-
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"תתפסי אותה!" אתה לוחש לוונסה,
"היא צריכה בית, היא צריכה אותך!" אתה מוסיף במבט רציני.
"אני לא יודעת.. אני לא יכולה.." עונה לך וונסה בקול תשוש.
"תראה.. הסיפור הוא ככה.." וונסה אומרת ומסתכלת על צ'יקוריטה.
"כשהתחלתי את המסע שלי.. לפני 5 שנים.. כהשגתי כבר שני תגים והגעתי לעיר גולדרונד אני ביקרתי במעון היום".
"המנהלת של המעון חיבבה אותי והעניקה לי ביצת פוקימונים,מאוד שמחתי מהביצה ושמרתי אותה בפקידה".
"אני נשארתי בעיר גולדרונד הרבה זמן יחסית.. ביום אחד נלחמתי מול מאמן והוויפינבל שלו ואני נלחמתי עם טוטודייל שלי אז בזמנו..לפני שהתחלתי את הקרב הנחתי את המכיר שבו שמרתי את הביצה בחוץ ופתאום באמצע הקרב הביצה התחילה לזהור,התרגשתי והוצאתי אותה ולאחר כמה רגעים יצאה ממנה צ'יקוריטה קטנה, כל כך שמחתי שקיבלתי אותה" מסבירה וונסה ומחייכת,כאילו היא נזכרת בהמון דברים.
"אז המשכתי את המסע שלי וצ'יקוריטה התחזקה,אימנתי אותה ואת הפוקימונים שלי הרבה ונקשרתי איתם מאוד,בעיר אוליביין היא התפתחה לבייליף ומשם אחרי המכון השמיני התפתחה למגניום" ממשיכה להסביר.
"התחלתי את הליגה וניצחתי בה, זה היה קרב אחרון שבו מגניום השתתפה וכנגד כל הסיכויים היא ניצחה מול יריב שחזק ממנה, זכיתי באליפות ג'וטו והוכתרתי לאלופה לפני שנתיים.." וונסה מלטפת את צ'יקוריטה בעדינות.
"הכל היה מושלם עד שחזרתי לעיר גולדרונד.. רציתי להראות למנהלת המעון כמה מגניום גדלה..ואז צוות ניאו רוקט התקיף את העיר,אני זוכרת את האש הגדולה שפרצה ואת ההמונים שניסו לברוח,מגניום מיד רצתה לעזור והייתה מוכנה להקריב את עצמה,היא ושאר הפוקימונים שלי השתתפו במלחמה ואחרי שגירשנו את רוב הפושעים נלחמנו מול מישהו..נראה אפל מבחוץ ומבפנים,הייתה לו מסיכה שהסתירה את פניו,נלחמנו מול פוקימון רעל שהיה לו..מגניום נתנה את הכל עד שלפתע הוא הרעיל אותה בצורה חמורה ביותר.. מגניום הובאה לטיפול נמרץ,הייתי כל כך לחוצה באותו רגע.." אומרת וונסה ואתה מבחין שקשה לה לדבר,עוד דמעות דולגות מעינייה, "אמרו לי שהיא חטפה סוג נדיר של רעל שלא פיתחו לו תרופה עדיין.. לאחר שהצליחו לשקם את העיר.. מגניום נשארה שם.. במרכז הפוקימונים במחלקת הטיפולים הקשים,הרופאים אמרו לי שהיא לא תוכל לצאת לבחוץ ולחיות כמו שצריך עוד שהרעל בגופה,היא מאושפזת כבר שנתיים.. מצבה לא משתנה.." מסבירה וונסה ומתחילה לבכות.
"והצ'יקוריטה הזאת.. בנחישות שלה,באומץ ובעוצמה כל כך מזכירה לי את מגניום שלי" אומרת וונסה ומסתכלת על צ'יקוריטה, "צוות ניאו רוקט.. הרסו לי את החיים,הרגו את הוריי בגיל 15 והרעילו קשות את מגניום... מאז נשבעתי שאני אעצור אותם ואחסל אותם סופית,שהם יצטערו על ההרס שגרמו לי" אומרת וונסה בקשיחות וכעס.
צ'יקוריטה מסתכלת על וונסה ולא יודעת מה לעשות..
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
[SPOILER]אהבתי את הגישה,פעלת יפה מאוד[/SPOILER]
"מה אתה אומר? מה החמוד הזה כבר יעשה לי, הא?" אתה מתגרה בו ואומר לו בבוז ולעג.
"אתה תלמד מה זה להתעסק עם דיויד אדלר ועם הטדיאורסה שלו" אתה אומר לו בקשיחות.
"תחכה ותראה.., "זיגזגון דחיפה! מקוהיטה דחיפת ידיים!" קורא הבחור.
אתה מסמן לילדה להגיע אליה ולוחש לה באוזן שתזעיק את המשטרה,היא מהנהנת ונמלטת מהמקום.
"אתה תשלם על זה.. צאו!" קורא הבחור והפוקימונים שלו יוצאים למתקפה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"אני חושבת שאני יודעת מי זה .. זה מצוות מגמה!" את קוראת ושואלת את זיגזגון אם הוא יעזור לך,הוא מהנהן ומחכה לפקודות.
את מנסה להציץ למטה ולמצוא עוד פרטים,את רואה אוהל שאנשים נכנסים ויוצאים ממנו,אנשים חולפים באזור,אחד מסתכל על הכלוב וצוחק בפרעות.
יש שם הרבה אנשים.. לבד את לא תסתדרי..
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
[SPOILER]זה לא יללה.. תבדוק את המתקפות שלו..[/SPOILER]
אתה משחרר את מאנקי ולהב ומחלק להם פקודות.
להב תוקף את הפוקימון המעופף וגורם לו לנזק משמעותי.
מאנקי מסתכל על הפוקימון ששוכה בשפת הבריכה ומחכה ממך לפקודות.
אתה בודק את שני הפוקימונים בפוקידע, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=11484980.png][img]http://www.up2me.co.il/images/11484980.png[/img][/url] "פסידאק-פוקימון הברווז,פסידאק הם בעלי כוחות מסטיים אבל מתשים בשימוש בהם, אוהבים להשתכשך במקורות מים,נהנים מלאכול אוכל שמקורו במים".
