-
[QUOTE=Primo;1206972][COLOR=red][FONT=Arial][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]Druddigon Man[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*לא הבסת אותו בדיוק וכבר קיבלת נקודות על הפעם הראשונה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה קרן אור שחורה יוצאת מהטירה האפלה,קרן אור אדומה מהר הגעש,קרני אור אפורות וצהובות מממלכת השמיים,קרן אור לבנה ממלכת האור,כחולה ממלכת המים,ירוקה ממלכת הטבע ואחת אחרונה חומה מהמדבר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששמונה הקרניים משתלבות ויוצרות סוג של מכשף עם גלימה בעלת שמונה צבעים,אתה רואה שהמכשף המסתורי מתקרב אל הטירה האפלה ואומר:"דארקיוס מוכן לקרב האחרון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה הוא אומר:"כן,אבל קודם לפני הקרב האחרון ישנה מלחמה" אתה רואה אלפי אבירים אפלים,מפלצות מפחידות ועוד כמה דברים לא נעימים יוצאים מהטירה האפלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הברק השחור משתמש בלחש חשמלי מוזר שפוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר,אתה רואה את הלנה יושבת לידך,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה,הלנה אומרת לך:"בוקר טוב,תגיד מול מי נלחמת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][B][U]הודעות:[/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מעכשיו יש תחרות,הראשון שבעלילה שלו יושמד את המכשף האפל ויגרום למשחק להיגמר יתחיל במשחק השני ברמה 2 והוא מקבל תוספת של עוד שני לחשים,בהצלחה לכולם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה!!" אצעק ואשלוף חמישה קלפים על כמה מאבירים אפלים "הקרב האחרון!!" אצעק.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף חמישה קלפים 'נחש אש' 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' וגם 'שליטה בלהבות' אתה מנסה לשלוט בכוח העצום שיצרת אך הכוח חזק מידי ופוגע בשלושה מכשפים שבצד שלך וגם בחמישה אבירי צללים וגם במכשף צללים,אתה רואה שבשמיים המכשף האפל והמכשף השני,מאגיוס נלחמים ראש בראש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"שמעתי על הברק השחור,הוא מכשף חשמל אפל בדרגה חמש ברור שלא הצלחת להביס אותו,אם היית מביס אותו אז הייתי נלחצת,אם אתה זקוק לאימונים,יש את אחיו הבוגר של מאסטר טנדר,מאסטר אלקטריוס הוא מכשף הברק הכי חזק שדרך בממלכת החשמל האגדית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*הדרקונים נעלמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא למרדף אחרי הדרקונים והם מובילים אותך למדבר אתה רואה תולעת אדמה ענקית יוצא מהחול,אתה רואה שהתולעת שמה לב אליך אך לא מתקיפה אותך,להפך היא מחפרת באדמה ונעלמת,אתה נופל לתוך מנהרה שכנראה נחפרה באדמה,אתה רואה שאתה מתחת לאדמה ואין לך עדיין דרך החוצה,אתה רואה שיש לך שלוש דרכים,ימינה,שמאלה וישר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תקשיבו,ברגע שהמכשף האפל מת בעלילה אחת המשחק ממשיך אבל מי שהצליח להרוג אותו עושה 'אחרי המשחק' ומתאמן,עושה משימות,ועוד כול מיני דברים,רק שכול החמישה יהרגו אותו המשחק ייגמר רשמית![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]TheJedi
הלנה אומרת לך:"שמעתי על הברק השחור,הוא מכשף חשמל אפל בדרגה חמש ברור שלא הצלחת להביס אותו,אם היית מביס אותו אז הייתי נלחצת,אם אתה זקוק לאימונים,יש את אחיו הבוגר של מאסטר טנדר,מאסטר אלקטריוס הוא מכשף הברק הכי חזק שדרך בממלכת החשמל האגדית".[/QUOTE]
"אז אתאמן איתו!" אומר להלנה "רק,איפה הוא?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"בוא איתי,במילא גם אני רציתי להתאמן שמה" שניכם יוצאים מביתה של הלנה,אתה רואה את שרשרת הטופז על צווארה,אתה רואה שהיא הולכת לקצה השני של העיר,אתה אתה רואה מגדל גבוהה ביותר,היא אומרת לך:"בראש המגדל עומד אלקטריוס,צריך לעבור את חמשת מבחני הברק בשביל להגיע אליו" אתם נכנסים ואתה רואה חדר בגודל בינוני,שבסופו של עוד דלת,היא אומרת לך:"המבחן הראשון בודק כישרון זריזות,יש פה מלכודות" היא עושה צעד מהיר ואתה רואה חרבות חשמל נופלות מהתקרה,אתה רואה שהלנה מצליחה במהירות להגיע לקצה השני של החדר,אך אתה עדיין תקוע