-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321190]"אני לא מבין בוואן פיס", "לא כולם רואים וואן פיס".
התגובות שלכם בדיוק הראו מי כאן מגעיל וסתם מנסה להתחמק ולצאת בזול
אני נגעל רק מהמחשבה על זה.[/QUOTE]
מה אתה רוצה כמעט אף אחד בפורום לא רואה ואן פייס כמה אתה רוצה שיגיבו לך באשכול?
-
[quote=Blackbeard;1321197]אבל לרצות לפרוש רק כי לא הגיבו לך בנושא רעיונות שפתחת?
להגיד לכם תאמת בתור אחד מהאנשים עם הכי ניסיון כאן וגם לא מעט בפרישות, לפרוש בכללי זה מפגר.
לפרוש זה אומר גם לא לחזור. ואם נגיד אתה אוהב לשחק יוגיהו עם אנשים בפורום, למה שלא תשחק איתנו ותגיב רק בזה?
לפרוש זה אומר ללכת לחלוטין, וזה לרוב לא קורה, מי שבאמת לא חוזר זה מי שפשוט לא נכנס יותר, לא מי שמכריז פרישה. בקיצור אל תשתמשו במילה הזו כי זה עלוב, זה לא איזה ממשלה שאתם פורשים מלהיות בה.
זה פורום עם אנשים שמשתנה כל הזמן ושאפשר ליהנות ממנו בהמון נקודות זמן שונות.[/quote]
סתם עוד ילד קטן שגילה את זה שלא תמיד יגיבו בכל נושא שהוא ישקיע בו זמן.
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321126][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/url]
איזה כיף זה להשקיע ואז לקבל סטירה בפרצוף, כבר כמעט שכחתי מההרגשה הזאת, מזל שיש מישהו שיזכיר לי אותה[/QUOTE]
אני מוכן להגיב
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321161]לא, כי כל מישו נורמלי שגלש פעם בפורום כבר נעלם או שהוא נעלם לאט לאט
נמאס לי כבר להשקיע, זה התחיל בזה שאמרו שאני כותב משעמם כשנרשמתי וזה יגמר עכשיו.
הגיע הקש ששבר את גב הגמל.[/QUOTE]
אתה כותב נהדר ומשקיען,מגיבים לך בנושאים שלך ותאמר לכל אוהבי הוואן פיס כולל אני(רואה וואן פיס ולא חושב שזה "הכי אדיר!" אבל כן,באמת אנימה נחמדה) להגיב,תחפור להם(לא לי כי אני אגיב כשאחזור מהבצפר)
[QUOTE=Blackbeard;1321197]אבל לרצות לפרוש רק כי לא הגיבו לך בנושא רעיונות שפתחת?
להגיד לכם תאמת בתור אחד מהאנשים עם הכי ניסיון כאן וגם לא מעט בפרישות, לפרוש בכללי זה מפגר.
לפרוש זה אומר גם לא לחזור. ואם נגיד אתה אוהב לשחק יוגיהו עם אנשים בפורום, למה שלא תשחק איתנו ותגיב רק בזה?
לפרוש זה אומר ללכת לחלוטין, וזה לרוב לא קורה, מי שבאמת לא חוזר זה מי שפשוט לא נכנס יותר, לא מי שמכריז פרישה. בקיצור אל תשתמשו במילה הזו כי זה עלוב, זה לא איזה ממשלה שאתם פורשים מלהיות בה.
זה פורום עם אנשים שמשתנה כל הזמן ושאפשר ליהנות ממנו בהמון נקודות זמן שונות.[/QUOTE]
או,סוף סוף מישהו שמבין עניין.אני אמרתי שאני פורש בגל שהרבה הציקו לי והמון שנאו עליי,חלק מהם אפילו קיבלו באן ופרשו כשהבאן נעלם,אבל בסוף לא פרשתי. ותסלחו לי על הניסוח אבל אם לא מגיבים לך זה לא סיבה לפרוש,אם אני לא פרשתי בגלל משהו באמת קשה ואני מסביר לנובים זה די מטומטם לפרוש כי לא מגיבים לך.
