-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971329]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
פאלי משתמש באקדח מים ואז מסתובב ויוצר סביבון מים במקום.סביבון המים פוגע קשה בס'יטי.בנוסף הסביבון המים מגן על פאלי מהמכה של סקיטי.סקיטי כבר נפגע קשה מאוד והוא כבר תשוש מהקרב שלו ועומד להפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[/QUOTe]
הראלי שהצלחתי לצטט טוב באייפוד אבל אל תצפה שזה יהיה קבוע כי זה קשה באייפוד...
---
״תנסה לחקות אותו, תזנק עליו ותצליף בו עם הזנב שלך מהר!״ אורה לפאלי.
׳סטירה כפולה, סטירה כפולה...׳ אחשוב לעצמי ואחזיק אצבעות בתקווה שהוא יצליח ללמוד את המתקפה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971329][B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על קליע הזרעים של טריקו.הגחלת שורפת לגמרי את הקליע הזרעים של טריקו.לאחר מכן צ'ימצ'אר רץ אל טריקו בכול הכח במתקפת אגרוף אש.טריקו לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.טריקו משתמש במכת זנב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג משתמש בבועות על כול האזור שקרוב לכם.כול האזור שלידכם הופך לבוץ.מוקרו קשה מאוד ללכת בגלל הבוץ שעל החול.פולויאג משתמש באקדח מים על הבור של מוקרו.האקדח המים מציף את הבור שחיפר מוקרו.מוקרו יוצא מן הבור שלו ומשתמש בנשיכה על פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
פאלי משתמש באקדח מים ואז מסתובב ויוצר סביבון מים במקום.סביבון המים פוגע קשה בס'יטי.בנוסף הסביבון המים מגן על פאלי מהמכה של סקיטי.סקיטי כבר נפגע קשה מאוד והוא כבר תשוש מהקרב שלו ועומד להפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין קופץ על פיג'יוטו ונפגע מהאס האוירי של פיג'יוטו.לאחר מכן ארקניין מסתובב ומפעיל ניב חשמלי על פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי ומשותק לגמרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר יורה גחלת על פילוסווין.פילוסווין לא מתחמק ונפגע קשה מאוד ולבסוף הובס בקרב.אתה זורק על פילוסווין פוכדור.הפוכדור מכני אליו את פילוסווין.ואז מתחיל לזוז ימינה ושוב ימינה ואז שמאלה ואז שמאלה.לבסוף נעצר.לכדת פילוסווין.לפתע אור לבן מקיף את צ'ארמנדאר.תוך שניות מולך עומד צ'ארמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]איתי
פיפלאפ תוקף את כול הכפילים של כרינדוס.האקדח המים מביס את כול הכפילים של כרינדוס לכמרי.לאחר מכן פיפלאםפ מוצא את הכרינדוס האמיתי ויורה עליו בועות.כרינדוס לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע קשה.כרינדוס משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט משתמש באקדח מים חזק על מפולת הסלעים.האקדח המים וגע במפולת הסלעים ומעיף את חלקן על דנגרו.בנוסף האקדח המים פוגע בדנגרו.דנגרו נפגע מהאקדח המים ומהסלעים של המפולת.דנגרו משתמש בדחיפה על אוושאטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל יורהנ להביורים על הבורות ויוצר גיזרי אש בזירת המכון.ואז סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן הגלגל הלהבה של סינדקוויל.סווינב יורה קרן קרח אל סינדקוויל[/COLOR][/B][/QUOTE]
תשתמש בגלגל אש על הקרן קרח תיצור ערפל ואז תמשיך עם הגלגל אש לאותו כיוון כדי לפגוע בסווינב
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971329]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג משתמש בבועות על כול האזור שקרוב לכם.כול האזור שלידכם הופך לבוץ.מוקרו קשה מאוד ללכת בגלל הבוץ שעל החול.פולויאג משתמש באקדח מים על הבור של מוקרו.האקדח המים מציף את הבור שחיפר מוקרו.מוקרו יוצא מן הבור שלו ומשתמש בנשיכה על פולויאג[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"ממ פוליווג תשתמש בהצלפת זנב כדי להעיף את מוקור ישרות לאדמה לאחר מכן תשתמש בבועות על מוקרו"
-
