גרם ליום הדין להתרחש מיד",סירס אומר:"אני הוא ההגנה,כמו שהנאשם בר אמר הוא חשב שאתה רוצה לפגוע בו ואני אמרתי לו שיש פה רוח רעה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;913942][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה דמות מוזרה ספק אדם ספק פוקימון מתקרב אל עברו של הפוקימון המוזר והוא אומר לו:"שמע גם אני לא בדיוק פוקימון טבעי אני סוג של אדם-פוקימון אני הוא נבחר האדם והפוקימון אני השליט היחיד אני ואבי בטח שמעת אליו קוראים לו ארסיאוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה יוצא בסערה מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה את המאמן בעל הפוקימון המכונה הג'וקר אומר לך:"היי זה אתה המאמן בעל הפיקאצ'ו שנכנס לחלל הריק לא?",אתה רואה שלושה כוכבים מתחילים לנצוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את מנהיג המכון יוצא אליך והוא אומר לך:"שמע ילד אולי המכון הזה קשה מדי למאמן מתחיל יש בעיר ורידיאן אומנם זה רחוק אבל זה משתלם מכון של קרבות אחד על אחד עד אז בטח תתחזק".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי משתמש במתקפת קרן על חושי על החישוק והוא עף לשמיים ואז קורומורי עף במהירות אל עברו של החישוק אתה רואה את הונצ'קורו משתמש במתקפת קרב צמוד על קורומורי,אתה רואה את החישוק מתחיל ליפול למטה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר הולך בכיוון שלך והוא אומר לך:"שמע לי אתה מאמן מאוד חזק,רק שהוויבל שלי ואני מתאמנים כבר שלוש שנים חודשים היא הייתה אצלי בתור סניזל ואז זכיתי בטופר תער ביריד אי הקרבות ואז כעבור עוד מספר חודשים היא התפתחה לוויבל החזקה שאתה רואה היום אני מחכה לך,תתפוס עוד פוקימון אחד ונעשה את הקרב הכפול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס אומר:"התביעה מתחילה!",ארסיאוס אומר בקול רשמי:"האשם המכונה בר הואשם בזאת שניסה להתקיף את אבי כול הפוקימונים וכמעט גרם ליום הדין להתרחש מיד",סירס אומר:"אני הוא ההגנה,כמו שהנאשם בר אמר הוא חשב שאתה רוצה לפגוע בו ואני אמרתי לו שיש פה רוח רעה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שלום ושוב תודה''
וואל אותו ''מה הוא עושה כאן''
-
[quote=מאסטר גלסיון;913942][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"א..א...א..ת....אתה הבן של ארסאוס?!" אשאל אליו בפליאה ואז אומר:"נעים להכיר,לוקאס.תמסור לאבא ד"ש חח.אחי,איך זה להיות הבן של הפוקימון היוצר?,ודרך אגב מה זה הפוקימון הזה?" אחייך אליו ואביט במבט כועס על הפוקימון המוזר
-
[quote=מאסטר גלסיון;913942]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אב אני לא מוצא פה פוקימון שאני רוצה לתפוס.את כול מי שפגשתי לא היה לי חשק ליתפוס."
-
[quote=מאסטר גלסיון;913942]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את מנהיג המכון יוצא אליך והוא אומר לך:"שמע ילד אולי המכון הזה קשה מדי למאמן מתחיל יש בעיר ורידיאן אומנם זה רחוק אבל זה משתלם מכון של קרבות אחד על אחד עד אז בטח תתחזק".[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
"זה רעיון לא רע.." אני אומר לו "איפה זה בידיוק וירדיאן?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;911845][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה פותח את הדלת ואתה רואה בדיוק את אותו חדר כמו קודם רק עם שלושה דלתות בצבעים שונים,לבן,שחור וזהב,אתה רואה על כול אחת מין שלושת הדלתות יש פתק ומנעול מסתורי שחוסם את הכניסה לחדרים שמובילים הדלתות.[/FONT][/COLOR]
!".[/][/QUOTE]
אהסס מעט באיזה דלת כדי לי לבחור, ולאחר זמן קצר אחליט ללכת לדלת בצבע זהב ולראות את הפתק שבתוכו. בנוסף אומר לקריבולוס:"אני אבדוק את הפתק ואתה תסתכל מסביב וראה אם מישהו בה לתקוף אותנו"
-
[quote=מאסטר גלסיון;913942][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורומורי תנסה לברוח ולעקוף במהירות את הונצ'קורו ואז לרדת במהירות לעבר החישוק,בהצלחה!"אני אומר לו ומקווה שמתקפת קרב צמוד לא תצמד עד כדי כך.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;913942]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס אומר:"התביעה מתחילה!",ארסיאוס אומר בקול רשמי:"האשם המכונה בר הואשם בזאת שניסה להתקיף את אבי כול הפוקימונים וכמעט גרם ליום הדין להתרחש מיד",סירס אומר:"אני הוא ההגנה,כמו שהנאשם בר אמר הוא חשב שאתה רוצה לפגוע בו ואני אמרתי לו שיש פה רוח רעה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לארסיוס וסירס: "זה באמת מה שקרה אני ממש מצטער לא התכוונתי אם הייתי יודע שזה ארסיוס הייתי נותן כבוד רב בבקשה תשחררו אותי" והתחנן בישבילם והמשיך להקשיב לדברם
