-
[QUOTE=Tigraro;1190916][COLOR=black]
[B][COLOR=darkred]עידן~ברי וולפר-[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]אז תמלא בבקשה את הטופס מחדש, מצידי אל תשקיע, פשוט שאני אשים אותו בדף הרשומים..[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]תשלח לי אותו בה"פ.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אוקיי... אז.... איפה המישהו הזה?" אתה שואל, אך הצפרדע קופץ לו לדרכו והג'ירף רץ אחריו.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"שלום" אתה שומע קול מאחוריך "ברי וולפר?"[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מסתובב סיבוב חד ואיטי אחורה וחושב באותו הזמן 'איך הוא יודע מה השם שלי?'.
-
[B]אלי ודוד-[/B]
אני לחוץ ללכת אז אני אתייחס אליכם בתגובה הבאה..
מצטער..
רק יש לי שאלה לכל אחד מכם, תענו לי בהודעה פרטית: [קראתי ברפרוף, יכול להיות שיהיו עוד]
דוד- יש לי כבר מישהו שבחר בזאב, אתה מוכן להחליף או שאתה מעדיף זאב?
אלי- תחליט אם זה יגואר שחור או נמר שחור, רשמת שהיית באפריקה אבל שהתמזגת עם יגואר, ויגוארים חיים באמריקה בכלל.
[B][COLOR=sienna][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן[/COLOR]+[/COLOR][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אהלן אני לי באתי להציל אותך מפני חברת להקת הצבועים האלו עם חבריי אייס ". לי פונה אל אייס ואומר לו "אייס תשמשת בכנפיך כדי ליצור רוח חזקה מאוד שתעיף את הצבאוים האלו למקום מרוחק מפה".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"זה לא פועל ככה" אייס מושך בכתפייו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לי ניגש אל שני הצבועים שאוכלים את העיניים ואומר להם" זה לא טוב להיות קניבלים".[/COLOR]
[COLOR=sienna]לי נותן אגרוף לשניהם, אחד מהם מרים את ראשו מהעיניים ונוהם לכיוון לי באיום.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"תתקפו את שאר הלהקה אבל המגודל שלי!" מגנוס קורא ומזנק מעל צבוע לכיוון המגודל יותר, הוא מכיש אותו בבטנו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]דם זולג אך המגודל מחייך, אש מתלהטת במקום הנשיכה והפצע נעלם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשו? לי עומד מול צבוע זועם, מגנוס מול המגודל.[/COLOR]
[B][COLOR=darkred]עידן~ברי וולפר-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]אתה שולח את הטופס?[/COLOR]
[COLOR=darkred]---[/COLOR]
[COLOR=darkred]'איך הוא יודע מה השם שלי?' אתה חושב לעצמך בעודך מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אני קרסיליוס האיום, אתה בוודאי תוהה מאיפה אני יודע את שמך" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=darkred]מולך עומד אדם נמוך, מוגבה על סוג של עקבים, עורו ירקרק ושיערו לבן.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אני מכיר את כולם פה" הוא אומר בקולו הצורמני מעט.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img812.imageshack.us/img812/7861/tek4e19ae10ba9981543581.png[/IMG]
[/spoiler]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]איך תחתוך אותם? אילו יצורים תתקוף ובאיזו דרך, תגיב מחדש או שתערוך בבקשה.[/COLOR]
[COLOR=red]היצורים שנמצאים שם: זאב, 3 נחשים, 15 פאקסים.[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1203229][B]
[B][COLOR=sienna][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן[/COLOR]+[/COLOR][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אהלן אני לי באתי להציל אותך מפני חברת להקת הצבועים האלו עם חבריי אייס ". לי פונה אל אייס ואומר לו "אייס תשמשת בכנפיך כדי ליצור רוח חזקה מאוד שתעיף את הצבאוים האלו למקום מרוחק מפה".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"זה לא פועל ככה" אייס מושך בכתפייו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לי ניגש אל שני הצבועים שאוכלים את העיניים ואומר להם" זה לא טוב להיות קניבלים".[/COLOR]
[COLOR=sienna]לי נותן אגרוף לשניהם, אחד מהם מרים את ראשו מהעיניים ונוהם לכיוון לי באיום.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"תתקפו את שאר הלהקה אבל המגודל שלי!" מגנוס קורא ומזנק מעל צבוע לכיוון המגודל יותר, הוא מכיש אותו בבטנו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]דם זולג אך המגודל מחייך, אש מתלהטת במקום הנשיכה והפצע נעלם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשו? לי עומד מול צבוע זועם, מגנוס מול המגודל.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למגנוס" אין בעיה בהצלחה בלהביס את הצבוע המגודל ".
