-
[quote=mudkipper;1453356][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד מבן, ואומר לו שאולי אפילו תיפגשו מתישהו במהלך הדרך ואולי גם תילחמו. לאחר מכן אתה נזכר שבכלל שכחת בשביל מה ביקרת פה. לאחר מכן אתה אומר לרג'ירוק שיבוא איתך לחפש מאוויל, אבל שישים לב אם הוא רואה משהו חשוד. אתה מטייל עם רג'ירוק לארוך המערה, ובדרך אתם יורדים עמוק מאוד ורואים שהפוקימונים רק הולכים ומתחזקים. לאחר כמה דקות רג'ירוק רואה פרח קוצני אפור. רג'ירוק הלא חכם במיוחד מתקרב לפרח, ומקבל נשיכה חזקה הפוגעת בו קל. הוא נרתע אחורה. הפרח מתגלה כלסתות אחוריות של ארבע מאווילים שהתחבאו מאחורי האבן וציחקקו. יש לך רק פוקדור אחד אז לצערך לא תוכל להראות לארבעתם לתפוס אותם, אלא לתפוס רק אחד מהם.
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[spoiler]מאוויל: [img]http://sprites.pokecheck.org/i/303.gif[/img][/spoiler][/color]
[/quote]
"ואוו 4, לא צפיתי לזה!" אגיד
"תקשיבו, 4על4 זה יהיה" אגיד בחיוך
"פרוגדייר, הונצ'קרו, ודאסקאל!, צאו!"
"כולם תיתכוננו לקרב" אגיד
-
[quote=mudkipper;1453356][b]
[b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-קסטליה, סינו
אתה אומר קימה ומושך איתך את ג'ייק, משתגרים שניכם למיסטראלטון. אתם מגיעים למיסטראלטון, לוקחים כרטיסי טיסה, נכנסים למסלול ההמראה ומוצאים את המטוס הממריא ללומיוס, שהוא מטוס מאוד קטן. על המטוס אתם רואים את הטייס ואת סקיילה, מנהיגת המכון של העיר מיסטראלטון. סקיילה אומרת:"היי תומאס! המון זמן לא נפגשנו! מאז שניצחת אותי עוד לא היה קרב מרגש כמו הקרב מולך! אולי יום אחד נילחם שוב!" אתה שואל אותה מה היא עושה על המטוס. סקיילה עונה:"זה המטוס הפרטי שלי. ברנדון הוא חבר טוב שלי. הוא ביקש ממני את הטובה הזאת ואני הסכמתי לבקשתו. ובלי קשר, כבר המון זמן אני צריכה להגיע לקאלוס, לעיר סאנטלון. אני צריכה לדבר שם עם ויולה מנהיגת המכון. בהצלחה לכם!" היא אומרת והמטוס ממריא כשעליו אתה סקיילה וג'ייק. לאחר טיסה ארוכה אתם נוחתים בשדה תעופה ליד העיר לומיוס. סקיילה אומרת:"לומיוס היא עיר גדולה. הרשו לי לכוון אתכם למעבדה של פרופ' סיקאמור". היא מובילה אתכם בנבכי העיר הגדולה לומיוס עד שאתם מגיעים לבניין גבוה. סקיילה אומרת:"המעבדה שלו היא חדר ב' בקומה התשיעית. בהצלחה!" היא אומרת והולכת לכיוון אחר. אתם עולים לקומה התשיעית בבניין ומוצאים את חדר ב'. אתם דופקים בזהירות על הדלת ופותח אותה איש עם שיער שחור וחלוק מעבדה ארוך מאוד. הוא אומר:"שלום! אני פרופ' סיקאמור. אתם לא נראים מקומיים. אתם בטח הסוכנים שברנדון שלח! אם כך, כנסו פנימה". אתם נכנסים פנימה ורואים בפינת החדר שולחן מלא בתמונות וציורים. סיקאמור מתיישב בצד אחד, ואתם בשני. הוא אומר לכם כך:"שלום לכם. כמו שברנדון בטח הסביר לכם, בקאלוס נמצאות אבנים מיוחדות בשם אבני מגה. הם אבנים עגולות ואדומות ועליהם צבעים שונים. פוקימונים מסוימים, כשהם מגיעים למגע עם האבן, יכולים להתפתח להתפתחות המגה שלהם. בשביל להביא פוקימון להתפתחות מגה צריך שלושה דברים: פוקימון מתאים להתפתחות מגה, אבן מגה וצמיד קישור" הוא אומר ומביא לכל אחד ממכם שלוש אבנים אדומות שעליהם צבעים שונים וצמיד שחור שעליו כפתור עם ציור של סליל די.אנ.איי צבעוני. הוא ממשיך:"אם אתם נותנים לפוקימון שיכול להתפתח להתפתחות מגה אבן כזאת ולוחצים על הכפתור בצמיד, הוא יתפתח לצורת המגה. אם הוא יתעלף או שתחזירו אותו לפוקדור, הוא יחזור לצורתו הרגילה ואבן המגה תישאר על הרצפה. ועכשיו, לענייננו. יש מספר פוקימונים שצורות המגה שלהם ייחודיות ושונות. אחד מהם הוא צ'ריזרד. צ'ריזרד הוא פוקימון אש ומעופף הנראה כמו דרקון, והוא הצורה המפותחת האחרונה של צ'רמנדר. בעזרת אבן מיוחדת הנקראת צ'ריזרדנייט צ'ריזרד מתפתח להתפתחות המגה החזקה ביותר שלו. אני רוצה שתגלו על צ'ריזרד כמה שיותר מידע" הוא אומר ונותן לכם מכשיר המזכיר בצורתו אייפון. "המכשיר הזה יעזור לכם לשמור איתי על קשר. כל פעם שתגלו משהו תגידו לי אותו, ואני אפנה אתכם למיקומכם הבא, אם יהיה כזה. כאשר תגלו מספיק מידע או אולי אפילו תמצאו צ'ריזרד, אני אצור אתכם קשר ואזמין אתכם לפה חזרה. הייתי רוצה שתתחילו בלתשאל את פרופ' אוק, הפרופ' הראשי של מחוז קנטו והידוע ביותר מבין כל החמישה האחרים חוץ ממנו וממני. המעבדה שלו נמצאת בעיר פאלט בקנטו. הוא היה הראשון שהביא צ'רמנדר לקנטו. הוא הביא אותו למאמן החזק מאוד רד. בהצלחה!" הוא אומר. לפני שאתם יוצאים הוא אומר:"אה, נזכרתי, רק דבר אחד אחרון. בתור מתנה ממני, אני רוצה לתת לכל אחד מכם פוקימון מיוחד מהדור השישי. שמות הפוקימונים הם פאנצ'אם ואינקאי. פאנצ'אם ואינקאי הם שני פוקימונים אשר חיים באזורי עשב. פאנצ'אם הוא סוג לחימה, בעוד אינקאי הוא מהסוגים על חושי ואפל. הייתי רוצה לתת לתומאס את פאנצ'אם, ולג'ייק את אינקאי" הוא אומר ומביא לכם שני פוקדורים, אחד שחור-לבן ואחד ורוד-תכלת עם נקודות צהובות. ":הפעם בהצלחה באמת!" הוא אומר.
