-
[quote]סטיב
אתה מחליט להשתמש בולפקיס בקרב שלך נגד פצ'יאנה.אתה מוציא את ולפקיס מתוך קלף התפיסה שלה הישר לקרב.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על פוצ'יאנה. הפוקידע אומר לך " פוצ'יאנה פוקימון הזאב האפל.סוגו אופ.היכולת המיוחדת שלו היא יללת אופל.פוצ'יאנה יכול ליילל כמו זאב בצורה חזקה שיכולה לשבור מתכת".. ולפקיס משתמשת בלהביור על פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהלהביור וחוטף נזק קשה.לאחר מכן הוא רץ לעבר ולפקיס בנשיכה.[/quote]
"קדימה וולפיקס-תשתמשי בסחרור אש על פוצ'ינה!" אומר לוולפיקס.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
כן
-------------------
אתה שמח מאוד מזה שקרבי קפוא במקום.שינקס רץ לעבר קרבי המשותק וכשאר הוא קרוב אליו הוא תוקף את קרבי בנשיכה חזקה.הנשיכה פוגעת בקרבי ומעלפת אותו.אתה זורק את קלף התפיסה שלך על קרבי.קלף התפיסה לוכד את קרבי המעולף בקיר חשמלי ואז שואב אותו לתוכו.קלף התפיסה חוזר אליך.תפסת קרבי יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מעולה שינקס!" אשבח אותו על ניצחונו.
"עכשיו,בואו נכיר את החבר החדש שלנו לקבוצה.." אוציא את קרבי בהתרגשות.
"שלום קרבי,אני המאמן החדש שלך,דרוד,נעים להכיר אותך!" אומר לו בחיוך רחב..
אז אחזיר אותו לקלף ואשאיר את שינקס בחוץ "בוא שינקס,אולי נמצא משהו מעניין בעולם המוזר הזה.." אומר לו ואבהה לשמיים עדיין מתפלא מהעולם המוזר הזה ועם החוקים השונים שלו.
[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1124332]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בזנב ברזל על הזירה.בעזרת זנב הברזל הוא מוציא אבנים מתוך הזירה ומעיף אותם לעבר קרן הקרח.קרן הקרח מקפיאה את האבנים ונעלמת.אוניקס חובט באבנים בעזרת זנבו ומעיף אותם לעבר גליסון.האבנים פוגעים בגליסון והוא נפגע מזה די קשה. אוניקס שוב משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.גליסון שוב משתמש בקרן קרח על אוניקס שלך .[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוניקס תשתמש בפירוק כך שקרן הקרח תפספס אותך! אחרי זה תשתמש בחפירה וכשאתה באדמה תשתמש בקשיחות!" אקרא לעברו.
-
[quote=Woodpecker;1124332][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנדרשו מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר הגלישה של סטאנקפיש.סופת החול פוגעת בגלישה ומבטלת את התקפה.לאחר מכן סנדרשו משתמש ביכולת שלו להב גדול ולפתע הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול.הוא רץ לעבר סטאנקפיש ותוקף אותו עם ציפורניו.סטאנקפיש חוטף נזק רציני.לאחר מכן סנדרשו שורט את סטאנקפיש בחוזקה רבה.סטאנקפיש משתמש במכת ברק על סנדרשו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תתעלם" אגיד לסנדשרו "חשמל לא פועל על אדמה בכלל".
"תתקוף אותו בגלגול!" אורה לו
-
[quote]ג'ון
אתה עולה לזירת הקרב ושמח שאתה נלחם מול בחורה ואתה עולה בלי פרולסאס.אתה מוציא את נאזליף שלך החוצה שילחם בקר .השוט אומר " הקרב הוא 1על 1.מי שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד. אז שהיה בהצלחה לכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא טילו. לילה אומרת " טילו תשתמש במכת כנף על נאזליף " .טילו עף לעבר נאזליף במכת כנף[/quote]
"נאזליף עלי תער לעבר כנפיו של טיילו ואז תתקיף אותו בפעימת אופל." אומר לנאזליף תוך כדי שאני מפהק מרוב שעמום כבר בהתחלה.
-
[quote=Woodpecker;1124332][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [spoiler][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/spoiler] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B][/quote]
"תודה על ההסברים פרופסור, אני הולך עכשיו" אני אומר לו עדיין בקור רוח (זו מין תרפיה לטראומה).
אני יוצא החוצה בזריזות וזורק את הפוקדור באוויר, מוציא את הפוקימון שבתוכו החוצה.
'אין טעם להשאיר אותו בפנים אם זה עומד להתפוצץ' אני חושב לפני כן.