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=7508708.png][img]http://www.up2me.co.il/images/7508708.png[/img][/url] "ליידבה-פוקימון חמשת הכוכבים,הוא כל כך ביישן,שהוא לא יכול לזוז בלי קבוצה מהמין שלו,מתי שמזג האוויר מתקרר,ליידבה מתאספים ומחממים זה את זה" הפוקידע נכבית.
ליידבה נפגע מהמכה שלל צ'ימצ'אר ומתעופף לכיוון צ'יממצ'אר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
אתה מביט סביב,רואה הרבה אנשים עשירים,חלקם מלווים בפוקימונים שלא מוכרים לך.
אתה מחמיא לפידוב ששמחה מהכבוד שאתם אוכלים במסעדה בזכותה ומבטיח לאושוואוט שילחם בפעם הבאה,"אושוואוט" עונה לך בחיוך.
אתם מחכים והאוכל מגיע,אתה מתחיל לאכול את הפסטה שלך,אתה טועם קצת,הטעם כל כך טעים,מיד מבינים שזאת מסעדה מובחרת,המלצר מגיש לאושוואוט ופידוב את קערת האוכל שלהם, "פידוב!", "אושוואוט!" קוראים בחיוך ומתחילים לזלול.
שלושתכם אוכלים ואחרי 20 דקות מסיימים את האוכל,אתם מרגישים שבעים ומלאים,ועם תחושת השובה מגיעה גם העייפות..
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1098596][COLOR="Black"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"אני חושבת שאני יודעת מי זה .. זה מצוות מגמה!" את קוראת ושואלת את זיגזגון אם הוא יעזור לך,הוא מהנהן ומחכה לפקודות.
את מנסה להציץ למטה ולמצוא עוד פרטים,את רואה אוהל שאנשים נכנסים ויוצאים ממנו,אנשים חולפים באזור,אחד מסתכל על הכלוב וצוחק בפרעות.
יש שם הרבה אנשים.. לבד את לא תסתדרי..
מה תעשי?[/COLOR]?[/COLOR][/QUOTE]
"למי להתקשר.." אני לוחשת ומחפשת בפוקדע מספרי טלפון "ג'קלין, עקבתי אחרי זיגזיגון יש פה מלא אנשי צוות מגמה שלכדו פוקימונים יש לי רק שלושה פוקימונים שלי שאחד מהם הוא דג וזיגזיגון מה לעשות?" אני לוחשת לאחר שאצלצל אל ג'קלין ואז אלחש לטריקוו ורמפל וזיגזיגון "אני רוצה שתרוצו ביער ותקראו לכול פוקימון שיבוא לפה"
-
[QUOTE=Meganium;1098596][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
אתה מביט סביב,רואה הרבה אנשים עשירים,חלקם מלווים בפוקימונים שלא מוכרים לך.
אתה מחמיא לפידוב ששמחה מהכבוד שאתם אוכלים במסעדה בזכותה ומבטיח לאושוואוט שילחם בפעם הבאה,"אושוואוט" עונה לך בחיוך.
אתם מחכים והאוכל מגיע,אתה מתחיל לאכול את הפסטה שלך,אתה טועם קצת,הטעם כל כך טעים,מיד מבינים שזאת מסעדה מובחרת,המלצר מגיש לאושוואוט ופידוב את קערת האוכל שלהם, "פידוב!", "אושוואוט!" קוראים בחיוך ומתחילים לזלול.
שלושתכם אוכלים ואחרי 20 דקות מסיימים את האוכל,אתם מרגישים שבעים ומלאים,ועם תחושת השובה מגיעה גם העייפות..
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מבקש לשתות, ואם אוכל לקחת מעט אוכל לפוקימונים שיהיה גם למחר בבוקר, ולבסוף אני אצא החוצה ואחזור בעייפות למרכז הפוקימונים יחד עם פידוב ואושאווט החמודים.
-
[SPOILER]מאוד אהבתי את החשיבה שלך... ותדעי לך שהתגובות שלך השתפרו! המשיכי כך! רק משהו אחד.. אל תקראי לברבוץ' דג,פשוט תגידי ברבוץ'[,היא תבין לבד שהוא לא יכול ללכת על היבשה ובשיחה עם ג'קלין קודם תגיי לה את המיקום ותסבירי לה בדיוק מה קרה..[/SPOILER]
"למי להתקשר.." את לוחשת ומתלבטת ומנסה לראות למי יהיה הכי טוב להתקשר.
את מבחינה במספר של ג'קלין ומחליטה להתקשר אליו, "כן נוקו" עונה לך ג'קלין לפתע.
"ג'קלין, עקבתי אחרי זיגזיגון יש פה מלא אנשי צוות מגמה שלכדו פוקימונים יש לי רק שלושה פוקימונים שלי שאחד מהם הוא דג וזיגזיגון מה לעשות?" את שואלת אותה ומקווה שתמצא פתרון.
את מסתכלת על הפוקימונים שלך ולוחשת אליהם "אני רוצה שתרוצו ביער ותקראו לכול פוקימון שיבוא לפה".
שלושתם מהנהנים ויוצאים לדרך,נעלמים מעינייך.
"אני חושבת שקצת מוקדם מדי להתקשר לשוטרת ג'ני.. הם יוכלו לברוח ולפגוע בפוקימונים...צריכים לעשות את זה בסודיות שלא יגלו אותך.." אומרת ג'קלין, "תנסי אולי להסיח את דעתם בעזרת משהו או למצוא את המפתח לכלוב,או להתקשר לשוטרת ג'ני שהיא תעזור לך" מסבירה ג'קלין.
בינתיים את רואה את הפוקימונים שלך ואת זיגזגון חוזרים,מצטרפים אליהם עוד 2 זיגזגונים,נאזליף אחד ופוקימון מעופף שכפניו נעות במהירות,לא ראית כזה בעבר.
מה תעשי?[/COLOR]
אתה מבקש מהמלצר לשתות, "מיד" הוא עונה במהירות ונגיש למקרר גדול,הוא מעוצב בצורה שמתאימה לאולם,דלת הפתיחה שלו שקופה ואתה יכול במשקאות.