בקצה הראשון של החדר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1207952][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"בוא איתי,במילא גם אני רציתי להתאמן שמה" שניכם יוצאים מביתה של הלנה,אתה רואה את שרשרת הטופז על צווארה,אתה רואה שהיא הולכת לקצה השני של העיר,אתה אתה רואה מגדל גבוהה ביותר,היא אומרת לך:"בראש המגדל עומד אלקטריוס,צריך לעבור את חמשת מבחני הברק בשביל להגיע אליו" אתם נכנסים ואתה רואה חדר בגודל בינוני,שבסופו של עוד דלת,היא אומרת לך:"המבחן הראשון בודק כישרון זריזות,יש פה מלכודות" היא עושה צעד מהיר ואתה רואה חרבות חשמל נופלות מהתקרה,אתה רואה שהלנה מצליחה במהירות להגיע לקצה השני של החדר,אך אתה עדיין תקוע בקצה הראשון של החדר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הינה אני בא!" אומר ואנסה לתמרן בין החרבות."אולי זה יעבוד.." אומר לעצמי ואוציא את קלף השליטה בברקים שלי ואשתמש בו על מנת להזיז את החרבות ממני.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בלחש לשליטה בחשמל ומצליח לעצור את נפילת החרבות,אתה מצליח להגיע לדלת,הלנה אומרת לך:"רעיון נחמד,אם לא הייתי נינג'ת חשמל הייתי גם עושה את זה,או אולי הייתי פשוט מנסה לפגוע בחרבות בעזרת כדורי חשמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]שניכם עולים לקומה השנייה,הלנה אומרת לך:"מבחן זריזות וכוח" אתה רואה שני נינג'ות חשמל מולך,הלנה אומרת לך:"יש פה אחד לכול אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1207967][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בלחש לשליטה בחשמל ומצליח לעצור את נפילת החרבות,אתה מצליח להגיע לדלת,הלנה אומרת לך:"רעיון נחמד,אם לא הייתי נינג'ת חשמל הייתי גם עושה את זה,או אולי הייתי פשוט מנסה לפגוע בחרבות בעזרת כדורי חשמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]שניכם עולים לקומה השנייה,הלנה אומרת לך:"מבחן זריזות וכוח" אתה רואה שני נינג'ות חשמל מולך,הלנה אומרת לך:"יש פה אחד לכול אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"רגע, את נינג'ת חשמל?" אומר להלנה ואוציא שני קלפים מהחפיסה שלי, בתקווה שהם החרב החשמלית שלי והכדור החשמלי.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"כן" והיא מתחילה להילחם בלי קסמים בנינג'ה היריבה שלה,אתה רואה שהלנה זריזה מאוד ומצליחה להפיל במהירות את היריב שלה,ולהגיע לדלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים,אתה משלב בין כלא חשמלי וחרב חשמלית שיוצר הדף חשמלי חזק מאוד שפוגע בנינג'ה אך הנינג'ה מצליחה להחזיק מעמד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1207932][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף חמישה קלפים 'נחש אש' 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' וגם 'שליטה בלהבות' אתה מנסה לשלוט בכוח העצום שיצרת אך הכוח חזק מידי ופוגע בשלושה מכשפים שבצד שלך וגם בחמישה אבירי צללים וגם במכשף צללים,אתה רואה שבשמיים המכשף האפל והמכשף השני,מאגיוס נלחמים ראש בראש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"שמעתי על הברק השחור,הוא מכשף חשמל אפל בדרגה חמש ברור שלא הצלחת להביס אותו,אם היית מביס אותו אז הייתי נלחצת,אם אתה זקוק לאימונים,יש את אחיו הבוגר של מאסטר טנדר,מאסטר אלקטריוס הוא מכשף הברק הכי חזק שדרך בממלכת החשמל האגדית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*הדרקונים נעלמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא למרדף אחרי הדרקונים והם מובילים אותך למדבר אתה רואה תולעת אדמה ענקית יוצא מהחול,אתה רואה שהתולעת שמה לב אליך אך לא מתקיפה אותך,להפך היא מחפרת באדמה ונעלמת,אתה נופל לתוך מנהרה שכנראה נחפרה באדמה,אתה רואה שאתה מתחת לאדמה ואין לך עדיין דרך החוצה,אתה רואה שיש לך שלוש דרכים,ימינה,שמאלה וישר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]תקשיבו,ברגע שהמכשף האפל מת בעלילה אחת המשחק ממשיך אבל מי שהצליח להרוג אותו עושה 'אחרי המשחק' ומתאמן,עושה משימות,ועוד כול מיני דברים,רק שכול החמישה יהרגו אותו המשחק ייגמר רשמית![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
תאמת שיש לי דרך לצאת אבל אם אתה אומר....