מה תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי מעניין,אני אקח אותו..." אני אומר ולוקח את הפוכדור של פאנצ'אם. "אני רוצה צ'רמנדר" אני אומר לג'ייק. "יש לו שם מגניב והתרשמתי ממנו" אני מוסיף וצוחק.
-
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה לא ציפית לארבעה מאווילים. אתה אומר שזה יהיה ארבע על ארבע ומוציא את פרוגדייר, הונצ'קרוו ודאסקאל שיעזרו לרג'ירוק. ארבעת המאווילים רצים כל אחד לאחד מהפוקימונים שלך, ונושכים אותם נשיכה עוצמתית מאוד. רג'ירוק ניזוק קל, הונצ'קרוו קל, דאסקאל קשה ופרוגדייר רגיל.
מצב חיים שלך:
רג'ירוק-12/14(מאווילים יותר), הונצ'קרוו-9/10(מאווילים יותר), דאסקאל-6/10(מאווילים יותר), פרוגדייר-8/10(מאווילים יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-קסטליה, סינו
אתה לוקח את הפוקדור של פאנצ'אם. לאחר מכן אתה אומר לג'ייק שאתה רוצה צ'רמנדר כי יש לו שם מגניב והתרשמת ממנו. שניכם צוחקים, ואז ג'ייק אומר:"אולי לפרופסור אוק יש אקסטרה צ'רמנדר בשבילך או אקסטרה בלבזור בשבילי" ג'ייק אומר. לאחר מכן אתם משתגרים לעיירה פאלט, שהיא עיירה מאוד קטנה בדרום קנטו, ומוצאים בקלות את המבנה הגדול שהוא המעבדה של אוק. אתם מנסים להיכנס אבל הדלת נעולה. פתאום אתם שומעים געייה של שור ההולך ומתקרב. מיד לאחר מכן הוא אומר:"זהירות! תתחבאו מאחורי שיח!" אתם רצים ומתחבאים מאחורי שיח קרוב, ורואים איש מבוגר שאתם מזהים בקלות כפרופסור אוק רוכב על שור עם שלושה זנבות. לאחר מכן הוא מרגיע את השור ואומר:"טאורוס, חזור!" ומחזיר את טאורוס לפוקדור. הוא מתנצל לפניכם:"מצטער על הכניסה הקולנית, עוד לא השתלטתי על טאורוס לגמרי..." הוא נכנס איתכם לתוך המעבדה הגדולה ומלאת העוזרים שלו ואז שואל אותכם:"נו, אז באתם להתחיל את המסע שלכם?" ג'ייק אומר:"לא בדיוק. אנחנו מצוות אג'נטרה ונשלחנו לשאול אותך כמה שאלות אבל בכל מקרה נשמח לקבל אחד מהפוקימונים הנדירים שלך שיעזור לנו...". "אין בעיה" אוק אומר. "אחרי השיחה אני יביא פוקדורים של השלושה הנדירים ותבחרו". לאחר מכן ג'ייק שואל אותו:"איפה מצאת את צ'רמנדר וצ'רמיליון?" אוק עונה:"אה, זה סיפור קצר אך מסובך. יום אחד חקרתי את הר קורונט, וכשהגעתי לפסגה מצאתי את שליט המרחב פאלקיה. הוא חטף אותי ולקח אותי איתו לביתו, אשר נמצא במימד אחר. כדי לחזור לעולמנו, הייתי צריך למצוא את פאלקיה. המימד של פאלקיה הוא כמו הר. אני הייתי בקצה התחתון שלו, בעוד פאלקיה היה בפסגה. טיפסתי במעלה ההר שמוביל אל פאלקיה ושם מצאתי את צ'רמנדר, בדרך. לאחר מכן הגעתי לפסגה, אל פאלקיה וביקשתי ממנו שיחזיר אותי. הוא הסכים, והוריד אותי חזרה בפסגת הר קורונט. עוד משהו שתרצו לשאול?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1453664][b][color="green"]בר[/color][/b]
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה לא ציפית לארבעה מאווילים. אתה אומר שזה יהיה ארבע על ארבע ומוציא את פרוגדייר, הונצ'קרוו ודאסקאל שיעזרו לרג'ירוק. ארבעת המאווילים רצים כל אחד לאחד מהפוקימונים שלך, ונושכים אותם נשיכה עוצמתית מאוד. רג'ירוק ניזוק קל, הונצ'קרוו קל, דאסקאל קשה ופרוגדייר רגיל.
מצב חיים שלך:
רג'ירוק-12/14(מאווילים יותר), הונצ'קרוו-9/10(מאווילים יותר), דאסקאל-6/10(מאווילים יותר), פרוגדייר-8/10(מאווילים יותר)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוקי, תקשיבו, דאסקאל תשתמש בצל לילה על 1 מהם, רג'ירוק אתה תשתמש בריסוק אבנים, הונצ'קרו קבר אבן ו פרוגדייר אקדח מים בכל הכוח!" אגיד להם
-
[quote=mudkipper;1452368][b][color="orange"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*למה מוגזם? תסתכל על האחרים- לbugoji1 יש רג'אייס ולוקאריו והוא נתקל בארטיקונו, לskeletron יש מיוטו ו~barmaster~ נלחם מול רג'ירוק. בנוסף,זאת פעם שלישית שאני שוכח להגיב לך אז מגיע לך פיצוי, לא?
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-הר צ'ימני, הואן
אתה מוציא את אבומסנוו ואומר לו להתעלם מהחום. לאחר מכן אתה אומר לו מה לעשות. אבומסנוו מקפיא את גפיו ואז רץ לעבר גראודון הענק ומאגרף אותו מכל הכיוונים, מקפיא את האווירה ופוגע בגרוודון קשה. לאחר מכן הידיים של אבומסנוו זוהרות והוא חובט איתם בגרוודון כאילו הם פטישים, משאיר לו נזק כבד שוב. אתה שואל את סיקאמור מאיפה גראודון הגיע והוא עונה לך בפשטות:"אין לי מושג. אולי הלבה משכה אותו, אולי אנטיי, אולי אפילו גליזארד שאני מרגיש בנוכחותו!" מסיים הפרופסור בצעקה. מיד לאחר מכן מופיע ליד הר צ'ימני הפקטק האגדי גליזארד, אשר הוא בגובהו של הר צ'ימני. הפרופסור אומר לך:"מהר, תזרוק על גראודון את הכדור הזה!" הוא נותן לך כדור. "אינ כבר אטפל בגליזארד. ארטיקונו, מולטרס, יבלטאל, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים ארטיקונו ומלטרס ציפורי האש והקרח האגדיות, ומין יצור מעופף דמוי האות y. סיקאמור אומר לך:"זהו יבלטאל, אחד מהאגדיים של קאלוס".