[quote=שלושה מחוזות;971329][B][COLOR=Red]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על קליע הזרעים של טריקו.הגחלת שורפת לגמרי את הקליע הזרעים של טריקו.לאחר מכן צ'ימצ'אר רץ אל טריקו בכול הכח במתקפת אגרוף אש.טריקו לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.טריקו משתמש במכת זנב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed][/COLOR][/B][/quote]
"טוב מאוד צימצאר,גחלת לריצפה לעד טריקו כדי שלא יוכל לברוח ואגרוף אש כפול,עם שתי הידיים!" אומר לו בחיוך רחב ואזהר לא להחליק על הקרח הדק
-
מצטער שלא הגבתי
היו לי בעיות עם האיטרנט שלי
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ריצפת הקרח שקרובה לטריקו.זה מונע מן טריקו לתקוף את צ'ימצ'אר.לאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידיו על טריקו.טריקו לא יוכול להתחמק בגלל הגחלת שעל הרצפה.ולכן הוא סופג את אגרוף האש של צ'ימצ'אר.טריקו כבר תשוש מאוד מהקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג המשתמש בהצלפת זנב על מוקרו.הצלפת הזנב פוגעת במוקרו ומעיפה אותו אל החול.פולויאג יורה בועות על מוקרו.מוקרו לא מספיק להתחמק מן הבועות ונפגע מהבועות של פולויאג.מוקרו מתעלף על החול ולא יכול להמשיך להילחם יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל אש על קרן הקרח של סוינב.גלגל האש מתנגש בקרן הקרח ונוצר ערפל כבד שאי אפשר לראות בו כמעט כלום.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בגלגל אש על סוינבב.הוא דוהר אל תוך הערפל ומקוה לפגוע בסוינב.אך סוינב מסתתר באחחד מן הבורים שנמצאים בזירה והערפל מסתיר תבור שסוינב מסתתר בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי מנסה לחקות את סקיטי ואת הסטירה הכפולה שלו.לאחר כמה ניסיונות פאלי מצליח ללמוד סטירה כפולה.הוא משתמש בסטירה כפולה על סקיטי.מכיוון שסקיטי עייף הוא לא מתחמק אלה רק נפגע.סקיי מתעלף ומפסיד בקרב. 1 0 לך.אליס מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו ומוציאה את באטארפי שלה לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
פילוסווין מנאמאסווין אחרי המשך זה
אתה מוציא את פילוסווין החוצה.לאחר מכן פילוסווין מששתמש ברסיסי קרח על המקום שאתם נמצאים בו.רסיסי הקרח שוברים חלק מהמקום ואז בה אור.אתה יוצא דרך החור שפתח פילוסווין ואתה מגיע למקום שממנו הית בו לפני דקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]עמית
אוושאט מצליח להתחמק מן הדחיפה של דאנגרו.ואז אוושאט מחזיר לדנגארו במתקפת דחיפה.דנגרו מתחמק מהדחיפה בקלות.ג'קסון אומר"דנגרו תשתמש בבאבנים חדות על אוושאט"דנגרו משתמש באבנים חדות והוא מעיף מס' אבנים חדות על אוושאט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]איתי
פיפלאפ רץ מהר אל כרינדוס ותוקף אותו במתקפת ניקור חזקה.כרינדוס סופג את מכת הניקור ונפגע קשה.לאחר מכן פיפלאפ משתמש באקדח מים על כרינדוס.כרינדוס גם סופג את אקדח המים ומפסיד בקרב.לפתע פיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן.רוקר מחזיר את רינדוס לפוכדורו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי כאוס ואני הוא הבוס של השוק השחור.אתה הוא תומר הרוצח.כול רוצח וצייד חייב להכיר את השוק השחור כדי שישיג כסף על העבודות שלו.אז תומנר אם תרצה תבוא אחרי לדלדלת שנכנסתי דרכה עכשיו.אם לא תיכנס לא תהיה רוצח לעולם.אז במה אאתה מחליט?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;973075]
[B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי כאוס ואני הוא הבוס של השוק השחור.אתה הוא תומר הרוצח.כול רוצח וצייד חייב להכיר את השוק השחור כדי שישיג כסף על העבודות שלו.אז תומנר אם תרצה תבוא אחרי לדלדלת שנכנסתי דרכה עכשיו.אם לא תיכנס לא תהיה רוצח לעולם.אז במה אאתה מחליט?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני בא איתך כאוס"אני אומר ואלך עם כאוס.