-------------
אני מתחיל ללכת בדרך הימנית
-
[QUOTE=Primo;1207976][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"כן" והיא מתחילה להילחם בלי קסמים בנינג'ה היריבה שלה,אתה רואה שהלנה זריזה מאוד ומצליחה להפיל במהירות את היריב שלה,ולהגיע לדלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים,אתה משלב בין כלא חשמלי וחרב חשמלית שיוצר הדף חשמלי חזק מאוד שפוגע בנינג'ה אך הנינג'ה מצליחה להחזיק מעמד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב, עכשיו אני מקווה שיהיה לי קלף טוב.." אומר ואשלוף קלף מהחפיסה, בתקווה שזה יהיה הכדור החשמלי שלי.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף,הקלף הוא חרב חשמלית,אתה רואה שהנינג'ה מוציאה סכין יפנית מברזל ושניכם מתחילים להילחם,אתה רואה שהסכין מתחילה להוציא ניצוצות והחרב שלך מתחילה להיחלש,אתה מבין שהסכין שואבת את הכוח של החרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*ספר לי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה הולך בדרך הימנית,אתה רואה שלאט לאט יש אור בקצה המנהרה,אתה רואה שאתה מגיע לתוך בית קברות תת קרקעי והאור הוא בעצם אור הלפידים הבוערים,אתה רואה את דלת האבן נסגרת ואתה ננעל בתוך בית קברות,אתה שומע קול שלוחש לך:"בקרוב אתה תצטרך אלינו,גם אנחנו נפלנו בטריק הזה" אתה רואה חמישה שלדים ושלוש רוחות רפאים מתקרבות אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1206927][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]דמיון אומר לך:"פשוט תגידו להם שמעגל הקסמים יכול להתחרש מחדש,הם כבר ירוצו למקומות המתאימים ואז..."[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]ג'ון אומר:"אנחנו יודעים,העננים השחורים ילבינו,הסופות יירגעו,הימים ישקיטו עד בואו של שליט הקסם".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בחרב שלך בשביל לפגוע ב'ברק השחור' אך הוא בועט לך ביד ומעיף לך את החרב בעזרת החרב הוא מצליח לחתוך את כלא החשמל שכלא אותו,לקחת לך את החרב,הוא אומר לך:"יש לך מילים אחרונות?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה מסוגל ללכת על המים האלה,אתה רואה שהראש הקטן של ההידרה לא מוותר הוא מתקיף אותך בעזרת שיניו החדות אך אתה רואה נותן לו אגרוף בפנים והוא נופל,אתה רואה שנהר לאט לאט נעלם,אתה רואה שאתה בעצם עומד ליפול למפל,אתה מסתכל למטה ורואה שאתה בעצם לא הולך על המים אלא בעצם עמדת כול הזמן הזה על רפסודה קטנה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]*בשביל מה במילא יצור הרוח-קרח שייך לך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]שתי המפלצות נלחמות זו בזו,נראה שזה ייקח נצח אך דרקון הקרח משתמש בלהבת קרח והורס את יצור הרוחות,אתה רואה את הקרח נשבר עוד יותר ואתה רואה דרקון זקן וכחול,אביו של הדרקון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*כן אני רוצה מקום
אני מנסה לחתור לכיוון השני מהמפל. אז אני שולף קלף ומתפלל שיהיה שליטה בקרח או מים.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*אוקיי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לתוך המפל,אתה שולף קלף זהו 'שליטה במים' אתה רואה שהמים נעצרים,אתה רואה אבל שהקרש שאתה רוכב עליו נופל ואתה נוחת במים,אתה רואה שהשליטה שלך במים ובקרח נפסקת,אתה נופל לתוך האגם שנמצא למרגלותיו של המפל,אתה מאבד את הקלף שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1207995][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*אוקיי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לתוך המפל,אתה שולף קלף זהו 'שליטה במים' אתה רואה שהמים נעצרים,אתה רואה אבל שהקרש שאתה רוכב עליו נופל ואתה נוחת במים,אתה רואה שהשליטה שלך במים ובקרח נפסקת,אתה נופל לתוך האגם שנמצא למרגלותיו של המפל,אתה מאבד את הקלף שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא!" אצאק ואנסה לחפש את הקלף,"אני לא אוותר עליו!"
-
[QUOTE]TheJedi
אתה שולף קלף,הקלף הוא חרב חשמלית,אתה רואה שהנינג'ה מוציאה סכין יפנית מברזל ושניכם מתחילים להילחם,אתה רואה שהסכין מתחילה להוציא ניצוצות והחרב שלך מתחילה להיחלש,אתה מבין שהסכין שואבת את הכוח של החרב.[/QUOTE]
"אוי לא!" אומר לעצמי וארחיק את החרב מהסכין.לאחר מכן אוציא קלף בתקווה שזה הכדור החשמלי ואתקוף איתו את הנינג'ה היריב שלי.