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]בפתק של חדר הזהב כתוב:"להוביל בדלת האדומה שבחדר הקודם רק עם כלי שח ופוקימון נוסף,קריבולס זה לא מספיק סקורפיו!"אתה נרתע לאחור ואתה מבין שהפתק הזה חיכה אך ורק לך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"אני הוא סירס בנו של ארסיאוס אני גם נקרא שליח האלים,אני מסלק דמונים כמו פוקימונים כאלה פוקימונים ממורמרים ועצובים שיש להם רק זן אחד והם לא אגדיים".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*סלח לי אבל מה זה אומר "וואל"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני פה בשביל לסלק את הדמונים,הדמונים הם פוקימונים מוזרים שלא היו אמורים להתקיים אני מה שנקרא מסלק סייבר אנחנו קבוצה מאוד אבל מאוד קטנה וחשאית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]מנהיג המכון אומר לך:"ליד העיר פאלט,ליד יער ורידיאן וליד רמת אינדיגו הראשונה זה מקום די גדול אפילו אומרים שורידיאן היא הבירה של קנטו מיד אחרי העיירה פאלט המקום שממנו אתה באת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את הונצ'קורו מתחיל גם לרדת למטה ואתה רואה את קורומורי והחישוק במרחק שלושה סנטימטרים קטנים אך אתה רואה שהונצ'קורו שיתק לקורומורי את המערכות והוא לא מסוגל לזוז למספר שניות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר חושב מעט מאוד והוא מתחיל לשוטט באי הקטן עשוי הקרח שכמעט השמדת והוא אומר לך:"שמע לי אתה מאמן חזק מאוד ואני ראיתי את זה מזמן ביום שנפגשו,תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה ואני אתן לך מידע מדויק איפה הוא נמצא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ארסיאוס משחרר את טריקו והוא אומר:"פסק הדין שלך הוא שאתה משוחרר אתה והטריקו שלך הפעם זו רק אזהרה בפעם הבאה אפילו סירס לא יעזור לך,אבל מגיע לך עונש,הטרפינץ' שאתה רוצה להשיג יהפוך להיות זורא שמשנה את צורתו אתה צריך ללכוד אותו והוא יחזור להיות טרפינץ'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]בשביל משתתפי המשחק וקוראי הסיפור המדהימים שלי[המשתתפים והקוראים]הנה האירועים המיוחדים של הפרק:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס נפגש עם בנו סירס.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס מספר לבנו על איך נולד [/FONT][FONT=Arial]SP[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס מספר לבנו על מה שיקרה ביום הדין.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס מגלה את צורתו האנושית.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס מודיע חגיגית שהוא מאוהב בבת תמותה.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס לא מוכן לזה שבנו הארסיאוס הבא יהיה[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]מאוהב.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס אומר שביום הדין העולם לא יושמד.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]וגם מי שיפתח את ע''מ 40 יהפוך להיות דמות בסיפור שלי![/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא,השם שלו,הספרייט שלו וכול השישיה שלו![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916221][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]בפתק של חדר הזהב כתוב:"להוביל בדלת האדומה שבחדר הקודם רק עם כלי שח ופוקימון נוסף,קריבולס זה לא מספיק סקורפיו!"אתה נרתע לאחור ואתה מבין שהפתק הזה חיכה אך ורק לך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"אני הוא סירס בנו של ארסיאוס אני גם נקרא שליח האלים,אני מסלק דמונים כמו פוקימונים כאלה פוקימונים ממורמרים ועצובים שיש להם רק זן אחד והם לא אגדיים".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*סלח לי אבל מה זה אומר "וואל"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני פה בשביל לסלק את הדמונים,הדמונים הם פוקימונים מוזרים שלא היו אמורים להתקיים אני מה שנקרא מסלק סייבר אנחנו קבוצה מאוד אבל מאוד קטנה וחשאית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]מנהיג המכון אומר לך:"ליד העיר פאלט,ליד יער ורידיאן וליד רמת אינדיגו הראשונה זה מקום די גדול אפילו אומרים שורידיאן היא הבירה של קנטו מיד אחרי העיירה פאלט המקום שממנו אתה באת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את הונצ'קורו מתחיל גם לרדת למטה ואתה רואה את קורומורי והחישוק במרחק שלושה סנטימטרים קטנים אך אתה רואה שהונצ'קורו שיתק לקורומורי את המערכות והוא לא מסוגל לזוז למספר שניות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר חושב מעט מאוד והוא מתחיל לשוטט באי הקטן עשוי הקרח שכמעט השמדת והוא אומר לך:"שמע לי אתה מאמן חזק מאוד ואני ראיתי את זה מזמן ביום שנפגשו,תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה ואני אתן לך מידע מדויק איפה הוא נמצא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ארסיאוס משחרר את טריקו והוא אומר:"פסק הדין שלך הוא שאתה משוחרר אתה והטריקו שלך הפעם זו רק אזהרה בפעם הבאה אפילו סירס לא יעזור לך,אבל מגיע לך עונש,הטרפינץ' שאתה רוצה להשיג יהפוך להיות זורא שמשנה את צורתו אתה צריך ללכוד אותו והוא יחזור להיות טרפינץ'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בשביל משתתפי המשחק וקוראי הסיפור המדהימים שלי[המשתתפים והקוראים]הנה האירועים המיוחדים של הפרק:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס נפגש עם בנו סירס.