-
[QUOTE=Woodpecker;1124332][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט לבחור בצ'ארמנדאר שילחם נגד סקיטי.צ'ארמנדאר נכנס לזירה ומיד תוקף בזעם דרקון.הוא שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר סקיטי.סקיטי לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע מימנו די קשה.לאחר מכן צ'ארמנדאר רץ לעבר סקיטי.הוא מצליח להרים אותו ומעיף אותו.סקיטי במהירות משתמש קרן קרח ויוצר לו גדר שתחסום אותו מלצאת מהזירה. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בחיקוי " .סקיטי משתמש בחיקוי ותוקף בזעם דרקון את צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"צ'ארמנדר תתחמק!" אני צועק בבהלה ומצביע לעבר זעם הדרקון של סקיטי, 'היא יכולה לחקות את המתקפות שלי...?' אני חושב לעצמי בחשש.
"אוקיי צ'ארמנדר, תשתמש בגחלת בכל הכוח! לאחר מכן תוסיף עוד זעם דרקון בכל הכוח!" אני צועק בנחישות.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר זז בזריזות ומצליח להתחמק מן זעם הדקון של סקיטי.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את סקיטי.סקיטי לא מצליח לההתחמק מהגחלת שצ'ארמנדאר יורה לעברו ונפגע מהגחלת קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את סקיטי.הפעם סקיטי מצליח להתחמק מזעם הדרקון של צ'ארמנדאר. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בסטירה כפולה על צ'ארמנדאר " .סקיטי רץ לעבר צ'ארמנדאר בסטירה כפולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מודה לפרופסור קוא על הסברים שהוא נתן לך.לאחר מכןן הוא אומר לך " בלייק שהיה לך בהצלחה " .אתה נפרד לשלום מהפרופסור ויוצא מהמעבדה שלו.כשאר אתה בחוץ אתה זורק את הפוכדור שקיבלת כשאר הגעת לעולם הזה.הפוכדור נפתח ואור לבן יוצא מימנו.לאחר שהאור הלבן נעלם מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/158.png[/IMG] טוטודיל.טוטודיל שמח לפגוש אותך.הפוכדור של טוטודיל נשבר לרסיסים ואי אפשר כבר להשתמש בו שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף משתמש בעלי טער על מכת הכנף של טיילו.הוא מעיף מלא עלי טער שפוגעים בטילו ומבטלים את מכת הכנף של טילו.לאחר מכן נאזליף מייצר כדור בצע שחור.נאזליף משתמש בפעימת אופל.את פעימת האופל שהוא יצר הוא מעיף לעבר טיילו.טיילו לא מצליח להתחמק מפעימת האופל ונפגע קשה.לאחר מכן לילה אומרת לו " טיילו תשתמש באס אווירי " .טילו מקשיב לליה ומיד משתמש באס אווירי על נאזליף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סנדרשו עומד במקום שלו כשאר מכת הברק פוגעת בו.בגלל שסנדרשו הוא פוקימון אדמה אז מכת הברק לא משפיעה עליו כלל.לאחר מכן סנדרשו משתמש בגלגול.הוא מתכוץ לצורת כדור ומתחיל להתגלגל לעבר סטאנקפיש.סטאנקפיש לא מצליח להתחמק מהגלגול ומפסיד בקרב . האיש אומר " סטאנקפיש אתה לוזר.על זה שהפסדת אתה מת" .כדור מים תופס את סטאנקפיש.כדור המים חונק אותו וסטאנקפיש מת.האיש נעלם ביחד עם האוניקס שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בפירוק.הוא מפרק את גופו.קרן הקרח מפספסת את אוניקס בגלל שהוא התפרק לחתיכות אבנים.לאחר זאת אוניקס חוזר למצבו הרגיל ואז משתמש בחפירה.הוא חופר בורונכנס אליו.כשאר הוא בבור הוא משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.