מה תעשה?[/color][/quote]
זה מוגזם קצת כי לכולם בסוף יהיו אגדיים, דבר שישפיע הלאה על שאר המשחק בהרבה מאוד. הם יוציאו לתקוף רק את האגדיים והפוקימונים האחרים ישארו כל הזמן בפוכדורים.
*שעה-בוקר
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-קסטליה, סינו
אתה לוקח את הפוקדור של פאנצ'אם. לאחר מכן אתה אומר לג'ייק שאתה רוצה צ'רמנדר כי יש לו שם מגניב והתרשמת ממנו. שניכם צוחקים, ואז ג'ייק אומר:"אולי לפרופסור אוק יש אקסטרה צ'רמנדר בשבילך או אקסטרה בלבזור בשבילי" ג'ייק אומר. לאחר מכן אתם משתגרים לעיירה פאלט, שהיא עיירה מאוד קטנה בדרום קנטו, ומוצאים בקלות את המבנה הגדול שהוא המעבדה של אוק. אתם מנסים להיכנס אבל הדלת נעולה. פתאום אתם שומעים געייה של שור ההולך ומתקרב. מיד לאחר מכן הוא אומר:"זהירות! תתחבאו מאחורי שיח!" אתם רצים ומתחבאים מאחורי שיח קרוב, ורואים איש מבוגר שאתם מזהים בקלות כפרופסור אוק רוכב על שור עם שלושה זנבות. לאחר מכן הוא מרגיע את השור ואומר:"טאורוס, חזור!" ומחזיר את טאורוס לפוקדור. הוא מתנצל לפניכם:"מצטער על הכניסה הקולנית, עוד לא השתלטתי על טאורוס לגמרי..." הוא נכנס איתכם לתוך המעבדה הגדולה ומלאת העוזרים שלו ואז שואל אותכם:"נו, אז באתם להתחיל את המסע שלכם?" ג'ייק אומר:"לא בדיוק. אנחנו מצוות אג'נטרה ונשלחנו לשאול אותך כמה שאלות אבל בכל מקרה נשמח לקבל אחד מהפוקימונים הנדירים שלך שיעזור לנו...". "אין בעיה" אוק אומר. "אחרי השיחה אני יביא פוקדורים של השלושה הנדירים ותבחרו". לאחר מכן ג'ייק שואל אותו:"איפה מצאת את צ'רמנדר וצ'רמיליון?" אוק עונה:"אה, זה סיפור קצר אך מסובך. יום אחד חקרתי את הר קורונט, וכשהגעתי לפסגה מצאתי את שליט המרחב פאלקיה. הוא חטף אותי ולקח אותי איתו לביתו, אשר נמצא במימד אחר. כדי לחזור לעולמנו, הייתי צריך למצוא את פאלקיה. המימד של פאלקיה הוא כמו הר. אני הייתי בקצה התחתון שלו, בעוד פאלקיה היה בפסגה. טיפסתי במעלה ההר שמוביל אל פאלקיה ושם מצאתי את צ'רמנדר, בדרך. לאחר מכן הגעתי לפסגה, אל פאלקיה וביקשתי ממנו שיחזיר אותי. הוא הסכים, והוריד אותי חזרה בפסגת הר קורונט. עוד משהו שתרצו לשאול?"
מה תעשה?[/color][/quote]
"גדול...גם אני אפגוש פאלקיה ואתפוס אותו." אני אומר בשחצנות. "תגיד אני יכול לקבל צ'רמנדר במקרה?" אני שואל ומקווה לתשובה חיובית.
-
[quote]נועם
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-קנאלייב, סינו
אתה שואל את עצמך אם מוזיאון אורבורג זה לא מוזיאון מאובנים, ואומר שאולי הוא ייתן לכם מאובן. לאחר מכן אתה וטארה משתגרים אל העיר אורבורג שבמרכז סינו. לאחר מכן אתם נכנסים למוזיאון הגדול שאי אפשר לפספס אותו, ומזהים במהירות את סיקאמור. הוא אומר לכם:"שלום טארה וטורי. רק רציתי לציין לכם, שהפוקימונים שלכם שכרגע יכולים להתפתח-מגה הם: של טורי-גאב, סטיל, פריז ולוקאריו, ושל טארה- כרגע רק אלקטיוויר, וגם סקאל וריילי כשהם יגיעו להתפתחות אחרונה. אולי גם הביצה שלך תוכל בסוף להתפתח-מגה, טורי". הפרופסור אומר. "עכשיו, תראו לי בבקשה את הלוקאריונייט" הפרוספסור אומר ואתה מראה לו את האבן בתוך הקריסטל. הוא אומר:"לוקאריו יוכל להמיס את הקריסטל אם הוא ירצה. וכעת, להתפתחות המגה הבאה שאני ארצה שתחקרו: מגה אבסול. אבסול הוא פוקימון האסון, ומקורו הוא בהואן. בתור התחלה הייתי רוצה שתגיעו לעיר אברגראנד, שהיא הליגה של הואן. שם, תגיעו לסידני, ותשאלו אותו כמה שיותר שאלות על אבסול. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את המוזיאון.
מה תעשה?[/quote]
"טוב,פרופ' נראה לי שאני אשאיר את לוקאריו פה בזמן שהוא ממס את הקריסטל,פה הוא הכי מוגן ביינתיים." אומר ואז אפנה לטארה. "לאברגראנד!" אומר ואשגר אותנו. כאפגוש את סידני אלך אליה ואשאל אתה: "היי סידני,אני טורי וזאת טארה אנחנו סוכנים של צוות אג'נטרה.מה את יודעת על פוקימן בשם אבסול והתפתחות המגה שלו?"
-
[b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[b][color="red"]*האיוונט מתקרב לסיומו! אני הולך להיות מחובר עד הלילה רצוף, אז נצלו את זה ותגיבו כמה שיותר! כולם מקבלים פרסים!!! הפרסים הם:
[spoiler][b]ראשון, שני ושלישי שמסיימים את האיוונט- פייק התחלתי שהמצאתי (הפייקים במשחק נקראים "פקטקים")
רביעי שמסיים את האיוונט- ארצ'ן/טירטוגה
חמישי שמסיים את האיוונט-שילדון/קריינידוס
שישי שמסיים את האיוונט-ליליפ/אנורית'
שביעי שמסיים את האיוונט-קבוטו/אומנייט
שמיני שמסיים את האיוונט-ארודקטיל
תשיעי ועשירי שמסיימים-פוקימון נורמל אקראי[/b][/spoiler][/color][/b]
[b][color="blue"]*עמודי הפתיחה מעתדכנים עם נושא חדש: קבוצות אגדיים!