אני אומר לצבוא שמולי" זאת טעות חייך שאתה מחליט להתעסק איתי ". אני הופך לחצי אנגר ארנב ואז מתחיל להתגלגל במהירות לעבר הצבוע שמולי
-
[COLOR=sienna][B]דוד-[/B] רשום, התחלה: [אני אעדכן אותך מחר או היום מאוחר יותר][/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה הולך ביום אחד ברחובות העיר, זוהי שעת ערב חשוכה וסוערת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה חולף על אחת הסמטאות החשוכות ושם לב לזוג עיניים אדומות זוהרות באפלה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]חולף עליך זכרון, שלוש זוגות עיניים אדומות המסתובבות סביבו ושומרות עליך מצלליות שעמדו בצל מדורה ענקית.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה פונה לרוץ אחרי אותן עיניים, מקצר את דרכך באמצעות טיפוס על גדרות, ומשיג את החיה לבסוף.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה נעצר ומתנשף, מבחין שהחיה היא זאב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הזאב נוהם אליך ומרכין את אוזנייו אחורנית באיום, חושף את שינייו החדות והחזקות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"רארר!" הוא מזנק עליך, שורט לכיוון ראשך, אתה עוצם את עינייך בפחד ומרגיש בנפילה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה נוחת בהר געש, החום האימתני גורם לכוויות ברגליך, אתה ממש ליד לוע ההר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה? *אתה לא ממוזג עם חיה עדיין, אתה אדם רגיל לחלוטין*[/COLOR]
[B]אלי-[/B] מה זאת אומרת "והוא ברק לידו"? בנוסף במראה ביקשתי לא לתאר לבוש, מראה של הגוף.
וכמו שרשמתי בתגובה הקודמת:
[quote]
אלי- תחליט אם זה יגואר שחור או נמר שחור, רשמת שהיית באפריקה אבל שהתמזגת עם יגואר, ויגוארים חיים באמריקה בכלל.
[/quote]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~ לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]אני אגיב לך כשמור יגיב.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1101137]
[COLOR=purple][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B]עומר~טום רידל-[/B] "אאוץ'!" אתה מגיב כתוצאה מהכאב שבצביטה, אתה פוקח את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הקנטאור מביט בך מגחך "תשמע" הוא אומר "אתה תקוע כאן עד שדינאקס יושמד ושכל האבנים ישולבו".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה? *תזכור שאתה לא יודע כלום על אותם דברים*[/COLOR]
[COLOR=#006400]אלינו, ל- AD".[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*אני חושב שמפה הפסקתי ואמרת שאני יכול לחזור,אז תוסיף אותי בחזרה לדף הרשומים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אומר לקנטאור:"אוקיי אדון אשליה,אני לא יודע מי אתה ומי זה דינאקס,מה זאת אומרת לשלב אבנים?תקשיב אתה רק אשליה,אני לא יודע למה אני פה בטח התעלפתי בגלל העורב הזה עכשיו אני בטח שוכב בפארק או שאולי כמה אנשים מצאו אותי והזמינו אמבולנס,אני לא יודע,אבל אם זו אשליה אני אהנה ממנה".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
אתה בעיר O-:
---
"מה זאת אומרת?" אתה שואל מעט בעצבנות.
"אנג'י לא שולחת אליי כי היא לא שליחה, ולרוב סאלי ואייס מביאים אליי חדשים" רסטאם עונה בסובלנות.