"אחד פוקיקולה" אומר המלצר ומגיש לך ואתה שותה לרוויה, אתה מבקש עוד קצת אוכל לפוקימונים, "אני אביא לך את מה שאמצא.." עונה המלצר וניגש למלצר,לאחר כמה דקות הוא יוצא עם שקית קטנה ואדומה, "הצלחתי לשמור לך כמה" אומר המלצר ומגיש לך את השקית.
אתם יוצאים מהמסעדה ורואים את ג'סיקה,מודים לה על הארוחה,היא מחייכת אליכם ונפרדת מכם,מאחלת לכם לילה טוב.
אתם חוזרים למרכז הפוקימונים,שבעים ועייפים,אתם נכנסים למרכז,אתה ניגש לחדר שלך ופותח אותו,סוגר את הדלת,אתה שוכב על המיטה,אושוואוט ופידוב לידך ואחרי 5 דקות כולכם נרדמים.
אתה פוקח את עינייך באיטיות,אתה מתעורר בבוקר,אתה רואה שאושוואוט קם ואילו פידוב עדיין ישנה.
אתה מבחין בשעון שנמצא בחדר שמראה שהשעה 9:30.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1098618][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]מאוד אהבתי את החשיבה שלך... ותדעי לך שהתגובות שלך השתפרו! המשיכי כך! רק משהו אחד.. אל תקראי לברבוץ' דג,פשוט תגידי ברבוץ'[,היא תבין לבד שהוא לא יכול ללכת על היבשה ובשיחה עם ג'קלין קודם תגיי לה את המיקום ותסבירי לה בדיוק מה קרה..[/SPOILER]
"למי להתקשר.." את לוחשת ומתלבטת ומנסה לראות למי יהיה הכי טוב להתקשר.
את מבחינה במספר של ג'קלין ומחליטה להתקשר אליו, "כן נוקו" עונה לך ג'קלין לפתע.
"ג'קלין, עקבתי אחרי זיגזיגון יש פה מלא אנשי צוות מגמה שלכדו פוקימונים יש לי רק שלושה פוקימונים שלי שאחד מהם הוא דג וזיגזיגון מה לעשות?" את שואלת אותה ומקווה שתמצא פתרון.
את מסתכלת על הפוקימונים שלך ולוחשת אליהם "אני רוצה שתרוצו ביער ותקראו לכול פוקימון שיבוא לפה".
שלושתם מהנהנים ויוצאים לדרך,נעלמים מעינייך.
"אני חושבת שקצת מוקדם מדי להתקשר לשוטרת ג'ני.. הם יוכלו לברוח ולפגוע בפוקימונים...צריכים לעשות את זה בסודיות שלא יגלו אותך.." אומרת ג'קלין, "תנסי אולי להסיח את דעתם בעזרת משהו או למצוא את המפתח לכלוב,או להתקשר לשוטרת ג'ני שהיא תעזור לך" מסבירה ג'קלין.
בינתיים את רואה את הפוקימונים שלך ואת זיגזגון חוזרים,מצטרפים אליהם עוד 2 זיגזגונים,נאזליף אחד ופוקימון מעופף שכפניו נעות במהירות,לא ראית כזה בעבר.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אממ אוקי אני יתקשר אלייך עוד מאט" אני אומרת ומנתקת את ג'קלין
לאחר מכן אני בודקת בפוקדע את הפוקימון המעופף
"תקשיבו מה אני רוצה שתעשו וורמפל אתה תעלה על הפוקימון המעופף ותאתרו את המפתח אבל אל תתקרבו לשם יותר מידי, ברגע שאתם רואים אותו וורמפל ישתמש ביירי חוט ויביא תמפתח לפה, לאחר מכן אני רוצה שטריקו ישתמש במתקפה מהירה וירוץ ככה שהם ירוצו אחריו ואז אני ונאגליף שישמור אליי נשחרר תפוקימונים כול הזיגזיגונים נמצאים פה לגיבוי כלומר אתם רואים שהם תוקפים אותי או שהם מצליחים לתפוס את טריקו או את וורמפל או כול אחד מהצוות אתם עוזרים לו ומעקבי םאותם ומביאים ואתם לפה וצועקים, ברגע שמישהו שומע תצעקה חוזרים לפה ועושים תוכנית חדשה אם התוכנית מצליחה אז כול הפוקימונים יביואו לפה ואז נתכנן איך לתפוס תגנבים!" אני אומרת ולאחר מכן אני מתחילה לבצע תתוכנית לאחר שכולם הבינו
-
[QUOTE=Meganium;1098618][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
אתה מבקש מהמלצר לשתות, "מיד" הוא עונה במהירות ונגיש למקרר גדול,הוא מעוצב בצורה שמתאימה לאולם,דלת הפתיחה שלו שקופה ואתה יכול במשקאות.
"אחד פוקיקולה" אומר המלצר ומגיש לך ואתה שותה לרוויה, אתה מבקש עוד קצת אוכל לפוקימונים, "אני אביא לך את מה שאמצא.." עונה המלצר וניגש למלצר,לאחר כמה דקות הוא יוצא עם שקית קטנה ואדומה, "הצלחתי לשמור לך כמה" אומר המלצר ומגיש לך את השקית.
אתם יוצאים מהמסעדה ורואים את ג'סיקה,מודים לה על הארוחה,היא מחייכת אליכם ונפרדת מכם,מאחלת לכם לילה טוב.
אתם חוזרים למרכז הפוקימונים,שבעים ועייפים,אתם נכנסים למרכז,אתה ניגש לחדר שלך ופותח אותו,סוגר את הדלת,אתה שוכב על המיטה,אושוואוט ופידוב לידך ואחרי 5 דקות כולכם נרדמים.
אתה פוקח את עינייך באיטיות,אתה מתעורר בבוקר,אתה רואה שאושוואוט קם ואילו פידוב עדיין ישנה.