אני יוצר את הנושא של קבוצות אגדיים כדי שתדעו באיזה קבוצה נכנס/ים האגדי/ים שתפסתם. אגדיים בקטגוריית "טריו" יהיה איתכם כל הזמן. אגדיים בקטגוריות "מיתולוגי/בוס טריו/קמע/נדיר" יהיו איתכם רק במהלך המשימות. סוויקון הוא פוקימון הקמע היחיד שיהיה איתכם כל הזמן.[/color][/b]
[b][color="green"]בהצלחה!!![/color][/b]
[COLOR="Green"]*הדף [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Steel_(type)"]הזה[/URL] יעזור לך לדעת איזה מתקפות משפיעות חלש על סוג פלדה (יש הרבה)
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דאסקאל שולח קרן שחורה המעוורת את מאוויל אחד, ואז רץ אליו ופוגע בו עם המכה של צל לילה, משאיר לו נזק קל. אגרופו של רג'ירוק זוהר, הוא רץ לעבר מאוויל ארבע ופוגע בו עם אגרופו, משאיר לו נזק קשה. הונצ'קרוו שולח עוקץ שחור לתקרה, שמפיל על כל המאווילים הרבה מאוד אבנים אשר משאירות להם נזק קל. לאחר מכן פרוגדייר שולח זרנוק מים צוננים לעבר מאוויל שלוש,פוגע בו רגיל. מאוויל 1 משתמש בהתמהה (astonish) על דאסקאל. הוא מתקרב אליו ועושה לו פרצוף מוזר. דאסקאל לא מבין מה קורה, ואז מאוויל 1 תוקף אותו במהירות, מסב לו נזק בינוני. מאוויל 2,3 ו4 נושכים בחוזקה את הונצ'קרוו, פרוגדייר ורג'ירוק, בהתאמה. הנשיכה מזיקה להונצ'קרוו קל, לפרוגדייר רגיל ולרג'ירוק רגיל
מצב חיים שלך:
דאסקאל-3/10 (מאוויל 1 יותר), הונצ'קרוו-8/10 (מאוויל 2 יותר), פרוגדייר-6/10 (מאוויל 3 יותר), רג'ירוק-10/14 (מאוויל 4 פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]אנדי[/COLOR][/B]
[COLOR="red"]*תקרא את ההודעות, תקבל תשובה למה זה לא מוגזם קצת.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-הר צ'ימני, הואן
אתה לוקח מהפרופסור את הפוקדור, שמתגלה כאולטרה-בול, וזורק על גראודון. נדנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי ו....
[SPOILER]מזל טוב! תפסת גראודון![/SPOILER]
אתה בודק את הפוקימונים של סיקאמור בפוקדקס:"פוקימון מספר 144- ארטיקונו, פוקימון הקיפאון. אחד מפוקימוני הציפור האגדיים. הוא יכול ליצור סופות שלגים על ידי הקפאת לחות באוויר" "פוקימון מספר 146- מולטרס, פוקימון הלהבה. אחד מפוקימוני הציפור האגדיים. נאמר שהופעתו מציינת את בוא האביב" "פוקימון מספר ???- יבלטאל,פוקימון ההשמדה. אין פרטים על הפוקימון. דרוש עדכון קאלוס בשביל פרטים". אתה שואל את סיקאמור איך יש לו כל כך הרבה אגדיים. הוא עונה:"האמת, לך יש אחד פחות ממני. לא משנה. תא
ארטיקונו קיבלתי מסוכן אחד מהצוות שלכם שהלך למחוז אלמיה המרוחק ואת מולטרס תפסתי באותו הר פלדרה בדיוק, לדעתי אתם פגשתם אותו כבר. בקשר ליבלטאל, הוא לכוד בטמפו-בול, שזה כדור שהוא כחול כולו והוא תופס פוקימונים באופן זמני. בתור הסוכן היחיד של צוות אג'נטרה בקאלוס, אני חושב שמגיע לי לדבר עם ברנדון ולבקש ממנו לקחת מאריאנה, אחת הסגנים של צוות רוקט-רמפא''ג, את זאפדוס כדי שכל הציפורים יהיו אצלי. במקרה כזה לוגיה יצא מן הים ונוכל לבקש ממנו עזרה במציאת ארבעת הכדורים האגדיים שעוד לא החזרנו אלינו מתוך החמישה שנגנבו על ידי צוות רמפא"ג. וכן, אם לא הבנת עד עכשיו, גם אני סוכן בצוות אג'נטרה. בקשר לאגדיים, הם מספיק חכמים. אני נותן להם להילחם לבד". האגדיים של סיקאמור אכן נלחמים לבד מול הפקטק האגדי. יבלטאל משתמש במתקפת החותם שלו, כנף שיכחה. הוא עולה לשמיים, ויורה קרן אדומה על גליזארד שפוגעת בו רגיל. לאחר מכן ארטיקונו שולח קרן קרח עוצמתית בעוד מולטרס שולח להביור עוצמתי. כל שלוש המתקפות יחדיו פוגעות בגליזארד קשה קריטי. לאחר מכן גליזארד משתמש במתקפת החותם שלו, מטאור להט. הוא יורה מבין ידיו סלע ענקי, ואז מעלה אותו באש. הסלע הבוער פוגע בארטיקונו קשה מאוד. לאחר מכן סיקאמור שולח כדור צהוב ובוהק לעבר גליזארד, והכדור הזה מעלים אותו. סיקאמור אומר:"זו היתה כדורית הבזק. היא משמשת כמשגר מאך חד-פעמי, ובנוסף מעלפת את המשתמש את מי שהכדורית פגעה בו ל-10 שעות. זה יעסיק אותו לבינתיים".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]*מישהו אמר שתתפוס פאלקיה? (אתה תנסה לפחות...)
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-פאלט, קנטו
אתה מתלהב מזה שגם תתפוס פאלקיה וגם תראה אותו. הפרופסור אמר:"לא בטוח כל כך... בשביל לזמן את פאלקיה, אתם תצטרכו את שרשרות הרובי, הספיר והירקן. הם נמצאות אצל האלוף לשעבר של הואן, סטיבן סטון. בנוסף תצטרכו את כדור הזוהר, שהוא למיטב ידיעתי בידי צוות אג'נטרה שלכם. רק אם תמצאו את ארבעת החפצים הללו תוכלו לזמן את פאלקיה, וגם אז רק אם תגיעו לפסגה של הר קורונט עם ארבעת החפצים. כל מי שיהיה על הפסגה באותו רגע יועבר למימד של פאלקיה, אז אם תצטרכו עזרה תצטרכו אותה איתכם בפסגה". לאחר מכן אתה מבקש מאוק צ'רמנדר וג'ייק מבקש בלבזור. אוק אומר:"בחירות יפות. יש לי את שניהם כאן" הוא ואמר ומביא שני פוקדורים, אחד כתום-אדום ואחד טורקיז-ירוק "צ'רמנדר יודע להשתמש בשריטה, גחלת וטופר מתכת, בעוד בלבזור יודע להשתמש בהתקלה, הצלפת גפן ואבקת רעל. בהצלחה איתם!" הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*סידני זה בן...