-
[quote]ניר
אתה מוציא את פילוסווין החוצה.לאחר מכן פילוסווין מששתמש ברסיסי קרח על המקום שאתם נמצאים בו.רסיסי הקרח שוברים חלק מהמקום ואז בה אור.אתה יוצא דרך החור שפתח פילוסווין ואתה מגיע למקום שממנו הית בו לפני דקה.[/quote]
אני קופץ מהר מהמקום ומחזיר את פילוסווין, אני אומר לקהילה שנמצאת שם: "השוטר הסמוי ניר מדבר, תפסו את האיש הזה!." אני רץ במהירות ואז מוציא את ארקניין ואומר לו: "ארקניין מהירות על כדי למצוא את האיש ואז להביור סביבו!" לאחר מכן אני אני מוציא את פילוסווין ואומר לו: "תפעיל רסיסי קרח בסיבוב לאש! שילכו ויצטמצמו!. לאחר מכן הרסיסי קרח ינמסו באש ויעבירו מסך קור עז לגנב!" אני מחפש אנשים ואז אומר להם: "פנו למי שמשלם על מי שרצח את רורק, שיבוא לפה עם הכסף."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את פילוסווין לפוכדור שלו.ואז אתה מוציא את ארקניין החוצה שיעזור לך.ארקניין משתמש במהירות על כדי למצוא את האיש שרצח את רוקר.ארקניין מוצא אותו.ומשתמש בלהביור כדי לא לתת לו לברוח.אתה מוציא את מאמאסווין שהתפתח לך בפוכדור.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח על הלהביור.רסיסי הקרח מצמצים וגורמים לקור לאיש.אנשים אומרים לך"האיש שנותן כסף כרגע לא נמצא בעיר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה וכאוס נכנכסים לדלת ירוקה ואז אתה מגיע למקום חדש.כאוס מוביל אותך לחדר שנקרא לוח הבקרה.אתה רואה הרבה כפתורים ומעליהם 10 מסכים גדולים.כאוס אומר לך"אוקי פה תוכל להשיג משימות .המשימות מדורגת מהקל אל הקש.אתה מתחיל אז בחר משימות קלות.בנוסף כמו שאתה רואה על המסך הכי שמאלי שוק.זה השוק השחור שם אחרי שתעבור תמשימה לך לשם ויתנו לך לרס כולשהו.אז תרצה לקחת משימה?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;973134][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה וכאוס נכנכסים לדלת ירוקה ואז אתה מגיע למקום חדש.כאוס מוביל אותך לחדר שנקרא לוח הבקרה.אתה רואה הרבה כפתורים ומעליהם 10 מסכים גדולים.כאוס אומר לך"אוקי פה תוכל להשיג משימות .המשימות מדורגת מהקל אל הקש.אתה מתחיל אז בחר משימות קלות.בנוסף כמו שאתה רואה על המסך הכי שמאלי שוק.זה השוק השחור שם אחרי שתעבור תמשימה לך לשם ויתנו לך לרס כולשהו.אז תרצה לקחת משימה?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני רוצה את משימה 2"אני אומר לכאוס
-
[quote]אתה מחזיר את פילוסווין לפוכדור שלו.ואז אתה מוציא את ארקניין החוצה שיעזור לך.ארקניין משתמש במהירות על כדי למצוא את האיש שרצח את רוקר.ארקניין מוצא אותו.ומשתמש בלהביור כדי לא לתת לו לברוח.אתה מוציא את מאמאסווין שהתפתח לך בפוכדור.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח על הלהביור.רסיסי הקרח מצמצים וגורמים לקור לאיש.אנשים אומרים לך"האיש שנותן כסף כרגע לא נמצא בעיר"[/quote]
אני אומר לארקניין: "תגמור אותו, להביור."
לאחר מכן אני לוקח את ראשו של האיש ושל שלגון, ותוקע אותם על הקרניים של מאמאסווין.
לאחר מכן אני מסתכל על האנשים ואומר: "אבל רגע, הוא היה פה לפני דקה. כמה זמן לא הייתי?"
ולבסוף, אני מתיישב על מאמאסווין ומוציא את מנצ'לקס. אני אומר למנצ'לקס: "אימון כושר, תרים את מאמאסווין ואותי ורוץ קדימה, ארקניין יעזור לך. אני מנווט את מאנצ'לקס לכיוון הדלת ואז יורד ממאסווין.