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס מספר לבנו על איך נולד [/FONT][FONT=Arial]SP[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס מספר לבנו על מה שיקרה ביום הדין.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס מגלה את צורתו האנושית.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס מודיע חגיגית שהוא מאוהב בבת תמותה.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס לא מוכן לזה שבנו הארסיאוס הבא יהיה[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]מאוהב.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס אומר שביום הדין העולם לא יושמד.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]וגם מי שיפתח את ע''מ 40 יהפוך להיות דמות בסיפור שלי![/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא,השם שלו,הספרייט שלו וכול השישיה שלו![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ושואל נמחק לי ה-ש'
---------
אני אומר לו בסדר והולך למצוא קרב בשביל לאמן את פיקאצ'ו
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916221][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
אבהל מעט, ואז אחליט לשמור את הפתק בכיסי, ולפנות לעבר הדלת השחורה בשביל ללקט מידע נוסף, בתקווה שיעזור לי לקחת את הפוקדור של צ'רמנדר ויעזור לי למצוא את היציאה מהמקום ומהמבחן הזה בהצלחה.
-
[quote=מאסטר גלסיון;916221][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא,השם שלו,הספרייט שלו וכול השישיה שלו![/FONT][/COLOR][/quote]
*אתה תנסה גם לעשות את האופי של אותה הדמות או שלא?
או שאתה תכנן לאותה הדמות אופי משלך? איך זה עובד?
"קורמורי תנצל את חולשתך תיפול במהירות ותנסה לנצל את זרמי האוויר כך שיבילו אותך לעבר החישוק!"אני אומר ומקווה שהרעיון שלי יצליח ושהוא בכלל הגיוני.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;916221]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא,השם שלו,הספרייט שלו וכול השישיה שלו![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה לשניכם אני ממש מודה לכם אני לא העשה זאת פעם הבאה מבטיח לכם, קדימה טריקו יש לנו עבודה לעשות להתראות לשניכם אני ממש מודה לכם" ואקח את טריקו על הכתפיים שלי הצא מהמקדש והלך לתוך היער לחפש את זורא שמשנה צורה.
"טריקו אם אתה רואה כלב שחור וקטן תגיד לי זה הטרפינץ' המיוחד זורא פשוט יכול לשנות צורה תגיד לי שלא יברח לנו" אגיד לטריקו.
"טריקו עם אתה רואה זורא כלב שחור וקטן תגיד לי זה הטרפינץ' המיוחד שסירס הבטיח לנו
-
[quote=מאסטר גלסיון;916221]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס נפגש עם בנו סירס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס מספר לבנו על איך נולד [/FONT][FONT=Arial]SP[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס מספר לבנו על מה שיקרה ביום הדין.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס מגלה את צורתו האנושית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס מודיע חגיגית שהוא מאוהב בבת תמותה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]ארסיאוס לא מוכן לזה שבנו הארסיאוס הבא יהיה[/FONT][FONT=Arial]מאוהב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Symbol]· [/FONT][FONT=Arial]סירס אומר שביום הדין העולם לא יושמד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא,השם שלו,הספרייט שלו וכול השישיה שלו![/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"יש מלא פוקימונים שאני רוצה.אבל אבחר בטחד מהם.אני אבחר בדרטיני הסוג שלו הוא דרקון אך שיתפתח לדרגוניר היה לו גם סוג מעופך.פוקימוני דרקון יעזר לי נגדך.אז בחרתי בדרטיני.הוא בכלל חי פה על האי?"
-
[quote=מאסטר גלסיון;916221][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"אני הוא סירס בנו של ארסיאוס אני גם נקרא שליח האלים,אני מסלק דמונים כמו פוקימונים כאלה פוקימונים ממורמרים ועצובים שיש להם רק זן אחד והם לא אגדיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/quote]
"נעיפ להכיר,איך הפוקימונים האלה נוצרים אם אתם מחליטים על מי נוצר?" אשאל אותו בתמיהה הוציא את הפוקימונים שלי ואשאל אותו:"אפשר לרפא אותם איפה שהו פה?" אחייך אליו ואחכה לתשובה