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-אורבורג, סינו
אתה מבקש מהפרופסור שלוקאריו יישאר אצלו בזמן שהוא ימיס את הקריסטל. אתה מביא לפרופסור סיקאמור את הכדור של לוקאריו ואת הקריסטל. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר אברגרנד. העיר אברגרנד היא עיר קטנה במזרח הואן, ואתה רואה טוב מאוד את מבנה טירת הליגה הענקית הממוקם בצפון העיר. אתם הולכים לעבר טירת הליגה ורואים לידה שלט:'לטורניר הליגה למאמנים פנה ימינה, לטירת הליגה ואתגר הרביעייה העילית המשך ישר'. אתה וטארה ממשיכים ישר, ומגיעים ממש עד הטירה. לפני הכניסה לטירה אתם רואים מרכז פוקימונים ואת חנות ה'פוקמארט' הידועה. מול הכניסה עומד איש. הוא אומר לכם:"בורכים הבאים לאתגר הליגה של הרביעייה העילית!". טארה אומרת לו שאתם רק רוצים לדבר עם חבר הרביעייה העילית סידני. האיש אומר:" אוקי. אם כך, האתגר שלכם קטן יותר. חברי הרביעייה העילית הם מיי, סידני, פיבי ודרייק לפי הסדר שאמרתי. בשביל להגיע לסידני תצטרכו לנצח רק את מיי. אם כך, כנסו!" הוא אומר ונותן לכם להיכנס לטירה. אתם נכנסים ורואים פלטפורמה כחולה. אתם עולים עליה והיא מעלה אתכם למעלה עד שאתם מגיעים לחדר ובו דלת. אתם עוברים בדלת והיא נסגרת אחריכם. אתם מגיעים לחדר ירוק ורואים נערה צעירה עם שיער חום ומין בנדנה על הראש. היא אומרת:"שלום לכם! אני מיי! כדי לנצח אותי, אחד מכן יצטרך להילחם מולי קרב של אחד על אחד, פוקימון אחד לכל צד. מי זה יהיה?" היא שואלת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1453889][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[b][color="red"]*האיוונט מתקרב לסיומו! אני הולך להיות מחובר עד הלילה רצוף, אז נצלו את זה ותגיבו כמה שיותר! כולם מקבלים פרסים!!! הפרסים הם:
[spoiler][b]ראשון, שני ושלישי שמסיימים את האיוונט- פייק התחלתי שהמצאתי (הפייקים במשחק נקראים "פקטקים")
[b][color="blue"]*עמודי הפתיחה מעתדכנים עם נושא חדש: קבוצות אגדיים!
אני יוצר את הנושא של קבוצות אגדיים כדי שתדעו באיזה קבוצה נכנס/ים האגדי/ים שתפסתם. אגדיים בקטגוריית "טריו" יהיה איתכם כל הזמן. אגדיים בקטגוריות "מיתולוגי/בוס טריו/קמע/נדיר" יהיו איתכם רק במהלך המשימות. סוויקון הוא פוקימון הקמע היחיד שיהיה איתכם כל הזמן.[/color][/b]
[b][color="green"]בהצלחה!!![/color][/b]
[b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*הדף [url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/steel_(type)"]הזה[/url] יעזור לך לדעת איזה מתקפות משפיעות חלש על סוג פלדה (יש הרבה)
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דאסקאל שולח קרן שחורה המעוורת את מאוויל אחד, ואז רץ אליו ופוגע בו עם המכה של צל לילה, משאיר לו נזק קל. אגרופו של רג'ירוק זוהר, הוא רץ לעבר מאוויל ארבע ופוגע בו עם אגרופו, משאיר לו נזק קשה. הונצ'קרוו שולח עוקץ שחור לתקרה, שמפיל על כל המאווילים הרבה מאוד אבנים אשר משאירות להם נזק קל. לאחר מכן פרוגדייר שולח זרנוק מים צוננים לעבר מאוויל שלוש,פוגע בו רגיל. מאוויל 1 משתמש בהתמהה (astonish) על דאסקאל. הוא מתקרב אליו ועושה לו פרצוף מוזר. דאסקאל לא מבין מה קורה, ואז מאוויל 1 תוקף אותו במהירות, מסב לו נזק בינוני. מאוויל 2,3 ו4 נושכים בחוזקה את הונצ'קרוו, פרוגדייר ורג'ירוק, בהתאמה. הנשיכה מזיקה להונצ'קרוו קל, לפרוגדייר רגיל ולרג'ירוק רגיל
מצב חיים שלך:
דאסקאל-3/10 (מאוויל 1 יותר), הונצ'קרוו-8/10 (מאוויל 2 יותר), פרוגדייר-6/10 (מאוויל 3 יותר), רג'ירוק-10/14 (מאוויל 4 פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"יש לי רעיון, תקשיבו אני חושב שנהיה יותר מועילים אם ניתקוף כולם את אותו מאוויל" אגיד
"אז קדימה דאסקאל, כדור צל, פרוגדייר קרן בועות, רג'ירוק קרן על והונצ'קרו תשתמש בדופק אפל!, קדימה חברים בכל הכוח!"
-
[quote=mudkipper;1453889][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[color="royalblue"]*מישהו אמר שתתפוס פאלקיה? (אתה תנסה לפחות...)
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-פאלט, קנטו
אתה מתלהב מזה שגם תתפוס פאלקיה וגם תראה אותו. הפרופסור אמר:"לא בטוח כל כך... בשביל לזמן את פאלקיה, אתם תצטרכו את שרשרות הרובי, הספיר והירקן. הם נמצאות אצל האלוף לשעבר של הואן, סטיבן סטון. בנוסף תצטרכו את כדור הזוהר, שהוא למיטב ידיעתי בידי צוות אג'נטרה שלכם. רק אם תמצאו את ארבעת החפצים הללו תוכלו לזמן את פאלקיה, וגם אז רק אם תגיעו לפסגה של הר קורונט עם ארבעת החפצים. כל מי שיהיה על הפסגה באותו רגע יועבר למימד של פאלקיה, אז אם תצטרכו עזרה תצטרכו אותה איתכם בפסגה". לאחר מכן אתה מבקש מאוק צ'רמנדר וג'ייק מבקש בלבזור. אוק אומר:"בחירות יפות. יש לי את שניהם כאן" הוא ואמר ומביא שני פוקדורים, אחד כתום-אדום ואחד טורקיז-ירוק "צ'רמנדר יודע להשתמש בשריטה, גחלת וטופר מתכת, בעוד בלבזור יודע להשתמש בהתקלה, הצלפת גפן ואבקת רעל. בהצלחה איתם!" הוא אומר.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"תודה רבה פרופסור" אני אומר ולוקח את צ'רמנדר. "אוקיי עכשיו בוא ג'ייק אולי נתאמן קצת למשל ארקניין שלי וצ'רמנדר התאמנו ביחד וקח הלאה לפי סוגים" אני תופס את ידו ולוקח אותו לבחוץ כדי שיתאמנו.
