סתכלו ע ל הכינוי השמקסי החד ש שלי למי שלא שם לב
Printable View
סתכלו ע ל הכינוי השמקסי החד ש שלי למי שלא שם לב
איך שינית את השם? עוד לו הראשון בחודש...
21,000 מי היה מאמין
ליאור,טוס.
אני שונא את פיקאצו זה הפוקימון הכי נוב שיש!
נלך להקדיש
[quote=monster;885838]21,000 מי היה מאמין[/quote]
יפה ליאור תלך להקדיש....
מזל טוב!!!
ביי.
אלמוג!
מתי אתה נרשם אלי?
וואו,יובש.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=31940[/url]
ישראל מתייבשת
[quote=W.s.G;885846]אלמוג!
מתי אתה נרשם אלי?[/quote]
אחרי שארשאם למשחק של לורביז ואמיר בערך מח,מחרתיים,עוד שלושה ימים...
בנתיים הכנתי רקע לחוג שלי שהוא מבוכים ודרקונים
הנה:[SPOILER][SIZE="1"]חץ נולד למשפחת אלפים גדולה. היו לו שישה אחים ושני הורים, העוני היה רב אך מחסכונות של דורות קודמים אשר חיו בעושר הם התגברו. לאחר תקופה של 3 שנים חסכנותם נגמרו והוריהם מתו מהעוני. הם היו זקוקים לפרנסה חדשה כדי להמשיך לשרוד. חץ ואחיו חפשו מקור פרנסה כדי שהם ישרדו, באותה התקופה המלך נצל את ההזדמנויות כדי לחזק את האימפריה שלו ושהוא יוכל לגבור על אנשי הרחוב הרבים, חץ הלך אליו וחתם הסכם איתו בוא נכתב שחץ לא יבגוד בו לעולם בתמורה לפרנסה למשפחתו, העבודה שהוא קיבל זה צייד אנשים ורוצח שכיר.
חץ ומשפחתו גדלו בעושר רב אך חלומם היה החופש. החסרון בעבודתו אותו חץ הרגיש בבליטות היה הקסמים אשר הרסו את הטבע והכחידו זנים רבים מהעולם כולו, תחביבו היה לשמור ולהגן על הטבע ולאכלס עימו חיות בסכנת הכחדה.
כשהתחיל המרד ומיליוני אנשים ברחו ונמלטו, המשפחה של חץ לא הקשיבה לו היא הרגישה את החופש בדמם. מחובתו של חץ להיות נאמן למלכו הוא לא עזב עם משפחתו אלה המשיך לעבוד ולתפקד כרגיל, הפקודות אותם קיבל היו לעצור את המרד והוא הציב את זה כמטרתו אך סעיף נוסף שנשאר לו בדם היה להציל את משפחתו ולתת להם לברוח אל החופש.[/SIZE][/SPOILER]
ראיתי.
עשיתי הקדשה קצרה