אתה מבחין בשעון שנמצא בחדר שמראה שהשעה 9:30.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"בוקר טוב," אני לוחש לאושאווט בחיוך ומלטף את ראשו בחיבה. אני הולך לשטוף פנים, לצחצח שיניים ולהתלבש, ואז אני מעיר את פידוב. אני אצא החוצה יחד איתם לאחר שאארוז את כל חפציי, אנעל את הדלת ואביא את המפתח לאחות ג'וי שבקבלה. לאחר מכן אני אסייר סביב העיר קצת, ולאחר מכן אמשיך לכיוון העיר הבאה.
-
[quote=Meganium;1098596]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange][spoiler]זה לא יללה.. תבדוק את המתקפות שלו..[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה משחרר את מאנקי ולהב ומחלק להם פקודות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]להב תוקף את הפוקימון המעופף וגורם לו לנזק משמעותי.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מאנקי מסתכל על הפוקימון ששוכה בשפת הבריכה ומחכה ממך לפקודות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה בודק את שני הפוקימונים בפוקידע, [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=11484980.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/11484980.png[/IMG][/URL] "פסידאק-פוקימון הברווז,פסידאק הם בעלי כוחות מסטיים אבל מתשים בשימוש בהם, אוהבים להשתכשך במקורות מים,נהנים מלאכול אוכל שמקורו במים".[/COLOR]
[COLOR=darkorange][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=7508708.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/7508708.png[/IMG][/URL] "ליידבה-פוקימון חמשת הכוכבים,הוא כל כך ביישן,שהוא לא יכול לזוז בלי קבוצה מהמין שלו,מתי שמזג האוויר מתקרר,ליידבה מתאספים ומחממים זה את זה" הפוקידע נכבית.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ליידבה נפגע מהמכה שלל צ'ימצ'אר ומתעופף לכיוון צ'יממצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[SPOILER]נכון..התבלבלתי..אבל פעם רשמת יללה אז שכחתי את פזילה ונזכרתי ביללה..[/SPOILER]
"צ'ימצ'אר גחלת ואז את סיבוב גלגל הלהבה שניסינו מקודם על פורגלי! טורנדו האש שניסינו קודם! אתה חייב לחזק אותו!" אקרא לצ'ימצ'אר ואחייך.
"מאנקי,אתה תשתמש בפזילה ומיד אחר כך חבטות זעם! לבסוף בעיטה נמוכה אבל תוך כדי שאתה מסתובב,כמו שניסינו מול אייפום! רק הפעם יותר חזק!" אקרא לעבר מאנקי.
לאחר מכן אוציא את בידוף ושינקס ואתן להם את העצמות כדי ששינהם יתחזקו.
-
[quote=Meganium;1098596][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"תתפסי אותה!" אתה לוחש לוונסה,
"היא צריכה בית, היא צריכה אותך!" אתה מוסיף במבט רציני.
"אני לא יודעת.. אני לא יכולה.." עונה לך וונסה בקול תשוש.
"תראה.. הסיפור הוא ככה.." וונסה אומרת ומסתכלת על צ'יקוריטה.
"כשהתחלתי את המסע שלי.. לפני 5 שנים.. כהשגתי כבר שני תגים והגעתי לעיר גולדרונד אני ביקרתי במעון היום".
"המנהלת של המעון חיבבה אותי והעניקה לי ביצת פוקימונים,מאוד שמחתי מהביצה ושמרתי אותה בפקידה".
"אני נשארתי בעיר גולדרונד הרבה זמן יחסית.. ביום אחד נלחמתי מול מאמן והוויפינבל שלו ואני נלחמתי עם טוטודייל שלי אז בזמנו..לפני שהתחלתי את הקרב הנחתי את המכיר שבו שמרתי את הביצה בחוץ ופתאום באמצע הקרב הביצה התחילה לזהור,התרגשתי והוצאתי אותה ולאחר כמה רגעים יצאה ממנה צ'יקוריטה קטנה, כל כך שמחתי שקיבלתי אותה" מסבירה וונסה ומחייכת,כאילו היא נזכרת בהמון דברים.
"אז המשכתי את המסע שלי וצ'יקוריטה התחזקה,אימנתי אותה ואת הפוקימונים שלי הרבה ונקשרתי איתם מאוד,בעיר אוליביין היא התפתחה לבייליף ומשם אחרי המכון השמיני התפתחה למגניום" ממשיכה להסביר.
"התחלתי את הליגה וניצחתי בה, זה היה קרב אחרון שבו מגניום השתתפה וכנגד כל הסיכויים היא ניצחה מול יריב שחזק ממנה, זכיתי באליפות ג'וטו והוכתרתי לאלופה לפני שנתיים.." וונסה מלטפת את צ'יקוריטה בעדינות.
"הכל היה מושלם עד שחזרתי לעיר גולדרונד.. רציתי להראות למנהלת המעון כמה מגניום גדלה..ואז צוות ניאו רוקט התקיף את העיר,אני זוכרת את האש הגדולה שפרצה ואת ההמונים שניסו לברוח,מגניום מיד רצתה לעזור והייתה מוכנה להקריב את עצמה,היא ושאר הפוקימונים שלי השתתפו במלחמה ואחרי שגירשנו את רוב הפושעים נלחמנו מול מישהו..נראה אפל מבחוץ ומבפנים,הייתה לו מסיכה שהסתירה את פניו,נלחמנו מול פוקימון רעל שהיה לו..מגניום נתנה את הכל עד שלפתע הוא הרעיל אותה בצורה חמורה ביותר.. מגניום הובאה לטיפול נמרץ,הייתי כל כך לחוצה באותו רגע.." אומרת וונסה ואתה מבחין שקשה לה לדבר,עוד דמעות דולגות מעינייה, "אמרו לי שהיא חטפה סוג נדיר של רעל שלא פיתחו לו תרופה עדיין.. לאחר שהצליחו לשקם את העיר.. מגניום נשארה שם.. במרכז הפוקימונים במחלקת הטיפולים הקשים,הרופאים אמרו לי שהיא לא תוכל לצאת לבחוץ ולחיות כמו שצריך עוד שהרעל בגופה,היא מאושפזת כבר שנתיים.. מצבה לא משתנה.." מסבירה וונסה ומתחילה לבכות.