-
[quote]נועם
*סידני זה בן...
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-אורבורג, סינו
אתה מבקש מהפרופסור שלוקאריו יישאר אצלו בזמן שהוא ימיס את הקריסטל. אתה מביא לפרופסור סיקאמור את הכדור של לוקאריו ואת הקריסטל. לאחר מכן אתם משתגרים לעיר אברגרנד. העיר אברגרנד היא עיר קטנה במזרח הואן, ואתה רואה טוב מאוד את מבנה טירת הליגה הענקית הממוקם בצפון העיר. אתם הולכים לעבר טירת הליגה ורואים לידה שלט:'לטורניר הליגה למאמנים פנה ימינה, לטירת הליגה ואתגר הרביעייה העילית המשך ישר'. אתה וטארה ממשיכים ישר, ומגיעים ממש עד הטירה. לפני הכניסה לטירה אתם רואים מרכז פוקימונים ואת חנות ה'פוקמארט' הידועה. מול הכניסה עומד איש. הוא אומר לכם:"בורכים הבאים לאתגר הליגה של הרביעייה העילית!". טארה אומרת לו שאתם רק רוצים לדבר עם חבר הרביעייה העילית סידני. האיש אומר:" אוקי. אם כך, האתגר שלכם קטן יותר. חברי הרביעייה העילית הם מיי, סידני, פיבי ודרייק לפי הסדר שאמרתי. בשביל להגיע לסידני תצטרכו לנצח רק את מיי. אם כך, כנסו!" הוא אומר ונותן לכם להיכנס לטירה. אתם נכנסים ורואים פלטפורמה כחולה. אתם עולים עליה והיא מעלה אתכם למעלה עד שאתם מגיעים לחדר ובו דלת. אתם עוברים בדלת והיא נסגרת אחריכם. אתם מגיעים לחדר ירוק ורואים נערה צעירה עם שיער חום ומין בנדנה על הראש. היא אומרת:"שלום לכם! אני מיי! כדי לנצח אותי, אחד מכן יצטרך להילחם מולי קרב של אחד על אחד, פוקימון אחד לכל צד. מי זה יהיה?" היא שואלת.
מה תעשה?[/quote]
[i]אני אומר שוב, ותתרגל כי זאת לא הפעם החארונה:זה המ"ת הכי טוב בעולם!!![/i]
"קרב? לא התכוננתי,אבל... בחיים לא סירבתי לקרב קודם,וזה לא יקרה עכשיו." אומר למיי ואפנה לטארה. "טארה נראה לי שכדאי שאני אלחם,סטיל התפתח בקרב האחרון,ואני רוצה לבחון איך הוא ישתפר. בסדר מצידך?" אשאל ואחרי שהיא עונה אפנה למיי. "טוב,אז אני אשתמש בטייראניטאר שלי,סטיל! סטיל,צא! תשתמש בזריחת מגנט,ואז תשתמש בקבר אבן ואבנים חדות כדי לחסל את הפוקימון של מיי!" אומר ואצפה בקרב.
-
[COLOR="green"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לפוקימונים שלך שתהיו יותר יעילים אם תתקפו כל פעם מאוויל אחד. אתם מחליטםי להתקיף את מאוויל 4 כי הוא הכי חלש כרגע. לפני זה, דאסקאל מתקרב למוואיל 1, גורם לעינו לזהור ויוצר חוט דקיק המחבר בינו לבין מאוויל 1 ונעלם. הוא עושה אותו דבר עם מאוויל 2. לאחר מכן אתה אומר לפוקימונים שלך איזה מתקפות להשתמש על מאוויל 4. דאסקאל שולח כדור סגלגל ואפלולי לעבר מאוויל 4, פוגע בו קל. פרוגדייר יורה רצף בועות גדול מאוד של בועות גדולות ועבות הפוגעות במאוויל 4 רגיל. *מזל טוב! פרוגדייר למד [B]קרן בועות[/B]!!!*. רג'ירוק טוען ליד אגרופו אנרגיה ואז שולח אותה בצורת קרן צבעונית ועוצמתית לעבר מאוויל 4, פוגע בו קל. לאחר מכן הונצ'קרוו יורה רצף סדיר של טבעות אפלות לעבר מאוויל 4, פוגע בו רגיל ומעלף אותו. לאחר מכן מאוויל 1 ו2 יוצאים במתקפת נשיכה משותפת אל עבר דאסקאל, מעלפים אותו. באותו רגע מופיעים החוטים שוב פעם, עובר בהם זרם כסוף ומיד גם מאוויל 1 ו2 מתעלפים בזכות מתקפת הקשר הגורלי שדאסקאל למד, שגורמת לכל פוקימון שדאסקאל השתמש עליו במתקפה להתעלף יחד עם דאסקאל. *מזל טוב! דאסקאל למד [B]קשר גורלי[/B]!!!*. לאחר מכן נשאר רק מאוויל 3. מאוויל 3 משתמש בהתמהה על פרוגדייר, פוגע בו רגיל.