"וקיק זה מקום שבו המאסטר ילמד אותך להלחם, ובבוא המלחמה עם דינאקס אתה תתייצב לשורותינו! ואולי אף תהיה זה שישמיד את דינאקס!"[/quote]
"אני קצת לא יודע כלום" אומ במבוכה "מי זה דינאקס? ולמה להשמיד אותו? ואיפה המקום הזה?" אשאל בסקרנות
-
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]אתה מתכונן לשבור את הבמבוק שלו, מרים את הרגל הפילית שלך בכיוון הנשק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אך אתה מרגיש לפתע שיותר קל לך לסחוב אותו, אתה מביט ורואה שהוא גולש מאותו לבוש שהסתיר את גופו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מולך עומד שלד שחור, עינייו אדומות נוצצות ברשעות והוא עוטה מסכה מעצמות לבנות אל מול עינייו, שיער פראי בגווני שחור ואדום מתנופף במשב אוויר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא רוכן ומרים את הבמבוק ומצחקק ברשעות "עכשיו אני לא אצטרך להזהר שלא תראה אותי, או שלא תדע מי אני".[/COLOR]
[COLOR=#006400][spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45847131"][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/3927/tek4e4f8dcc495596127612.png[/IMG][/URL][/spoiler][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]מהיום זה הצבע שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אני אעדכן אותך היום.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]---[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אוקיי אדון אשליה,אני לא יודע מי אתה ומי זה דינאקס,מה זאת אומרת לשלב אבנים?תקשיב אתה רק אשליה,אני לא יודע למה אני פה בטח התעלפתי בגלל העורב הזה עכשיו אני בטח שוכב בפארק או שאולי כמה אנשים מצאו אותי והזמינו אמבולנס,אני לא יודע,אבל אם זו אשליה אני אהנה ממנה" אתה עונה לו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"זה לא אשליה" הוא עונה בהחלטיות "הועברת לכאן, יש לי כאן חברים שהגיעו מהעולם שלך".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה לא יודע מי זה דינאקס?" הוא תוהה "אתה באמת לא מכאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]דינאקס הוא חצי דינוזאור חצי אדם, שחי במימד הזה לפני כמה מאות שנים, דלטוקוס, שהוא אלף חכם ומרושע, הכין שיקוי שהחזיר אותו לחיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"רגע, אתה יודע מה זה אלף בכלל?" הוא עוצר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"הסיפור עם האבנים הוא כזה- כאשר המימד נוצר, היה פיצוץ של בוהק לבן, אותו פיצוץ השאיר 'מזכרות' בצורת אבנים" הוא ממשיך להסביר "על אותם אבנים השתלטו הטיטאנים, שבינינו- הם ממש חמדנים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אולי חוץ מאחד, לייף. שהוא כאן איתנו, זאת אומרת בצד שאני נמצא בו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אז כדי שהכל יחזור לקדמותו, צריך לשלב את כל האבנים, הבנת?"[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"אני קצת לא יודע כלום" אתה אומר במבוכה "מי זה דינאקס? ולמה להשמיד אותו? ואיפה המקום הזה?"[/COLOR]
[COLOR=blue]"דינאקס הוא חצי דינוזאור חצי אדם, שחי במימד הזה לפני כמה מאות שנים, דלטוקוס, שהוא אלף חכם ומרושע, הכין שיקוי שהחזיר אותו לחיים" רסטאם עונה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"כדי שתוכל לחזור לעולם שלך, צריך למזג את כל האבנים ולהשמיד אותו.[/COLOR]