[B]מקווה שעזרתי!:D:)[/B]
-
-
רומה אתה אשכרה צריך לקלוט את מה שקורה לפני שאתה מגיב
1. חשבתי שהקהילה השתנתה ותעריך השקעה, בגלל זה התעצבנתי
2. אל תקרא לי ילד קטן, כי אני לא הרבה יותר קטן ממך.
בוקר..
[QUOTE=Blackbeard;1321197]אבל לרצות לפרוש רק כי לא הגיבו לך בנושא רעיונות שפתחת?
זה פורום עם אנשים שמשתנה כל הזמן ושאפשר ליהנות ממנו בהמון נקודות זמן שונות.[/QUOTE]
לא אמרתי שאני רוצה לפרוש O.O
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321190]"אני לא מבין בוואן פיס", "לא כולם רואים וואן פיס".
שמע אם יש כאן אנשים שלא מוצאים חן בעיניך אל תתקרב אליהם ואל תדבר איתם,זה יעבוד לך.
תחסום אותם כך שהם לא יטרידו אותך וזהו.
עריכה:
וואוו אני היחיד שמחובר עכשיו!
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5129726a7a7a31ee6518ce4e0bc97df2.png[/IMG][/URL]
-
[quote=Monkey D Luffy;1321204]רומה אתה אשכרה צריך לקלוט את מה שקורה לפני שאתה מגיב
בוקר..
לא אמרתי שאני רוצה לפרוש O.O[/quote]
אתה קטן מבחינה מנטלית.
-
[quote=Monkey D Luffy;1321204]רומה אתה אשכרה צריך לקלוט את מה שקורה לפני שאתה מגיב
בוקר..
לא אמרתי שאני רוצה לפרוש O.O[/quote]
יופי אז אני שמח.
-
איזה באסה נדפקו לי הדרייברים של הסאונד >>
-
[QUOTE=Blackbeard;1321208]יופי אז אני שמח.[/QUOTE]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1321201]אני מוכן להגיב
אתה כותב נהדר ומשקיען,מגיבים לך בנושאים שלך ותאמר לכל אוהבי הוואן פיס כולל אני(רואה וואן פיס ולא חושב שזה "הכי אדיר!" אבל כן,באמת אנימה נחמדה) להגיב,תחפור להם(לא לי כי אני אגיב כשאחזור מהבצפר)
או,סוף סוף מישהו שמבין עניין.אני אמרתי שאני פורש בגל שהרבה הציקו לי והמון שנאו עליי,חלק מהם אפילו קיבלו באן ופרשו כשהבאן נעלם,אבל בסוף לא פרשתי. ותסלחו לי על הניסוח אבל אם לא מגיבים לך זה לא סיבה לפרוש,אם אני לא פרשתי בגלל משהו באמת קשה ואני מסביר לנובים זה די מטומטם לפרוש כי לא מגיבים לך.
[B]מקווה שעזרתי!:D:)[/B][/QUOTE]
ראיתם?
-
יודע מה? סבבה.
אם זה מה שאתה רוצה לחשוב עליי שיהיה לך בכיף..
אני לא מנסה להתחמק, כי יש לי קלף מנצח. והוא קלף שאומר שאני לא מבין בוואן פיס.
אם אתה רוצה, אני ינסה לחשוב על פרי, אבל אני לא מבטיח לך שאני ייצור משהו שלא קיים או שאני אדע איזה סוגים יש בוואן פיס.
-
אני רוצה.. אבל אני אחזור רק ב6 בערך.
-
מה המשחק של הנו"ד?,אם זה תפיסת ארנבים אז אני שם,אם זה משחקי הרעב אני שם מזמן
-
שתיהם.. לא סתם חח, הארנבים. עוד רבע שעה אני הולך לשעתיים T^t אני אחזור אח"כ.
-
[QUOTE=I♥Alon;1321231]שתיהם.. לא סתם חח, הארנבים. עוד רבע שעה אני הולך לשעתיים T^t אני אחזור אח"כ.[/QUOTE]
נרשמתי