מצב חיים שלך:
דאסקאל-0/10 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 יותר), הונצ'קרוו-8/10 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 פחות), פרוגדייר-4/10 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 יותר), רג'ירוק-10/14 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-פאלט, קנטו
אתה מודה לפרופ' אוק ויוצא החוצה להתאמן עם ג'ייק. אתם מסדרים קבוצות אימון לקרבות: לאקסריי שלך נגד מיינקטריק של ג'ייק, ארקניין שלך נגד צ'רמנדר שלך, טוקסיקרוק שלך נגד פאנצ'אם שלך, אקסגיוטור שלך נגד בלבזור של ג'ייק, גארצ'ומפ שלך נגד קאמראפט של ג'ייק, לאירון שלך נגד מאוויל של ג'ייק, האלאקזאמים שלכם אחד נגד השני, מאנדיבאז של ג'ייק נגד אינקאי של ג'ייק וקריידילי של ג'ייק נגד וופוריון של ג'ייק. מה קורה בזמן האימונים:
צ'רמנדר יורה כדור אש קטן מפיו המתפוצץ במגע עם ארקניין *מזל טוב! צ'רמנדר למד [B]פרץ להבה[/B]!!!*, ארקניין מנצח את צ'רמנדר. מיינקטריק טוען את גופו באנרגיה, שולח אותה לשמיים וגורם לברק ענקי לפגוע בלאקסריי *מיינקטריק של ג'ייק למד [B]רעם[/B]!!!*, לאקסריי מנצח את מיינקטריק. פאנצ'אם ממקד אנרגיה בכף ידו וחובט בטוקסיקרוק בעוצמה *מזל טוב! פאנצ'אם למד [B]קיצוץ קראטה[/B]!!!*, טוקסיקרוק מנצח את פאנצ'אם. אקסגיוטור טוען אנרגיה צהובה בעליו, ולאחר כמה זמן יורה אנרגיה שמשית עוצמתית לעבר בלבזור *מזל טוב! אקסגיוטור למד [B]קרן סולארית[/B]!!!*. בלבזור רץ לעבר אקסגיוטור ומתנגש בו בעוצמה, מקבל נזק קל *בלבזור של ג'ייק למד [B]הורדה[/B]!!!*, אקסגיוטור מנצח את בלבזור. קאמראפט שולח להביור אש עוצמתי לעבר גארצ'ומפ *קאמראפט של ג'ייק למד [B]להביור[/B]!!!*. גארצ'ומפ מוקף בסילון כתום-סגול ומתנגש בקאמראפט בעוצמה. הוא חייב לנוח מעט לאחר השימוש *מזל טוב! גארצ'ומפ למד [B]התנגשות ג'יגה[/B]!!!*, גארצ'ומפ ניצח את קאמראפט. לאירון רץ לעבר מאוויל, הופך את זנבו לכסוף וחובט עם זנבו הכסוף במאוויל. *מזל טוב! לאירון למד [B]זנב ברזל[/B]!!!*. מאוויל נושך את לאירון נשיכה עוצמתית הלא מרפה ממנו *מאוויל של ג'ייק למד [B]לעיסה[/B]!!!*. עיניו של אלאקזאם שלך זוהרות, ומעיפות את אלאקזאם של ג'ייק לכל כיוון *מזל טוב! אלאקזאם למד [B]על-חושי[/B]!!!*. אלאקזאם יוצר שעון קטן המנתנד מול פרצופו של אלאקזאם שלך ומעלף אותו. *אלאקזאם של ג'ייק למד [B]היפנוזה[/B]!!!*. אלאקזאם שלך מנצח את אלאקזאם של ג'ייק. מאנדיבאז של ג'ייק טס לאוויר, מוקף בהילה כחולה, ואז צולל לעבר אינקאי מוקף באש אדומה *מאנדיבאז של ג'ייק למד [B]ציפור אמיצה[/B]!!!*. אינקאי של ג'ייק גורם לרצועות שלו לזהור בסגול, ואז חובט במאנדיבאז פעמיים לפני שהוא מספיק להתקיף *אינקאי של ג'ייק למד [B]אגרוף סאקר[/B]!!!*. מאנדיבאז מנצח את אינקאי. קריידילי שולחת גפן גדולה זוהרת ועוצמתית לחבוט בוופוריון *קריידילי של ג'ייק למדה [B]הצלפת כוח[/B]!!!*. וופוריון שולח סילון מים עוצמתי ביותר לעבר קריידילי *וופוריון של ג'ייק למד [B]משאבת הידרו[/B]!!!*. קריידילי מנצחת את וופוריון. אתה וג'ייק גאים מלכ המתקפות שהפוקימונים שלכם למדו.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*שמח שאתה חושב כך
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-אברגרנד, הואן
אתה מופתע שמיי מבקשת קרב, ואומר שאף שלא התכוננת, מעולם לא סירבת לקרב והפעם הזאת לא שונה. אתה מוציא את סטיל, ומיי אומרת:"בלייזיקן, צא!" ומהפוקדור יוצא מין תרנגול עם כרבולת בצורת V לבנה היוצאת מאחורי הראש. אתה אומר לסטיל מה לעשות. סטלי זוהר באור כחול , כורם לעצמו לרחף באוויר ונוחת. כעת סטיל עמיד למתקפות אדמה. לאחר מכן עיניו, של סטיל זוהרות ומפינות החדר מופיעות אבנים הקוברות את בלייזיקן תחתם ופוגעות בו קשה. לאחר מכן מופיעות שתי טבעות זוהרות סביב סטיל, והטבעות הופכות להרבה אבנים חדות הפוגעות בבלייזיקן קשה ומתישות אותו. מיי אומרת:"בלייזיקן, סנוקרת שמיים!" ובלייזיקן רץ לעבר סטיל כשאגרופו זוהר בכחול ואז מאגרף אותו מלמטה, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן בלייזיקן בועט בעיטה עם רגל בוערת בסטיל, פוגע בו קל.
מצב חיים שלך:
סטיל-5/10 (בלייזיקן פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1453982][b][color="green"]בר[/color][/b]
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לפוקימונים שלך שתהיו יותר יעילים אם תתקפו כל פעם מאוויל אחד. אתם מחליטםי להתקיף את מאוויל 4 כי הוא הכי חלש כרגע. לפני זה, דאסקאל מתקרב למוואיל 1, גורם לעינו לזהור ויוצר חוט דקיק המחבר בינו לבין מאוויל 1 ונעלם. הוא עושה אותו דבר עם מאוויל 2. לאחר מכן אתה אומר לפוקימונים שלך איזה מתקפות להשתמש על מאוויל 4. דאסקאל שולח כדור סגלגל ואפלולי לעבר מאוויל 4, פוגע בו קל. פרוגדייר יורה רצף בועות גדול מאוד של בועות גדולות ועבות הפוגעות במאוויל 4 רגיל. *מזל טוב! פרוגדייר למד [b]קרן בועות[/b]!!!*. רג'ירוק טוען ליד אגרופו אנרגיה ואז שולח אותה בצורת קרן צבעונית ועוצמתית לעבר מאוויל 4, פוגע בו קל. לאחר מכן הונצ'קרוו יורה רצף סדיר של טבעות אפלות לעבר מאוויל 4, פוגע בו רגיל ומעלף אותו. לאחר מכן מאוויל 1 ו2 יוצאים במתקפת נשיכה משותפת אל עבר דאסקאל, מעלפים אותו. באותו רגע מופיעים החוטים שוב פעם, עובר בהם זרם כסוף ומיד גם מאוויל 1 ו2 מתעלפים בזכות מתקפת הקשר הגורלי שדאסקאל למד, שגורמת לכל פוקימון שדאסקאל השתמש עליו במתקפה להתעלף יחד עם דאסקאל. *מזל טוב! דאסקאל למד [b]קשר גורלי[/b]!!!*. לאחר מכן נשאר רק מאוויל 3. מאוויל 3 משתמש בהתמהה על פרוגדייר, פוגע בו רגיל.