"והצ'יקוריטה הזאת.. בנחישות שלה,באומץ ובעוצמה כל כך מזכירה לי את מגניום שלי" אומרת וונסה ומסתכלת על צ'יקוריטה, "צוות ניאו רוקט.. הרסו לי את החיים,הרגו את הוריי בגיל 15 והרעילו קשות את מגניום... מאז נשבעתי שאני אעצור אותם ואחסל אותם סופית,שהם יצטערו על ההרס שגרמו לי" אומרת וונסה בקשיחות וכעס.
צ'יקוריטה מסתכלת על וונסה ולא יודעת מה לעשות..
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][/COLOR][/quote]
אביט בוונסה המום ונפאם.. 'אני לא מאמין.. כזה נוראיים צוות ניו האלה יכולים להיות, להרוס להשמיד, כל מה שעומד בדרכם למטרה!'
ואז העצום את עיניי ואנשום כמה נשימות עמוקות כדי להרגע, ואז אפקח אותם מלא רצון ואנרגיה 'צוות ניאו, אני יעצור אתכם!'
ואז אלך אל וונסה וצ'יקוריטה ואומר להם "תחשבי על זה, תחשבי על כך שלצ'יקוריטה הזאת אין בית, ונראה שהיא מאוד מחבבת אותך!" ואוסיף "תחשבי על כך שאת הולכת לתת לצ'יקוריטה חברה אמיתית, כמו שהיית למגניום, אני בטוח שמגניום הייתה רוצה בזה.."
ואשים יד על כתפה ואחייך עליה.
לאחר מכן אקום אתמתח ואומר לוונסה ואליס, "קדימה צריך להתקדם, המכון והמסע מחכה שנמשיך!"
-
[QUOTE=Meganium;1098596][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
[SPOILER]אהבתי את הגישה,פעלת יפה מאוד[/SPOILER]
"מה אתה אומר? מה החמוד הזה כבר יעשה לי, הא?" אתה מתגרה בו ואומר לו בבוז ולעג.
"אתה תלמד מה זה להתעסק עם דיויד אדלר ועם הטדיאורסה שלו" אתה אומר לו בקשיחות.
"תחכה ותראה.., "זיגזגון דחיפה! מקוהיטה דחיפת ידיים!" קורא הבחור.
אתה מסמן לילדה להגיע אליה ולוחש לה באוזן שתזעיק את המשטרה,היא מהנהנת ונמלטת מהמקום.
"אתה תשלם על זה.. צאו!" קורא הבחור והפוקימונים שלו יוצאים למתקפה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מקוהיטה, הא?' אני חושב "טדיאורסה, תשתמש בשיסוע על מקוהיטה ומיד אחר כך בשבירת לבנים על זיגזגון" אני אומר. 'אם הוא משתמש בשניים, גם אני אעשה זאת' אני מוציא את הפוקדור של טורצ'יק וזורק אותו לאויר "צא והשתמש בגחלת" אני אומר, ידי מושטת למעלה, עדיין בתנוחת זריקת הפוקדור. אני מוציא את הפוקדע מכיסי "בינתיים נבדוק מי זה מקוהיטה" אני אומר ופותח את הפוקדע.
-
[quote=Meganium;1098134][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה צרמנד'ר, אתה חייב לקום! קדימה! אני מאמין בך!" אתה קורא בלחץ אבל צ'רמנדר לא זז ממקומו.[/COLOR]
[COLOR=red]"נסה לתקוף זעם דרקון נוסף!" אתה קורא בשנית.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר לא זז ואריאנה מצחקקת לה ברשעות, "אני מניחה שזה הסוף של הפוקימון המעצבן הזה.. בוא נוודא שהוא אכן גמור,גרנבול! נשיכה!" קוראת אריאנה וגרנבול יוצא לכיוון צ'רמנדר,ככל שגרנבול יותר מתקרב אתה יותר נלחץ וחושב שזה סופו של צ'רמנדר.[/COLOR]
[COLOR=red]פתאום צ'רמנדר זז וכשגרנבול רואה זאת הוא נעצר ומסתכל, צ'רמנדר מתאמץ וקם,כשהוא קם אתה מבחין בעיניו שנהפכו אדומות, כולו נראה כועס על גרנבול,לפתע הלהבה שיוצאת מזנבו גודלת לגודל מפחיד.[/COLOR]
[COLOR=red]"צ'ארמנדררר!!!" קורא הפוקימון תוך כדי שזנבו פורץ בלהבות.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מסתכל על גרנבול בעצבים,"מה אתה עוצר? תמשיך!" קוראת אריאנה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מביט כולך לא יודע מאיפה ההתפרצות הזאת הגיע.. גרנבול רץ לכיוון צ'רמנדר שלפתע פותח את פיו,מפיו של צ'רמנדר יוצא כדור אש גדול,גרנבול לא מספיק להתחמק והוא מופצץ באש הלוהטת של צ'רמנדר שמתפרצת לכל הכיוונים אחרי הפגיעה ומעלפת את גרנבול.[/COLOR]
[COLOR=red]"צ'רמנדר למד התפרצות להבות!" קוראת לפתע הפוקידע.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהאש מתפשטת לכל הכיוונים,ומתחילה לשרוף אט אט את הצמחים באיזור.[/COLOR]
[COLOR=red]פוקימון הסלע יוצא מהמערה ואריאנה מחזירה אותו ואת גרנבול חזרה לפוכדורים שלהם.[/COLOR]
[COLOR=red]"טוב.. את ההרס כבר אתם עשיתם,להית'" קוראת אריאנה,זורקת כדור עשן לרצפה,כשהעשן מתפזר היא נעלמת.[/COLOR]
[COLOR=red]האש מתחילה להתגבר וצ'רמנדר עדיין נמצא בטירוף.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"צרמנד'ר, זה נגמר, אתה יכול להפסיק!" אני קורא לעברו, ומתקרב לעברו לאט לאט "קדימה צרמנד'ר, צא מזה!" אני קורא ומנסה לשחרר אותו מהטירוף "דילן, האש מתפשטת, חייבים לעשות משהו!" אני צועק לעברו "פידג'יאוטו צא! נסה להשתמש במתקפה כלשהי כדי לעצור את האש!" אני קורא לעברו ביאוש.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"צרמנד'ר, זה נגמר, אתה יכול להפסיק!" אתה קורא לעברו ומנסה להתקדם אליו לאט.