אוניקס יוצא מהבור שלו ופוגע בגליסון קשה מאוד.גליסון משתמשש במתקפת סופה.סופה חזקה מאוד מתנהלת בזירה ואי אפשר לראות בתוך הסופה את שני הפוקומונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה שמח מאוד שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך בעולם החדש.אתה מחליט להוציא את קרבי החוצה כדי שינקס יכיר אותו.קרבי יוצא מן הקלף שלו הישר החוצה.קרבי פוגש בשינקס ונראה שהוא מתייד בקלות עם שינקס והם מיד נהפכים לחברים טובים.לאחר זאת אתה מחזיר את קרבי לקלף שלו.ומשיך ללכת עם שינקס בעולם החדש.לאחר הליכה קצרה מולך מופיע שלט " דינות המוות לפניך חים פה אוניקס וסטיליקיס תזהרו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס משתמש מיד בסיחרור אש על פוצ'יאנה.היא מתחילה לזוז תוך כדי שאש מקיפה אותה.האש שמקיפה אותה מסתחררת במהירות גבוה ונוצר לולפקיס מגן.פוצ'יאנה פוגע בולפקיס עם נשיכה אך האש מגנה אליה.ולפקיס תוקפת בסחרור אש את פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח בזמן להתחמק מסחרור האש של ולפקיס ונפגע קשה מאוד. פוצ'יאנה מייצר כדור צל.לאחר זאת הוא מעיף את כדור הצל שלו הישר לולפקיס שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1124992][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מודה לפרופסור קוא על הסברים שהוא נתן לך.לאחר מכןן הוא אומר לך " בלייק שהיה לך בהצלחה " .אתה נפרד לשלום מהפרופסור ויוצא מהמעבדה שלו.כשאר אתה בחוץ אתה זורק את הפוכדור שקיבלת כשאר הגעת לעולם הזה.הפוכדור נפתח ואור לבן יוצא מימנו.לאחר שהאור הלבן נעלם מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/158.png[/IMG] טוטודיל.טוטודיל שמח לפגוש אותך.הפוכדור של טוטודיל נשבר לרסיסים ואי אפשר כבר להשתמש בו שוב.[/COLOR][/B][/quote]
"שלום לך" אני אומר עם חיון כלפיו.
"כדאי שנתחיל להתקדם לכיוון העיר, אנחנו נתאמן בדרך" אני אומר חיוך שמסתיר רגשות.
'אני אביס אותם, לא משנה מה יקרה, הם ישלמו על זה, טוטודייל חייב להתחזק, וגם אני' אני חושב בכעס ועושה אגרוף בחוזקה עם היד.
-
[quote=Woodpecker;1124992][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנדרשו עומד במקום שלו כשאר מכת הברק פוגעת בו.בגלל שסנדרשו הוא פוקימון אדמה אז מכת הברק לא משפיעה עליו כלל.לאחר מכן סנדרשו משתמש בגלגול.הוא מתכוץ לצורת כדור ומתחיל להתגלגל לעבר סטאנקפיש.סטאנקפיש לא מצליח להתחמק מהגלגול ומפסיד בקרב . האיש אומר " סטאנקפיש אתה לוזר.על זה שהפסדת אתה מת" .כדור מים תופס את סטאנקפיש.כדור המים חונק אותו וסטאנקפיש מת.האיש נעלם ביחד עם האוניקס שלו.[/COLOR][/B][/quote]
אז בהמשך שלי הרגת פוקימון? XDDDD
וזה "דינות המוות" או "דיונות המוות"?
----
"מוזר" אגיד לעצמי "מסכן הסטאנקפיש הזה".
"סנשרו היית מעולה, חזור לקלף תפיסה" אמשיך להתקדם בדינות המוות
-
[QUOTE=Woodpecker;1124992]
קודאק
אוניקס משתמש בפירוק.הוא מפרק את גופו.קרן הקרח מפספסת את אוניקס בגלל שהוא התפרק לחתיכות אבנים.לאחר זאת אוניקס חוזר למצבו הרגיל ואז משתמש בחפירה.הוא חופר בורונכנס אליו.כשאר הוא בבור הוא משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.אוניקס יוצא מהבור שלו ופוגע בגליסון קשה מאוד.גליסון משתמשש במתקפת סופה.סופה חזקה מאוד מתנהלת בזירה ואי אפשר לראות בתוך הסופה את שני הפוקומונים..