מצב חיים שלך:
דאסקאל-0/10 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 יותר), הונצ'קרוו-8/10 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 פחות), פרוגדייר-4/10 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 יותר), רג'ירוק-10/14 (מאוויל 1,2 ו4 התעלפו, מאוויל 3 פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה!, קדימה כולם ביחד!, קרן על,דופק אפל ואקדח מים"
-
[quote]נועם
*שמח שאתה חושב כך
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-אברגרנד, הואן
אתה מופתע שמיי מבקשת קרב, ואומר שאף שלא התכוננת, מעולם לא סירבת לקרב והפעם הזאת לא שונה. אתה מוציא את סטיל, ומיי אומרת:"בלייזיקן, צא!" ומהפוקדור יוצא מין תרנגול עם כרבולת בצורת v לבנה היוצאת מאחורי הראש. אתה אומר לסטיל מה לעשות. סטלי זוהר באור כחול , כורם לעצמו לרחף באוויר ונוחת. כעת סטיל עמיד למתקפות אדמה. לאחר מכן עיניו, של סטיל זוהרות ומפינות החדר מופיעות אבנים הקוברות את בלייזיקן תחתם ופוגעות בו קשה. לאחר מכן מופיעות שתי טבעות זוהרות סביב סטיל, והטבעות הופכות להרבה אבנים חדות הפוגעות בבלייזיקן קשה ומתישות אותו. מיי אומרת:"בלייזיקן, סנוקרת שמיים!" ובלייזיקן רץ לעבר סטיל כשאגרופו זוהר בכחול ואז מאגרף אותו מלמטה, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן בלייזיקן בועט בעיטה עם רגל בוערת בסטיל, פוגע בו קל.
מצב חיים שלך:
סטיל-5/10 (בלייזיקן פחות)
מה תעשה?[/quote]
"בחיי,בלייזיקן הוא פוקימון מוצלח...את בטח מתגאה בו הרבה..." אומר למיי,ספק להחמיא לה,ספק להסיח את תשומת ליבה מהקרב. 'את האמת," אני אומר לעצמי. 'לא הייתי מתנגד לאיזה בלייזיקן בצוות שלי.' אסיים לחשוב. "טוב,סטיל!בלייזיקן כבר חצי מותש,עכשיו בוא נגמור אותו לגמרי! תשתמש בראש פלדה ואבנים חדות ביחד כדי לסיים את זה ומהר."
-
[quote=mudkipper;1453982]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-פאלט, קנטו
אתה מודה לפרופ' אוק ויוצא החוצה להתאמן עם ג'ייק. אתם מסדרים קבוצות אימון לקרבות: לאקסריי שלך נגד מיינקטריק של ג'ייק, ארקניין שלך נגד צ'רמנדר שלך, טוקסיקרוק שלך נגד פאנצ'אם שלך, אקסגיוטור שלך נגד בלבזור של ג'ייק, גארצ'ומפ שלך נגד קאמראפט של ג'ייק, לאירון שלך נגד מאוויל של ג'ייק, האלאקזאמים שלכם אחד נגד השני, מאנדיבאז של ג'ייק נגד אינקאי של ג'ייק וקריידילי של ג'ייק נגד וופוריון של ג'ייק. מה קורה בזמן האימונים:
צ'רמנדר יורה כדור אש קטן מפיו המתפוצץ במגע עם ארקניין *מזל טוב! צ'רמנדר למד [b]פרץ להבה[/b]!!!*, ארקניין מנצח את צ'רמנדר. מיינקטריק טוען את גופו באנרגיה, שולח אותה לשמיים וגורם לברק ענקי לפגוע בלאקסריי *מיינקטריק של ג'ייק למד [b]רעם[/b]!!!*, לאקסריי מנצח את מיינקטריק. פאנצ'אם ממקד אנרגיה בכף ידו וחובט בטוקסיקרוק בעוצמה *מזל טוב! פאנצ'אם למד [b]קיצוץ קראטה[/b]!!!*, טוקסיקרוק מנצח את פאנצ'אם. אקסגיוטור טוען אנרגיה צהובה בעליו, ולאחר כמה זמן יורה אנרגיה שמשית עוצמתית לעבר בלבזור *מזל טוב! אקסגיוטור למד [b]קרן סולארית[/b]!!!*. בלבזור רץ לעבר אקסגיוטור ומתנגש בו בעוצמה, מקבל נזק קל *בלבזור של ג'ייק למד [b]הורדה[/b]!!!*, אקסגיוטור מנצח את בלבזור. קאמראפט שולח להביור אש עוצמתי לעבר גארצ'ומפ *קאמראפט של ג'ייק למד [b]להביור[/b]!!!*. גארצ'ומפ מוקף בסילון כתום-סגול ומתנגש בקאמראפט בעוצמה. הוא חייב לנוח מעט לאחר השימוש *מזל טוב! גארצ'ומפ למד [b]התנגשות ג'יגה[/b]!!!*, גארצ'ומפ ניצח את קאמראפט. לאירון רץ לעבר מאוויל, הופך את זנבו לכסוף וחובט עם זנבו הכסוף במאוויל. *מזל טוב! לאירון למד [b]זנב ברזל[/b]!!!*. מאוויל נושך את לאירון נשיכה עוצמתית הלא מרפה ממנו *מאוויל של ג'ייק למד [b]לעיסה[/b]!!!*. עיניו של אלאקזאם שלך זוהרות, ומעיפות את אלאקזאם של ג'ייק לכל כיוון *מזל טוב! אלאקזאם למד [b]על-חושי[/b]!!!*. אלאקזאם יוצר שעון קטן המנתנד מול פרצופו של אלאקזאם שלך ומעלף אותו. *אלאקזאם של ג'ייק למד [b]היפנוזה[/b]!!!*. אלאקזאם שלך מנצח את אלאקזאם של ג'ייק. מאנדיבאז של ג'ייק טס לאוויר, מוקף בהילה כחולה, ואז צולל לעבר אינקאי מוקף באש אדומה *מאנדיבאז של ג'ייק למד [b]ציפור אמיצה[/b]!!!*. אינקאי של ג'ייק גורם לרצועות שלו לזהור בסגול, ואז חובט במאנדיבאז פעמיים לפני שהוא מספיק להתקיף *אינקאי של ג'ייק למד [b]אגרוף סאקר[/b]!!!*. מאנדיבאז מנצח את אינקאי. קריידילי שולחת גפן גדולה זוהרת ועוצמתית לחבוט בוופוריון *קריידילי של ג'ייק למדה [b]הצלפת כוח[/b]!!!*. וופוריון שולח סילון מים עוצמתי ביותר לעבר קריידילי *וופוריון של ג'ייק למד [b]משאבת הידרו[/b]!!!*. קריידילי מנצחת את וופוריון. אתה וג'ייק גאים מלכ המתקפות שהפוקימונים שלכם למדו.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"טוב מאוד כולם עכשיו כולם חזרו חוץ מצ'רמנדר." אני מחזיר את כולם. "צ'רמנדר אני גאה בך נלחמת מעולה בו תמשיך איתי קצת. "ג'ייק מה נעשה עכשיו?" אני שואל אותו ומעביר לו את הבחירה.