-
[QUOTE]Born This Way
פדווין משתמש במתקפת הגנת אופל שמצליחה להדוף את מתקפת כדור הצל,אך זורא משתמש במתקפת אשליה שמחזירה את מתקפת כדור הצל בחזרה לפדווין שנפגע.[/QUOTE]
"זוראה תשלח כדור צל בצד ימין של פדווין, אחד באמצע של פדווין והאחרון בצד שמאל של פדווין, אתה מסוגל!" אומר ואעודד את זוראה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128310][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת הגנת אופל שמצליחה להדוף את מתקפת כדור הצל,אך זורא משתמש במתקפת אשליה שמחזירה את מתקפת כדור הצל בחזרה לפדווין שנפגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מה הקשר עכשיו רד,נכון שרד נמצא עכשיו באי איירון אבל פה הוא לא נמצא כעת,אם אתה רוצה לראות אותו בוא נלך לאי,אל תדאג,נגיע לעיר קנלייב ומשמה ספינה תסיע אותנו,אגב שמה אנחנו רשומים בתור סטיבן רוי וטומי רוי בסדר,אז שאנחנו מדברים בינינו תפנה אליי בתור סטיבן אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,סטיבן..." אתבדח קצת ואז אתמקד
"הולכים עכשיו..?" אשאל אותו ואפתח את הדלת ליציאה
-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת כדור צל משולשת שפוגעת בפדווין,פדווין נופל,אתה רואה שדארק לא מאמין למה שקרה פה הרגע,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"כול הכבוד תומר,זכית בתג השאול!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זכית בתג הראשון שלך,תג השאול של העיר פטלבורג![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"כן,הולכים עכשיו,תהיה עם פוכדור שלוף,לך תדע מה יקרה" הוא מוציא גם הוא פוכדור,אתה לוקח את הפוכדור של סניבי שלך,אתם הולכים בדממה במשך עשר דקות,אתם עוברים את העיר ג'ובילייף ומתקרבים לעיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 40 יקבל שינוי מחוז או עיר [מה שהוא יבחר].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
זורא משתמש במתקפת כדור צל משולשת שפוגעת בפדווין,פדווין נופל,אתה רואה שדארק לא מאמין למה שקרה פה הרגע,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"כול הכבוד תומר,זכית בתג השאול!".
זכית בתג הראשון שלך,תג השאול של העיר פטלבורג![/QUOTE]
"וואו... תודה רבה דארק!" אומר לדארק, אקח את התג ואחבק את זוראה בשמחה, "מנצחים שרק רוצים ג'ון! ודרך אגב, אתה רוצה שאני הישאר איתך עד שתנצח אותו?" אשאל את ג'ון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128324][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת כדור צל משולשת שפוגעת בפדווין,פדווין נופל,אתה רואה שדארק לא מאמין למה שקרה פה הרגע,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"כול הכבוד תומר,זכית בתג השאול!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זכית בתג הראשון שלך,תג השאול של העיר פטלבורג![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"כן,הולכים עכשיו,תהיה עם פוכדור שלוף,לך תדע מה יקרה" הוא מוציא גם הוא פוכדור,אתה לוקח את הפוכדור של סניבי שלך,אתם הולכים בדממה במשך עשר דקות,אתם עוברים את העיר ג'ובילייף ומתקרבים לעיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 40 יקבל שינוי מחוז או עיר [מה שהוא יבחר].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו! התקדמנו מהר!" אומר לא ועדיין לא אאמין שגוייסתי "יאללה,אתה רואה את קנלייב באופק?" אשאל אותו
-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא זה בסדר,נמשיך בדרך,יום אחד עוד אביס אותך דארק",דארק אומר לג'ון:"אוקיי,להתראות,עד הפעם הבאה" ג'ון מהנהן והוא יוצא מהמכון,אתה לוקח את תג השאול ויוצא לג'ון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פלטינה אומר לך:"כן,אני רואה אותה" הוא מצביע על העיר הקרובה עליהם בכיוון מערב,אתם מגיעים לתוך העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]בלי לעצור אפילו לשנייה אתם מגיעים לנמל,פלטינה הולך לאיש מסוים והוא אומר לו:"שני כרטיסים,סטיבן וטומי רוי" האיש מהנהן ומכניס אתכם לתוך ספינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
ג'ון אומר לך:"לא זה בסדר,נמשיך בדרך,יום אחד עוד אביס אותך דארק",דארק אומר לג'ון:"אוקיי,להתראות,עד הפעם הבאה" ג'ון מהנהן והוא יוצא מהמכון,אתה לוקח את תג השאול ויוצא לג'ון.[/QUOTE]
"תודה רבה חבר." אומר לג'ון ואז אלך איתו למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלנו ואז אמשיך עם ג'ון במסע להיות מאמני על!
