בוקר טוב גם לך [=
Printable View
בוקר טוב גם לך [=
[QUOTE=LordAbizi;1280173]איך אתה יכול לעשות לי "לייק" בפורום פוקימון (אני יודע שכבר לא קרואים לו כך, אבל אני נוטה להתעלם מהעובדה הזו)?? אין כאן דבר כזה![/QUOTE]
אז אני אפתח קבוצת מעריצים של אביזי ומלא יצטרפו ויעשו לייק.
וחשבתי על רעיון חדש ומגניב למוטאנט.
סיימתי לבנות דק אוג'מה Otk
אף אחד לא רוצה לשמוע על המוטאנט החדש שהמצאתי?
אני רוצה, אבל רק אם הוא מעגניב O.ם
מגיב במ"תים כמו שהבטחתי~
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47961[/url]
[QUOTE=DarkTiger;1280186]אני רוצה, אבל רק אם הוא מעגניב O.ם
מגיב במ"תים כמו שהבטחתי~[/QUOTE]
עדיין אין לי שם.
דמיין לעצמך אדם שהוא גאון לא נורמאלי והמוח שלו עובד במהירות גבוהה פי עשר מבן אדם רגיל, וכשהוא מפעיל את הכוח שלו (מתאמץ) אז הוא מהיר פי 15 במחשבה ופי חמש זריז ומהיר בפעולות שלו מכל אדם רגיל אחר.
בעצם לא כל כך שמים לב שהוא מוטאציה, זה יותר נראה כאילו הוא סופר מחונן ואתלט מצטיין, אבל תאמין לי שהוא מוטאנט מכמה סיבות.
אף אדם רגיל לא מסוגל לעשות אקרובטיקה כמו שהוא יודע (חלק מהכוח והוא גם התאמן מגיל צעיר, אולי אני אפרט בהמשך על הרקע שלו).
אף אדם רגיל לא מרגיש את העצמים סביבו בצורה טלפטית, הוא לא יכול לשלוט בהם, הוא פשוט מרגיש אותם, איך הם נראים ואיפה הם נמצאים.
והסיבה האחרונה היא שהוא תמיד יודע מה אנשים שבסביבה חושבים עליו (באונות הקידמיות של החשיבה הרגעית, לא הדעה הכללית לגביו אשר נמצאת באזורים נמוכים יותר של המוח). ברגע שמישהו באיזור חושב עליו, זה בשבילו כאילו שמישהו צועק בקולי קולות את הבשם שלו ואומר את המחשבה הזאת עליו בקול. הכל מקוטלג ונשמר בצורה מסודרת במוח המתקדם שלו ומאוחר יותר המידע הזה אולי עוד ישמש אותו.
נחמד..
[quote=HyperNoob;1280179]אז אני אפתח קבוצת מעריצים של אביזי ומלא יצטרפו ויעשו לייק.
וחשבתי על רעיון חדש ומגניב למוטאנט.[/quote]
ואז אני אחיה את המשתמש שלי למקרי חירום לפייסבוק, ואכתוב דברי תוכחה שם. (כפי שעשיתי עבור אותו אחד בכיתה שלי שהתחזה להיות אני בפייסבוק.)
[QUOTE=LordAbizi;1280190]ואז אני אחיה את המשתמש שלי למקרי חירום לפייסבוק, ואכתוב דברי תוכחה שם. (כפי שעשיתי עבור אותו אחד בכיתה שלי שהתחזה להיות אני בפייסבוק.)[/QUOTE]
לא אמרתי שאני אפתח משתמש על שמך, רק קבוצה על שמך.
[quote=HyperNoob;1280191]לא אמרתי שאני אפתח משתמש על שמך, רק קבוצה על שמך.[/quote]
נו אוקיי, לא אמרתי גם שזה מה שתעשה, אלא אמרתי שהטיפול בשני המקרים יהיה דומה.
אני לא חושב שאתם מוכנים לסיפור החדש שלי ...
[QUOTE=LordAbizi;1280192]נו אוקיי, לא אמרתי גם שזה מה שתעשה, אלא אמרתי שהטיפול בשני המקרים יהיה דומה.[/QUOTE]
אני לא חושב שהטיפול שלך ישנה משהו... :punch:
חתיכת המשך כתבתי..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Z49iXZT8hoc&feature=youtu.be
[/YOUTUBE]
טריילר לסיפור החדש !!