אני מחפש את האיש ואז אומר לו: "קדימה אני חייב לעשות את זה מהר! תן לי משימת התנקשות קשה ומקום לקנות בו את החוט שאני יכול לשגר על פוקימונים מעופפים ואז לרכב עליהם." אני פוסע ליד ברי צקלה ורץ בצורה קלה לדלת.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;973075]מצטער שלא הגבתי
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ריצפת הקרח שקרובה לטריקו.זה מונע מן טריקו לתקוף את צ'ימצ'אר.לאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידיו על טריקו.טריקו לא יוכול להתחמק בגלל הגחלת שעל הרצפה.ולכן הוא סופג את אגרוף האש של צ'ימצ'אר.טריקו כבר תשוש מאוד מהקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג המשתמש בהצלפת זנב על מוקרו.הצלפת הזנב פוגעת במוקרו ומעיפה אותו אל החול.פולויאג יורה בועות על מוקרו.מוקרו לא מספיק להתחמק מן הבועות ונפגע מהבועות של פולויאג.מוקרו מתעלף על החול ולא יכול להמשיך להילחם יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל אש על קרן הקרח של סוינב.גלגל האש מתנגש בקרן הקרח ונוצר ערפל כבד שאי אפשר לראות בו כמעט כלום.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בגלגל אש על סוינבב.הוא דוהר אל תוך הערפל ומקוה לפגוע בסוינב.אך סוינב מסתתר באחחד מן הבורים שנמצאים בזירה והערפל מסתיר תבור שסוינב מסתתר בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי מנסה לחקות את סקיטי ואת הסטירה הכפולה שלו.לאחר כמה ניסיונות פאלי מצליח ללמוד סטירה כפולה.הוא משתמש בסטירה כפולה על סקיטי.מכיוון שסקיטי עייף הוא לא מתחמק אלה רק נפגע.סקיי מתעלף ומפסיד בקרב. 1 0 לך.אליס מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו ומוציאה את באטארפי שלה לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את פילוסווין החוצה.לאחר מכן פילוסווין מששתמש ברסיסי קרח על המקום שאתם נמצאים בו.רסיסי הקרח שוברים חלק מהמקום ואז בה אור.אתה יוצא דרך החור שפתח פילוסווין ואתה מגיע למקום שממנו הית בו לפני דקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]עמית
אוושאט מצליח להתחמק מן הדחיפה של דאנגרו.ואז אוושאט מחזיר לדנגארו במתקפת דחיפה.דנגרו מתחמק מהדחיפה בקלות.ג'קסון אומר"דנגרו תשתמש בבאבנים חדות על אוושאט"דנגרו משתמש באבנים חדות והוא מעיף מס' אבנים חדות על אוושאט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]איתי
פיפלאפ רץ מהר אל כרינדוס ותוקף אותו במתקפת ניקור חזקה.כרינדוס סופג את מכת הניקור ונפגע קשה.לאחר מכן פיפלאפ משתמש באקדח מים על כרינדוס.כרינדוס גם סופג את אקדח המים ומפסיד בקרב.לפתע פיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן.רוקר מחזיר את רינדוס לפוכדורו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי כאוס ואני הוא הבוס של השוק השחור.אתה הוא תומר הרוצח.כול רוצח וצייד חייב להכיר את השוק השחור כדי שישיג כסף על העבודות שלו.אז תומנר אם תרצה תבוא אחרי לדלדלת שנכנסתי דרכה עכשיו.אם לא תיכנס לא תהיה רוצח לעולם.אז במה אאתה מחליט?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''לא יכול להיות שפיפלאפ מתפתח עכשיו לפרינפלאפ'' ואחרי זה אני אומר לו ''כל הכבוד על הניצחון שלך''
-
[quote=שלושה מחוזות;973075]מצטער שלא הגבתי
[B][COLOR=DarkRed]לוקאס
[/quote]
"אני חושב שכדאי שנפסיק עם הקרב,טריקו שלך ממש תשוש ואני חושש שייפגע מהקור או מפגיעה של צימצאר.. אתה רוצה להפסיק?" אומר ואסתכל על צימצאר בגאווה ואז אשאל אותו:"אתה חושב שאתה מוכן להיתפתח?" אחייך אליו חיוך רחב ואחשוב על מונפרנו בראש שלי.
-
[quote=שלושה מחוזות;973075][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פאלי מנסה לחקות את סקיטי ואת הסטירה הכפולה שלו.לאחר כמה ניסיונות פאלי מצליח ללמוד סטירה כפולה.הוא משתמש בסטירה כפולה על סקיטי.מכיוון שסקיטי עייף הוא לא מתחמק אלה רק נפגע.סקיי מתעלף ומפסיד בקרב. 1 0 לך.אליס מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו ומוציאה את באטארפי שלה לקרב[/COLOR][/B][/quote]
"חזור פאלי" אחזיר אותו לפוקדור שלי ואלחש לו "קרב מעולה, תנוח"
"צאי סאנד!" אורה לסאנד שלי לצאת מהפוקדור "סופת חול!"