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128334][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא זה בסדר,נמשיך בדרך,יום אחד עוד אביס אותך דארק",דארק אומר לג'ון:"אוקיי,להתראות,עד הפעם הבאה" ג'ון מהנהן והוא יוצא מהמכון,אתה לוקח את תג השאול ויוצא לג'ון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פלטינה אומר לך:"כן,אני רואה אותה" הוא מצביע על העיר הקרובה עליהם בכיוון מערב,אתם מגיעים לתוך העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]בלי לעצור אפילו לשנייה אתם מגיעים לנמל,פלטינה הולך לאיש מסוים והוא אומר לו:"שני כרטיסים,סטיבן וטומי רוי" האיש מהנהן ומכניס אתכם לתוך ספינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה היה מהיר!" אמלמל לעצמי
אעלה לספינה עם "סטיבן" ואשאל "כמה זמן ההפלגה..?"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128302][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ו-ויקטור מגיעים לעיר הבאה,העיר פטלבורג,אחרי כמה דקות אתם רואים נוף אחר,אתה רואה שזו עיר די שלווה,פוקימונים משחקים להם זה עם זה,ילדים חוזרים לבתיהם,בצד העיר אתה רואה את מכון העיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מצוין,אני בטוח שהמפקד רד יהיה שמח,קדימה,אנחנו צריכים ללכת למפקדה שלנו,באי איירון,יש לנו דרך לא קצרה,עדיף ללכת עכשיו בשביל להספיק להגיע לאי לפני שיחשיך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אפשר למצוא קורפיש?
-
"ויקטור מה אתה אומר שנלך למרכז הפוקימונים ואחרי זה נלך לחפש עוד פוקימונים?" אשאל אותו.
"ככה נוכל אחרי ז להילחם 2 קרבות,יותר כיף" אומר ואז אלך למרכז הפוקימונים,ארפא את הפוקימונים שלי שם ביחד עם ויקטור.
אחרי ז אלך איתו ואסתובב בעיר,אבדוק אם יש מקורות מים כדי לחפש שם פוקימון.
-
טופס ריק:
כינוי בפורום:Woodpecker
שם במשחק:זאק גולי
גיל במשחק:14
תיאור: זאק הוא ילד נמוך רזה,השיער שלו הוא שחור.לובש חולצה אדומה בלי שרוולים וכובע צהוב
פוקימון התחלתי:צ'ארמנדאר
מחוז:קנטו
פוקימונים:
תגים:
צוות:
שותף:בת
הערות: אמרת שיש עוד מקום
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יכול לחפש במקורות מים אבל הסיכויים למצוא אותו קטנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וויקטור הולכים למרכז הפוקימונים,אתם נותנים את הפוכדורים של פיג'י ואיווי שלכם לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות האחות מחזירה לכם את הפוכדורים שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא לחפש פוקימון מים ואתה מוצא וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לך יש תג אחד,וגם לי יש תג אחד זה הופך אותנו עכשיו לשווים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ומרפאים את זורא,מרקורו,טוטודייל ופיפלאפ שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה או בשמו הנוכחי "סטיבן" אומר לך:"ההפלגה תהיה במשך שעתיים וחצי,בינתיים תהנה מהנוף או חפש קרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
ג'ון אומר לך:"לך יש תג אחד,וגם לי יש תג אחד זה הופך אותנו עכשיו לשווים".
אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ומרפאים את זורא,מרקורו,טוטודייל ופיפלאפ שלכם[/QUOTE]
אני אצא מהמרכז עם ג'ון ואמשיך במסעי לזכות בתג השני וגם להיות אלוף הליגה.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר רוסטבורו,אתה רואה שלושה פוקימוני מים משחקים להם ביחד,אתה רואה שאלו קורפיש,וופר ופסיידאק אתה רואה שטוטודייל של ג'ון יוצא מהפוכדור שלו וגם פיפלאפ שלך יוצאים,הם נראים כאילו הם רוצים להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128438][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר רוסטבורו,אתה רואה שלושה פוקימוני מים משחקים להם ביחד,אתה רואה שאלו קורפיש,וופר ופסיידאק אתה רואה שטוטודייל של ג'ון יוצא מהפוכדור שלו וגם פיפלאפ שלך יוצאים,הם נראים כאילו הם רוצים להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[I]אפשר צבע אחר?[/I]
~~~~~~~~~~~
"טוב פיפלאפ, תשתמש בניקור על קורפיש." אומר לפיפלאפ בתהייה בגלל שלמה הוא רוצה להילחם נגד פוקימון מים.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128235][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש בעל השיער השחור אומר לך:"כן,אני שלחתי אותך,פרופסור רואן המליץ לי עליך בתור סוכן חדש למחתרת הפוקימונים,הוא אמר שאתה נער בעל תושייה,קור רוח ואומץ לב והכי חשוב אוהב פוקימונים,אגב,אני רד המפקד הראשי של המחתרת" והאיש בעל השיער החום מוסיף:"אני גרין,הסגן הראשון ויד ימינו של רד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אבל למה שלחת אותי לפה? זה לא נראה לי כמו מקום מושלם להיות מפקדה של מחתרת שפועלת נגד אירגון מרושע, במיוחד עם השם של האי." אני אומר בתמיהה ולוחש למנצ'לקס:"תיזהר מנצ'לקס, האנשים האלה נראה שהם לא מי שהם מתיימרים להיות