[/QUOTE]
"קדימה אוניקס! תשתמש בזנב ברזל על האדמה ותגרום לחול להתערבב בסופה ככה שתוכל לראות יותר טוב והזירה תהיה לטובתך! אחרי זה זנב ברזל!" אקרא לעברו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בזנב ברזל על האדמה של הזירה.זנב הברזל פוגע באדמה ומעיף חול לעבר הסופה שמתרחשת בזירה.החול מתערב עם הסופה וזה נותן לאוניקס לראות יותר טוב ולגליסון לראות פחות טוב.אוניקס מנצל את זה שהוא רואה יותר ומשתמש בזנב הברזל שלו על גליסון.זנב הברזל שלו פוגע בגליסון ומעלף אותו.אבי מחזיר את גליסון לקלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/625.png[/IMG] בישארפ.בישארפ מיד תוקף בפעימת אופל את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
דינות המוות אז מי מי חשבת שהרגתי אצלו בהמשך פוקוימון
--------------------------------------------
אתה קצת מצטער שסטאנקפיש נהרג אתה מתגבר על זה ומחזיר את סנדרשו לקלף התפיסה שלו שינוח שם לאחר הקרב שעבר.אתה ממשיך ללכת בדינות המוות עם איווי ללעבר העיר הבאה.תוך חצי שעה אתם עוברים את דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים מלא אנשים מסתובבים בעיר בנינים גבוהים. .אתה שמח מאוד שסוף סוף עברת את דינות המוות בשלום.לאן תלך : למעבדה של אייזיק ,לחנות של העיר,לקרב האגדי הראשון בעיר.?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מחייך לעבר טוטודיל בנימוס והוא מחיך לעברך גם.אתה נחוש מאוד להביס את כול מי שתפגוש במסע שלך.אתה וטוטודיל מתחילים להתקדם לעבר העיר הבאה הכי קרובה אליכם.לאחר הליכה קצרה במקום שאתם לא יודעים מה הוא טוטודיל עוצר אותך.אתה שם לב שטוטודיל מרחרח את האדמה. לאחר שניה עמוד של חול מתפרץ וכמעט פוגע בחול.מתוך העמוד של חול יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד פראי.טוטודיל מעוצבן מזה שג'יודוד כמעט פגע בו ורוצה להילחם מולו.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1125045]
[B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דינות המוות אז מי מי חשבת שהרגתי אצלו בהמשך פוקוימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]--------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה קצת מצטער שסטאנקפיש נהרג אתה מתגבר על זה ומחזיר את סנדרשו לקלף התפיסה שלו שינוח שם לאחר הקרב שעבר.אתה ממשיך ללכת בדינות המוות עם איווי ללעבר העיר הבאה.תוך חצי שעה אתם עוברים את דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים מלא אנשים מסתובבים בעיר בנינים גבוהים. .אתה שמח מאוד שסוף סוף עברת את דינות המוות בשלום.לאן תלך : למעבדה של אייזיק ,לחנות של העיר,לקרב האגדי הראשון בעיר.?[/COLOR][/B][/quote]
לא יודע לא קראתי המשכים של אחרים, חוץ מזה שזה לא היה צפוי XD
---
אלך לקרב האגדי הראשון בעיר בסקרנות
-
[quote=Woodpecker;1125045][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחייך לעבר טוטודיל בנימוס והוא מחיך לעברך גם.אתה נחוש מאוד להביס את כול מי שתפגוש במסע שלך.אתה וטוטודיל מתחילים להתקדם לעבר העיר הבאה הכי קרובה אליכם.לאחר הליכה קצרה במקום שאתם לא יודעים מה הוא טוטודיל עוצר אותך.אתה שם לב שטוטודיל מרחרח את האדמה. לאחר שניה עמוד של חול מתפרץ וכמעט פוגע בחול.מתוך העמוד של חול יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד פראי.טוטודיל מעוצבן מזה שג'יודוד כמעט פגע בו ורוצה להילחם מולו.[/COLOR][/B][/quote]
אני מסתכל על טוטודייל, מבין שזה מה שהוא רוצה ואומר בחיוך רחב: "קיבלת את הקרב".
"טוטודייל, אתה חייב להזהר איתו, העמוד חול הזה יכול להיות מסוכן" אני מסביר לו.
"תשתמש באקדח מים, ותשתדל לא לפגוע בחול" אני אומר לטוטודייל ומצביע על ג'יאודוד בנחישות.
-
[QUOTE=Woodpecker;1124992][B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר זז בזריזות ומצליח להתחמק מן זעם הדקון של סקיטי.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את סקיטי.סקיטי לא מצליח לההתחמק מהגחלת שצ'ארמנדאר יורה לעברו ונפגע מהגחלת קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את סקיטי.הפעם סקיטי מצליח להתחמק מזעם הדרקון של צ'ארמנדאר. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בסטירה כפולה על צ'ארמנדאר " .סקיטי רץ לעבר צ'ארמנדאר בסטירה כפולה.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר תתרכז!" אני צועק לו בנחישות ואז מחליש את הטון שלי לטון רציני יותר, "קדימה, תחכה שסקיטי תתקרב אליך, ואז רגע לפני הפגיעה, תקפוץ מעליה, ואז תשתמש בזעם דרקון בכל הכוח ותעיף אותה מהזירה!" אני אומר לו ולקראת הסוף מחזיר את קולי לחזק יותר, "קדימה!"