אקווה בכל ליבי שהסופה תצליח לטשטש את ראייתו של באטרפרי ולפגוע בו.
"גלגול!" אלחש בשקט אל סאנד כדי שסאלי ובאטרפרי לא יישמעו, כדי שיופתעו.
---
לתשומת לבך, [כדי שלא יהיו לך טעויות..]
סופת חול זה מהלך שנשאר למשך חלק מהקרב, והוא מטשטש את הראיה של כל הפוקימונים חוץ מכמה מסויימים שביניהם: סאנדשרו, בלטוי, קקניה, טראפינצ' ועוד...] ומוריד נזק.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחזיר את פאלי לפוכדור שלו.ואז מוציא את סאנד לקרב.סאנד יוצאת מהפוכדור שלה ומשתמש בסופת חול על באטארפי.באטרארפי לא מצליח להתחמק ונלכד בסופת חל שפוגעת בו ומטשטשת את הראיה שלו.במהירות סאנד תוקפת במתקפת גילגול.באטארפי נפגע מהגילגול של סאנד קשה.סופת החול מקשה על בארטארפי לתקוף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
טום אומר לך"אני לא רוצה להפסיק תקרב.הקרב יגמר שאחד מן הפוקימונים יפסיד.אז נמשיך תקרב.". צ'ימצ'אר שומע אותך ואז עונה לך בקול שמחה"צ'ימ צ'ימ צ'ימ"אתה מבין שצ'ימצ'אר רוצה להתפתח לך.טריקו תוקף כשאתםן לא שמים לב בקליע זרעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה לא מאמין שפיפלאפ מתפתח לך.אבל הוא באמת מתפתח לך.תוך שניות במקום פיפלאפ עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/394.png[/IMG] פרינפלאפ.פרינפלאפ למד קרן בועות.רוקר אומר לך"מזל טוב על פרינפלאפ שלך.עכשיו תרצה את התג של המכון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין משתמש בלהביור על האיש.הלהביור שורף למוות את האיש.אתה לוקח את ראשם של האיש ושל שלגון ותוקע אותם בניבים של מאמאסווין.האנשים אומרים לך"לא היית 5 דקות פה".אתה עולה על מאמאסווין ומוציא את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להרים אותכם ומתמוטט.לפתע מולך נפתחת הדלת וראש השוק השחור יוצא ממנה.אתה נכנכס אחריו לדלת עם פוקימוניך.הוא מוביל אותך לחדר הבקרה ואז על אחד המסכים מראה לך משימה ואומר לך"שמי כאוס.ביקשת משימה קשה תקבל.המשימה היא לתפוס את האיש הזה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/395.png[/IMG].לאיש קוראים אמפאוליון.נשמה של רוצח מבוקש נכלא בגום של אמפוליאון.תזהר מימנו הוא חזק.הנשק שביקשת הוא רק לציידים ביי."אתה יוצא מהלוח והבקרה ויוצא מן הדלת ומגיע לדרך 2 שם שומע פיצוץ אדיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
כאוס אומר לך"אוקי משימה 2 היא משימה קלה.עליך להביא פושע לא כול כך מסוכן.חי או מת.עדיף מת.האיש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/IMG].בצלחה במשימה ה1 שלך.אתה תוכל לעבור אותה"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
ארקניין משתמש בלהביור על האיש.הלהביור שורף למוות את האיש.אתה לוקח את ראשם של האיש ושל שלגון ותוקע אותם בניבים של מאמאסווין.האנשים אומרים לך"לא היית 5 דקות פה".אתה עולה על מאמאסווין ומוציא את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להרים אותכם ומתמוטט.לפתע מולך נפתחת הדלת וראש השוק השחור יוצא ממנה.אתה נכנכס אחריו לדלת עם פוקימוניך.הוא מוביל אותך לחדר הבקרה ואז על אחד המסכים מראה לך משימה ואומר לך"שמי כאוס.ביקשת משימה קשה תקבל.המשימה היא לתפוס את האיש הזה.לאיש קוראים אמפאוליון.נשמה של רוצח מבוקש נכלא בגום של אמפוליאון.תזהר מימנו הוא חזק.הנשק שביקשת הוא רק לציידים ביי."אתה יוצא מהלוח והבקרה ויוצא מן הדלת ומגיע לדרך 2 שם שומע פיצוץ אדיר[/quote]
אני מתעלם מהפיצוץ וממשיך ללכת ישר, בלי כול כוונה לראות מה יש בפיצוץ או מטרה לרצוח את האיש הנ"ל שקיבלתי משימה לרצוח אותו.