אתה מנסה לקרוא לו שום שיפסיק אבל זה לא קורה,צ'רמנדר עדיין נמצא בתוך הטירוף.
"צ'אאר!!" ההוא קורא בזעם,עיניו אדומות והאש מסביבו ממשיכה להתפשט.
"דילן, האש מתפשטת, חייבים לעשות משהו!" אתה אומר לדילן בלחץ, "אני אנסה לקרוא לתגבורת!" אומר דילן ורץ ונעלם מעיניך.
אתה מוציא את פידגי'וטו ואומר לו שינסה לכבות את האש,הוא מסתכל על האש המתפשטת ולא יודע מה לעשות.
פתאום צ'רמנדר מסתכל על פידגי'וטו ושולח מפיו מטח של אש,פידג'יוטו מבחין בכך ומתחמק בשניה האחרונה.
אתה רואה את האש המתפשטת ולא יודע מה לעשות.
פתאום מגיעים למקום [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=15454264.png][img]http://www.up2me.co.il/images/15454264.png[/img][/url] ולצידה עומד פוקימון דמוי צב שעומד על שתי רגלים,בגבו ישנם שני תותחים.
"מה קרה כאן למען השם?!" קוראת האישה בזעם, "בלסטויז ריקוד גשם!" אומרת האישה.
הפוקימון משגר משני התותחים בגבו שני כדורי מים שמושלחים לאוויר,יוצרים עננים כבדים ומורידים גשם רב.
הגשם מצליח לכבות את האש וגם להרגע את צ'רמנדר שמתעלף על המקום.
"עכשיו אתה יכול להסביר לי מי עשה את זה?! אני אדאג שייענש בחומרה! הוא היה יכול להרוס את השמורה!" אומרת האישה בעצבנות ופתאום אתה רואה את דילן חוזר.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מביט בוונסה המום ונפעם, חושב על כמה צוות ניאו רוקט נוראיים,שיהיו מוכנים לחסל הכל בשביל לשלוט.
אתה מנסה להירגע,עוצם את עינייך ונושם 3 נשימות עמוקות.
"תחשבי על זה, תחשבי על כך שלצ'יקוריטה הזאת אין בית, ונראה שהיא מאוד מחבבת אותך!" אתה אומר לוונסה.
תחשבי על כך שאת הולכת לתת לצ'יקוריטה חברה אמיתית, כמו שהיית למגניום, אני בטוח שמגניום הייתה רוצה בזה.." אתה מיד מוסיף.
היא מסתכלת עליך,חיוך קטן עולה על פנייה והדמעות מפסיקות לרדת.
"אני לא יודעת.. אם אני אתפוס אותה איך היא תבלה כמו מגניום?" שואלת אותך וונסה.
"יש לי המון דברים לעשות.. ועם כל הרצון שלי לטפל בצ'יקוריטה יהיו זמנים שלא אוכל.." אומרת וונסה ופתאום מחייכת,כאילו עלה לה רעיון בראש.
"אולי אתה תתפוס אותה? תשמור עליה,שהיא תחווה מה זה מסע אמיתי,ומתי שאני ארצה אתה תיתן לי אותה שתהיה איתי..מה אתה אומר?" שואלת אותך וונסה,צ'יקוריטה מסתכלת עליך בחיוך קטן.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"טדיאורסה, תשתמש בשיסוע על מקוהיטה ומיד אחר כך בשבירת לבנים על זיגזגון" אתה מורה על טדיאורסה.
זיגזגון רץ במהיות ומגיע ראשון לטדיאורסה, "טדיאורסה.." מלמל טדיאורסה בערמומיות.
זיגזגון מתכונן לדחוף את טדיאורסה ששולח את ידו הזוהרת וחובט בה בראשו של זיגזגון ומעיף אותו באוויר לצד ימין, אתה מאוד מתרשם מהמהלך,מקוהיטה מגיע לטדיאורסה וחובט בו בכפותיו,טדיאורסה לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכות של מקוהיטה,כשמקוהיטה מסיים טדיאורסה שורט אותו בחוזקה.
אתה מוציא את טורצ'יק ואומר לו להשתמש בגחלת, טורצ'יק שולח כדורי אש שמגיעים לכיוון מקוהיטה שבולם אותם בעזרת ידיו,אחרי החסימה ידיו של מקוהיטה מתחממות והוא נושף עליהם כדי לקרר אותם.
מה תעשה?[/COLOR]
[SPOILER]מאוד אהבתי את הרעיון.. רואים שחשבת.. המשיכי כך[/SPOILER]
את מוציאה את הפוקידע שלך ומכוונת אותה על הפוקימון המעופף, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=70364301.png][img]http://www.up2me.co.il/images/70364301.png[/img][/url] "נינג'אסק-נינג'אסק הוא כל כך מהיר,שלפעמים חושבים שהוא בלתי נראה,נינג'אסק חיים בסביבות מיוערות עם עצים רבים" אומרת הפוקידע.
את מסבירה לפוקימונים את התוכנית במנהיגות, הם מהנהנים בהבנה ואתם מתחילים בתוכנית.
וורמפל עולה על גבו של נינג'אסק והם יוצאים בתעופה מעל למחנה, וורמפל מחפש אחר המפתח,הוא מסתכל על השולחן או אולי אצל אחד האנשים אבל לא מוצא אותו.
טריקו יוצא לפעולת ההסחה,הור קופץ מהגבעה ונוחת על הקרקע, האנשים מבחינים בו,מסתכלים עליו ולא עושים כלום.
הוא משתמש במתקפה מהירה ורץ סביב המחנה ומנסה לעצבן אותם,הוא מצליח לעצבן שלושה אנשים שרצים אחריו ומתרחקים טיפה מהמחנה,נשארו עוד שני אנשים.
החלק הבא בתוכנית מתחיל,את,נאזליף וצמד הזיגזגונים יוצאים בריצה מהגבעה לכיוון המחנה.
