אופק-אתה עולה למעלה ורואה שהרעש בא מהחדר שמעליכם אתה מצמיד אוזן לדלת ושומע מישהו אומר ''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סוך שלא תצליח להציל את החשוב מכל החבורה מתאספת 3 חצויים למטה נמצאים''
Printable View
אופק-אתה עולה למעלה ורואה שהרעש בא מהחדר שמעליכם אתה מצמיד אוזן לדלת ושומע מישהו אומר ''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סוך שלא תצליח להציל את החשוב מכל החבורה מתאספת 3 חצויים למטה נמצאים''
אני יקרא למיי ואחריי שהיא מגיעה אני ידפוק בדלת
[QUOTE=ttrrtte;1227230]ג'ון-חח קצת מגזים לא?
אתה לוקח את כל הפוקימונים שלך לריפוי,האחות ג'וי מביאה אותם אלייך לחדר ואיווי וכל השאר ישר מתנפלים עלייך בחיבוקים. איווי התכרבל ואז (כרגיל חח) העיינים שלו הפחו ללבנות והוא אמר וב בתוספת שורה חדשה ''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סופך הוא שלא תצליח להציל את החשוב מקול. [b]החבורה מתאספת 3 חצויים למטה מחכים''[/b]
אופק-אתה ומיי מסתכלים על טל באושר ומוציאים את כל הפוקימונים להכיר אותה,סקיטי נראת טיפה נעלבת שרוב האנשים בחדר הם לפחות חצי סקיטי והולכת הצידה,כל השאר באים ומתחילים ללקק את טל ולשחק איתה.[/QUOTE]
טוב אז בוא נלך לחצויים.
אופק-אתה מחכה למיי כמה דקות עד שהיא מגיע יחד עם טל על הראש אתם דופקים ומחכים (תחכה שג'ון יגיב כי זה כרגע ביינכם אני רק אכתוב לו שמישהו דופק בדלת ואז.. חח שלחתי לו בה''פ )
ג'ון-מישהו דופק בדלת
אופק וג'ון- מעכשיו עד שאני יפסיק בינכם או שאני יסים מכדול או משהו זה בינכם
עם לא שמתם לב אז-
אופק-אתה מחכה למיי כמה דקות עד שהיא מגיע יחד עם טל על הראש אתם דופקים ומחכים ומישהו פותח את הדלת
ג'ון-מישהו דופק בדלת
אני יחכה עד שיפתחו ואחריי שיפתחו אני יגיד למי ששם שגם אנחנו חצויים
אופק- הילד שפותח מסתכל עלייך ואז מכניס אותך ואומר ''חצויי סקיטי אני מניח?'' אמר בזמן שהתסכל על טל ואמר ''אני חצויי איווי קוראים לי ג'ון מי אתם?''
"אני אופק" "זאת מיי" "וזאת הילדה שלנו טל"
אופק- הילד אומר לכם שלום ואתה שם לב לאיווי זהוב שעומד על ידו בוחן אתכם ואומר ''אלה השלושה זאת החבורה אתם כבר ארבע מסעע מסע''
אני יומר לאיויי "מסע מסע תהיה בשקט כבר היה לי מספיק מסעות"
אופק-ג'ון מנצל ומסביר שזה איווי זהוב,יש רק אחד ממנו בכל העולם הוא תמיד מדבר בחידות ולפעמים יש לו נבואות שזה קורה העיינים שלוהופחות ללבנות והרבה פעמים הוא מתעל אחר כך ולא זוכר כלום איווי אמר ''זה הזמן ה4 כאן''
"זה הזמן למה?" אשאל אותו ואהפוך לסקיטי תוך כדי ואז אשאל את ג'ון
"אתה בטח חדש בעינין החצווים אתה שולט בכוחות שלך?"
אופק-ג'ון אומר שזה באת חדש ושהו קיבל אותם רק אתמול שברח מריק וטינה אבל שהוא מצליח לשלוט ואז הוא שינה צורה לאווי זהב
טוב אומר ואז יהפוך לבן אדם ויגיד למיי "טוב הביתה נלך לישון וצריך לראות מה עם טוטודייל מדקיפ וכל השאר"
אופק- מיי מסכימה אבל רגע לפני שאתם יוצאים איווי עומד מולכם והעיינים שלו הופחות ללבנות והוא אמר'' מערבה תפנה להתייצב מול הובגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סופך שלא תצליח להציל את החשוב מכל.