[COLOR=blue]האבנים נוצרו כאשר המימד נוצר בפיצוץ לבן, אותו פיצוץ השאיר 'מזכרות' בצורת אבנים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]על אותם מזכרות, הטיטאנים נלחמו, כל טיטאן זכה לבסוף באבן אחת, בידנו יש רק אבן אחת כעת, האבן של לייף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לייף הוא טיטאן החיים, והוא בצד של המאסטר ושלי, על כן הוא נתן לנו את האבן שלו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]המקום הזה נמצא ליד טיטאניה, זה מקום קטן שבו תלמד ותחכים, כמו שכבר אמרתי קודם[/COLOR][COLOR=#0000ff]".[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1203787]
[B][COLOR=darkorange]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]מהיום זה הצבע שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אני אעדכן אותך היום.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]---[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אוקיי אדון אשליה,אני לא יודע מי אתה ומי זה דינאקס,מה זאת אומרת לשלב אבנים?תקשיב אתה רק אשליה,אני לא יודע למה אני פה בטח התעלפתי בגלל העורב הזה עכשיו אני בטח שוכב בפארק או שאולי כמה אנשים מצאו אותי והזמינו אמבולנס,אני לא יודע,אבל אם זו אשליה אני אהנה ממנה" אתה עונה לו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"זה לא אשליה" הוא עונה בהחלטיות "הועברת לכאן, יש לי כאן חברים שהגיעו מהעולם שלך".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה לא יודע מי זה דינאקס?" הוא תוהה "אתה באמת לא מכאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]דינאקס הוא חצי דינוזאור חצי אדם, שחי במימד הזה לפני כמה מאות שנים, דלטוקוס, שהוא אלף חכם ומרושע, הכין שיקוי שהחזיר אותו לחיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"רגע, אתה יודע מה זה אלף בכלל?" הוא עוצר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"הסיפור עם האבנים הוא כזה- כאשר המימד נוצר, היה פיצוץ של בוהק לבן, אותו פיצוץ השאיר 'מזכרות' בצורת אבנים" הוא ממשיך להסביר "על אותם אבנים השתלטו הטיטאנים, שבינינו- הם ממש חמדנים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אולי חוץ מאחד, לייף. שהוא כאן איתנו, זאת אומרת בצד שאני נמצא בו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אז כדי שהכל יחזור לקדמותו, צריך לשלב את כל האבנים, הבנת?"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]".[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*הצבע קצת בוהק ומציק אכפת להחליף לי את זה לצבע יותר כהה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אומר לקנטאור:"אוקיי אדון אשליה,זה מה שהבנתי,חצי חיה נכחדת חצי אדם מנסה להשתלט על העולם בזכות יצור דמיוני ממשחקי פנטזיה וצריך לאחד כמה אבנים בשביל לעצור אותו,רק שאלה אחת,כמה זמן אני אהיה במוסד לחולי נפש הזה?".[/COLOR][/SIZE]
-
שם פרטי:יואב
שם במשחק:קומאן מקובו
כינוי בפורום:machine x
תיאור מראה של הדמות:גבוה,שרירי,עינים חומות, שיער שחור ומסופר קצוץ,ממוצא אפריקאי ולכן יש לו תווי פנים של אפריקאים זאת אומרת עצמות לחחים גבוהות ופנים רזות,ושפתיים עבות.
אופי: קומאן הוא חכם מאוד,מצליח להתחמק כמעט מכל מצב.הוא מאוד אוהב עלי חיים,וינסה לעזור להם אם הוא יכול.הוא במיוחד אוהב לרוץ,סימן לחיה שאיתה הוא ממוזג.הוא רחב לב ואוהב לעזור לכל מיני חיות פצועות,ותמיד יעמיד את עצמו בפני הסכנה אם חיי אחרים תלוים בכך.הוא מאוד נאמן לחבריו.הוא גם שחצן לפעמים,ודי אכזרי כשזה אנשים אחרים שהוא שונא. שום דבר לא עוצר אותו בדרך למטרה,גם אם הוא יצטרך לרצוח ממלכה שלמה.
רקע:אני אוותר.
חיה שאיתה הדמות ממוזגת:צ'יטה
איך התמזגה איתה?: קומאן גר פעם בערבות של אפריקה,כי לאביו היה מקלט לחיות בר שבו היו כל מיני חיות מהטבע של אפריקה,כולל צ'יטה אחת שהגיעה ביום שבו קומאן נולד,וקראו לה מטורו.יום אחד,קומאן ישב בכלוב של מטורו וליטף אותו,כשלפתע האדמה רעדה ומקובו הפך להילה זהובה בוהקת,שנכנסה לתוך הלב של קומאן.
הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:-
-
[B]יואב-[/B] *כאן אני אפנה אליך בתור יואב, לא בתור מאשינאקס*
יש לי כמה הערות:
-השם במשחק צריך להיות שם מלא.
-אתה לא יכול להיות במצב אנושי, אתה תהיה חצי חיה חצי אדם, בתיאור אתה צריך להיות אדם נורמאלי לחלוטין.
-אופי רק חיובי, תוסיף כמה דברים שליליים.
-המיזוג לא קורה ככה, אבל לא משנה..
-איך הברדלס הגיע אליו לחווה? זה משהו שאשמח אם תוסיף, זה לא מובן מאליו שהוא יהיה בכלוב בחוות כבשים.
תטפל בכל אלה ואתה בפנים.
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=#008080]אתה יכול לא לכתוב בגודל של 2? תכתוב בגודל הרגיל..[/COLOR]
[COLOR=#008080]---[/COLOR]
[COLOR=teal]"אוקיי אדון אשליה,זה מה שהבנתי,חצי חיה נכחדת חצי אדם מנסה להשתלט על העולם בזכות יצור דמיוני ממשחקי פנטזיה וצריך לאחד כמה אבנים בשביל לעצור אותו,רק שאלה אחת,כמה זמן אני אהיה במוסד לחולי נפש הזה?" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אם לא תפסיק לקרוא לי 'אדון אשליה', הראש שלך ימצא את עצמו מנותק מהצוואר!" הוא שולף את חרבו הזהובה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אם אתה לא מאמין לי, תלך, תסתדר בעצמך" הוא ממשיך "אולי גם דינאקס יאכל אותך".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אתה רוצה לבוא לרסטאם או לבחור להיות בצד של דינאקס, ולפגוש פנים מול פנים את קשתי?" הוא שולף חץ ויורה לשמיים התכולים, החץ נוחת במהירות בדיוק בכובע גבוה מצמחים של אחד התושבים.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45847468"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2781/tek4e4f9ffc15fb76292968.png[/IMG][/URL][/spoiler]
-
[quote=Tigraro;1203838]
[COLOR=#008080]אתה יכול לא לכתוב בגודל של 2? תכתוב בגודל הרגיל..[/COLOR]
[COLOR=#008080]---[/COLOR]
[COLOR=teal]"אוקיי אדון אשליה,זה מה שהבנתי,חצי חיה נכחדת חצי אדם מנסה להשתלט על העולם בזכות יצור דמיוני ממשחקי פנטזיה וצריך לאחד כמה אבנים בשביל לעצור אותו,רק שאלה אחת,כמה זמן אני אהיה במוסד לחולי נפש הזה?" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אם לא תפסיק לקרוא לי 'אדון אשליה', הראש שלך ימצא את עצמו מנותק מהצוואר!" הוא שולף את חרבו הזהובה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אם אתה לא מאמין לי, תלך, תסתדר בעצמך" הוא ממשיך "אולי גם דינאקס יאכל אותך".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אתה רוצה לבוא לרסטאם או לבחור להיות בצד של דינאקס, ולפגוש פנים מול פנים את קשתי?" הוא שולף חץ ויורה לשמיים התכולים, החץ נוחת במהירות בדיוק בכובע גבוה מצמחים של אחד התושבים.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45847468"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2781/tek4e4f9ffc15fb76292968.png[/IMG][/URL][/spoiler][/quote]
[COLOR=black]אומר לקנטאור:"אוקיי,אדון קנטאור אני מבין שאתה קצת עצבני,אני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני האמין לך,א' איך קוראים לך,ב' איך אני בדיוק אמור לאחד את האבנים האלה,ג' איך הגעתי לפה,ד' למה הגעתי לפה ואחרון אבל הכי חשוב איך אני חוזר לעולם שלי,קלטתי את הקטע של האבנים אבל איך הן יעזרו לי?".[/COLOR]
-