האנשים מבחינים בכם וצועקים עליכם,אתם לא מתייחסים ומנסים לאתר את המפתח.
אחד מנסה לתפוס אותך בידיו אבל אחד הזיגזגונים נוהם לעברו בכעס, השני מוציא פוקימון שנראה כמו שד סגול.
הזיגזגונים מנסים להתקיף אותו אבל המתקפות שלהם לא משפיעות עליו.
נינג'אסק וורמפל יורדים לקרקע ועוזרים לכם, "וורמפל!" קורא אלייך וורמפל ומסתכל על האוהל.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
[SPOILER]תזכיר לי איך היה נראה הטורנדו?[/SPOILER]
"צ'ימצ'אר גחלת ואז את סיבוב גלגל הלהבה שניסינו מקודם על פורגלי! טורנדו האש שניסינו קודם! אתה חייב לחזק אותו!" אתה אומר לו.
צ'ימצ'אר יורה גחלת על ליידבה ומצליח לעצור אותו,לאחר מכן מתעטף האש ושולח את עצמו על ליידבה ופוגע בו במהירות.
ליידבה לא מוותר ומשתמש בעל קולי שפוגע בצ'ימצ'אר ומבלבל אותו.
"מאנקי,אתה תשתמש בפזילה ומיד אחר כך חבטות זעם! לבסוף בעיטה נמוכה אבל תוך כדי שאתה מסתובב,כמו שניסינו מול אייפום! רק הפעם יותר חזק!" אתה אומר למאנקי.
מאנקי משתמש בפזילה אבל פסיאדק לא מבחין בו,מהעובדה הזאת הוא מתעצבן וחובט בו ומפיל אותו לאגם.
פסיאדק לא מבין מה פגע בו ויוצא מהבריכה ומבחין במאנקי, "פסאידק" אומר הפוקימון ומסובב את הראש.
מאנקי מסתובב ובועט בפסיאדק ומעיף אותו שוב לבריכה.
אבל כמו בפעם הקודמת,פסיאדק קם ומסתכל על מאנקי, "פסיאדק" אומר ומסובב את ראשו.
אתה משחרר את שינקס ובידוף ומושיט לכל אחד מהם עצם,הם מתחילים לשחק ולנשוך אותה.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מברך את אושוואוט בבוקר טוב ומלטף את ראשו.
אתה קם מהמיטה ומתארגן,מצחצח שיניים ולובש בגדים.
אתה מעיר את פידוב שמתקשה לקום,היא מתייצבת על רגליה ומותחת את כנפייה.
אתם בודקים שלא שכחתם כלום ויוצאים מהחדר,מגיעים ללובי ואתה מחזיר לאחות ג'וי את המפתח.
"ביי ולהתראות" אומרת האחות ג'וי בחיוך מתוק.
אתה יוצא מהמרכז ורואה את העיר,אור השמש שוטף את העיר ומבשר על הבוקר,העיר נראית מאוד נעימה ואתה מחליט לטייל.
כשאתה מסיים לטייל אתה מחליט להמשיך במסע כשלפתע אתה רואה את ניקולס.
"בוקר טוב" אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1098988][COLOR="Red"][U][B]
[SPOILER]מאוד אהבתי את הרעיון.. רואים שחשבת.. המשיכי כך[/SPOILER]
את מוציאה את הפוקידע שלך ומכוונת אותה על הפוקימון המעופף, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=70364301.png][img]http://www.up2me.co.il/images/70364301.png[/img][/url] "נינג'אסק-נינג'אסק הוא כל כך מהיר,שלפעמים חושבים שהוא בלתי נראה,נינג'אסק חיים בסביבות מיוערות עם עצים רבים" אומרת הפוקידע.
את מסבירה לפוקימונים את התוכנית במנהיגות, הם מהנהנים בהבנה ואתם מתחילים בתוכנית.
וורמפל עולה על גבו של נינג'אסק והם יוצאים בתעופה מעל למחנה, וורמפל מחפש אחר המפתח,הוא מסתכל על השולחן או אולי אצל אחד האנשים אבל לא מוצא אותו.
טריקו יוצא לפעולת ההסחה,הור קופץ מהגבעה ונוחת על הקרקע, האנשים מבחינים בו,מסתכלים עליו ולא עושים כלום.
הוא משתמש במתקפה מהירה ורץ סביב המחנה ומנסה לעצבן אותם,הוא מצליח לעצבן שלושה אנשים שרצים אחריו ומתרחקים טיפה מהמחנה,נשארו עוד שני אנשים.
החלק הבא בתוכנית מתחיל,את,נאזליף וצמד הזיגזגונים יוצאים בריצה מהגבעה לכיוון המחנה.
האנשים מבחינים בכם וצועקים עליכם,אתם לא מתייחסים ומנסים לאתר את המפתח.
אחד מנסה לתפוס אותך בידיו אבל אחד הזיגזגונים נוהם לעברו בכעס, השני מוציא פוקימון שנראה כמו שד סגול.
הזיגזגונים מנסים להתקיף אותו אבל המתקפות שלהם לא משפיעות עליו.
נינג'אסק וורמפל יורדים לקרקע ועוזרים לכם, "וורמפל!" קורא אלייך וורמפל ומסתכל על האוהל.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי תוכנית אחרת ! וורמפל ונינג'סאק לכו לאוהל זיזיגונים תיקפו אותו בכול מתקפותיכים!" אני קוראת ובודקת את המתקפות שלהם
-
[quote=Meganium;1098988]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מביט בוונסה המום ונפעם, חושב על כמה צוות ניאו רוקט נוראיים,שיהיו מוכנים לחסל הכל בשביל לשלוט.
אתה מנסה להירגע,עוצם את עינייך ונושם 3 נשימות עמוקות.
"תחשבי על זה, תחשבי על כך שלצ'יקוריטה הזאת אין בית, ונראה שהיא מאוד מחבבת אותך!" אתה אומר לוונסה.
תחשבי על כך שאת הולכת לתת לצ'יקוריטה חברה אמיתית, כמו שהיית למגניום, אני בטוח שמגניום הייתה רוצה בזה.." אתה מיד מוסיף.
היא מסתכלת עליך,חיוך קטן עולה על פנייה והדמעות מפסיקות לרדת.