[COLOR=teal]"אוקיי,אדון קנטאור אני מבין שאתה קצת עצבני,אני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני האמין לך,א' איך קוראים לך,ב' איך אני בדיוק אמור לאחד את האבנים האלה,ג' איך הגעתי לפה,ד' למה הגעתי לפה ואחרון אבל הכי חשוב איך אני חוזר לעולם שלי,קלטתי את הקטע של האבנים אבל איך הן יעזרו לי?".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אני לא עצבני" הוא ממלמל לעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"א', שמי הוא ארוו. ב', פשוט לשים את כולם אחת ליד השניה. ג', השתגרת לכאן. ד', כולם יגיעו לכאן במוקדם או במאוחר אם לא יעצרו את דינאקס" הוא עונה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"ברגע שדינאקס ימות והאבנים ימוזגו, אני דיי בטוח שתשתגר בחזרה לעולם שלך".[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1203851][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"אוקיי,אדון קנטאור אני מבין שאתה קצת עצבני,אני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני האמין לך,א' איך קוראים לך,ב' איך אני בדיוק אמור לאחד את האבנים האלה,ג' איך הגעתי לפה,ד' למה הגעתי לפה ואחרון אבל הכי חשוב איך אני חוזר לעולם שלי,קלטתי את הקטע של האבנים אבל איך הן יעזרו לי?".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אני לא עצבני" הוא ממלמל לעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"א', שמי הוא ארוו. ב', פשוט לשים את כולם אחת ליד השניה. ג', השתגרת לכאן. ד', כולם יגיעו לכאן במוקדם או במאוחר אם לא יעצרו את דינאקס" הוא עונה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"ברגע שדינאקס ימות והאבנים ימוזגו, אני דיי בטוח שתשתגר בחזרה לעולם שלך".[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אומר לו:"אוקיי אדון ארוו,אני מצטער קודם שפקפקתי בך ובקיומך אבל תאמין לי אם אתה היית מגיע לעולם איך אני אגדיר את זה,שונה מהעולם שלך,ונמצאים שמה יצורים ששמעת עליהם שהיית ילד קטן גם אתה היית ספקן,סליחה שלא הצגתי את עצמי,רידל,טום רידל".[/COLOR]
-
[COLOR=teal]"אוקיי אדון ארוו,אני מצטער קודם שפקפקתי בך ובקיומך אבל תאמין לי אם אתה היית מגיע לעולם איך אני אגדיר את זה,שונה מהעולם שלך,ונמצאים שמה יצורים ששמעת עליהם שהיית ילד קטן גם אתה היית ספקן,סליחה שלא הצגתי את עצמי,רידל,טום רידל"אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=teal]"לא אדון ארוו, רק ארוו" הוא מגחך ומוסיף "זה בסדר ילד".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"טוב אתה רוצה לבוא לרסטאם?" הוא שואל.[/COLOR]
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
"אני קצת לא יודע כלום" אתה אומר במבוכה "מי זה דינאקס? ולמה להשמיד אותו? ואיפה המקום הזה?"
"דינאקס הוא חצי דינוזאור חצי אדם, שחי במימד הזה לפני כמה מאות שנים, דלטוקוס, שהוא אלף חכם ומרושע, הכין שיקוי שהחזיר אותו לחיים" רסטאם עונה.
"כדי שתוכל לחזור לעולם שלך, צריך למזג את כל האבנים ולהשמיד אותו.
האבנים נוצרו כאשר המימד נוצר בפיצוץ לבן, אותו פיצוץ השאיר 'מזכרות' בצורת אבנים.
על אותם מזכרות, הטיטאנים נלחמו, כל טיטאן זכה לבסוף באבן אחת, בידנו יש רק אבן אחת כעת, האבן של לייף.
לייף הוא טיטאן החיים, והוא בצד של המאסטר ושלי, על כן הוא נתן לנו את האבן שלו.
המקום הזה נמצא ליד טיטאניה, זה מקום קטן שבו תלמד ותחכים, כמו שכבר אמרתי קודם".[/quote]
"ואיך אני יכול להגיע לשם?" אשאל בסקרנות יתר מסתכל עליו בקוצר רוח, מוכן כבר ללכת... אסתכל על הטפרים שלי ואחשוב 'לאיזה מפלצת אני נהפכתי!'