"אני לא יודעת.. אם אני אתפוס אותה איך היא תבלה כמו מגניום?" שואלת אותך וונסה.
"יש לי המון דברים לעשות.. ועם כל הרצון שלי לטפל בצ'יקוריטה יהיו זמנים שלא אוכל.." אומרת וונסה ופתאום מחייכת,כאילו עלה לה רעיון בראש.
"אולי אתה תתפוס אותה? תשמור עליה,שהיא תחווה מה זה מסע אמיתי,ומתי שאני ארצה אתה תיתן לי אותה שתהיה איתי..מה אתה אומר?" שואלת אותך וונסה,צ'יקוריטה מסתכלת עליך בחיוך קטן.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[spoiler]שמע אני יתפוס אותה כי זה יהרוס את כל הקטע.. אבל תזכור, שתבוא לקחת אותה במהרה.. אני לא רוצה יותר מידי פוקימונים עד סוף המכון השני כי אני רוצה להתרכז בלאמן את הפוקימונים שלי במקום לתפוס עוד ועוד ועוד..
מה גם שאמרתי לך בהתחלה שאני רוצה התחלתי אחד![/spoiler]~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט לצ'יקוריטה בעיניים ואחשוב 'למה לא בעצם.. היא חזקה מאוד, וגם צריכה חברים.. וזה רק לבנתיים'
ואז אחייך אל צ'יקוריטה ואומר בקול רם ונמרץ "אוקיי! בסדר גמור, נו צ'יקוריטה מעוניינת?" ואושיט פוקדור ואראה לה אותו.
"רק תסכימי ואני אלחץ!" אוסיף לומר לה ואקרוץ לה...
-
אתה חושב ומחייך לצ'יקוריטה, "אוקיי! בסדר גמור, נו צ'יקוריטה מעוניינת?" אתה שואל אותה ומראה לה פוכדור על ידיך.
היא מסתכלת עליו ואז עליך, "רק תסכימי ואני אלחץ!" אתה מוסיף בקריצה,היא מסתכלת על וונסה, "צ'יקו צ'יקורי!" אומרת לה,זה נשמע כאילו שלא תשכח אותה.
היא לוחצת על הפוכדור ונשאבת לתוכו.
כעבור כמה נידנודים היא נתפסת.
וונסה קמה ומתייצבת, "תודה רבה האריסון,אני מעריכה את זה" אומרת לך בחיוך.
"טוב.. בואו נרד מכאן.." אומרת וונסה ושלושתכם יורדים מהמגדל.
אתם יוצאים מהמגדל והולכים למרכז הפוקימונים,אליס לפתע ניגשת ליד וונסה, "איך את פתאום הופעת?" היא שואלת את וונסה בהתלהבות, "אני במקרה הייתי באזור,ראיתי את הקיר שהתנפץ מלמטה ומיד ניגשתי לראות מה קורה" אומרת וונסה, אתם נכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את כל הפוקימונים שלכם.
"טוב.. אז מה תרצו לעשות עכשיו?" שואלת אותכם וונסה.
מה תעשה?[/COLOR]
"אוקי תוכנית אחרת ! וורמפל ונינג'סאק לכו לאוהל זיזיגונים תיקפו אותו בכול מתקפותיכים!" את אומרת להם ובודקת את המתקפות שלהם בפוקידע שלך, את רואה שלכל הזיגזגונים יש את אותם המתקפות: דחיפה,נהמה,הצלפת זנב,מתקפת חול וחפירה.
וורמפל ונינג'אסק זזים במהירות לאוהל,את בינתיים מסתכלת סביב ורואה איך כולם מסתדרים,את רואה שהזיגזגונים לא מצליחים להילחם מול פוקימון השד,ממרחק את רואה את טריקו חוזר ואחריו הבחורים.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1098988][COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange][spoiler]תזכיר לי איך היה נראה הטורנדו?[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=darkorange]"צ'ימצ'אר גחלת ואז את סיבוב גלגל הלהבה שניסינו מקודם על פורגלי! טורנדו האש שניסינו קודם! אתה חייב לחזק אותו!" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]צ'ימצ'אר יורה גחלת על ליידבה ומצליח לעצור אותו,לאחר מכן מתעטף האש ושולח את עצמו על ליידבה ופוגע בו במהירות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ליידבה לא מוותר ומשתמש בעל קולי שפוגע בצ'ימצ'אר ומבלבל אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מאנקי,אתה תשתמש בפזילה ומיד אחר כך חבטות זעם! לבסוף בעיטה נמוכה אבל תוך כדי שאתה מסתובב,כמו שניסינו מול אייפום! רק הפעם יותר חזק!" אתה אומר למאנקי.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מאנקי משתמש בפזילה אבל פסיאדק לא מבחין בו,מהעובדה הזאת הוא מתעצבן וחובט בו ומפיל אותו לאגם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]פסיאדק לא מבין מה פגע בו ויוצא מהבריכה ומבחין במאנקי, "פסאידק" אומר הפוקימון ומסובב את הראש.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מאנקי מסתובב ובועט בפסיאדק ומעיף אותו שוב לבריכה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אבל כמו בפעם הקודמת,פסיאדק קם ומסתכל על מאנקי, "פסיאדק" אומר ומסובב את ראשו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה משחרר את שינקס ובידוף ומושיט לכל אחד מהם עצם,הם מתחילים לשחק ולנשוך אותה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[SPOILER]אופס...:sorry:[/SPOILER]
"אוקי! צ'ימצ'אר תשאר במקום שלך,ותנסה לשמוע אותו מתקרב,כשהוא יתקרב אלייך גחלת! לאחר שתצא מהבלבול תשתמש בגלגל להבה ותסתובב סביב לדיבה עד שיווצר סוג של סחרור אש! ואז תחזק אותו וה"טורנדו" הקטן יפגע בלדיבה! מאנקי אני רוצה שתקפוץ גבוה ותשתמש באוויר בבעיטה נמוכה,לאחר מכן תרד אל פסיידאק כשהרגל שלך מונפת באוויר ותפגע בו חזק! אחר כך חבטות זעם!" אומר להם.